Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αρκεί να έχει καλό καιρό!!!!!

Πάντως αν θέλετε να κανονίσουμε το επόμενο καφεδάκι στο σπίτι μου,με τα πιτσιρικάκια φυσικα!!!!!!

Επιτέλους κατάφερα να βάψω τα μαλλιά μου τώρα που κοιμήθηκε ο Τασούλης!!!!Να δω τι χρώμα θα βγούνε!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααχχ κι εγω περασα πολυ ωραια σημερα!

Γιωτα ο Τασουλης ειναι μια γλυκα! Πανεμορφος και μια χαρα για την ηλικια του! Να σας ζησει και να τον δειτε οπως επιθυμειτε!!

Μαρια τι να πω για τον Ευριπιδακο? Περιμενα να δω κι εγω εναν Ταρζαν απο αυτα που μας ειχες πει, αλλα το παιδακι ειναι μια χαρα. Κι επισης εγω νομιζω πως σου μοιαζει!

Σοφια μου την επομενη φορα θα το δεις το Μαρακι!

Ναταλια μου χαρηκα που σε γνωρισα! Να σου ζησουν τα μωρακια!

Την επομενη φορα και οι εγκυουλες στην παρεα μας!

Γιωτακι πες μας τα αποτελεσματα απο τη βαφη! Οσο για τη συναντηση εγω ειμαι μεσα, αλλα ξερεις το κολλημα μου, οποτε αν θες θα με υποστεις χωρις τη νυφη κοντα! :lol:

Α! Και να μην ξεχασω: Γιωτα και Μαρια ειστε σουπερ οδηγοι!! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα! Τι κανετε? Κοιμαστε ακομα?

Εμεις σημερα εχουμε μαστορους στο σπιτι! Βαζουμε τεντα και το απογευματακι θα στολισουμε! Επιτελους!! Την περιμενα πως και πως αυτη τη μερα!

Γιωτα πως βγηκε το χρωμα?

Αντεεε, ξυπνηστεεεεε!! :-P

gM4vp2.png

Να σαι καλά βρε Φαίη μου για τα καλά σου λόγια!!!!!

Κατ αρχάς καλημέρα!!!!!!Τελικά το μαλλί έγινε όπως το ήθελα,του Βασίλη δεν πρέπει να του άρεσε γιατί δεν έδειξε ενθουσιασμό......θα το συνηθίσει όμως!!!!!!!

Κοιμήθηκα με τον Τασούλη χτες γιατί όλο ξυπνάει που χάνει την πιπίλα του....αλλά ευτυχώς κοιμηθήκαμε μια χαρά.Σε κάποια φάση ξύπνησε,σηκώθηκε όρθιος στην κούνια του κ μόλις με είδε στον καναπέ ξαπλωμένη με φώναξε μαμά!!!!Αχ το μωρό μου.Κοιτάζω το ρολόι,6 παρά.Τον πήρα κ τον ξάπλωσα δίπλα μου κ με χαιδευε στο πρόσωπο μέχρι που τον πήρε ο υπνος.......Μάλλον θέλει παρέα........

Το πρωι ξύπνησε στις 8......πήγαμε σουπερ μαρκετ-λαικη-κ τωρα κοιμηθηκε.Εβαλα κ τον κιμα να γινεται να φαμε με μακαρονια.Μόλις ξυπνησει θα τον παω βολτιτσα!!!!!!!

Άλλο που δε θέλω κι εγώ η χαζομαμά!!!!!!!Άντε φτάνει σας ζάλισα......

Να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα! Τι κανετε? Κοιμαστε ακομα?

Εμεις σημερα εχουμε μαστορους στο σπιτι! Βαζουμε τεντα και το απογευματακι θα στολισουμε! Επιτελους!! Την περιμενα πως και πως αυτη τη μερα!

Γιωτα πως βγηκε το χρωμα?

Αντεεε, ξυπνηστεεεεε!! :-P

Μπράβο Φαίη μου!!!!!Και του χρόνου με υγεία!!!!!!!

Εμείς φέτος θα στολίσουμε λίγο αργότερα γιατί θα τα γκρεμίσει όλα ο αντράκος μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Τι παιδι ειναι αυτος ο Τασουλης? Γλυκας!!! Κι εγω οταν την παιρνω αγκαλια με χαϊδευει στο προσωπο και μετα κοιμαται (βεβαια εχω κοιμηθει εγω πρωτα με τα χαδια της!). Μεγια το μαλλι!

gM4vp2.png

καλημερα κ απο μενα!

