Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω για το απογευμα δεν ξερω καθολου ρε γαμωτο τι θα κανω γιατι πρεπει να παμε απο την πεθερα που εχει σπασει το ποδι της και δεν ξερω καθολου.

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσια μου! Κι εγω ανυπομονω να σας δω το απογευμα!!

Περιττο να σου πω Ειρηνη πως αυτο που θα παρω ειναι -παλι- mocaccino decafeine!! Επαθα κολλημα με το συγκεκριμενο!! Περαστικα και στην πεθερα σου..

Με τις υπολοιπες θα τα πουμε το απογευμα! Εχω να σας πωωωω... Ουουουουου!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ναταλια!φυσικα κ μπορεις να ερθεις μακαρι να μπορεις να σε γνωρισουμε.σου εστειλα κ π.μ με το τηλεφωνο μου.απ οτι καταλαβα τα κοριτσια θα φερουν κ τα παιδακια τους οπορε θα ναι ευκολο να μασ βρεις.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ναταλια μου και βεβαια να ερθεις, να σε γνωρισουμε κι εσενα. Καταρχην θα δεις ενα παιδακι γυρω στα 3.5, ειναι ο Ευριπιδακος της Μαριας. Αν καταφερει να ερθει και η Ειρηνη, θα δεις επισης μια εγκυουλα! Επειτα ειναι και η Γιωτα που θα ερθει με το μωρακι της οποτε θα δεις μια ξανθουλα με μωρο. Εγω εχω καστανα μαλλια με αφελειες. Σε οποιο τραπεζι δεις αυτα τα ατομα που περιγραφω ελα και συστησου! Θα σε εχουμε κι εμεις στο νου μας! ;)

gM4vp2.png

καλησπερα ναταλια!φυσικα κ μπορεις να ερθεις μακαρι να μπορεις να σε γνωρισουμε.σου εστειλα κ π.μ με το τηλεφωνο μου.απ οτι καταλαβα τα κοριτσια θα φερουν κ τα παιδακια τους οπορε θα ναι ευκολο να μασ βρεις.

Μπραβο ρε Σοφια! Αυτο ειναι το καλυτερο, να εχει το κινητο καποιας απο εμας! Καλα εκανες! ;)

gM4vp2.png

Μπραβο ρε Σοφια! Αυτο ειναι το καλυτερο, να εχει το κινητο καποιας απο εμας! Καλα εκανες! ;)

σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια κουκλα!;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κι εγώ πέρασα πολύ όμορφα αλλά δυστυχώς δεν ηπια καφέ....τον ήπιε το παντελόνι μου.

Ο Ευριπιδης είναι όλα τα λεφτά.....πολύ καλό παιδί,ήσυχο,ευγενικό....Να είστε καλα Μαρία να τον χαίρεστε!!!!!

Ναταλία χάρηκα πολύ που σε γνώρισα αν και δεν μιλήσαμε κ πολύ.Να χαίρεσαι κι εσυ τα ζουζούνια σου.....είναι πολύ γλυκά μωράκια!!!!!!!!

Ενώ έκανα ένα τέταρτο να φτάσω σπίτι,έκανα άλλα 3 τέταρτα να βρω να παρκάρω.....απελπίστηκα....

Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε περισσότερες!!!!!Αυτό το λέω για τις εγκυούλες μας......Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καληνύχτα κοριτσάκια!

Ναταλία και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.

Γιώτα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το babysitting, μάλλον για το babywalking.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

χαρηκα πολυ που τα ειπαμε κ σημερα περασα ομορφα μαζι σας!

ναταλια χαρηκα που σε γνωρισα κ εσενα και τα ζουζουνακια σου!

μαρακι ο ευρυπιδης ειναι ολα τα λεφτα!κ ο τασουλης της γιωτας αν και ζωηρος σκετη γλυκα!

δυστυχως αργησα και δεν προλαβα το μαρακι...φαιη ελπιζω την επομενη φορα να τη δω(θα προσπαθησω να μαι συνεπης στην ωρα;))

καληνυχτα κοριτσακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ζωηρός ο Τασούλης; Ένα αγγελούδι είναι. Πολύ συνεργάσιμος για την ηλικία του.

Όταν ανοίξει και η παιδική χαρά θα είμαστε ακόμα πιο άνετες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...