Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Δοκιμασα και το σκορδο.....να φυγει αμεσως το βρισκω απιθανο!!!!

Λεω λοιπον να παω στο ραντεβου στις 15 00 στο κομμωτηριο κ να παω στον γαμο αλλα να μην παω στο τραπεζι να μη με δουν κ πολλοι.....εκτος αν φοραω συνεχεια γυαλια ηλιου.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμενα!

Σημερα το πρωι εβρεχε εδω! Σκεφτομουν πως αν βρεχει και αυριο η βαφτιση δεν θα γινει γιατι το εκκλησακι ειναι τοσο μικρο που εχουν κανονισει να γινει εξω το μυστηριο... Για να δουμε! Το πρωι η Μαρια ξυπνησε και ζηταγε "νανιο" :roll: Τι στο καλο εχει παθει και θελει συνεχεια να ειναι μεσα στο νερο? Την εκανε ντους ο Βασιλης και μετα την ταϊσα το γαλα της. Υστερα ηρθε μια ξαδερφη μου με το γιο της που ειναι 3 ετων και ηπιαμε καφεδακι ολοι μαζι. Σε καποια φαση ετσι οπως καθομασταν, ερχεται και ο γιος της ξαδερφης μου και μου λεει "Θεια, οταν μεγαλωσω θα παντρευτω τη Μαρια, μην τη δωσεις αλλου!" :lol::lol: Σκασαμε στα γελια!! Τωρα εχω βαλει λιγο μοσχαρακι με λαχανικα για τη Μαρια και μια καρμποναρα για εμας και ο Βασιλης με την ξαδερφη μου και τα παιδια εχουν παει στις κουνιες διπλα στη θαλασσα.

Γιωτα κι εγω εβγαλα κριθαρακι αλλα σημερα ειναι η 4η μερα και ισα που φαινεται! Κι εγω το ειχα αυτο το αγχος γιατι αυριο εχουμε βαφτιση αλλα ευτυχως εκανε τον κυκλο του κι εφυγε! Οταν ηταν πολυ πρησμενο, εκανα κομπρεσες με χαμομηλακι. Ξεπρηζοταν για καμμια ωρα αλλα μετα ξαναπρηζοταν παλι! Ευχομαι εσενα να 'χει φυγει ηδη με το σκορδο και να μην κλειστεις μεσα!

Μαρια ναι, με ενδιαφερει αυτο με τους συναγερμους, ρωτα τον Διονυση κυριως για το κοστος! Ευχαριστω πολυ!

Ναταλια ελπιζω να ειναι καλυτερα ο Ηλιας!

Ειρηνη οπως σου ειπα και στο facebook καλη υπομονη με το σπιτι!

Σοφια τι κανετε σημερα?

Γλυκουλα αυριο δεν ειναι η βαφτιση? Με το καλο κι εσεις!

Mpempakos85 μηπως να μας ελεγες το ονομα σου να σε φωναζουμε με το μικρο?

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

"Θεια, οταν μεγαλωσω θα παντρευτω τη Μαρια, μην τη δωσεις αλλου!" :lol::lol: Σκασαμε στα γελια!!

Γιωτα κι εγω εβγαλα κριθαρακι αλλα σημερα ειναι η 4η μερα και ισα που φαινεται! Κι εγω το ειχα αυτο το αγχος γιατι αυριο εχουμε βαφτιση αλλα ευτυχως εκανε τον κυκλο του κι εφυγε! Οταν ηταν πολυ πρησμενο, εκανα κομπρεσες με χαμομηλακι. Ξεπρηζοταν για καμμια ωρα αλλα μετα ξαναπρηζοταν παλι! Ευχομαι εσενα να 'χει φυγει ηδη με το σκορδο και να μην κλειστεις μεσα!

Να του πεις του πιτσιρικα οτι εχει ηδη αντρα η Μαρια.....:shock::shock::shock::shock:

Οσο για το κριθαρακι δεν εφυγε και σκεφτηκα οτι μαλλον ειναι σημαδι για να μην παω.Επισης σκεφτηκα γιατι να φορτωσω την μανα μου με τρια πιτσιρικια κ να κλειστει μεσα (δλδ να μην μπορει να παει τον Τασο στις κουνιες) για δευτερο ΣΚ?Παλι το προηγουμενο τα κρατησε....οποτε ας μην παω και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι....και το κριθαρακι μου,και ο Τασουλης στον παππου κ τη γιαγια,και ο Βασιλης με τους φιλους του,κι εγω με τα διδυμα να περιμενω να κανουν κακουλακια τους!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μας!η μαλλον καλησπερα καλυτερα:P

η αληθεια ειναι οτι κοιμηθηκα λιγο παραπανω σημερα.:-D(μαρια καλα το καταλαβες;) βολτα για σημερα δε το βλεπω ο καιρος παει για βροχη απ οτι βλεπω.:cry:)

μπηκα ν αδω κ εγω τα νεα σας πριν αρχισω μαγειρεμα για την ελισαβετ.

