Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Δυστυχως οι γειτονες (οι κοντινοι εννοω) ειναι στην κοσμαρα τους... Αφου οταν ηρθαν απο τη διωξη, εσκασε μυτη ο διπλανος και λεει "τι εγινε ρε παιδια?", του απαντησαμε πως μας εκλεψαν και λεει "ησασταν μεσα?", του λεμε πως οχι, δεν μενουμε πια εκει, εχουμε φυγει απο τον Απριλιο και η απαντηση ηταν "ελα ρεεε! Δεν το 'ξερα" :roll::roll: Μετα απο λιγο ερχεται ο διπλανος απο την αλλη πλευρα.. Ρωταει κι αυτος τι εγινε, ξαναλεμε τα ιδια και απανταει "α, ναι.. μια μερα, εχει καιρο τωρα, ακουγα κατι χρουτσου - χρουτσου αλλα δεν εδωσα σημασια" :roll::roll:

Αν δεν βρουμε εθελοντη λογω φοβου (που ειναι πολυ λογικο και απολυτα σεβαστο) μαλλον θα αναγκαστει να πηγαινει η μαμα μου καθε απογευμα..

Οσο για τα σκατα, μου αρεσει που μπηκαμε στο σταδιο των χρωματων! :cool:

Edit: Οταν ηρθαν απο τη σημανση ηθελα να γραψω... Οχι απο τη διωξη.. (Τουλαχιστον οχι ακομα.. :?)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε γιατι σε λιγο μπορει να ερθουν και απο το αλλοδαπων και απο το ηθων.δεν ηξερα οτι τελικα ακυρωθηκε η αγοραπωλησια.φτου και απο την αρχη τωρα.γιατι ετσι?

4ywWp2.png

Γιατι ο αγοραστης ηθελε να αξιοποιησει τα δυο ακινητα που εχει επανω το οικοπεδο, το ενα ως οικια και το αλλο ως εργαστηρι για να μπορεσει να εργαζεται ο πατερας του εκει που ειναι ξυλουργος.

Αλλα εχει βγει καινουριο ΦΕΚ που απαγορευει το παραπανω κι ετσι στραβωσε η δουλεια.. Εν τω μεταξυ επεσε και καλοκαιρι που φευγουν ολοι για διακοπες και μειωθηκε η κινητικοτητα (τα τηλ. και τα λοιπα για να ερθουν να το δουν οσοι ενδιαφερονται) και τωρα μολις γυρισω απο διακοπες θα πρεπει να ξαναξεκινησω απο την αρχη τα ιδια...

gM4vp2.png

μακαρι να σας ερθουν ολα μια χαρα.αντε να ακουσω τουλαχιστον για εναν συνεχομενο μηνα οτι ολα σας πηγαινουν τελεια.αντε μικρη μου .θα εχεις ιντερνετ μαζι σου?.......σε κανα τσεπακι?

4ywWp2.png

Ναι κανονικα θα εχω ιντερνετ, θα παρω και το λαπτοπ μαζι και το στικακι μπαινει παντου!

Ευχαριστω για τις ευχες κι εγω το θελω απιστευτα... Αλλα δεν με παει μια ρε ΄σεις... Μια καλα και 10 χαλια... Τελος παντων!

Παω να την πεσω!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη πολυ στενοχωρεθηκα μ αυτο που συνεβη.ευχομαι να βρειτε λυση κ να μην εχετε χειροτερα...τουλαχιστον να πηγαινει η μαμα σου να ριχνει καμια ματια.

ειρηνη εχει πολυ δουλεια το σπιτι ε?καλο κουραγιο να τελειωσετε και με το καλο να μπειτε μεσα.

για μας ηταν μια πολυ ασχημη μερα η σημερινη στο παιδικο χειροτερη απ ολες.εκλαιγε συνεχεια η ελισαβετ δεν εφυγα καθολου συνεχεια διπλα της ημουν δε ξερω τι επαθε, ευτυχως ερχεται σκ και θα ηρεμησει ελπιζω δευτερα να μαστε καλυτερα.τη εβαλα τωρα για υπνο να ησυχασει λιγο κ να κανω κ εγω καμια δουλιτσα.

