Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ελενη και ειρηνη σας ευχαριστω πολυ γι ατις ευχες σας!ευχομαι και για σας οτι καλυτερο!

γιωτα πολυ ευχαριστα τα νεα σου οτι πρεπει θα ναι αυτο το ταξιδι να βρεθειτε οι 2 σας;)καλα να περασετε με το τασουλη σημερα!

εγω περασα σκ@τα χθες ηρθαν οι γονεις μου(με το ζορι επρεπε να τους παρακαλεσω να ερθουν δεν ηθελα να ναι μονο τα πεθερικα μου:-() αρχισε η μανα μου να πεταει τις χοντραδες της του στυλ ουτε ενα παιδι δε μπορεις να μεγαλωσεις μονη σου χωρις βοηθεια σκεφτεσαι δευτερο?εισαι αχρηστη και τα λοιπα-καλα συνηθισμενη ειμαι τα χω ακουσει απειρες φορες αλλα ωρες ωρες με κανει και βγαινω απ τα ρουχα μου τελειως!-μακαρι να μπορουσα χωρις τη βοηθεια της να μην την ειχα αναγκη(οικονομικη κυριως γιατι για τιποτε αλλο δεν ειναι ικανη-δε λεω σημαντικοτατη η βοηθεια αλλα με κανει κ αισθανομαι σκ@τα οταν τα λεει αυτα και συνηθως βρισκει και τς καταλληλες μερες και τα λεει:evil:).τεσπα ας μην επεκτεθω στο θεμα κ συγχιστω παλι.

κατα τ αλλα μια χαρα σημερα εχει ωραια μερα-μερα για οικογενιακη βολτουλα;)απο βδομαδα πρεπει κ εμεις να παμε στο γαιτρο για εμβολιο γιατι ετσι κ αρχισουν οι ιωσεις δε νομιζω να προλαβουμε να το κανουμε!

να περασετε ενα ομορφο σκ!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Γιώτα καλά να περάσεις το Σαββατοκύριακο με τον Τασούλη και στο ταξίδι!

Σοφία ψυχραιμία, πάρτο απόφαση ότι έτσι είναι η μαμά σου (θυμάμαι και τα γενέθλια της Ελισάβετ) και προσπάθησε να μη παίρνεις κατάκαρδα αυτά που λέει.

Φαίη χαίρομαι που περνάτε καλά στις διακοπές σας.

maria nd πως είναι ο Νικόλας;

Γλυκούλα κουράγιο με τα δόντια

Ειρήνη καλή επιτυχία στην εύρεση εργασίας!

Εμείς έχουμε κηδεία τη Δευτέρα. Πέθανε η γιαγιά του Διονύση (η μάνα της μάνας του) 96 χρονών. Πριν βιαστείτε να πείτε λόγια παρηγοριάς να σας πω ότι δεν έχουμε στενοχωρηθεί ιδιαίτερα. Η μακαρίτισα δεν ήταν καμμία τρυφερή γιαγιούλα. Μάλλον κακιασμένη γριά θα την έλεγες. Τέλος πάντων. Ο Θεός να τη συγχωρέσει.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εχει δικιο η γλυκουλα!!!!!!

Χρονια Πολλα στην Ιφιγενεια!!!!!!Να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!

Μαρια μου να την χαιρεστε!!!!!

Εμεις πηγαμε στις 16 00 στο Allou Fun Park και επιστρεψαμε στις 20 00.Ο Τασος κοιμηθηκε στο αυτοκινητο και μολις μπηκαμε σπιτι ηπιε το γαλα του κ κοιμηθηκε.Δεν τον εκανα μπανιο,αλλα θα τον κανω αυριο το πρωι ή το μεσημερι.Για αυριο το προγραμμα εχει Αττικο Ζωολογικο Παρκο!!!!!Θα παμε να δουμε τα ζωακια που τα ξερουμε μονο απο βιβλια κ απο τους mazoo and the zoo.Στενοχωριεμαι που δεν μπορω να εχω και τα τρια μου παιδια μαζι,αλλα ακομη ειναι μικρα τα διδυμα και δεν μπορω να κανω μεγαλες αποστασεις με το αυτοκινητο!Θα μεγαλωσουν ομως και θα βγαινουμε ολοι μαζι!!!!!!!

Το αλλο δε σας το ειπα.Αποφασισα να αφιερωσω το Σαββατοκυριακο στον Τασουλη γιατι αρχιζει κ μας ζηταει.Εμενα και τον Βασιλη εννοω.Χτες που εμεινε στην μαμα μου συνεχεια μας ζητουσε σε σημειο να σκεφτει η μανα μου να μας παρει τηλ να παμε να τον παρουμε.Να δω πως θα παμε Αγγλια,που θα λειψουμε 4 μερες....ελπιζω να μη θυμωσει μαζι μας......Παντως τωρα που γυρισαμε σπιτι δεν μου ζητησε ουτε τον μπαμπα του αλλα ουτε και τα αδερφακια του!!!!!!Καλοπερναει με την μαμα και δεν του λειπει κανενας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

χαρουμενα μηνογενεθλια για την ιφιγενειουλα μας μαρακι να σου ζησει!

φαιη να χαιρεσαι το μπιλυ σου πολυχρονος και οτι επιθυμειτε!

γιωτα ειδα κ τις φωτο στο φεις φαινεται οτι περασατε τελεια!ελπιζω σημερα να περασετε ακομα καλυτερα!

