Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΕΙΣΑΙ???ΤΙ ΩΡΑΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΠΗΓΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΣΟΦΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΑΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

ΜΑΡΙΑ,ΓΙΩΤΑ,ΦΑΙΗ,ΓΛΥΚΟΥΛΑ,ΕΙΡΗΝΗ,ΜΑΡΙΑΝΔ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγω!

Σημερα αδιαθετησα!!!!!!!!! Πρωτη φορα χαιρομαι που μου ηρθε περιοδος!!!!! Γιατι κραταει 7 μερες (5 με μεγαλη ροη και 2 με λιγη που σταδιακα κοβεται), οποτε και τις διακοπες θα κανω αλλα και την επεμβαση οταν γυρισω!!! :D:D:D:D

Σημερα εκανα κατι τελευταιες δουλειες, και τωρα μου εχει μεινει μονο η σαλονοτραπεζαρια που θα την κανω μολις ξυπνησει η Μαρια (σημερα η χαρα μου ειναι διπλη γιατι κοιμηθηκε για μεσημερι!!!!!!! :D:D:D:D)

Το απογευμα θα κατεβω να πλυνω το αυτοκινητο και να του ριξω και μια ηλεκτρικη μεσα για να βαλουμε τα πραγματα. Το βραδυ θα κατεβουμε για λιγο κατω να χαιρετησουμε τα παιδια και μετα νανι γιατι αυριο εχουμε ταξιδι! Ποσο μου εχουν λειψει οι συγγενεις μου κατω, οι παππουδογιαγιαδες μου, οι θειοι μου και τα ξαδερφια μου! Εχουν σπασει ολοι τα τηλεφωνα για να μας δουν, οι περισσοτεροι μου λενε κιολας να τους αφησω τη μικρη και να βγω με το Βασιλη στη Ζαχαρω! Ελπιζω μεσα σε 8 μερες να καταφερω να τους δω ολους! Δεν εχουμε φυγει ακομα και σφιγγεται το στομαχι μου στη σκεψη πως θα περασουν οι μερες και θα πρεπει να επιστρεψουμε πισω... Μακαρι να εγκριθει η αιτηση για μεταθεση του Βασιλη να εγκατασταθουμε στα πατρια εδαφη!

Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο.. Τελικα δεν περασα μονο ριζα στα μαλλια, τα σκουρυνα ενα τονο αλλα βγηκαν πολυ ωραια, ενα βαθυ - ζεστο καστανο. Εκανα και το γαλλικο στα ποδια, τα χερια δεν τα εκανα αφου με τις χλωρινες χαλανε ευκολα!

Θα τα πουμε κι αργοτερα!!

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Έχω την αίσθηση ότι σήμερα θα ταξίδευε η Φαίη :roll: Καλά να περάσεις Φαίη :D (αν έχεις φύγει όντως)

Σοφία υπομονή με την Ελισάβετ θέλει το χρόνο της να συνηθίσει. Εσύ αν πήγαινες σε μια καινούργια δουλειά, θα ήσουν από την πρώτη ημέρα άνετη; ;)

mpempakos85 μην αγχώνεσαι! Όπως σου είπε και η Σοφία (elisabeth) ό,τι θέλεις, μπορείς να ρωτάς :D

maria nd τι έκανες με το Κολυμβητήριο; από Δευτέρα ξεκινάνε τα μαθήματα.

Ειρήνη εσύ είσαι στο δρόμο προς Αργυρούπολη;

Γλυκούλα έτοιμα όλα για τη βάφτιση;

Γιώτα τελικά η φίλη σου δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με το βιβλιάριο ε;

Ναταλία ελπίζω να μην έχει τίποτα ο Ηλίας.

Φιλιά σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γιώτα τελικά η φίλη σου δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με το βιβλιάριο ε?

Μαρια τελικα πηγε κ ζητησε κ της ειπανε οτι πρεπει να παει κ την φωτοτυπια για να κανουν την αντιγραφη κ να τα σφραγισουν.Ολα αυτα στο ΜΗΤΕΡΑ γιατι εμενα στο ΙΑΣΩ δεν μου ζητησαν τιποτα,

Κι εγω εδω....ενα ερηπιο....στην κυριολεξια σερνομαι....Εχω και τις στενοχωριες μου και κλαιω απο χτες συνεχεια (σχεδον).