να εχετε μια ομορφη μερα κ ενα ακομα ωραιοτερο σκ!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τσα...κι εγω εδω!!!!

Ο Τασος κοιμαται αλλα τα διδυμα ειναι ξυπνια κ ετσι δεν μπορω να κοιμηθω.

Πηγαμε παιδιατρο κ ειπε να μην ανυσηχω κ οτι μπορει να μην κανει κακα του για 2-3 μερες.Μου εδωσε το almiron comfort για τη δυσκοιλιοτητα κ αν δουμε πως θα παει το ΣΚ.Ευτυχως δειχνει να του αρεσει...ειχα κ αυτο το αγχος.

Παω γιατι γκρινιαζουν!!!!

Φιλια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια και εμείς πήγαμε παιδίατρο σήμερα,

κάνανε και οι δύο εμβόλιο, ο Νικόλας μαντού και ο Δημήτρης

αυτό για την ηπατίτιδα. Μου είπε ο γιατρός πως μπορεί να κάνει

υψηλό πυρετό για 4 ημέρες. Ο Νικόλας πάντως δεν είχε κάνει.

Γραφτήκαμε και κολυμβητήριο σήμερα, την Δευτέρα ξεκινάμε!!

Πήραμε και καινούργιο μαγιό γιατί το παλιό δεν του κάνει.

Αυτά τα νέα μας!!

Φιλιά σε όλες!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Ολα καλα?

Εμεις ξεκινησαμε στις 9μιση απο Λαγονησι.. Μια χαρα ολα στο ταξιδι, καναμε μια σταση λιγο πριν την Τριπολη, η Μαρια ηταν οκ σε ολο το ταξιδι απλα οταν αποφασισαμε να φυγουμε απο το χωρο σταθμευσης εβαλε τα κλαμματα γιατι ηθελε να κατσει κι αλλο κατω.. Κατα τα αλλα μια χαρα! Κοιμηθηκε (πραγμα που ειλικρινα δεν περιμενα με τιποτα), αλλα εμεις χασαμε την εξοδο για Τριπολη και κινησαμε για Καλαματα!! :lol::lol: Παλι καλα που δεν βρηκαμε καμια ταμπελα να λεει "Othoni welcomes you!" :lol::lol::lol: Αφου φτασαμε στον Κακοβατο, τακτοποιηθηκαμε, μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους, ταϊσα και το Μαρακι και ξαπλωσαμε λιγο. Το απογευμα πηγαμε στη Ζαχαρω για να ψωνισουμε λιγα πραγματακια και μετα πηγαμε απο τη θεια μου. Το τηλεφωνο εχει κυριολεκτικα σπασει στα τηλεφωνα -δεν εχει και καλο σημα- και ολοι θελουν να μας δουν και να δουν και το Μαρακι.. Την ωρα που σουρουπωνε μαζευτηκαμε με τα ξαδερφια μου στην πλατεια, η Μαρια επαιζε με τα υπολοιπα παιδακια και ξεκινησε καινουριο χομπυ... Κυνηγαει τα σκυλια και τα γατια.... :roll: Αφου λυσσαξε λοιπον, ηρθε απο μονη της στην αγκαλια μου και μου λεει "μαμα νανιο" (μαμα μπανιο). Ηρθαμε σπιτι, την επλυνα -καπου γρατζουνιστηκε και εχει μια τεραστια γραμμη απο κατω απο τη μασχαλη της μεχρι λιγο πιο κατω απο τον αφαλο :?-, την ταϊσα και στις 11μιση την εβαλα για υπνο. Τωρα καθομαι στο μπαλκονι και ετοιμαζομαι να παιξω μπιριμπα με τον Μπιλη...

Η καρδια μου χτυπαει σαν τρελλη απο την ωρα που φτασαμε.. Τα λατρευω τα μερη αυτα, δεν θελω να φυγω με τιποτα!!

Α!Να μην ξεχασω: Το δωματιο ειναι σουπερ! Θα τραβηξω οσο περισσοτερες φωτογραφιες μπορω και απο εδω και απο ολες τις διακοπες και θα τις ανεβασω οταν με το καλο επιστρεψουμε στο φεϊς να τις δειτε! ;)

Για αυριο το μενου εχει καφε στην παραλια το πρωι και το απογευμα βολτα στην Αμαλιαδα να δει η Μαρια τα ξαδερφια της και εμεις τους κουμπαρους μας!!

