Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΣΟΦΙΑ ,ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ.ΜΑΡΙΑΝΔ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ?ΜΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??ΦΑΙΗ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ??ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι παλι!!!!

Ολα καλα με τον Τασουλη!!!!Ειχε πολυ γελιο.Γενικα εκατσε καλα αλλα οταν με ειδε τον πηρε το παραπονο κ μου λεει μαμα κ βουρκωσε!!!!Σαν να εννοουσε...που με αφησες κακουργα μανα?????Αλλα θα συνηθισει!!!!Τωρα μολις κοιμηθηκε,κοιμηθηκανε κ τα διδυμα κ περιμενω τον Βασιλη για να φαμε!!!!!Αυριο δεν ξερω πως θα τα παει...σημερα δεν πολυκαταλαβε τι εγινε,ισως αυριο αντιδρασει διαφορετικα!!!Θα δειξει!!!!

Ναταλια μου εσεις τι κανετε????Τα διδυμακια σου????

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Σημερα η μερα ειναι καπως μουντη εδω... Εχει συννεφια και μου τη δινει!

Σημερα θα βαλω 2 τελευταια πλυντηρια που εχουν μεινει και θα κατσω να σιδερωσω τα αλλα 2 που μου εμειναν, ουτως ωστε αυριο να εχω αυτα που θα βαλω σημερα και την Τεταρτη που θα φτιαξω βαλιτσες να μπουν μεσα πλυμμενα και σιδερωμενα.. Εμεις εχουμε μια μετριου μεγεθους βαλιτσα στην οποια χωρανε ανετα τα ρουχα που θα παρουμε.. Η Μαρια βεβαια εχει ενα σωρο συμπραγκαλα να παρει μαζι της...:roll: Περα απο ενα μικρουλι σακ βουαγιαζ με τα ρουχα της μεσα, πρεπει να παρουμε και το καροτσι, το παρκοκρεβατο με το στρωμα του κι οπως καταλαβαινετε ειναι λιγακι ογκωδη αυτα τα δυο... :? Περαν αυτου, επειδη δεν θελω να χασει γευματα εκεινη την ημερα κι επειδη ετσι κι αλλιως θα κανουμε αρκετες στασεις μιας και την πιανει γκρινια στο αυτοκινητο (για να φυγουμε ωρες που κοιμαται ειναι φυση αδυνατον γιατι απλα δεν κοιμαται ποτε συο αυτοκινητο :rolleyes: ), ειπαμε με το Βασιλη να παρουμε μαζι το γκαζακι για να της φτιαξω το αυγο της στο δρομο και φυσικα τον τριφτη για να της φτιαξω τη φρουτοκρεμα σε καποια απο τις επομενες στασεις.. Για τη συσκευασμενη ρωτησα το Φιτσιαλο, ο οποιος μου ειπε να μην διανοηθω να της δωσω τετοιο πραγμα γιατι αφενος -λεει- εχει πολλα συντηρητικα μεσα και αφετερου ειναι πολυ οξινη για το στομαχι της Μαριας που ειχε ΓΟΠ. Οποτε τριφτης και αγιος ο Θεος...

Και κατι αλλο (σταυροκοπιεμαι για να μην με δουλεψετε ομαδικως)... Επιασα εναν μικρουλι -τοσο δα- χωρο στο αυτοκινητο στον οποιο θα βαλω μια λεκανιτσα με απορρυπαντικο και μαλλακτικο για ρουχα στο χερι... Ξερετε, μηπως λερωθουμε στις διακοπες.. :oops:

Αντε, δουλεψτε με αφοβα τωρα! :lol: Το ειπα παντως! :cool:

Γιωτα μια χαρα τα πηγε ο Τασουλης, μπραβο του! Μακαρι να συνεχισει ετσι και αυριο και σε ολη τη σχολικη χρονια!

Σοφια μπραβο και στο Ελισσαβετακι που τα πηγε καλα σημερα!

Μαριανδ θα την νοικιασω την ταινια να πλανταξω κι εγω (που ειμαι τοοοοοσο δυσκολη στο κλαμμα, που κλαιω ακομα και με τον πατερα της Αλεξανδρατου -οταν βγηκε στη Λαμπιρη και της ζητουσε να γυρισει στο σπιτι της- :oops:)

Ναταλια πως τα περνατε?

Μαρια και Ειρηνη που εξαφανιστηκατε εσεις?