Χτες το απογευμα συνειδητοποιησα οτι ο μικρος μου προχτες ολη μερα δεν εκανε κακα του.Πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε να του βαλω θερμομετρο με λιγο λαδακι μηπως κ ερεθιστει ο πισινουλης του κ κανει κακα του.Αλλιως να του κανω κλυσμα κ αν δεν ενεργηθει να τον παω για να αλλαξουμε το γαλα.Αρχισα να κλαιω σκεπτομενη τι πρεπει να του κανω....δεν ηθελα να του κανω κλυσμα.Τελικα το θερμομετρο με το λαδακι δεν εδρασε κ αναγκαστικα του εκανα κλυσματακι.Ευτυχως ενεργηθηκε,τον εκανα κ ενα μπανακι μετα κ κοιμηθηκε ησυχος.Κατα τις 2 00 ξυπνησανε κ τα δυο να φανε,αφου τα ταισα μεχρι τις 3 00 γκρινιαζανε,στο μεταξυ ξυπνησε κ ο Τασος κ φωναζε "μπαμπα-μπαμπα".Τον πηρα αγκαλια κ τον εβαλα διπλα απ τον μπαμπα του.

Ξαπλωνω στον καναπε κ εχω διπλα μου στο ρηλαξ τον εναν απ τους 2 διδυμους και τον κουναω μπας κ κοιμηθει κ αυτος κι εγω μαζι!!!!Τελικα κοιμηθηκε κ τον πηγα στην κουνια του (εντελως μηχανικα γιατι το ειχα ξεχασει).Και εκει που ειναι ολοι ησυχοι κ πεφτω για υπνο ακουω ενα γκντουπ κ κλαματα.....σε χρονο dt σκεφτηκα οτι επεσε το μωρο απ το ρηλαξ και απ τον πανικο κοντεψε να στραβωσει το σαγονι μου (να το ερχεται το εγκεφαλικο).Τελικα επεσε ο Τασος κ εσκασε πανω στα πλακακια....ευτυχως δε χτυπησε ή τουλαχιστον δεν ειδα να παραπονιεται για κατι.

Οσο αφορα τα διδυμα,ο μικρος παλι σημερα δεν εκανε κακα του.Και εκλεισα ραντεβου στον παιδιατρο αυριο στις 9 20 μηπως μου αλλαξει γαλα...και μετα πρεπει να γυρισω σπιτι κ στις 11 00 να παρω τον Τασο απο το σχολειο γιατι εχουμε εμβολιο στις 12 00...γενικα εχω στενοχωρηθει πολυ με τον μικρο που ειναι τοσο δυσκοιλιος...τον βλεπω σφιγγεται,κοκκινιζει κ εκει που λες τα εκανε....τιποτα...αδεια η πανα.....

Ειμαι να σκασω....

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

Φαιη μου να περασετε τελεια!!!!Οπωσδηποτε να βγειτε με τον Βασιλη κ να πατε στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στη Ζαχαρω....

bebakos καλως ηρθες και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Στα πεταχτα γιατι μολις ξυπνησε η τσουγδω!!!

Γιωτα μη στεναχωριεσαι για τη δυσκοιλιοτητα.. Εμεις καναμε κλυσματακι αρκετα συχνα οταν η Μαρια ηταν βρεφακι γιατι εκανε να ενεργηθει και 5 μερες.... Το γαλα ηταν ειδικο και για δυσκοιλιοτητα και για ΓΟΠ. Το frisolac comfort της διναμε.

Ολα εστρωσαν απο τοτε που ξεκινησαμε φρουτοκρεμα! Μη στεναχωριεσαι γλυκια μανουλα!!!

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες!! :D

gM4vp2.png

γιωτουλα μηπως να δοκιμαζες να δωσεις λιγο χαμομηλακι?σε μας εκανε θαυματα 30μλ επινε και τα κανε αμεσως οταν ζοριζοταν.ρωτα τον παιδιατρο κ αν δωσει το οκ δε χανεις κατι να το δοκιμασεις.πιστευω και η αλλαγη γαλακτος να βοηθησει.περαστικα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γιωτουλα μηπως να δοκιμαζες να δωσεις λιγο χαμομηλακι?

Του εδωσα χαμομηλι χωρις να ρωτησω παιδιατρο.Αλλα παλι δεν ειχε αποτελεσμα.....απλα στενοχωριεμαι γιατι τον βλεπω που ζοριζεται κ κικκινιζει κ το αποτελσμα ειναι το ιδιο....μια καθαρη πανα....