φαιη χαιρομαι που περνατε καλα!

γιωτα ελπιζω ν αφυγει γρηγορα το κριθαρακι κριμα που δε θα πας στο γαμο.

γλυκουλα με το καλο η βαφτιση σας(αν δε κανω λαθος αυριο δεν ειναι?)

εμεις ολοι καλα χαλαρα σημερα.πηγαμε χθες στα πεθερικα μου κ μετα στα jumbo να παρουμε τσαντουλα κ καποια αλλα πραγματα που ζητησε η δασκαλα για το σταθμο χαμος γινοτανε μια ωρα καναμε να τελιωσουμε(βεβαια η ελισαβετ το καταχαρηκε χαζευε ολη την ωρα γυρω γυρω.:P)

πολλα φιλια σε ολες και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τι κανετε μανουλες?

Εγω τελικα δεν πηγα στον γαμο και δεν το μετανιωσα καθολου...με τετοιο καιρο δεν υπαρχει καλυτερο απ το να εισαι σπιτι με τα παιδακια σου!!!!Μονο που λειπει ο Τασουλης!!!!Ο Βασιλης εφυγε για τον γαμο κ ειπαμε να τον αφησουμε κ σημερα τον Τασο στους παππουδογιαγιαδες να μεινουμε με τα διδυμα κ να μην τον ζαλιζουν με τα κλαματα τους!!!!!

Και αυριο θα βρεχει?Ξερετε?Ελεγα να παμε στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

...

Μαρια ναι, με ενδιαφερει αυτο με τους συναγερμους, ρωτα τον Διονυση κυριως για το κοστος! Ευχαριστω πολυ!

...

Φαίη του το είπα και μου είπε όταν γυρίσετε να κλείσετε ένα ραντεβού να δει το σπίτι και θα σου πει.

...

Και αυριο θα βρεχει?Ξερετε?Ελεγα να παμε στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο......

Γιώτα δες εδώ http://nlb.meteo.gr/main.asp

συνήθως πέφτει μέσα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ειμαι πολυ χαρουμενη!χθες μου εφερε η μαμα μου ενα γιογιο που πηρε για την ελισαβετ.ειπα κ εγω να δοκιμασω να την βαλω κ οτι γινει...και τις 4 φορες(χθες κ σημερα) που την εβαλα εκανε εκει τις αναγκες της:Dτης ελεγα κανε κακα κ εκανε κανε τσιτσακια τσσσσ κ εκανε!καλα εννοειται δεν εχω την απαιτηση να μαθει απο τωρα αλλα δειχνει να καταλαβαινει κ πολυ χαιρομαι γ αυτο!(κουκουβαου!!:P).βεβαια της φοραω πανα μετα αλλα δε θα ταν ασχημα παντως να εξοικειωθει με την ιδεα απο τωρα.στο χαλαρο κ οτι γινει.(ειναι κ ο παιδικος στη μεση σιγα μη τη βαλουν σε γιογιο απο τωρα)

ευτυχως εχει καλη μερα σημερα θα την παω αργοτερα στη μαμα μου και θα παμε για καφεδακι.(γιωτα κ εσεις λογικα μια χαρα θα μπορεσετε να πατε στο παρκο;))

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη οτι κ αν κανετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!

Χτες κοιμηθηκα κατα τις 22 00 στον καναπε καθως εβλεπα τηλεοραση...με ξυπνησε ο Βασιλης κατα τις 24 00 κ πηγα στο κρεβατι.....κομματια!!!!

Σημερα ξυπνησα στις 09 00...πρωτη φορα ξυπναω τετοια ωρα απ οταν γεννηθηκαν τα διδυμα!Ειναι επειδη λειπει ο Τασος.Τελικα δε θα παμε στο παρκο γιατι θα παμε στα πεθερικα μου να φαμε.Και το απογευμα εχω ραντεβου με μια κοπελα για να μου κραταει τα διδυμα απο Δευτερα εως Παρασκευη που θα πρεπει να παιρνω τον Τασο απ τον σταθμο.Θα συζητησω μαζι της αλλα επειδη δεν εχω χρονο για ψαξιμο σ αυτην θα καταληξω.......

