Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Που είστε;

Πήγα τον Ευριπίδη σήμερα στο σχολείο (πρώτη φορά από τότε που γεννήθηκε η Ιφιγένεια) και πολύ το χάρηκε :-D

Περιμένω τώρα να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ γιατί μας κάνει κάτι διακοπές το internet και μετά θα πάω supermarket (αν προλάβω) και το μεσημέρι θα ξαναπάω να πάρω τον Ευριπίδη.

Δεν ξέρω τι να φάμε σήμερα :roll: αν έχετε καμμία ιδέα...ευπρόσδεκτη :-D

Φιλάκια σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmera κ απο εμενα!πως ειστε σημερα?

εμεις τα πηγαμε πολυ καλυτερα σημερα εκλαψε ελαχιστα την αφησαμε παλι και φυγαμε κ απο βδομαδα θ αυξησουμε κ αλλο τις ωρες που θα καθεται μονη της.με το φαγητο δε ξερω τι θα κανω εκει τους δινουνε 12 μεσημεριανο και φρουτα μαζι κ μετα τιποτε μεχρι να φυγουν.βεβαια ειπα στη δασκαλα της να της δινει κανα γιαουρτακι στις 2 γιατι εγω στις 5 θα μπορω να την ξαναταισω.εκτος αν κανονισει η μανα μου να φευγει νωριτερα απ τη δουλεια κ να ρχεται πριν απο μενα σπιτι.να δουμε πως θα το κανουμε.εντωμεταξυ τα νευρα μου κροσια με το θεμα του φαγητου 2-3 μερες τωρα τρωει 4-5 κουταλιες φρουτα η γιαουρτι και τα υπολοιπα τα φτυνει.ετσι μου ρχεται να της φερω το πιατο καπελο!!(πλακα κανω προς το παρον συγκρατουμαι ακομα:mrgreen:)

μαρακι τι θα λεγες για γιουβετσακι?η κοτοπουλο με πατατες?αν και τετοια ωρα θα χεις μαγειρεψει ηδη.εμεις εχουμε μακαρονια με τυρια στο φουρνο-να ναι καλα η μαμα μου παλι!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια...

Σημερα ειμαι ενα πτωμα κινουμενο..

Το πρωι πηγα στη μεζονετα, καθαρισα αλλα αντι για 2 πλυντηρια σιδερο που μου ειχε πει εκεινη, ειχε ενα βουνο απο ασιδερωτα και εν τελει αντι για 2 ωρες εκανα 4 ωρες και κατι ψιλα.. Ευτυχως ομως με πληρωσε κανονικα και για τις 4 ωρες. Μετα αποφασισαμε να ερθουμε Αθηνα για κατι ψωνια της τελευταιας στιγμης και εχουμε κατσει στη μαμα μου. Να βαλω σε λιγο τη Μαρια για νανι και να παμε να ψωνισουμε σαν ανθρωποι. Ο Βασιλης σημερα δουλευει νυχτα κι ετσι οταν βαλω τη Μαρια για υπνο, θα κατσω να φτιαξω βαλιτσες με την ησυχια μου. Αυριο θα κατεβω στη Μιμοζα το πρωι να μου περασει τη ριζα και να μου κανει κι ενα γαλλικο στα ποδια και το απογευμα θα κανω γενικη για να μην τα βρουμε χαλια οταν γυρισουμε..

Μαρια εγω εχθες το βραδυ, πεταξα ενα μπριαμ στο φουρνο και ξεμπερδεψα και για σημερα και για αυριο..

Σοφια μπραβο στην Ελισσαβετ και καλα ξεμπερδεματα με το φαγητο!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσια ειμαι κατοικος ηλιουποπης κι εγω και προκειται να γινω για πρωτη φορα μανουλα τα χριστουγεννα!!!ολα ρολοι με την εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης αλλα με τα κιλακια ....δυσκολα τα πραγματα τελευταια ο μεταβολισμος μου τα εχει παιξει!καμια απο αγια μαρινα ηλιουπολης?εγω μενω κοντα στη πλατεια ανεξαρτησιας

Διαφημίσεις

kalhmera κ απο εμενα!πως ειστε σημερα?