Φιλια πολλα σε ολες σας!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Φαιη μου να περασετε τελεια!!!!Αν και εδω που τα λεμε ποσο ασχημα να περασει κανεις στα μερη σας?????Να σας χτυπησει λιγο και ο καθαρος αερας και να επιστρεψετε ανανεωμενοι!!!!!!

Ο Θανουλης μου ευτυχως εκανε κακουλακια του το βραδυ και χαρηκα παρα πολυ!!!!(Κοιτα να δεις με τι χαιρομαστε!!!!)

Ο Χρηστακος μου κοιμηθηκε σερι 6 ωρες....αλλα ηταν ηδη 8 ωρες ξυπνιος!!!!!!!

Ο Τασουλης ειναι στους γονεις μου απο χτες γιατι σημερα εχουμε να παμε σε εναν γαμο κ ειπαμε να μη μεινει σπιτι με τα διδυμα κ κακοκοιμηθει!!!!!

Ο γαμος ειναι στην Αγ.Μαυρα,εκει που εκανε τη βαφτιση η Σοφια.....αλλα μαλλον εγω δε θα παω γιατι εβγαλα κριθαρακι στο ματι μου κ εχει πρηστει τοσο που μοιαζω σαν αληθωρη!!!!!Σαν να εχω παθει βλεφαροπτωση,οποτε θα παει μονο ο Βασιλης.Και το τραπεζι μετα ειναι στην Κερατεα,οποτε αποκλειεται να παει μονος του.

Αν δω οτι συνερχομαι λιγο θα παω αλλα δεν το βλεπω,επειδη πρηστηκε χτες το βραδυ θα κανει κανα 2 μερες να επανελθει....πρεπει να κανει κ αυτο τον κυκλο του.

Ευτυχως δροσισε λιγακι,σαν να φθινοπωριασε!!!!!

Καλο σαββατοκυριακο να εχετε!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γιωτουλα κοψεενα σκορδο στην μεση και ακουμπησε το πανω στο κριθαρι.δεν τσουζει αλλα το βοηθαει να ξεπρηστει.αντε κακο κριθαρι....... φυγε να μην κλειστει μεσα η γιωτουλα

4ywWp2.png

λιγακι οχι σκορδαλια ομως.τζατζικι.ελα θα το ξεπλυνεις αργοτερα και δεν θα μυριζει.για να φυγει ημυρωδια απο τα δαχτυλα τα τριβεις πανω σε σιδερενια επιφανεια.σε ενα μαχαιρακι ας πουμε.για το ματι δεν ξερω ......

4ywWp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Φαίη χαίρομαι που περνάς καλά! Όσο για το σπίτι, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού, (αν θες θα ρωτήσω το Διονύση που ξέρει από αυτά).

Ειρήνη ξέρω από ανακαινίσεις και σε συμπονώ. Όσο για το μπορντώ στους τοίχους νοικιασμένου σπιτιού...το αφήνω ασχολιάστο.

Γιώτα ελπίζω να στρώσει ο Θάνος, να μη στενοχωριέσαι και συ. Για το κριθαράκι εύχομαι να πιάσει το γιατροσόφι της Ειρήνης και να βγεις και να περάσεις καλά σήμερα :D

Σοφία κοιμάσαι ακόμα ή έχεις βγει βόλτα;

maria nd τα λέμε στο Κολυμβητήριο τη Δευτέρα!

Ναταλία συνήλθε ο Ηλίας;

mpempakos85 πως είσαι εσύ;

Γλυκούλα με το καλό η βάφτιση!!(σήμερα είναι ή αύριο; )

Δεν ξέχασα καμμία ε ; :roll:

Εμείς εδώ ήσυχα. Ο Διονύσης έχει πάει σε μια δουλειά. Ο Ευριπίδης βλέπει τηλεόραση και τρώει. Η Ιφιγένεια παίρνει έναν υπνάκο και εγώ βρήκα την ευκαιρία να μπω να δω τι κάνετε.:D

Φιλιά σε όλες και καλό Σαββατοκύριακο

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...