Σοφια μπραβο στην Ελισσαβετ!!!!Το γιογιο να το εχεις σε σημειο να μπορει να το βλεπει και να το βγαζει.Εγω του Τασου το εχω στο μπανιο.Βεβαια εμενα πρωτα κανει κακα κ μετα μου λεει "μαμα κακα"......αλλα το ξερουμε το γιογιο....απο μακρια ομως!!!!χαχαχαχα......

Καλη κυριακη να εχετε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σοφία μπράβο της Ελισάβετ!!

Γιώτα ελπίζω να σε βοήθησε ο ύπνος να συνέλθεις.

Εδώ έχει πέσει πολύ βαρεμάρα. Έφτιαξα πένες με κιμά (παραγγελία του Ευριπίδη) και κατά τα άλλα δεν έχω κάνει τίποτα. Λέγαμε χθες ότι θα βγαίναμε καμμία βόλτα. Μπα δεν το βλέπω. Ο Διονύσης και η Ιφιγένεια κοιμούνται και εγώ με τον Ευριπίδη παίζουμε με τα τρένα του και τρώμε ψωμί με νουτέλα.

Ελπίζω να περνάτε όλες καλά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσια πως περασατε το σ-κ?εμεις χθες ειχαμε τραπεζι στους κουμπαρους και ετσι ολη η μερα περασε νερακι..γενικα ο μπεμπης ειναι πολυ κινητικος και τρωω συνεχια κλοτσιες!!ποτε ποτε νιωθω και τη κοιλια τσιτωμενη και ψιλοποναω κι ετσι καθομαι στο κρεβατι.ανυπομονω να περασουν οι υπολοιποι 3 μηνες που μου μεινανε!με εχει κουρασει αυτη η κατασταση..πανω απ'ολα ομως θελω να πανε ολα καλα και ο μπεμπης να ειναι καλα!το ονομα μου ειναι κατερινα :wink:

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

Κατερινα να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου και με το καλο να υποδεχτειτε το αγορακι σας!!!!!!

Δυστυχως ακομη ξενυχταμε αλλα ευτυχως με το καινουριο γαλα ενεργουμαστε κανονικα!!!!Σημερα τον Τασο τον πηγε ο μπαμπας του σχολειο αλλα δεν εκλαψε καθολου.Θα παω σε λιγο να τον παρω,περιμενω κ στις 12 00 την κοπελα που μου κραταει τα διδυμα και μετα θα φυγω.

Το κριθαρακι απ το ματι μου ακομη δεν εφυγε αλλα εχει υποχωρησει αρκετα.....που θα παει θα φυγει κ αυτο!!!!!

Γλυκουλα περιμενουμε νεα απο τη βαφτιση!!!!!Να ζησει ο νεοφωτιστος!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Γιώτα γιατί δεν πας σε οφθαλμίατρο για το κριθαράκι; Μήπως πρέπει να βάλεις σταγόνες με κορτιζόνη για να υποχωρήσει. Για να μην ταλαιπωρείσαι και εσύ δηλαδή. Από μόνο του δεν νομίζω να υποχωρήσει.

Κατερίνα καλώς ήρθες και από εμένα. Απόλαυσε τώρα την περίοδο της εγκυμοσύνης γιατί μετά αρχίζουνε τα δύσκολα!!!!

Γλυκούλα να σας ζήσει ο νεοφώτιστος, πάντα γερός και ευτυχισμένος.

Σοφία πως τα πήγε σήμερα η Ελισάβετ στο σταθμο;

Μαρία εμείς θα τα πούμε στο κολυμβητήριο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Κατερίνα, όπως σου είπε και η Γιώτα, απόλαυσε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου. Αν κατάλαβα καλά από το ticker σου, έχεις πητ ανήμερα τα χριστούγεννα; :roll::D

Γιώτα, αν σε παρηγορεί, ούτε εμείς κοιμόμαστε :( Ο Ευριπίδης θήλαζε κάθε βράδυ για κανένα μισάωρο και κοιμόταν όλη νύχτα από 38 ημερών. Η Ιφιγένεια μπορεί να συμπληρώσει και δύο ώρες θηλασμού πριν τη βάλω για ύπνο και ξυπνάει στανταρ μια φορά μέσα στη νύχτα, μπορεί και δεύτερη.