εμεις τα πηγαμε πολυ καλυτερα σημερα εκλαψε ελαχιστα την αφησαμε παλι και φυγαμε κ απο βδομαδα θ αυξησουμε κ αλλο τις ωρες που θα καθεται μονη της.με το φαγητο δε ξερω τι θα κανω εκει τους δινουνε 12 μεσημεριανο και φρουτα μαζι κ μετα τιποτε μεχρι να φυγουν.βεβαια ειπα στη δασκαλα της να της δινει κανα γιαουρτακι στις 2 γιατι εγω στις 5 θα μπορω να την ξαναταισω.εκτος αν κανονισει η μανα μου να φευγει νωριτερα απ τη δουλεια κ να ρχεται πριν απο μενα σπιτι.να δουμε πως θα το κανουμε.εντωμεταξυ τα νευρα μου κροσια με το θεμα του φαγητου 2-3 μερες τωρα τρωει 4-5 κουταλιες φρουτα η γιαουρτι και τα υπολοιπα τα φτυνει.ετσι μου ρχεται να της φερω το πιατο καπελο!!(πλακα κανω προς το παρον συγκρατουμαι ακομα:mrgreen:)

μαρακι τι θα λεγες για γιουβετσακι?η κοτοπουλο με πατατες?αν και τετοια ωρα θα χεις μαγειρεψει ηδη.εμεις εχουμε μακαρονια με τυρια στο φουρνο-να ναι καλα η μαμα μου παλι!

φιλια πολλα!!

σοφακι αυτο με το καπελο νομιζω οτι τεινει να γινει μοδα.θα φορεθει πολυ φετος λεμε.......

ο μικρος μου ειναι πολυ τυχερος που δεν το εχει δορεσει ακομα.:mrgreen::mrgreen:

4ywWp2.png

ναι ειναι αγορακι!απ'οτι καταλαβα απο τα ποστ σας ειστε ολες μανουλες!ανυπομονω να παρω κι εγω στην αγκαλια μου το αγγελουδι μου!δεν περναει και αυτος ο καιρος!!!!

εχετε γνωριστει μεταξυ σας???

Καλώς όρισες mpempakos85 ! ναι οι περισσότερες έχουμε συναντηθεί. Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να γνωρίσουμε και σένα :)

Ειρήνη και Σοφία χαλαρά με τα καπελώματα :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Mpempakos85 καλως μας ηρθες!! Με το καλο το μωρακι σου..

Μολις εβαλα τη Μαρια για νανι.. Θα κατσω να κανω αυτα που σας ειπα το μεσημερακι και μετα θα μπω να κανω ενα ντους (το μαλλι δεν το ακουμπαω γιατι θα το περασουμε ριζα αυριο!! :mrgreen:) και θα πεσω να ξεραθω γιατι ειμαι πτωμα!!

Γιωτα θελουμε φωτογραφιες με το νεο λουκ!!! :D

Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

Μολις τελειωσα και ειπα να πω μια καλημερα!

Καλημερα λοιπον!!

Φιλακια πολλα κοριτσακια!!

:D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια για το καλωσορισμα!!!να σας ζησουν τα αγγελουδια σας και ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω να σας γνωρισω μιας και ειμαστε γειτονισες!!φιλακια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.ΩΡΑΙA TA TICKER ΣΟΥ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ....

l9Iop2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

mpempakos καλως ηρθες!με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!θα χαρουμε πολυ να σε γνωρισουμε κ απο κοντα.

ειρηνη δε τρωει κ εσενα ο γατζος?δε ξερεις ποσο σε νιωθω!

φαιη ολα ετοιμα?αυριο δε φευγετε?να περασετε τελεια!!

ναταλια βγαζει δοντακια ο ηλιας ε?υπομονη θα τα βγαλει και θα ησυχασει.κ η δικια μου πρεπει να βγαζει καποιο απ τα πισω ισως απ αυτο να ταν και οι διαρροιες ξυπναει και ουρλιαζει καμια φορα το βραδυ.