βρε μαρακι δε το ειπα αρνητικα το ζωηρος για το τασουλη χαρα θεου ειναι το γλυκουλι μου κ οντως πολυ συνεργασιμος!

γιωτα μεγια το μαλλι!θα ναι σουπερ σιγουρα!

φαιη μου τι ωραια που θα στολισετε αχ λατρευω τα χριστουγεννα!εμεις θα στολισουμε το αλλο σαβατο μαλλον.

εγω γυρισα πριν λιγο απ το νοσοκομειο-ειπα να σας διαβασω πριν παω για υπνο γιατι η ναρκωση μου φερε υπνηλια θα ξεραθω μιλαμε!ολα καλα πηγαν δε καταλαβα τπτ τελειωσαμε γρηγορα μου κανε λεει κ 2 ραματα γιατι το ενα ηταν βαθυ κ αιμορραγισε εστειλε κ βιοψια(εγω επεμενα μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ναι κατι κακο-σε 10 μερες θα βγει) ξυπνησα κ ενιωθα πολυ λιγο τσουξιμο τωρα περασε κ αυτο.μου δωσε 1 αλοιφη κ ενα αναισθητικο τζελ(γιατι εγω τον πονο ακομα κ τον πιο μικρο δεν τον αντεχω:-() κ ολα καλα!

καλα μαγειρεματα κοριτσια και καλες βολτες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σιδερένια Σοφία!!!!!!!

Άντε να παίρνουν κι άλλες σειρά......ντιν ντον.....για κάποια χτυπάει το καμπανάκι!!!!!

Για εμενα... Κι εγω μετα τις 15 θα τον παρω τηλεφωνο να κανονισουμε!

Σοφακι κοιμοσουν κανονικα ή ειχες συναισθηση και απλα δεν πονουσες?

gM4vp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Λοιπόν να τα πάρω από την αρχή:

Γιώτα με γεια το μαλλί (βάλε φωτό στο facebook να σε δούμε):D

Ναταλία και μεις ψάρι είχαμε σήμερα και αύριο θα κάνω μακαρόνια με κιμά για μείνουν και για τη Δευτέρα.:-P

Φαίη ευχαριστώ για το σχόλιο σχετικά με την οδήγηση :) Επίσης κάνω δημοσκόπηση στο facebook - σε ποιον μοιάζει ο Ευριπίδης- και επειδή χάνω 2-0 σε παρακαλώ, μπες να ψηφίσεις:(

Σοφία σιδερένια και όλα καλά. Το ζωηρός, το κατάλαβα ότι το εννοούσες θετικά.;)

Για συνάντηση στο σπίτι της Γιώτας είμαι και εγώ μέσα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!

φαιη μου κοιμομουν κανονικοτατα χαμπαρι δε πηρα δε καταλαβαινα τπτ.γυρισα σπιτι κ κοιμηθηκα αλλο ενα 4ωρο-καλα τι υπνος ηταν αυτος!τελικα δε ποναω καθολου τσαμπα πηρα το αναισθητικο μου φαινεται.

αν κανονισετε συναντηση στο σπιτι της γιωτας κ εγω θα ρθω-δυστυχως χωρις τη μικρη γιατι φοβαμαι κ δε τη πολυβγαζω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αν είναι να έρθετε χωρίς τα πιτσιρίκια δε σας θέλω!!!!!!!

Πλάκα κάνω,απλά αν το κανονίσουμε να πάω κι εγώ τον μικρό στην μαμά μου.Ίσως όταν αρχίσουν τα κρύα......γιατί όσο είναι καλός ο καιρός είναι ωραία να βρισκόμαστε έξω!!!!!!

Να ξεσκάμε κ λίγο......μπουχτίσαμε πια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!!!!!

Τι κάνετε????Εγώ αξιώθηκα επι'ελους να σιδερώσω 2 πλυντηρια κ τώρα έβαλα αλλο ένα.Ο Τασούλης με τον μπαμπά του είναι στην εκκλησία για να κοινωνήσει ο μικρός και περιμένω να γυρίσουν......Μάλλον μετά θα πάμε βολτίτσα οικογενειακή!!!!!

Καλή Κυριακή σε όλες σας!!!!!!Να περάσετε όμορφα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...