εμεις ειχαμε μια καπως ανησυχη νυχτα η ελισαβετ δυσκολευτηκε να κοιμηθει κ ολο κλαψουριζε κ στριφογυρναγε στον υπνο της.ειναι η τριτη φορα που το κανει αρρωστη δεν ειναι δοντια δε βλεπω στον οριζοντα δε ξερω τι της φταιει.ελπιζω μονο να ναι παροδικο.κατα τ αλλα ολοι καλα.

καλη κυριακη να εχουμε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

ευχαριστώ για τις ευχές σας και σεις να χαίρεστε τα παιδάκια σας :D

Σήμερα το πρωί πήγαμε στο Φλοίσβο για καφέ με κάτι φίλους και το απόγευμα θα πάμε στους γονείς του Διονύση.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κι εμεις επιστρεψαμε απο τα Σπατα.

Περασαμε πολυ ωραια,εβαλα φωτο στο φατσοβιβλιο.....βεβαια ο Τασος κουραστηκε κ με το που μπηκαμε σπιτι τον εκανα ενα ντους κ επεσε ξερος στο κρεβατι του......

Εμενα με εκαψε ο ηλιος,αλλα δεν πειραζει,αξιζε η βολτα!!!!!

DEMS και Μαρια νδ εσεις που εχετε πιο μεγαλα παιδακια επιβαλλεται να πατε (αν δεν εχετε παει).Ειναι πολυ ωραια για τα παιδια ειδικα.

Φαιη να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!Χιλιοχρονος να ειναι!!!!!!

Παω να τσιμπησω κατι γιατι μ εκοψε.

Καλο μεσημερι!!!!!Φιλια σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

φαιη να χαιρεστε τον αντρα σου!!να ειναι παντα καλα και να σας στηριζει!!μαρακι να χαιρεστε την μπουμπου σας!!γιωτα ωραια η βολτιτσα σας,παντα τετοια

4ywWp2.png

φαιη να χαιρεσαι τον αντρα σου....

εγω πηρα τις φωτο απο την βαπτιση και ειναι πολυ χειροτερες απ οτι περιμενα!!!!

ολες ειναι χαλια και πολυ λιγες αξιζουν απο εκει...κριμα ρε γαμωτο μου και ηταν τοσο ωραια ολα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα κοριτσακια!!

Ειμαστε απο εχθες στην Αμαλιαδα! Γινεται ενας ψιλοπανικος με 4 παιδια στο ιδιο σπιτι, αλλα ενταξει, θα επιβιωσουμε. :lol:

Στεναχωρηθηκα λιγακι γιατι γεννησε η σκυλιτσα της κουμπαρας μου πριν 2 μηνες και κατι και ειχε κρατησει ενα ασπρο υπεροχο κουταβακι για τη Μαρια. Μας ειπαν να το παρουμε αλλα δεν εχω χωρο ρε γαμωτο κι ετσι θα το αφησουμε εδω... :(

Κατα τα αλλα ολα μια χαρα! Αυριο το πρωι, μετα τα γαλατα - τα αυγα και τις φρουτοκρεμες θα ξεκινησουμε για Αθηνα. :? (Δεν θελω καθολου..)

Πιστευω το απογευματακι θα εχουμε φτασει!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες, τις μετεφερα στο Μπιλη και σας ευχαριστει και ο ιδιος!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αυριο απο την Αθηνα πια.. :roll:

Καλο βραδυ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

DEMS και Μαρια νδ εσεις που εχετε πιο μεγαλα παιδακια επιβαλλεται να πατε (αν δεν εχετε παει).Ειναι πολυ ωραια για τα παιδια ειδικα.

Γιώτα μου εννοείται πως έχουμε πάει ουκ ολίγες φορές!!!

Τώρα θέλω να τους πάω να δουνε τα δελφίνια, έχω δει ανάλογο στο εξωτερικό και ήτανε τέλειο!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

εχουμε ξεκινησει και εχουμε παει αρκετα πραγματα.και τα εχουμε βαλει σε ντουλαπες,ντουλαπια κτλ.

τωρα περιμενουμε να ληξει η απεργια με τους φορτηγαντζηδες.δεν τολμαει κανεις να κανει μετακομησεις.τους ξυλοφορτονουν τους κανουν ζημιες στα φορτηγα και τετοια ομορφα.δεν εχω και κανενα γνωστο με κανενα βανακι να βαλουμε μεσα τις ηλεκτρικες συσκευες και τους καναπεδες και να τελειωνουμε

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!

ελενη κριμα γι ατις φωτο σε καταλαβαινω κ οι δικες μου ειναι χαλια ευτυχως που εχουμε το dvd τουλαχιστον.μη στενοχωριεσαι ομως αλλωστε αυτες οι στιγμες δε θα σβησουν ποτε απ τη μνημη μας;)

ειρηνακι υπομονη να τελειωσετε με τη μετακομιση λογικα απο πεμπτη θα ληξει η απεργια και θ αμπορειτε να κανετε τη δουλεια σας.

φαιη καλη επιστροφη να εχετε!

εμεις πηγαμε νωριτερα σημερα στο σταθμο να συνηθισει μιας κ απο πεμπτη θα πηγαινει 7.30.ειχε τρελλη κινηση θα θελω τουλαχιστον μια ωρα κει για να φτασω στη δουλεια.σε λιγο θα παω και στο ικα να γραψω το εμβολιο για να το κανουμε αυριο μεθαυριο να ξεμπερδευουμε μ αυτο.(θελω να την μετρησει κιολας ο φιτσιαλος να δουμε τι γινεται).

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...