Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

...

Ο Τασος το επαιζε καλος και οτι αγαπαει τον μπεμπη (οπως τον αποκαλει) και τον δαγκωσε στο μπουτι τον Χρηστακο.Ο φουκαρας δεν ξερει απο που του ηρθε,αλλα οταν μεγαλωσει εγω θα του τα πω για να παρει το αιμα του πισω!!!!!!:D:D:D:D

Κατα τα αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!!!!!!!

Γιώτα μην περιμένεις από τον Τάσο να καταλάβει ότι πόνεσε ο Χρήστος με το δάγκωμα. Είναι μικρούλης και αυτός μωρέ :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ.

ΦΙΛΙΑ

Ναταλία δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι!!!! :D

...

Το βράδυ στις 3 ξύπνησε ο Νικόλας και είχε 38.5 :evil::evil::evil::evil::evil:.

... Όχι τίποτα άλλο, μας κάλεσε και μια συμμαθήτρια του Σοφία, αύριο σε πάρτυ σε παιδότοπο, κρίμα να μην πάει.

Περαστικά στο Νικόλα. Κολυμβητήριο θα έρθετε αύριο ή δεν προλαβαίνετε για το πάρτυ;

.... Λεω να κανω καγιανα αλλα θα δειξει...

...

Θα συμφωνήσω με τη Γιώτα. Επιβάλεται :D

Ειρήνη ο γιος σου είναι πολύ μούρη !!!!!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά στο Νικόλα. Κολυμβητήριο θα έρθετε αύριο ή δεν προλαβαίνετε για το πάρτυ;

Ευχαριστώ Μαράκι. Δυστυχώς δεν θα προλάβουμε να έρθουμε κολυμβητήριο γιατί το πάρτυ είναι στις 6:30. Ελπίζω δηλαδή να πάμε και στο πάρτυ. Δεν δίνονται και συνέχεια ευκαιρίες για έξοδο!!!!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Τι είναι καλέ το καγιανά???????:shock::shock:

Ο καγιανάς είναι ένα είδος ομελέτας. Βάζεις αυγά, παστό χοιρινό, ντομάτα και δεν θυμάμαι τι άλλο...βοηθήστε βρε κορίτσια Φαίη; Γιώτα;

etCDp3.png hk8kp3.png

καλησπερα κοριτσακια!

ειρηνακι ναι μου το πε ο αντωνης κριμα που δεν ηρθα ρε γμτ ημουν σπιτι και κοιμομουν...

ναταλια πολυ χαρηκα με τα νεα σου!καλη αρχη στον τασο!

φαιη 900 γραμ σε 6 μερες-ουαου δε μας δινεται κ μας μερικα?:D

μαρια νδ περαστικα στο νικολα ευχομαι να τα καταφερετε να πατε στο παρτυ!

εμεις εδω ολοι καλα πριν λιγο ταισα την ελισαβετ κ τωρα παιζει με τον αντωνη.(βρηκα κ εγω ευκαιρια να κατσω λιγο απ το πρωι στο ποδι ειμαι μια οι λογαριασμοι μια το μαγειρεμα τα φτυσα!)

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μαρια νδ ο καγιανας οπως ειπε κ η Μαρια ειναι ομελετε με αυγα.Απο κει και περα προσθετεις οτι θες,εγω πχ βαζω κρεμμυδι και αν εχω λουκανικα.Σε αλλα μερη το λενε στραπατσαδα,ισως να το εχεις ακουσει κ ετσι.

Μολις ταισα τα διδυμακια μου αλλα δε λενε να κοιμηθουν κ φοβαμαι μην ξυπνησουν τον Τασο.Ο Βασιλης δεν ηρθε σπιτι και θα ερθει μετα το μαγαζι δλδ κατα τις 20 00...μεχρι τοτε θα παλευω με τα θηρια!!!!!!

Καλο απογευμα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σοφία χρόνια σου πολλά και από δω!!! πάντα γερή και ευτυχισμένη!!

