Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

κατερινα ν απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου-τα φετινα χριστουγεννα θα ναι μοναδικα;)

γλυκουλα να σου ζησει ο νεοφωτιστος παντα γερος δυνατος κ ευτυχισμενος!

μαρια νδ κ εγω πρωτη φορα τ ακουω για τα φαρμακεια-αλλο παλι κ τουτο!

εμεις καλα τα πηγαμε σημερα σε γενικες γραμμες εκατσα λιγακι μαζι της στην αρχη και μετα την αφησα σχεδον 2 ωρες-λιγο εκλαψε μου ειπε η δασκαλα της.το θεμα ειναι οτι τα λιγο μεγαλυτερα παιδακια κλαινε καθε πρωι κ παρασυρουν τα υπολοιπα κ αντι να τα πανε στη διπλανη αιθουσα(κανονικα ετσι γινεται ειναι υποτιθεται 2 χωριστες ομαδες)-τα βαζουν ολα μαζι οποτε καταλαβαινεται γινεται πανικος:(τεσπα αρχη ειναι ακομα θα συνηθισουν ολα φανταζομαι κ θ απροσαρμοστουν.την αλλη βδομαδα επιστρεφω στη δουλεια(αλλο αγχος κ αυτο ουτε πρωτη φορα να πηγαινα:roll:)εχουμε λιγο χρονο ακομα.με το γιογιο τα παμε περιφημα-σας ευχαριστω ολες για την ενθαρρυνση- (εχω 6/6 στα κακα τα τσισα εννοειται δε τα προλαβαινω ολα) χτες την εβαλε κ η μαμα μου σπιτι της κ εκανε κ εκει.θα το συνεχισω ετσι τ απογευματα κ τα σκ κ αν ολα πανε καλα μετα τα χριστουγεννα θα πω να τη βαζουν και στο σταθμο;)

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα γιατί δεν πας σε οφθαλμίατρο για το κριθαράκι; Μήπως πρέπει να βάλεις σταγόνες με κορτιζόνη για να υποχωρήσει. Για να μην ταλαιπωρείσαι και εσύ δηλαδή. Από μόνο του δεν νομίζω να υποχωρήσει.

Μαρια μου δεν εχεις αδικο,αλλα δυσκολευομαι πολυ στο να βγαινω απο το σπιτι.Με τα μωρα δεν μπορω και απ την αλλη δεν εχω που να τα αφησω.....Δραματικη κατασταση!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μαρια μου δεν εχεις αδικο,αλλα δυσκολευομαι πολυ στο να βγαινω απο το σπιτι.Με τα μωρα δεν μπορω και απ την αλλη δεν εχω που να τα αφησω.....Δραματικη κατασταση!

Ναι βρε Γιώτα συγνώμη, δίκιο έχεις. Μίλησα και εγώ λες και δεν έχω παιδιά και δεν ξέρω!!! Ελπίζω να φύγει γρήγορα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε μανουλες?????

Εμεις ολο νιαουριζουμε!!!!!Αφου σε καποια φαση κατα τις 05 00 το πρωι τα ταισα και τα δυο και τα εβαλα στην κουνια τους να κοιμηθουν.Μολις ξαπλωσα αρχισαν να νιαουριζουν και δεν ξερω πως τα ακουσε μες στον υπνο του ο Βασιλης και εκανε σαν να μπηκε κλεφτης!!!!!Μην ανυσηχεις του λεω,ειναι τα γατακια μας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Έχω φτιάξει μπριαμ από χθες, γιατί σήμερα θα είμαι όλη μέρα μόνη μου με την Ιφιγένεια και δεν προβλέπεται να προλάβω να κάνω τίποτα. Πήγα την προηγούμενη Δευτέρα στην κοπέλα που φτιάχνει τα Αστεράκια slings και δοκίμασα. Το wrap μου πάει καλύτερα αλλά δεν έχω προλάβει να πάω να πάρω ύφασμα για να το φτιάξω. Μήπως και ελευθερωθούν τα χέρια μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει περάσει τα 6 κιλά η Ιφιγένεια και δεν είναι εύκολο να την κρατάω με ένα χέρι πια.

Φαίη όλα καλά πήγαν τελικά ε; Η Μαρία πως είναι;

Σοφία καλή αρχή στη δουλειά!

Γιώτα τι να σου πω, σε νοιώθω. Αν και εγώ έχω ένα γατάκι...δεν μας λείπει το νιαούρισμα όλη νύχτα.

Η Γλυκούλα υποθέτω θα μαζεύει τα της βάφτισης.

Η Ειρήνη ακόμα τρίβει τοίχους;

maria nd τελικά είχες δίκιο, είναι κλειστά τα φαρμακεία σήμερα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

γειααααααααααααααα σας!!!!!σας ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια...

ολα πηγαν πολυ καλα και περασαν ολοι πολυ καλα και αυτο με χαροποιησε γιατι ειχα ενα αγχος....ευτυχως ομως ολα κυλησαν τελεια...

τα βαπτιστικα δεν μου αρεσαν καθολου αλλα τι να κανω τωρα????

και το αλλο προβλημα της βαπτισης ηταν με την φωτογραφο, εβαλα τον θειο μου να το κανει δεν ειναι επαγγελματιας αλλα γνωριζει την εκανε παλια σαν δουλεια ομως δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενη γιατι δεν μου εβγαλε πολλες φωτο και ετσι οπως ηθελα και νευριασα κατα τ αλλα ομως ολα κυλησαν υπεροχα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια-dems σ ευχαριστω!ελπιζω να μπω στο κλιμα συντομα μετα απο τοσο καιρο απουσιας.