Η Γλυκουλα θα τρεχει με τις ετοιμασιες τωρα, λογικα!

Παω να σβησω το παστιτσιο (σλουρπ!) και θα επανελθω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

δε το πιστευω ρε γμρ...4 μερες πηγαμε παιδικο και τσιμπησαμε την ιωσουλα μας(μαλλον εκτος αν ειναι κατι αλλο η κρυωσε πουθενα)...εχει διαρροιες η ελισαβετ.ευτυχως μονο αυτο προς το παρον θα την παρακολουθω κ απογευμα θα παρω τον φιτσιαλο.δε ξερω και τι να κανω να την παω αυριο?η μηπως γινει χειροτερα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Περαστικα σας Σοφακι!

Μηπως εφαγε τιποτα που την πειραξε? Εμεις προς το παρον δεν εχουμε κανει ποτε διαρροια αλλα νομιζω κανουν δουλεια κατι φακελακια almora που τα διαλυεεις στο νερο.

Εχω την εντυπωση πως το χειμωνα που μας περασε (εκει, κοντα στα Χριστουγεννα), ειχε παθει και ο Τασουλης της Γιωτας ιωση αλλα ειχε και διαρροια. Ας μας πει και η Γιωτα τις εμπειριες της!

Θα περιμενουμε νεα σας απο το Φιτσιαλο! Ρωτησε τον κι εκεινον για το αν θα την πας αυριο!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

δεν προλαβαίνω να σας πω πολλά. Εγώ είμαι καλά, αλλά αρρώστησε ο Ευριπίδης. Πυρετός, συνάχι και ελαφρά διάρροια.

Τα λέμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κι εγω αυτο σκεφτομαι τωρα...

Δεν προλαβε να δροσισει ρε γμτ και ξεκινησαν τα παρατραγουδα? :?

gM4vp2.png

Ο Ευριπιδης ισως να κολλησε απο την Μαρια,αλλα εφ οσον ειναι και η Ελισαβετ αρρωστη μηπως κρυωσανε με αυτον τον καιρο.Το πρωι ψιχαλιζε κ ειχε δροσια,κι εγω εδω και 2 μερες του φορεσα πυζαμες του Τασου.Μεχρι τωρα τον κοιμιζα μονο με φανελλακι.

Σοφια παρε τον Φιτσιαλο να δεις τι θα σου πει.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναι, εχεις δικιο!

Κι εμεις εχθες κοιμηθηκαμε με πυτζαμακια! Μεχρι τωρα θα την κοιμιζα κι εγω με φορμακι ή οταν δεν αναβαμε το κλιματιστικο, την αφηνα με την πανα μονο.

Τωρα, ειδικα στις διακοπες, θα παρω μαζι μου και κουβερτουλα και μακρυμανικα πυτζαμακια!

Τι να πω.. Ας ελπισουμε πως θα συνελθουν γρηγορα... Και στα "αδυνατα μωρα" στο αλλο parents ελεγε μια μαμα πως το παιδι της ειχε διαρροια 3 μερες..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Αγαπω το μπαμπα της Γιωτας!!!!

:lol::lol::lol:

(Δειτε στο facebook και θα καταλαβετε!)

Γιωτα θα τα πω ολα στη μαμα σου!!! :tongue:

gM4vp2.png

πηρα τον φιτσιαλο μαλλον ιωση ειναι απ τον παιδικο λεει.να την πηγαινω κανονικα ειπε εκτος κ αν κανει πυρετο και ν αλλαξω την αραιωση στο γαλα της αντι για μια μεζουρα στα 30μλ να βαζω μια στα 50μλ.κ εγω σκεφτομαι μηπως ειναι απ την αλλαγη του καιρου εγω ακομα με φανελλακι την κοιμιζω κ το πρωι τιραντακι τις εβαλα γιατι εχει πολλη ζεστη στον παιδικο(οτι πρεπει για μεταδοση ιωσεων γκρρρρρρ:evil:)

περαστικα και στον ευρυπιδακο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας και πάλι,

Γιώτα ο Ευριπίδης δεν κόλλησε από μένα, αν έχει ίωση (εγώ έχω ουρολοίμωξη).

Χθες τον πήγε και τον άφησε ο Διονύσης όλη μέρα στους γονείς τους :evil:

και τσακωθήκαμε κιόλας το πρωί γιατί αυτό είναι καινούργιο βιολί που έχει αρχίσει.