Σήμερα είμαι πάλι μόνη μου με την Ιφιγένεια και ίσως χρειαστεί να πάω και τον Ευριπίδη στο κολυμβητήριο μόνη (με την Ιφιγένεια μαζί εννοείται). Τα κάνω όλα και συμφέρω. :wink:

Επίσης όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω:lol::lol:

(Μη δίνετε σημασία. Ό,τι θέλω λέω. Έχω λαλήσει από την κούραση και την αϋπνία)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εχθες δεν μαζευτηκα καθολου στο δωματιο. Στις 3 με πηρε τηλ. μια θεια μου και μου ειπε να κατεβω στην παραλια γιατι τρωγανε ποικιλια. Η Μαρια μας εκανε την τιμη τις 2 τελευταιες μερες να κοιμηθει το μεσημερι κι ετσι αφησα το Βασιλη πισω μαζι της που ηθελε να κοιμηθει και κατεβηκα. Ελιωσα στο ουζο και στο καλαμαρακι. Γυρω στις 6 παρα σηκωθηκαμε και πηγαμε σε μια φιλη της θειας μου λιγο πιο πανω απο την καντινα που καθομασταν και ηπιαμε καφεδακι. Δυο διπλους ελληνικους σκετους ηπια για να ξενερωσω απο το ουζο.. :roll: Στις 7 με πηρε τηλ. μια ξαδερφη μου να παω να τη βοηθησω να κρεμασει κατι κουρτινες που αγορασε απο το πανηγυρι στην Κυπαρισσια. Πηρα και τη Μαρια μαζι και πηγαμε. Ηπια ακομα εναν καφε και συνηλθα πληρως! :cool: Της κρεμασα τις κουρτινες και μετα γυρισα για ενα 20λεπτο στο δωματιο στο οποιο εκανα ντους και αλλαξα ρουχα και μετα ξαναβγηκα στην πλατεια. Η Μαρια επαιζε με τα παιδια, ξανακυνηγησε τα σκυλια και τα γατια, σκαρφαλωσε πανω σε ενα αγαλμα και ευτυχως την προλαβα πριν φαει τουμπα γιατι ετσι και δεν την ειχα πιασει, θα ειχε ανοιξει το κεφαλι της στα 4.. :?

Μετα ηρθε η γιαγιουλα μου γυρω στις 9 και κατι και την πηρε μαζι με το γιο της ξαδερφης μου. Τα κοιμισε εκεινη παλι στο σπιτι της. Τωρα περιμενω να μου τη φερει απο στιγμη σε στιγμη. Εμεις αφου πηρε η γιαγια μου τα παιδια, κατεβηκαμε σε ενα μαγαζακι και φαγαμε. Δυστυχως ομως το εριξα στο κρασι και σημερα το κεφαλι μου κοντευει να εκραγει.

Το απογευμα θα μαζεψω τα πραγματα μας και αυριο το πρωι θα παμε Αμαλιαδα. Τελικα θα διανυκτερευσουμε εκει Σαββατο και Κυριακη και Δευτερα πρωι - πρωι θα ξεκινησουμε για Αθηνα!

Αυτα προε το παρον!

Φιλια πολλα σε ολες!!

Σοφια πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σοφία χρόνια πολλά και από εμένα, να είσαι πάντα γερη και δυνατή και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Το πρωί πήγα τον Νικόλα στον παιδίατρο, ίωση έχει κλασσικά θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακιατι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας κ εδω και στο facebook!να ειστε καλα!

φαιη χαιρομαι που πηραν παραταση οι διακοπες σας να περνατε καλα!

μαρια νδ περαστικα σας ευχομαι να συνελθει γρηγορα ο νικολας!