Τελικα δεν εχουν μοιασει σε τιποτα στον Τασο.....

Σε ευχαριστω Σοφια μου.Θα μας πει αυριο ο παιδιατρος......

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΓΙΩΤΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΦΑΙΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΡΑΔΥ.

l9Iop2.png

Καλησπερα κοριτσια..

Ενω η μερα μου σημερα κυλουσε τοσο καλα παρολη την κουραση εγινε κατι που με ενοχλησε αρκετα..

Νομιζω ειχα πει στη Μαρια (DEMS) και στη Σοφια πως εν τελει στραβωσε η δουλεια με τον αγοραστη του οικοπεδου και δεν δωθηκε. Οι υπολοιπες (λογικα γιατι δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει) το μαθαινετε τωρα. Στο σπιτι εκεινο λοιπον, οπως σας ειχα πει και αλλη φορα, υπαρχουν πραγματα οχι αξιας -τουλαχιστον σε ο,τι αφορα τα χρηματα- αλλα αντικειμενα και ρουχα τα οποια δεν εχω φερει εδω λογω ελλειψης χωρου. Σημερα το απογευμα, κατεβηκαμε Αγιο Δημητριο να αφησουμε το ψαρι στη μαμα μου (το pet μας) και ειπαμε να περασουμε απο εκει να παρω τα παλια μωρουδιακα της Μαριας για να τα δωσω σε μια ξαδερφη μου επειδη γεννησε η κουνιαδα της. Εξηγησα στο Βασιλη που ακριβως εχω την τσαντα και εκατσα με τη Μαρια στο αυτοκινητο. Εκει που γελαγαμε και ακουγαμε τραγουδακια, βγαινει ο Βασιλης εξω χωρις την τσαντα. Θεωρησα πως δεν μπορουσε να τη βρει και πηγα να βγω απο το αυτοκινητο για να μπω εγω μεσα. Δεν προλαβα, μου εκανε σημα με το χερι του, μπηκε μεσα στο αυτοκινητο και μου λεει "θελω να δειξεις ψυχραιμια". Εγω εξακολουθουσα να μην καταλαβαινω τιποτα. Μου λεει "μπηκανε στο σπιτι και τα εχουνε κανει ρημαδιο". Παγωσα... Γυρισαμε πισω και αφησαμε τη Μαρια στη μαμα μου. Ξαναπηγαμε στο σπιτι για να διαπιστωσουμε τι ελειπε... Το νυφικο μου, τα μωρουδιακα της Μαριας, το μπαουλο με τα βαφτιστικα της, καποια αλλα ρουχα και στρωσιδια, το στερεοφωνικο μας ειχαν κανει φτερα... :cry: Απο εκεινη την ωρα το στομαχι μου ειναι μονιμως σφιγμενο. Μπηκανε απο την πισω πλευρα που ειχαμε το παιδικο δωματιο και βγηκανε κυριοι απο την κεντρικη εισοδο η οποια βλεπει πανω στην Αγιου Βασιλειου.

Πηγαμε στο τμημα, καναμε καταγραφη του συμβαντος και μηνυση κατα αγνωστων και μετα ηρθε η σημανση στο σπιτι, κατεγραψε το σημειο εισοδου και εξοδου, πηρε δαχτυλικα αποτυπωματα και τελειωσε. Απο οσα μας ειπαν, το πιθανοτερο ειναι να προκειται για ναρκομανεις, οι οποιοι βουτηξαν ο,τι να 'ναι με σκοπο να το δωσουν οσο να 'ναι για να εξασφαλισουν τη δοση τους. Επισης μας επεσημαναν πως κατι πρεπει να κανουμε γιατι λογικα ξερουν πως το σπιτι ειναι ακατοικητο εδω και καιρο και υπαρχει κινδυνος να το κανουν "στεκι" ειτε για υπνο ειτε για αλλα πραγματα (ληψη δοσεων κτλπ.)....

Νιωθω χαλια... Οχι τοσο για τα πραγματα που σαφως ειχαν αξια για εμενα αλλα για ολο αυτο που παιχτηκε στο σπιτι που εμενα 20 χρονια...

Παω να κοιμηθω γιατι αυριο εχουμε ταξιδι!

