Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κι εγω εδω....τι να κανω?Με ξενυχτανε τα μπουμπουκια μου!!!!

Φαγανε στις 01 00 αλλα ο ενας νεαρος ακομη να κοιμηθει....τωρα τον εχω στο ρηλαξ κ τον κουναω με το ποδι μπας κ ξεραθει κ ξεραθω κι εγω μαζι!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

maria nd Χρόνια Πολλά!!!! Να σε χαίρονται οι άντρες σου !!!!!

Ωραίες ιδέες έχει ο Νικόλας :lol::lol:

Σοφία και Γιώτα ελπίζω τα πρωτάκια να τα πάνε καλά σήμερα :D

Φαίη με το μαλακό τις δουλειές, μη πας πτώμα στις διακοπές.

Ειρήνη καλό κουράγιο με τη μετακόμιση.

Εσείς ξενυχτήσατε μέχρι τις 2:00 περίπου, από ό,τι βλέπω :roll: Εμένα με ξυπνούσαν όλη νύχτα ανά μία ώρα. Στις 1 η Ιφιγένεια ήθελε γάλα. Στις 2 ο Ευριπίδης ήθελε νερό. Στις 3 ξεσκεπάστηκε ο Ευριπίδης. Στις 4, στις 5, και στις 6 η Ιφιγένεια ήθελε να θηλάσει από 5 λεπτά κάθε φορά. Στις 7 σηκωθήκαμε οριστικά. Τουλάχιστον ο Ευριπίδης ξύπνησε καλά σήμερα.

Πείτε μου ότι θα αντέξω σας παρακαλώ. :)

Εύχομαι να είστε όλες καλά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα!!!!!

Κι εμεις ειχαμε ασχημη νυχτα.

Αλλα ο Τασος σημερα ηταν πολυ καλο παιδι!!!!Πηγε παλι στη δασκαλα του κ μπηκε στην αιθουσα κ οχι απλα δε με χαιρετησε αλλα ουτε γυρισε να με κοιταξει!!!!!Με το που γυρισα εφυγε ο Βασιλης για δουλεια,ταισα τα διδυμα,εβαλα μοσχαρακι κοκκινιστο στη χυτρα να φαμε με μακαρονια κ εκανα μπανακι......Ευτυχως τα μικρα κοιμηθηκανε....αφου ολη νυχτα τραγουδουσαν!!!!!!

Στις 12 30 θα παω να παρω τον Τασουλινο μου!!!!!Και το μεσημερι στις 16 00 εχω οδοντιατρο και βαριεμαι......

Παω να πιω λιγο καφε!!!!!Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσια...

Σημερα η μερα μας ξεκινησε εντελως στραβα... Ο Βασιλης εφυγε νευριασμενος και δεν με εχει παρει ουτε ενα τηλ. Ασχετα απο αυτο ομως, το πρωι σηκωθηκαμε γυρω στις 8 παρα.. Ηπιαμε γαλατα, καναμε τελος παντων οσα ειχαμε να κανουμε και σε καποια φαση, εκει γυρω στις 9, η μικρη κανει κακα της... Την αλλαζω, πεταω την πανα στα σκουπιδια και συνηδητοποιω πως η σακουλα κοντευει να ξεχειλισει. Για να μη μυριζουμε το σκουπιδαριο λοιπον, την κλεινω και αποφασιζω να τη βγαλω εξω απο την πορτα μας. Ανοιγω την πορτα, αλλα λεω κατσε καλυτερα να την κρεμασω -σε ενα σημειο κοντα στη σκαλα- για να μην την σκισουν τα γατια. Δεν προλαβαινω να τελειωσω με τη σκεψη και ακουω αυτο το ΜΠΑΜ! απο πισω μου.. Ενιωσα να αδειαζω ολοκληρη...... Και τωρα?

Κατεβηκα γρηγορα κατω στη γειτονισσα μου και πηρα τηλ. το σπιτονοικοκυρη μας. Για καλη μου τυχη ηταν εδω κοντα και μου ειπε πως θα περασει σε 10 λεπτα το πολυ. Ανεβηκα ξανα επανω, η Μαρια πισω απο την πορτα να εχει λυσσαξει στο κλαμμα κι εγω να κλαιω μαζι της απο την απ'εξω πλευρα.. Εν τελει ηρθε ο σπιτονοικοκυρης και μου ανοιξε.. Δοξαζω το Θεο που δεν αλλαξαμε κλειδαρια οταν ηρθαμε να νοικιασουμε το σπιτι!

Εχασα τουλαχιστον 10 χρονια απο τη ζωη μου..

Το εγραψα και στο αλλο parents αλλα δε λεω να συνελθω!

Σας γραφω τι εγινε και τρεμουν τα χερια μου... :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!δυσκολη νυχτα η χθεσινη ε?ελπιζω η μερα να κυλησει ησυχα κ ευχαριστα για ολες!

μαρια νδ χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

φαιη τι ηταν αυτο παλι που επαθες κοριτσακι μου...φανταζομαι ποσο θα φρικαρες...ευτυχως τελειωσε γρηγορα κ ολα πηγαν καλα.

εμεις καλυτερα ειμαστε σημερα με τις διαρροιες ευτυχως.στον παιδικο την αφησαμε μονη της για μια ωρα με παροτρυνση της δασκαλας μιας κ ηταν ησυχη χθες αλλα γυριζοντας την βρηκα κλαμενη:(εκλαιγαν ολα τα μωρακια κ εκλαιγε κ η ελισαβετ για συμπαρασταση.ελπιζω αυριο να τα παει καλυτερα.