εμεις ολοι καλα ξεκουραζομαστε τ απογευμα θα ερθουν οι γονεις μου και τα πεθερικα μου να μου ευχηθουν απο κοντα.η ελισαβετ μια χαρα απο δευτερα θα μπουμε στο κανονικο ωραριο του παιδικου θα πηγαινουμε κατα τις 7μιση κ θα φευγει 3.(αν κ σκεφτομαι οσο δε δουλευει ο αντωνης να την παιρνει λιγο νωριτερα).ηρεμη τη βρηκα και σημερα νομιζω οτι δε θα χουμε θεμα απο δω κ περα.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις βγαζουμε δοντακι και ημαστε μεσα στην γκρινια!!!αχαχ σημερα του εκανα και ψαροσουπα και ευτυχως την εφαγε περιεργως ολη και χαρηκα....

σοφακι χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σοφιτσα να σε χαιρομαστε!!!!αργησα αλλα τα καταφερα!!παντα χαρες στην οικογενεια σας!!

μαριανδ περαστικα στο νικολακι σας.

φαιη εισαι μια μικρη μπεκροκανατα η κρασοκουρουπα.που και που και καφεδομπρικο για να ερχεσαι στα ισα σου.μια χαρα περνατε ,μπραβο μπραβο!!!

γλυκουλα ο γιος σου σε κανα μηνα θα εχει ολοκληρη οδοντοστοιχια.τι ψαρι του εβαλες στο φαγητο του?πηγα και εγω το πρωι στη πλατεια της φρουτεμπορικης να βρω μπακαλιαρακι και δεν βρηκα.ποτε θα πατε γιατρο μηπως και τα πουμε?εμεις πρεπει να κλεισουμε μεσα στην αλλη εβδομαδα.

μαρακι κουραγιο!!τουλαχιστον τωρα με το κολυμβητηριο και με τον παιδικο θα εχεις λιγο παραπανω χρονο.

πρεπει να βρω δουλεια οπως και δηποτε μας βλεπω να τρωμε πακετο (αδειο).

4ywWp2.png

γλυκουλα ο γιος σου σε κανα μηνα θα εχει ολοκληρη οδοντοστοιχια.τι ψαρι του εβαλες στο φαγητο του?πηγα και εγω το πρωι στη πλατεια της φρουτεμπορικης να βρω μπακαλιαρακι και δεν βρηκα.ποτε θα πατε γιατρο μηπως και τα πουμε?εμεις πρεπει να κλεισουμε μεσα στην αλλη εβδομαδα.

του ειχα παρει λουτσους(χωρις σχολια παρακαλω!!!!)γιατι δεν βρηκα αλλο ψαρι για σουπα φρεσκο..

γιατρο εμεις θα παμε μετα τις 20/10 εχουμε καιρο ακομα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα μανουλες!!!!

Εχω 2 ευχαριστα νεα!!!!!

1ον) Στις 28/10 φευγουμε με τον Βασιλη οι δυο μας για Λονδινο,αλλα θα παμε πρωτα Παρισι κ θα παμε απο την Μαγχη με το τραινο!!!!!Θα κατσουμε μεχρι τις 31.Χτες βραδυ κλεισαμε τα εισητηρια!!!!!!!Ανυπομονω!!!!

2ον) Ο Βασιλης φευγει σημερα για δουλεια στο Αιγιο κι εγω θα αφησω τον Χρηστο και τον Θανο στην μαμα μου και θα ειμαι με τον Τασουλη μου.Να τον ευχαριστηθω λιγακι γιατι ολο σε περιορισμο τον εχω με τα διδυμα!!!!!!Θα αλωνισουμε!!!!!!

Εσεις πως ειστε?Εμεις κοιμηθηκαμε 2 30-7 30

μεχρι που ο Χρηστος εκλαψε και ξυπνησε και ο Θανος!!!!!!!

Εχει πολυ γελιο οταν ξυπναει ο ενας τον αλλον,εχουν και ενα υφος.....σαν να λενε....αμαν βρε αδερφε,παλι γκρινιαζεις???????χαχαχαχαχαχα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...