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαιη πολυ λυπαμε για το συμβαν.ειναι οτι χειροτερο να μπει καποιος στο σπιτι οπου ειτε ειμαστε μεσα ειτε οχι ειναι ασυλο.και εμας μας ανοιξαν το σπιτι στην ναξο δευτερη φορα (πηραν ενα κασσετοφωνο) αλλα απο οτι καταλαβα το κανουν για να δουν αν θα ενδιαφερθει κανεις να το κλεισει αλλιως για να μεινουν μεσα.συνηθως ξενοι τα κανουν αυτα.πηγε ο αδερφος μου και το εκανε φρουριο.

καλο ταξιδι ευχομαι να εχετε και να περασετε παμπολυ καλα!!

4ywWp2.png

Ειρήνη εσύ είσαι στο δρόμο προς Αργυρούπολη;

:D

ασε μαριω ευχουμε πακετοθει!!!!!1πολυτεχνιτες θα γινουμε.χτες αλλαξα τα σιφωνια της κουζινας.σημερα ξιναμε τους τοιχους για να βγαλουμε μια μπογια που ηταν σαν τεχνοτροπια.ευτυχως εβγαιναν κομματια σαν να ηταν ταπετσαρια αλλιως θα τριβαμε για κανα μηνα για να βγει το μπορντω που εχουν κανει στο δωματιο.καλα γουστο που ειχαν και αυτοι?σαν haagen daz ηταν.....

4ywWp2.png

γιωτουλα ευχομαι να πανε ολα καλα με ολα τα γλυκα σου πλασματακια.οπως θα ξερεις σιγουρα θα πρεπει να προσεξεις και την δικη σου διατροφη γιατι μπορει και αυτο να φταιει για την δυσκοιλια του μωρου,θα μου πεις βεβαια...... γιατι μονο τον εναν?και θα σου πω βεβαια οτι δεν ξερω.ο δικος μου δεν ειχε δυσκοιλια.μια φορα μονο μου εκανε ενα τριημερο αλλα εδωσα λιγο χαμομηλι μεσα στο γαλα και λαδακι στο πωπακ,οχι θερμομετρο.καποιος μου το ειχε ξαναπει και ανατριχιασα.εγω το βοηθησα και με τα ποδαρακια.του τα σηκωνα μεχρι τα γονατακια φτασουν στο θωρακακι του και τεντωμα μπροστα και παλι το ιδιο και τα εκανε.και καθε μερα που εβλεπα οτι δεν εχει κανει προς το βραδυ τον βοηθαγα ετσι και με εβγαζε σκατοπροσωπη

4ywWp2.png

Αστα Ειρηνακι... Να δω τωρα τι θα κανουμε για να μην εγκατασταθουν μεσα.. Σημερα παντως ο Βασιλης αφησε 2 φωτα αναμμενα για να καταλαβουν τουλαχιστον πως περασε καποιος απο 'κει. Τις επομενες μερες δεν ξερω γιατι αν παρακολουθουν το σπιτι θα διαπιστωσουν πως τα φωτα ειναι αναμμενα μερα - νυχτα... Ισως να εβαζε η μαμα μου καμμια γειτονισσα να περναει απο εκει καθημερινα... Δεν ξερω!

Καλο κουραγιο κι εσυ με το σπιτι!

gM4vp2.png

Αστα Ειρηνακι... Να δω τωρα τι θα κανουμε για να μην εγκατασταθουν μεσα.. Σημερα παντως ο Βασιλης αφησε 2 φωτα αναμμενα για να καταλαβουν τουλαχιστον πως περασε καποιος απο 'κει. Τις επομενες μερες δεν ξερω γιατι αν παρακολουθουν το σπιτι θα διαπιστωσουν πως τα φωτα ειναι αναμμενα μερα - νυχτα... Ισως να εβαζε η μαμα μου καμμια γειτονισσα να περναει απο εκει καθημερινα... Δεν ξερω!

Καλο κουραγιο κι εσυ με το σπιτι!

μηπως ομως αν της πειτε τον λογο φοβαται μην ερθει αντιμετωπη με κανεναν και δεν πηγαινει?κοντα δεν εχει αλλα σπιτια που να εχουν ορατοτητα ? αν δηλαδη δουν καποιον να μπαινει να καλεσει την αστυνομια?

για το σπιτι εχουμε απογοητευτει πολυ αστα σκατα μαυρα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...