παω να της κανω φρουτοκρεμα και να την βαλω για υπνο.φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μαρια νδ χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ

Τι να σας λεω...εχω ενα παιδι αστερι,οι δασκαλες ειναι πολυ ευχαριστημενες με τον Τασουλη.Σημερα γκρινιαξε λιγο κατα τις 12 00 αλλα ηταν επειδη κουραστηκε κ νυσταζε.Εφαγε κοτοσουπα κ κοιμηθηκε πανω στο τραπεζι με το ψωμι στο χερι!!!!!!!

Χαχαχαχαχα,ηθελα να ειμαι απο μια πλευρα να τον βλεπω!!!!!

Οταν πηγα κ τον πηρα κοιμοτανε στον καναπε και ουτε που καταλαβε ποτε τον σηκωσα,τον εβαλα στο αυτοκινητο κ ποτε ηρθαμε σπιτι.Τωρα συνεχιζει τον υπνο του!!!!!Αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη μαζι του γιατι ειχαμε αρκετες προσαρμογες και τα καταφερνει πολυ καλα!!!!

Ας του εμοιαζαν εστω και λιγο τα διδυμα αλλα δεν το βλεπω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΑΡΙΑΝΔ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΣΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

ΦΑΙΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΗ.

ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ.

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ....

l9Iop2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΑΡΙΑΝΔ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου και εσύ να χαίρεσαι τα δυδιμάκια σου.

Αν θες κάποιο πρωινό να σε βοηθήσω με το καρότσι να πάμε βόλτα στις κούνιες.

Έτσι και αλλιώς μένουμε πολύ κοντά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας κοριτσια...πως ειστε?εγω τρεχω με τις ετοιμασιες και δεν προλαβαινω να μπαινω..σημερα βαψαμε το σπιτι και ειμαι πτωμα και τωρα θα ερθει και η κομμωτρια για μαλλι αλλα δεν εχω καθολου αντοχες!!!!να δω τι θα κανω...

εσεις τι κανετε?

μαρια νδ χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ωραίες ιδέες έχει ο Νικόλας :lol::lol:

Σοφία και Γιώτα ελπίζω τα πρωτάκια να τα πάνε καλά σήμερα :D

Φαίη με το μαλακό τις δουλειές, μη πας πτώμα στις διακοπές.

Ειρήνη καλό κουράγιο με τη μετακόμιση.

Εσείς ξενυχτήσατε μέχρι τις 2:00 περίπου, από ό,τι βλέπω :roll: Εμένα με ξυπνούσαν όλη νύχτα ανά μία ώρα. Στις 1 η Ιφιγένεια ήθελε γάλα. Στις 2 ο Ευριπίδης ήθελε νερό. Στις 3 ξεσκεπάστηκε ο Ευριπίδης. Στις 4, στις 5, και στις 6 η Ιφιγένεια ήθελε να θηλάσει από 5 λεπτά κάθε φορά. Στις 7 σηκωθήκαμε οριστικά. Τουλάχιστον ο Ευριπίδης ξύπνησε καλά σήμερα.

Πείτε μου ότι θα αντέξω σας παρακαλώ. :)

Εύχομαι να είστε όλες καλά :D

μαριω μην μας τα χαλας τωρα....

εισαι δυναμη σε ολαααααα και εκει εχεις προβλημα?πλακα μας κανεις?εδω αντεξα εγω που ειμαι "αψητο" τελειως απο μωρουδιες,και εσυ που εχεις και μια α εμπειρια........

ολα μια χαρα θα πανε.

4ywWp2.png

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ.

....

εγω το εριξα μετα στις μαρμελαδες.ηθελα οπωσδηποτε κατι να γλυκαθω και δεν ειχα τιποτα.δεν ειμαι τον γλυκων και δεν ξερω γιατι κολλησα τοσο βραδιατικα

φαιη αν σου πω οτι αυτον τον φοβο τον εχω για το αυτοκινητο.........επειδη εχω κλεισει 2 φορες τα κλειδια μεσα (παλιοτερα)βοβαμαι μην συμβει με τον γαντζο μεσα.αν και δεν θελω να γινει το σιγουρο ειναι οτι θα σπασω καποιο τζαμι επιτοπου χωρις δευτερη σκεψη.στο σπιτι περνω παντα τα κλειδια.βαζω χαλακι αλλα σκεφτομαι και αν γινει να κλεισει......

οποτε παντα κλειδια και εσυ.

4ywWp2.png

Ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου και εσύ να χαίρεσαι τα δυδιμάκια σου.

Αν θες κάποιο πρωινό να σε βοηθήσω με το καρότσι να πάμε βόλτα στις κούνιες.

Έτσι και αλλιώς μένουμε πολύ κοντά.

ΜΑΡΙΑΝΔ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΕΑ.ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΗ. :)

ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ.ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΙΡΗΝΗ Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΟΥ.... :):):):)

l9Iop2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Η μέρα πέρασε σχετικά ήσυχα σήμερα. Ο Ευριπίδης είναι καλά και αύριο θα πάει σχολείο κανονικά. Εγώ κουτουλάω από τη νύστα και περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να πιω την αντιβίωσή μου και να κοιμηθώ.

Εύχομαι σε όλες ένα ήσυχο βράδυ :D

Καληνύχτα!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...