Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα!

Σημερα νυσταζω σαν τρελλη! Εχθες κοιμισα τη Μαρια στη γιαγια μου (λατρεμενη γιαγιουλα) και μετα βγηκαμε με το Βασιλη και τα ξαδερφια μου. Στην αρχη πηγαμε και φαγαμε ψαρακι σε μια ψαροταβερνα διπλα στη θαλασσα -περιττο να σας πω πως μας περονιασε το κρυο :lol:- και μετα πηγαμε για ποτακι στη Ζαχαρω. Γιωτα δυστυχως το εναστρον ειχε κλεισει απο την προηγουμενη εβδομαδα.

Το ενα ποτο εφερε το αλλο και τελικα γυρισαμε σπιτι στις 5 και κατι το πρωι. Η καλη μου η γιαγιουλα κρατησε και τον πιτσιρικα της ξαδερφης μου και μας αφησε να κοιμηθουμε μεχρι τις 11! Πηγε το πρωι με τα παιδια στην εκκλησια (παλι καλα που το φιλοτιμηθηκε εκεινη γιατι εγω στην Αθηνα δεν περναω ουτε απ'εξω :roll:) και μετα τα πηγε στις κουνιες. Εγω μολις μου εφερε τη Μαρια μπηκα κι εκανα μπανιο γιατι μου μυριζαν τσιγαρο τα μαλλια μου και τωρα καθομαι αραχτη στο κρεββατι με το Μαρακι παρεα. Σε λιγο θα μας φερει τσιγαριδες μια θεια μου και ετσι δεν εχουμε μαγειρεμα σημερα. Το απογευμα λεμε -αν δεν βρεχει παλι οπως εχθες- να παμε κι εμεις στο πανηγυρι στην Κυπαρισσια.

Να σας ρωτησω και κατι ρε κοριτσακια! Εχθες που κοιμισα τη Μαρια στη γιαγια μου της εβαλα πριν κοιμηθει μια κρεμουλα που μας ειχε συστησει ο Φιτσιαλος για να μην την τσιμπανε τα κουνουπια. Στην Αθηνα που της την εβαζα δεν την ειχε πλησιασει τιποτα. Σημερα ομως που μου την εφερε η γιαγια μου ειναι τιγκα στα τσιμπηματα και μαλιστα εχουν γινει σαν καρουμπαλα... :? Τι να της βαλω πανω τωρα?

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απ το παιδικο ηταν μια πολυ καλη μερα σημερα απ οτι μας ειπανε πολυ χαιρομαι που παει ολο και καλυτερα.την αφησαμε το πρωι γυρισαμε σπιτι εριξα ενα καλο καθαρισμα καναμε και τα ψωνια μας κ τωρα ξεκουραζομαι.(μου σπασαν τα νευρα στο σκλαβενιτη ρε γμτ ενω στο ραφι εγραφε οτι ειχε προσφορα τα babylino τη μεγαλη συσκευασια 11.5ευρω!στο ταμειο τη χρεωνε κανονικα 18.τους το ειπα κ αφου πηγαμε με τον υπαλληλο στο ραφι και το ειδε μου λεει ισχυε μεχρι χτες η προσφορα κ ξεχασανε ν αλλαξουνε τις τιμες-γκρρρ:evil:(τελικα πηρα libero-οποια τα χρησιμοποιει τα εχει 14,35 τη μεγαλη συσκευασια)

και κατι ασχετο ....δινει καμια σας γαλα delta advance?μου στειλανε τη δευτερη καρτελα για το δωρο αλλα εμεις πινουμε σκονη ακομα.αν δινει καμια σας κ σας περισσευουν κουκουβαγιες θα της ημουν ευγνωμων.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σημερα ομως που μου την εφερε η γιαγια μου ειναι τιγκα στα τσιμπηματα και μαλιστα εχουν γινει σαν καρουμπαλα... :? Τι να της βαλω πανω τωρα?

Απορω πως δεν εχεις παρει ακομη τον Φιτσιαλο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας κοριτσαρες!!απο οτι βλεπω ολα πανε καλα στο καφε.μαρακι λιγο υπομονη ακομα.

γιωτουλα μπραβο σας και σε σας!!μια χαρουλα τα πατε.και εις ανωτερα!!!

σοφιτσα σου ειπε ο αντρας σου οτι τον ειδα?δεν ξερω αν με καταλαβε.φανταζομαι πως ναι.ξεκουραζοσουν ε????μμμμμμ....

φαιη εγω χρησιμοποιω κουνουπιερα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Με ειρωνευτηκε καμμια??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Για την ιστορια, τον πηρα το Φιτσιαλο! :cool:

Μου ειπε να βαλω αντικουνουπικα σε καποια πριζα μακρια απο το παιδι! :lol:

Μολις γυρισαμε απο το πανηγυρι στην Κυπαρισσια! Ωραια ηταν, ειχε ωραια πραγματακια αλλα για εμας που μενουμε μακρια κι εχουμε και το φορτωμα στο αυτοκινητο ηταν λιγακι δυσκολο να ψωνισουμε πολλα πραγματα!

Τωρα εβαλα τη Μαρια για υπνο και περιμενω τηλ. απο την ξαδερφη μου να παμε στην πλατεια. Ο Βασιλης δεν θελει να ερθει κι ειπε πως θα κατσει εκεινος με τη Μαρια. Οποτε θα ξεκουραστει και η γιαγιουλα μου που της βγαλανε την πιστη τα πιτσιρικια.