εμεις καλα ειμαστε σημερα αφησα την ελισαβετ στο σταθμο κ γυρισαμε σπιτι οταν πηγαμε να την παρουμε τη βρηκα ν ακαθεται σ ενα αυτοκινητακι και να χαζευει τ αλλα παιδακια.ησυχη την ειδα απ οτι μου πε η δασκαλα ηταν πολυ καλη σημερα.εφαγε κιολας μεσημεριανο-αρκετο μου ειπαν-λετε να γινει το θαυμα κ ν αρχισει να τρωει?(αμην παναγια μου!).την εβαλα γ υπνο γιατι ειναι κομματια κ καθομαι κ χαζευω λιγακι.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γλυκουλα χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στη βαφτιση σας!ο μικρος ευθυμης εκλαψε?να σου ζησει και παλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσια!

Τι καιρο εχετε εκει?

Εμεις εδω εχθες σκεπαστηκαμε με παπλωμα και σημερα κυκλοφορουμε με ζακετες! Το πρωι ηρθε η γιαγια μου (γυναικα του παππου μου, η οποια τωρα εκλεισε τα 60) και πηρε το Μαρακι και πηγανε Κυπαρισσια να της ψωνισει! Εχει μεγαααλο πανηγυρι γιατι ειναι του Σταυρου σημερα! Ο Βασιλης πηγε στο καφενειο να πιει καφε με εναν θειο μου και εγω επλυνα κατι ρουχαλακια που λερωσαμε, σκουπισα, σφουγγαρισα και εφτιαξα σουτζουκακια με τηγανητες πατατες. Μετα ηρθε απο εδω η ξαδερφη μου με τον πιτσιρικα της και ηπιαμε καφεδακι και το απογευμα θα ερθει απο τον Πυργο η κοπελα που της φτιαχνει τα νυχια και θα παω κι εγω στο σπιτι της να μου περασει ενα τζελ στα χερια μπας και μακρυνουν λιγο τα ρημαδονυχια μου γιατι με τις δουλειες συνεχεια σπανε! Η Μαρια σημερα ειναι λιγακι καλυτερα αν και πεταγεται πολλες φορες στον υπνο της απο τον πονο. Εφυγε με τη γιαγια μου στις 9 το πρωι και ηρθε πριν απο λιγο ταϊσμενη, αλλαγμενη και ξεθεωμενη απο το τρεξιμο. Μας φορτωσαν και με 100 σακουλες δωρα και αλλες 100 με αγγουρια/ντοματες/πατατες/λαχανικα και φρουτα και να δω πως θα τα χωρεσουμε στο αμαξι οταν φυγουμε.. Θα βογγηξει το ibiza! :lol::lol:

Τωρα παω να τελειωσω το μπανιο με τη χλωρινη γιατι ηρθε η ξαδερφη μου οπως σας ειπα και δεν προλαβα να το κανω! Μετα θα πεσω να ξαπλωσω αν με αφησει η Μαρια, προς το παρον καθεται και παιζει στο μπαλκονακι, θα δοκιμασω να τη βαλω στο παρκοκρεβατο μολις τελειωσω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα φαιη!εχει πολυ κρυο κατω ε?εμεις εδω εχουμε ηλιο μεχρι το μεσημερι καλα ειναι, τ απογευμα κ το βραδυ εχει λιγη ψυχρα, της φοραω ζακετουλα στη βολτα μας.χαιρομαι που περνατε καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

γλυκουλα χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στη βαφτιση σας!ο μικρος ευθυμης εκλαψε?να σου ζησει και παλι!

ναι εκλαψε και πααααααααααααρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυ γιατι ο βλακας ο παπας μου το βουτηξε με το κεφαλι μεσα και τρελλαθηκα η δολια μανα!!!!!!!αφου δεν τον επνιξα και συγκρατηθηκα απλα στο να τσιριξω αχ το παιδι μου τοτε οκ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι εκλαψε και πααααααααααααρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυ γιατι ο βλακας ο παπας μου το βουτηξε με το κεφαλι μεσα και τρελλαθηκα η δολια μανα!!!!!!!αφου δεν τον επνιξα και συγκρατηθηκα απλα στο να τσιριξω αχ το παιδι μου τοτε οκ

αχ μωρε το καημενο!καλα ο παπας ειχε ξεφυγει τελειως ε?τι ηλιθιος που ειναι το μωρο δε το σκεφτηκε?καλα που κρατηθηκες εγω θα του χα ορμηξει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

ΦΑΙΗ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΟ.ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ.

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΜΑΡΙΑΝΔ,ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ?

ΕΙΡΗΝΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ?

ΓΙΩΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ.ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

l9Iop2.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Πως ειστε σημερα????Εμεις ξυπνησαμε με πολυ ορεξη!!!!

Ο Τασος πηγε σχολειο μες στην καλη χαρα,ο Θανος και ο Χρηστος ενεργηθηκανε,η μανουλα τους αλλαξε σεντονια που τα λερωσανε και ειμαστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!!!!!Τα λεμε μετα,πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Η Ιφιγένεια συνεχίζει να μας προπονεί για νυχτοφύλακες. Ελπίζω να συνέλθει σύντομα. Λέτε να φταίει η αλλαγή του καιρού; Μια χαρά κοιμόταν πριν δροσίσει :roll::roll: Έχω και τον Ευριπίδη που ξυπνάει από τα χαράματα και δηλώνει "δεν θέλω να ξανακοιμηθώ". Δεν μπορώ να πιω και όσο καφέ χρειάζομαι για να μείνω ξύπνια. Άστα να πάνε.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...