Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

μπραβο στην μικρη σου μαρια.μια χαρα παει και εις ανωτερα.

εννοειται 2011 ,βαρεθηκα να το διορθωσω οταν το ειδα.εξυπνες ειστε καταλαβαινετε......

λετε να εχει γινει ηδη ζημια?γιωτα?ολα οκ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις τελειωσα το σιδερωμα.. Βεβαια αυριο εχω να κανω αλλα δυο συν αυτο που εχει τελειωσει απο το μεσημερι αλλα δεν ειχα χωρο στην απλωστρα να το χωρεσω...

Εβαλα ταινιουλα και ειδα κι ενταξει.. περασε ευχαριστα η ωρα! Τωρα καθομαι και περιμενω το Βασιλη να σχολασει.. Αυριο δουλευει μεσημερι.. Τη χειροτερη ωρα κατ'εμε γιατι δεν κοιμαται και η αλλη και κουτουλαω πανω στα ντουβαρια... Ατιμε μεσημεριανε υπνε! :rolleyes:

Αυτα... Ειρηνη απο οτι βλεπω δεν εισαι εδω, οποτε βγαινω!

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη βγήκες; Είμαι εγώ εδώ!!

:shock::shock::shock::shock: Τι κανεις εσυ εδω τετοια ωρα??

Μαρακι δεν μας ειχες συνηθισει σε μεταμεσονυκτιες επισκεψεις...!!:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!

Επιστρεψαμε κ εμεις πριν απο μιση ωρα περιπου.Τα μικρουλια ηταν ησυχα πολυ (ευτυχως) κ ελπιζω να συνεχισουν ετσι κ εδω!!!!!

Βγηκαμε με κατι φιλους χτες και μετα συνεχισαμε εγω και ο Βασιλης,φαγαμε βρωμικο κ πηγαμε στην Ε.Ο Αθηνων-Λαμιας σε ενα ξενοδοχειο πολυ σουπερ οπου κ διανυκτερευσαμε!!!!!Μειναμε σε σουιτα,ειχε κ τζακουζι και μου αρεσε πολυ!!!!

Πρωτη φορα εκανα τζακουζι!!!!Γεμισαμε και με αφρολουτρο την μπανιερα,πιναμε κ κρασι και ριξαμε πολυ γελιο!!!!!!Περασα πολυ ωραια αν και ξενυχτησα παλι αλλα ηταν διαφορετικο ξενυχτι αυτο απ τα κλαμματα των διδυμων!!!!!!

Ευτυχως δεν εω να μαγειρεψω σημερα αφου εμειναν μπαμιες απο χτες.Θελω να σιδερωσω αλλα ψιλοβαριεμαι....ισως να το παρω αποφαση να σηκωθω σε λιγο!!!!!!

Σας φιλω προς το παρον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

γιωτα χαιρομαι που περασατε ομορφα παντα τετοια!μεγεια και το μαλλι ειμαι σιγουρη οτι θα σου πηγαινει πολυ!

μαρακι τελεια η ιφιγενεια μπραβο στο φαγανο σου κοριτσακι!

φιαη μετρας αντιστροφα τις μερες ε?αντε τυχερη λιγο σου μεινε!

εγω χαθηκα χθες ειχα ενα σωρο δουλειες στο σπιτι ευτυχως για σημερα μονο σιδερο μου μεινε.ηρθαν και τα πεθερικα μου χθες μαζι με τον κουνιαδο μου ηρεμα πραγματα, δεν εκατσαν πολυ ευτυχως:)σημερα θα την παω λιγες ωρες στη μαμα μου εχει τελεια μερα θα παμε καμια βολτιτσα με τον αντωνη.

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τελικα καταφερα και σιδερωσα!!!!!!

Τωρα εβαλα και αλλο ενα πλυντηριακι,αλλαξα κ σεντονακια στο παιδικο,τακτοποιησα και τα πλυμενα πιατα στα ντουλαπια μου και σε λιγο θα σκουπισω και θα σφουγγαρισω μιας κ λειπουν τα παιδια!!!!Το απογευμα θα ερθουν κατι γειτονισσες να δουνε τα μωρα,οποτε πρπει να συμμαζεψω λιγακι!!!!!

Αυριο πρωτη μερα στο σταθμο και θα δουμε πως θα παει!!!!!

Του ετοιμασα και τα ρουχαλακια που θα του φορεσω,και πρεπει να φτιαξω και την τσαντα του!!!!!Ανυπομονω να δω πως θα παει,ελπιζω να μην κλαιει πολυ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τέλεια! Θα πάω και εγώ την Δευτέρα να τον γράψω. Θέλουνε πάλι χαρτί από παιδίατρο; Πότε ξεκινάνε;

Μαρία θέλουν τα πάντα από την αρχή.