Εν τω μεταξυ ζυγισα τη Μαρια σημερα.. Πριν φυγουμε για διακοπες ηταν 11.400. Σημερα ηταν 12.300! Εχει παρει 900 γραμμαρια μεσα σε 6 μερες.. :shock::shock: Ε, ρε τι σου κανει ο καθαρος αερας.. :roll: Να δω τι θα μας πει ο Φιτσιαλος που εχουμε εμβολιο στις αρχες Οκτωβρη!

Αντε, σας αφηνω προς το παρον! Θα τα πουμε αυριο με το καλο!

(Γιωταααα αμα κανουν 2 φορες τη μερα κακα τα διδυμα θα σου διοργανωσω παρτυ!!! Ετσι για να μαθεις να με κοροϊδευεις αλλη φορα!!!! :lol::lol::lol: Μμμααακιααα!!! :D:D )

gM4vp2.png

Με ειρωνευτηκε καμμια??? :lol::lol::lol::lol::lol:

)

Ποια?Ποια??????:shock::shock::shock::shock::shock:

Φαιη μου καλα εκανες και πηρες τον Φιτσιαλο.Οσο για τα αντικουνουπικα εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει οταν ηταν να παρω τα διδυμα στο Αιγιο να προσεχω μην τα τσιμπησουν κουνουπια.Και τους εβαλα κουνουπιερα αλλα μου ειχε πει αν θελω να βαλω ταμπλετα αρκει να εχω λιγο ανοιχτο καποιο παραθυρο.Προσεχε μην τα ξυνει η Μαρια σου κ τα κανει πληγες και μετα σημαδια...γιατι πολυ πιθανο να μη φυγουν.Οσο για τα κιλα της...μια χαρα θρεφταρακι η τσουγδω μας!!!!!!

Κι εγω εδω για αλλη μια φορα ξενυχταω....τα γατακια μου φαγανε στις 24 30 αλλα ο μικρος (ο Θανος) δε λεει να κοιμηθει,θελει να νιαουρισει λιγο ακομη.Ελπιζω το επομενο γευμα να το κανουν το πρωι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το αλλο το καλο ειναι οτι μαλλον αδιαθετησα,και λεω μαλλον γιατι τα λοχεια σταματησαν πριν 17 μερες,δεν ειναι λιγο νωρις????Τι να πω....

Εχω κι αλλο καλο!!!!!Καλυτερο απο ολα!!!!!

Ο Τασος το επαιζε καλος και οτι αγαπαει τον μπεμπη (οπως τον αποκαλει) και τον δαγκωσε στο μπουτι τον Χρηστακο.Ο φουκαρας δεν ξερει απο που του ηρθε,αλλα οταν μεγαλωσει εγω θα του τα πω για να παρει το αιμα του πισω!!!!!!:D:D:D:D

Κατα τα αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ελα μωρε απο αγαπη θα το εκανε ο τασουλης.πωπω πρεπει να την παλευουν δυσκολα τα μικρα με την ζηλεια.ασε που κανουν πισογυρισματα.κανουν πως μπουσουλανε πως θελουν και αυτα αλεσμενα.εβλεπα την ανηψια μου.οταν γεννηθηκε ο μπεμπης τρελαθηκε

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ.

ΦΙΛΙΑ

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.

Μπράβο Ναταλία πολύ ευχάριστα νέα, καλή αρχή σας εύχομαι.

Το βράδυ στις 3 ξύπνησε ο Νικόλας και είχε 38.5 :evil::evil::evil::evil::evil:.

Αχ τα νεύρα μου, αρχίσαμε πάλι με τους πυρετούς και τις ιώσεις.

Καλά την βγάλαμε όλο το καλοκαίρι, ούτε μια φορά δεν αρρωστήσανε. Του έδωσα ντεπόν, ήπιε και μπόλικο νερό και ξανακοιμήθηκε το κακόμοιρο μέχρι το πρωί. Σήμερα τον κράτησα σπίτι, πυρετό δεν έχει και είναι πολύ ευδιαθετος. Ας ελπίσω να μην κάνει αργότερα. Όχι τίποτα άλλο, μας κάλεσε και μια συμμαθήτρια του Σοφία, αύριο σε πάρτυ σε παιδότοπο, κρίμα να μην πάει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Πως ειστε σημερα? Εδω εξακολουθει να εχει κρυο..

Ξυπνησαμε πριν απο λιγο και τωρα πινουμε καφεδακι. Η Μαρια ηπιε 250 ml γαλα και τωρα τσακιζει κατι φρυγανιες με βουτυρο και σπιτικη μαρμελαδα.

Σε λιγο θα την παει ο Βασιλης μεχρι τις κουνιες για να παρουν και ψωμι και εγω θα βαλω να φτιαξω κανενα φαγητο. Λεω να κανω καγιανα αλλα θα δειξει...

Το απογευμα θα πεταχτουμε μεχρι τον Πυργο να δουμε κατι αλλους παππουδογιαγιαδες και θειους που εχω γιατι δυστυχως περασαν οι μερες και.... μεθαυριο επιστρεφουμε..... :(

Αυριο θα παμε να χαιρετισουμε και τα κουμπαρια μας γιατι πανω στην αναμπουμπουλα του τσακωμου στο γλεντι δεν τα καταφεραμε αλλα και εκτος αυτου, ηταν στην τρεχαλα και δεν μπορεσαμε να καθησουμε λιγακι να τα πουμε. Η κουμπαρα μου προτεινε να κατσουμε εκει για Σαββατοκυριακο αφου εχω το παρκοκρεβατο της Μαριας κοντα και υπαρχει μια πιθανοτητα να συμβει κι αυτο αλλα ειναι μικρη γιατι ο Βασιλης δεν ειναι και τοσο ενθουσιασμενος στην ιδεα.. :roll:

Ναταλια καλη αρχη στον Τασο!

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...