εμεις χαλια τα πηγαμε σημερα στο σταθμο εκλαψε αρκετα ηταν ενα αγορακι που εκλαιγε ολη την ωρα και τ αναστατωσε ολα:(μια μια μας παει μια μερα καλα μια μερα αστα να πανε!δε μπορει κ αυτη να βρει το ρυθμο της ετσι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

elisampeth μην ανχωνεσαι θα φτιαξει το παιδακι σου ποσο ειναι?αγορακι η κοριτσακι?εγω εχω τελειωσει προσχολικη αγωγη απο την εμπειρια μου στους παιδικους σταθμους εχω καταλαβει οτι το καθε παιδι θελει το δικο του χρονο να προσαρμοστει!ειναι πολυ μικρουλια ακομα και ο σταθμος οπως και να το κανεις ειναι γι'αυτα μια κουραστικη καθημερινοτητα.και εχουν και αυτα τις κακες τους μερες δεν σημαινει ομως οτι δε περναει καλα στο σταθμο οποτε μη νιωθεις τυψεις...τα περισσοτερα που κλαινε να ξερεις οτι μολις κλεισει η πορτα και εχει φυγει η μαμα τους ως διαμαγειας τα ξεχνανε ολα και αρχιζουν να παιζουν..ολο το σκηνικο δηλαδη ειναι τα ναζια οσο τους βλεπει η μαμα..μετα καταλαβαινουν οτι τελειωσε η παρασταση και δεν υπαρχει λογος να κλαινε!!!χαχαχαχα!εγω κοριτσια παρολο που ξερω απο 2ετων και πανω να τα φερνω βολτα με τα παιδακια απο νεογεννητα δεν εχω ιδεα!!!νιωθω τρομοκρατημενη τωρα με το μπεμπη!!ουτε να τον πιασω δε θα ξερω:?θα με φωτιζεται ομως εσεις απο δω οι εμπειρες μανουλες στις αποριες μου ελπιζω οποτε δεν ανησυχω και τοσο:D

elisampeth μην ανχωνεσαι θα φτιαξει το παιδακι σου ποσο ειναι?αγορακι η κοριτσακι?εγω εχω τελειωσει προσχολικη αγωγη απο την εμπειρια μου στους παιδικους σταθμους εχω καταλαβει οτι το καθε παιδι θελει το δικο του χρονο να προσαρμοστει!ειναι πολυ μικρουλια ακομα και ο σταθμος οπως και να το κανεις ειναι γι'αυτα μια κουραστικη καθημερινοτητα.και εχουν και αυτα τις κακες τους μερες δεν σημαινει ομως οτι δε περναει καλα στο σταθμο οποτε μη νιωθεις τυψεις...τα περισσοτερα που κλαινε να ξερεις οτι μολις κλεισει η πορτα και εχει φυγει η μαμα τους ως διαμαγειας τα ξεχνανε ολα και αρχιζουν να παιζουν..ολο το σκηνικο δηλαδη ειναι τα ναζια οσο τους βλεπει η μαμα..μετα καταλαβαινουν οτι τελειωσε η παρασταση και δεν υπαρχει λογος να κλαινε!!!χαχαχαχα!εγω κοριτσια παρολο που ξερω απο 2ετων και πανω να τα φερνω βολτα με τα παιδακια απο νεογεννητα δεν εχω ιδεα!!!νιωθω τρομοκρατημενη τωρα με το μπεμπη!!ουτε να τον πιασω δε θα ξερω:?θα με φωτιζεται ομως εσεις απο δω οι εμπειρες μανουλες στις αποριες μου ελπιζω οποτε δεν ανησυχω και τοσο:D

καλησπερα mpempakos!κοριτσακι εχω ειναι τωρα 13μηνων.ετσι ειναι οπως τα γραφεις.το παρατηρησα κ εγω μολις φευγω θα παραπονεθει λιγακι κ μετα θα παιξει με τα παιχνιδια της.αλλα το σημερινο ηταν κατι αλλο...αυτο το παιδακι εκλαιγε συνεχεια δε σταματουσε με τιποτε...τι να κανουν και τα υπολοιπα εκλαιγαν για συμπαρασταση!δεν ανησυχω απ οτι βλεπω μια χαρα προσαρμοζεται υπαρχουν ομως και δυσκολες μερες.

ολα θα τα μαθεις μην ανησυχεις τα ιδια αγχη ειχα κ εγω πριν γεννησω.οτι χρειαστεις ειμαστε στη διαθεση σου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...