Γλυκούλα πως πήγε η βάφτιση; Ελπίζω να περάσατε καλά :)

Οι υπόλοιπες που βρίσκεστε;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Σας διαβαζω ανελειπως, κατι πηρε το ματι μου για πενες με κιμα και ψωμι με νουτελα και ομολογω πως το στομαχι μου αρχισε να τσιμπαει αγριως!!!

Εχθες το βραδυ (δηλαδη τα ξημερωματα Σαββατου προς Κυριακη) η Μαρια ξυπνησε στις 4 και δεν ξανακοιμηθηκε. Αυτη τη φορα ομως ειχε απολυτο δικιο, ειναι πρησμενοι πολυ οι κυνοδοντες της. Εχουμε πολλα σαλια, γκρινια (καλα αυτη την εχουμε ετσι κι αλλιως), δεν θελει να τρωει πολυ ζεστα ή πολυ κρυα τα φαγητα της και μου εκανε και λιγα δεκατα. Παλι καλα που μου εκοψε και ειχα παρει ντεπον κοντα μου γιατι εδω αντε να βρεις εφημερευον ανοικτο.. :roll:

Στις 8 το πρωι σηκωθηκαμε, ετοιμαστηκα εγω, ετοιμασα το παιδι, φρεσκαρα με το σιδερο το κοστουμι του Βασιλη και κατα τις 9 ξεκινησαμε για Αμαλιαδα. Πηγαμε απο το σπιτι της κουμπαρας μου στην αρχη γιατι ηθελε βοηθεια με 3 παιδια. Εγω βασικα δεν εκανα τιποτα, ειχα κατσει αγκαλια με τη Μαρια στην κουνια τους (μεγαλη απο αυτες που ξαπλωνεις, αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να με αντεξει :mrgreen: και προσπαθουσα να την ηρεμησω). Αφου κυριολεκτικα λιωσαμε στην γκρινια και στην κλαψα, της εδωσα λιγο ντεπονακι που ειχε η κουμπαρα μου στο φαρμακειο της και κατα τις 12 παρα ξεκινησαμε ολοι μαζι για την εκκλησια. Ακολουθουσαμε το αμαξι του κουμπαρου μου γιατι δεν ξερουμε σχεδον καθολου απο Αμαλιαδα και σε καποια φαση αναβει αλαρμ και κατεβαινει.. Ερχεται στο παραθυρο και μας λεει "παιδια ξεχασα τα γλυκα της βαφτισης στο ψυγειο. Παρτε τα κλειδια του σπιτιου και ελατε μετα στην εκκλησια".. Ειπε δηλαδη στους Αθηναιους, να φυγουν για μια αγνωστη κατευθυνση και να βρουν μετα μια -επισης- αγνωστη κατευθυνση.. :roll: Ομολογω πως το βρηκαμε αρκετα ευκολα και το σπιτι τους και την εκκλησια μετα αλλα χασαμε σχεδον τη μιση τελετη. Φτασαμε την ωρα που ο παπας βουτουσε στην κολυμπηθρα τη μικρη. Τα πεθερικα δεν μας βρηκαν στην εκκλησια και ειχαν αρχισει να ρωταν δεξια αριστερα που ειμαστε. Η πεθερα μου μαλιστα αφου ειδε πως ειχε περασει αρκετη ωρα γυρισε και ειπε πως δεν θα παμε τελικα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, αλλα γυρισε η μανα της κουμπαρας μου και της λεει "τι λες καλε? Μαζι ημασταν στο σπιτι απο το πρωι!":lol: Εκει στραβομουτσουνιασε αλλα ποσως με ενδιαφερει.. Μολις φτασαμε στην εκκλησια, εγω κλασσικα με τη Μαρια στην αγκαλια η οποια ειχε βεντουζωθει πανω μου, αρχισε αυτα τα ψευτικα "αγαπη μου, παιδακι μου, πως μεγαλωσες" κτλπ. Ηρθε, μου λεει "να σε φιλησω παιδι μου" και της απαντησα πως δεν χρειαζεται. Εφαγε την πρωτη κρυαδα και μαζευτηκε. Σε καποια φαση εδωσα τη Μαρια στο Βασιλη γιατι ειχε αρχισει να με ποναει φρικτα η μεση μου και με το σκεπτικο πως την κραταει ο Βασιλης, ηρθανε παλι και επιχειρησαν να την παρουν. Δεν μιλησα καθολου, δεν χρειαστηκε δηλαδη, γιατι η Μαρια αρχισε να κλαιει και να με ζηταει, οποτε αναγκαστικα και μη μου την εδωσαν πισω. :cool:

Η βαφτιση ηταν πολυ ομορφη, το θεμα ηταν "πριγκηπισσα", ειχε ως μπομπονιερες γοβακια για τους μεγαλους και κορωνες κουμπαραδες για τα παιδακια. Τα γλυκα τους ηταν κοκ με ροζ κρεμα και το ονομα της μικρης "Ελενα" και ολα ηταν υπεροχα. Την ευχαριστηθηκα πολυ! Μετα φυγαμε απο εκει και πηγαμε ξανα απο το σπιτι τους (ειναι τεραστιο σαν κτημα, μεσα στα δεντρα και το ειχαν στολισει με ασπρο και ροζ τουλι και μπαλονια), τραβηξαμε φωτογραφιες και κινησαμε ολοι για το κεντρο. Ευτυχως η Μαρια που εξακολουθουσε να ειναι στην αγκαλια μου, μολις ξεκινησαμε απο Αμαλιαδα για Κουρουτα που γινοταν το τραπεζι, κοιμηθηκε. Οποτε μολις φτασαμε, την εβαλα στο καροτσι και την αφησα να κοιμηθει. Βεβαια ξεκινησε στραβα το γλεντι γιατι αλλα ειχε συνενοηθει η κουμπαρα μου και αλλα της εκαναν απο το μαγαζι κι ετσι ξεκινησαν να τσακωνονται με το "καλησπερα σας". Εμεις ημασταν σε αλλο τραπεζι απο τα πεθερικα και ομολογω πως ημουν αρκετα χαλαρη. Η Μαρια κοιμηθηκε μονο μια ωρα αλλα και παλι τη δικαιολογω γιατι ειχε πολλη φασαρια. Σηκωθηκε, της εδωσα λιγο κρεατακι με παταταουλες φουρνου και σαλατουλα και μετα την πηγαμε στις κουνιες (ειχε το κεντρο μεσα, για να απασχολουνται τα παιδακια). Ο Βασιλης, οφειλω να ομολογησω πως ηταν διπλα μου συνεχεια. Εκει που εκανε κουνια ομως, την ακουμπαω και ηταν ζεστη. Βαλαμε θερμομετρο και ειχε 37.2 Αποφασισαμε λοιπον να φυγουμε γιατι ηδη ειχε ταλαιπωρηθει πολυ το παιδι αλλα την ωρα που πηγαμε να τους χαιρετισουμε, κατι εγινε παλι με τους μαγαζατορες και ενας αλλος καλεσμενος γυρισε τουμπα 3 τραπεζια.. :shock: Ο Βασιλης επειδη προφανως υποψιαστηκε το σαματα που θα ακολουθουσε, μας πηρε και φυγαμε χωρις να χαιρετησουμε κανεναν. :( Τους παιρναμε τηλ. μετα να τους εξηγησουμε αλλα πανω στο χαμο δεν το σηκωνε κανεις. Τελικα μετα απο 1,5 ωρα μας πηραν εκεινοι, τους ειπαμε γιατι φυγαμε ετσι και μας εξηγησαν πως το γλεντι τελικα συνεχιστηκε σπιτι τους γιατι η κουμπαρα μου κοπηκε στο χερι και χαλασε ολο το σκηνικο :roll:

Εμεις επιστρεψαμε εδω, ψιλομαζεψα το δωματιο, βγηκαμε μια βολτα στην πλατεια με το καροτσι και γυρω στις 8μιση εβαλα το Μαρακι για νανακια αφου της εδωσα λιγο ντεπον. Κοιμηθηκε κατευθειαν και ξυπνησε στις 10 και μιση το πρωι σημερα. Εγω εκατσα λιγο με το Βασιλη και στις 11μιση πεσαμε κι εμεις για υπνο μιας και ημασταν πτωματα.. Σημερα το μενου εχει να κατσουμε στο δωματιο μεχρι το απογευματακι και το απογευματακι να παμε καμμια βολτουλα στην πλατεια. Δεν θελω να μετακινουμαστε και πολυ με το αυτοκινητο γιατι ξεκινησαν παλι την απεργεια οι μεταφορεις και θελω να εχουμε βενζινη για την επιστροφη τουλαχιστον. Εχθες -ευτυχως- προλαβαμε και το γεμισαμε.

Συγγνωμη για το "σεντονι" φιλεναδιτσες μου!

Φιλια πολλα σε ολες σας!! :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Άσχετο αλλά αύριο τα φαρμακεία θα είναι κλειστά επειδή είναι του σταυρού.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Πήγα στο φαρμακείο να ψωνίσω και μου το είπε ο φαρμακοποιός μου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...