Χαρτί από παιδίατρο

Λογαριασμό ΔΕΚΟ

την παλιά ταυτότητα

και μια φωτογραφία

Γιώτα μπράβο που περάσατε καλά!

Φαίη άσε και τίποτα ασιδέρωτο. Δεν πειράζει. Εγώ σιδερώνω ελάχιστα.

Φιλιά σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

:shock::shock::shock::shock: Τι κανεις εσυ εδω τετοια ωρα??

Μαρακι δεν μας ειχες συνηθισει σε μεταμεσονυκτιες επισκεψεις...!!:D:D

Πήρε ο Κώστας μια ταινία να δούμε και πλάνταξα στο κλάμα. Μετά δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ και σερφάριζα. Αυτός ο άνθρωπος μια νορμαλ ταινία δεν παίρνει ποτέ!!! Ή θρίλερ θα πάρει που τα φοβάμαι ή κάτι χαζοπεριπέτειες με βία που δεν μου αρέσουνε. Ωραία ήτανε εχθές η ταινία αλλά τέτοιο κλάμα έχω πολύ καιρό να ρίξω!!!!

Μαρία θέλουν τα πάντα από την αρχή.

Χαρτί από παιδίατρο

Λογαριασμό ΔΕΚΟ

την παλιά ταυτότητα

και μια φωτογραφία

Α! Δεν το πιστεύω!! Καλά δεν πειράζει, στον παιδίατρο θα πάμε έτσι και αλλιώς για εμβόλια.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομαδα να έχουμε.

Που χαθήκατε; Άντε ξυπνήσε!

Γιώτα καλή αρχή στον σταθμό. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γιατί το γνωρίζει το μέρος και θα είναι και η γιαγιά του εκεί.

Σοφία και εσείς ελπίζω να τα πάτε καλύτερα σήμερα και να μην γκρινιάζει η Ελισάβετ.

Μαρία εσύ πως είσαι σήμερα;

Παω να απλώσω την μπουγάδα μου και θα επανέλθω!!

Φιλιά!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα!!!!

Πηγαμε κ εμεις σχολειο σημερα.Τον αφησα στην πορτα,τον πηρε η δασκαλα κ εγω εφυγα.Πηγα απο την αλλη πορτα μετα κ εκατσα λιγο με την μαμα μου.Ο Τασος δεν εκλαιγε καθολου και επαιζε με τα αλλα παιδακια.Ηταν να παω να τον παρω στις 11 00 αλλα με πηρε η διευθυντρια κ μου ειπε οτι επειδη ειναι καλος και καθεται κ παιζει να παω στις 12 30 για να φαει κιολας εκει!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

Τη γιαγια του ακομη δεν την εχει δει κ ουτε προκειται μεχρι να προσαρμοστει,για να μην την ζηταει κ κανει γκρινιες!!!!!

Παω να πιω καφε!!!!!

Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα μανουλες και καλη μας εβδομαδα!

γυρισαμε κ εμεις απ τον παιδικο πολυ καλυτερα τα πηγαμε σημερα καμια σχεση με την παρασκευη λες κ ειχα αλλο παιδι!γκρινιαξε μονο στην αρχη μετα την αφησα στη δασκαλα της που διαβαζε παραμυθακια στα αλλα παιδακια κ εμεις πηγαμε και κατσαμε σε μια αιθουσα διπλα μαζι με τους αλλους γονεις.ε αυτο ηταν ουτε που ακουστηκε μετα καθοταν και χαζευε τα παιδακια κ εκατσε και αγκαλια στη δασκαλα χωρις κλαματα.μακαρι να παει ετσι απο δω και περα!

γιωτα καλη αρχη εκανε ο τασουλης μπραβο του ευχομαι να εχετε μια ομαλη προσαρμογη.

μαρια νδ τι ταινια ειδατε?μ αρεσουν πολυ οι ταινιες που εχουν κλαμα καιρο εχω να δω καμια καλη.

μαρια-dems εσυ πως εισαι σημερα?συνηλθες καθολου?

οι υπολοιπες τι κανετε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαρια νδ τι ταινια ειδατε?μ αρεσουν πολυ οι ταινιες που εχουν κλαμα καιρο εχω να δω καμια καλη.

Σοφία αυτή είναι η ταινια που είδαμε. Σου λέω πλάνταξα στο κλάμα!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Σοφία αυτή είναι η ταινια που είδαμε. Σου λέω πλάνταξα στο κλάμα!!

ωραια φαινεται νομιζω θα μ αρεσει.θυμασαι το τιτλο στα ελληνικα?απο βιντεοκλαμπ τη νοικιασατε αν καταλαβα καλα ε?οποτε βρω χρονο θα παρω να την δω.thanks!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...