Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!

Μολις εκατσα αφου εριξα εναν τσακωμο με το Βασιλη..

Σημερα σηκωθηκε στις 7 το πρωι να παει μεχρι το Κορωπι να πληρωσει τη ΔΕΗ να μην εχουμε απροοπτα μεχρι να γυρισουμε. Γυρισε στις 8 και τεταρτο. Η Μαρια σηκωθηκε στις 9, οποτε θεωρησα λογικο πως θα παει εκεινος αφου ηταν ηδη ξυπνιος και δεν εκανα τον κοπο να σηκωθω. Σηκωθηκα στις 10 παρα τεταρτο και ειχε μια μουρη μεχρι το πατωμα..

Αφου εβαλα πλυντηριο, απλωσα αυτο που ειχε βγει, ψιλομαζεψα το χαμο στο σαλονι, ταϊσα τη Μαρια αυγο και φρουτοκρεμα, εβαλα κι ενα παστιτσιο στο φουρνο, ηρθε η ωρα να φυγει για δουλεια. Εγω βγηκα με το παιδι για ψωμι, καναμε και μια περατζαδα για λιγο απο τις κουνιες και γυρισαμε σπιτι.

Εφυγε, εμεινα πισω μονη με τη Μαριγω -η οποια εχει κοψει οπως ξερετε το μεσημεριανο υπνο-, παιξαμε, ηρθε το απογευμα, βγηκαμε βολτα, γυρισε και πηγαμε πισω το dvd που ειχα νοικιασει για να μην χρεωθουμε περισσοτερο. Στις 9μιση εκανα μπανιο το παιδι, το εβαλα για υπνο αφου το ταϊσα και του προτεινα να κατσουμε να δουμε μαζι ταινιουλα...

Δεν ηθελε... Προτιμουσε να κατσει να παιξει ποδοσφαιρακι... ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΤΟ PLAY STATION!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

ελα μωρε κοριτσακι.και εγω τσαντiζομουν μεχρι που χαλασε το xbox.

σκεψου ομως να σου ελεγε ξερεις....θε λω να παω μια βολτα να ξεδωσω.τουλαχιστον ειστε μαζι και δεν σε αφηνει μονη εκτος απο τις ωρες τις δουλειας.

μαριανδ ειχα παει στο κεπ στην γειτωνια σου και ελεγα να κοιταξω μπας και ησουν στις κουνιες αλλα δεν το εκανα.κατα τις 19.00 περασα εκει ησουν?

4ywWp2.png

μαριανδ ειχα παει στο κεπ στην γειτωνια σου και ελεγα να κοιταξω μπας και ησουν στις κουνιες αλλα δεν το εκανα.κατα τις 19.00 περασα εκει ησουν?

Ναι εκεί είμουνα. Κυνηγούσα τα βλαστάρια μου. Κρίμα που δεν πέρασες.

Ξενυχτάμε πάλι απόψε;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

παω να ξαπλωσω και αν με παρει ο υπνος με πηρε.το πρωι θα πρεπει να σηκωθουμε νωρις να ταισουμε (ετσι κι αλλιως)και μετσ θσ πσμε γισ καθαρισμα του σπιτιου,στην αργυρουπολη.εσυ ?τι καινουργια κολπα ειναι αυτα?ξενυχτας?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι...

Ειρηνη θα το προτιμουσα να μου ελεγε θελω να βγω για 2 ωρες να ξεδωσω παρα αυτο το πραγμα... Ολη την ωρα με αυτο το μαραφετι κι οποτε τον απασχολουμε να νευριαζει...

Στην τελικη τι ειναι αυτο? Ο ενας στη μια γωνια με το play και η αλλη στην αλλη γωνια με το λαπτοπ... Ωραιο ζευγαρι... :rolleyes:

Αφηστε που μου εχει αρχισει τα αλλα τα ωραια... Πως τωρα που θα κατεβουμε κατω αν πει καμμια μαλακια η μανα του να την περασουμε στο ντουκου και πως ενταξει μωρε, τωρα θα τους μαθουμε? :twisted::twisted:

:evil::evil::evil::evil::evil:

Ξημερωνει Τριτη.. Αυριο το πρωι θα πρεπει να κρατησω για μια ωρα τα παιδια της Μιμοζας γιατι θελει να παει για ΠΑΠ. Μετα να γυρισω εδω με τη Μαρια να κανουμε τις δουλειες μας, να βαλουμε κι ενα φαϊ να γινεται και το απογευμα να κατσω να σιδερωσω τα τελευταια γιατι την Τεταρτη -μην ξεχναμε- εχουμε να κανουμε τα παντζουρια και την αυλη της κυριας που καθαριζω.. :mad: Επειτα την υπολοιπη Τεταρτη θα φτιαξω βαλιτσες γιατι την Πεμπτη θελω να κανω μια γενικη πριν φυγουμε... Μου φαινεται θα κατεβουμε κατω και θα κοιμαμαι και τις 8 μερες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαίη μπορεί με το play station να ξεδίνει

ΟΟΟΟΛΗ μερα? Μα πραγματικα, δεν καθεται μονο το βραδυ να πω κι εγω οκ...

Καθεται ολη την ωρα! Αυτο το pro ειδικα το εχει λιωσει... Αφηστε δε που το Φεβρουαριο που φιλοξενουσαμε εδω το φιλο του και συναδελφο του απο την Κρητη τους ειχα και τους 2 μεχρι τις 5 το πρωι να παιζουν διπλο...

gM4vp2.png

κουραγιο φαιη!!σαν να τρεχεις λιγακι ε?

δεν εχει και αδικο ο βασιλης.καλυτερα θα ειναι να το παιξεις αδιαφορια αι να δειξεις οτι δεν σε πειραζουν αυτα που λενε.τωρα θα πατε για χαρες εκει.εννοειται οτι θα εισαι προετοιμασμενη για μπιρι μπιρι.αστους να λενε και εσυ.γιατι να χαλασεις την ζαχαρενια σου?

ΟΟΟΟΛΗ μερα? Μα πραγματικα, δεν καθεται μονο το βραδυ να πω κι εγω οκ...

Καθεται ολη την ωρα! Αυτο το pro ειδικα το εχει λιωσει... Αφηστε δε που το Φεβρουαριο που φιλοξενουσαμε εδω το φιλο του και συναδελφο του απο την Κρητη τους ειχα και τους 2 μεχρι τις 5 το πρωι να παιζουν διπλο...

τα εχω φαει και εγω αυτα στην μαπα.ωσπου καηκε το μαραφετι.χαχα.προς θεου δεν ηθελα κατι τετοιο.δυστυχως δεν εχουμε και dvd player

4ywWp2.png

Κορίτσια έχω και τα γενέθλια μου σήμερα, πείτε μου χρόνια πολλά!!!

Χρονια πολλα παρθενακι!!!

Να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη και ενωμενη με τους αντρες της ζωης σου!!

Σου στελνω πολλα - πολλα φιλια!!:D:D:D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...