Από τότε που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν οι γονείς μου κάτω από εμάς, λυσσάει η πεθερά μου κάθε τόσο να της πάμε για ολόκληρη ημέρα τον Ευριπίδη. Όσο οι δικοί μου έμεναν Πόρτο Ράφτη, μια απλή επίσκεψη της αρκούσε. Τώρα σώνει και καλά πρέπει να κλείσει οχτάωρο το παιδί στο σπίτι της. Επειδή και καλά τους δικούς μου ο Ευριπίδης τους βλέπει κάθε μέρα, φοβάται μη μείνει πίσω στην κούρσα των γιαγιάδων "ο Schumacher" :evil::evil::evil::evil:

Δεν είναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει σπίτι τους (τέσσερις γέροι είναι εκεί τι περιμένεις) έχει ξανασυμβεί. Επίσης στον 1,5 χρόνο που τον κρατούσαν δύο φορές την εβδομάδα ήταν σχεδόν συνέχεια άρρωστος. Είχε πάρει τουλάχιστον 6 φορές αντιβίωση.

Χθες λοιπόν που ξαναπήρε τηλέφωνο να της πάει ο Διονύσης τον Ευριπίδη του είπα (του Διονύση) ότι παράγινε το κακό (σχεδόν κάθε δεύτερη εβδομάδα) και δεν μου αρέσει. Τέλος πάντων τον πήγε.

Στις 5 τα ξημερώματα ακούω τον Ευριπίδη να φωνάζει "μαμά" πάω και ήταν ζεστός. Του βάζω θερμόμετρο 37,5. Του δίνω ντεπόν. Ξύπνησε κατά τις 7:30 ok. Στις 11:00 είπε ότι κρυώνει. Του βάζει ο Διονύσης θερμόμετρο 38. Ξανά ντεπόν. Στις 4:00 ξανά 38, ξανά ντεπόν. Πήρα το Φιτσιάλο και μου είπε να τον παρακολουθήσουμε ένα 24ωρο και θα δούμε. Ενδιάμεσα έχει κάνει δύο φορές λίγο διάρροια. Αυτά.

Περαστικά και στη Ελισάβετ και ελπίζω να μην έχει άλλα κρούσματα το topic :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

τι γινεται ρε παιδια?ολα αρρωστα ειναι τα μικρακια?περαστικα πολλα!!!!τι σοι ιωση εινα αυτη παλι?ελπιζω να μην ταλαιπωρηθουν τα μικρουλια σας!!

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Μολις εκατσα αφου εριξα εναν τσακωμο με το Βασιλη..

Σημερα σηκωθηκε στις 7 το πρωι να παει μεχρι το Κορωπι να πληρωσει τη ΔΕΗ να μην εχουμε απροοπτα μεχρι να γυρισουμε. Γυρισε στις 8 και τεταρτο. Η Μαρια σηκωθηκε στις 9, οποτε θεωρησα λογικο πως θα παει εκεινος αφου ηταν ηδη ξυπνιος και δεν εκανα τον κοπο να σηκωθω. Σηκωθηκα στις 10 παρα τεταρτο και ειχε μια μουρη μεχρι το πατωμα..

Αφου εβαλα πλυντηριο, απλωσα αυτο που ειχε βγει, ψιλομαζεψα το χαμο στο σαλονι, ταϊσα τη Μαρια αυγο και φρουτοκρεμα, εβαλα κι ενα παστιτσιο στο φουρνο, ηρθε η ωρα να φυγει για δουλεια. Εγω βγηκα με το παιδι για ψωμι, καναμε και μια περατζαδα για λιγο απο τις κουνιες και γυρισαμε σπιτι.

Εφυγε, εμεινα πισω μονη με τη Μαριγω -η οποια εχει κοψει οπως ξερετε το μεσημεριανο υπνο-, παιξαμε, ηρθε το απογευμα, βγηκαμε βολτα, γυρισε και πηγαμε πισω το dvd που ειχα νοικιασει για να μην χρεωθουμε περισσοτερο. Στις 9μιση εκανα μπανιο το παιδι, το εβαλα για υπνο αφου το ταϊσα και του προτεινα να κατσουμε να δουμε μαζι ταινιουλα...

Δεν ηθελε... Προτιμουσε να κατσει να παιξει ποδοσφαιρακι... ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΤΟ PLAY STATION!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...