Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΧΤΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΕΙΧΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ Ο ΤΑΣΟΣ ΟΛΟ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΤΗ ΩΡΑ?ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, μου δίνει κουράγιο. Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα (κομμάτια ακόμα βέβαια, αλλά καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες).

Σοφία σήμερα το απόγευμα θα βγουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να δούμε επιτέλους τι έχω.

Ειρήνη μετά από διαπραγματεύσεις με τον παθολόγο μου έγραψε αντιβίωση συμβατή με το θηλασμό, οπότε θηλάζω κανονικά.

Αύριο βέβαια δεν θα μπορέσω να έρθω. Ακόμα και αν δεν έχω πυρετό, δεν με βαστάνε τα πόδια μου. Μη σας το χαλάω όμως, αν θέλετε οι υπόλοιπες να βρεθείτε και εγώ θα έρθω στην επόμενη συνάντηση.

Γειά σας προς το παρόν

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα το πρωί πρώτος μπήκε στο σχολικό ο Δημήτρης με πολύ μεγάλη χαρά. Και αργότερα που πήγα από εκεί για να πληρώσω με βλέπει ο Νικόλας και μου λέει μαμά θα με πάρεις; Με ένα παράπονο δηλαδή μη τυχών και τον πάρω να φύγουμε. Α στο καλό πότε ήτανε μια σταλίτσα και τώρα γίνανε γαιδουράκια και ανεξαρτοποιηθήκανε κιόλας! Τελικά νομίζω εμείς οι μανάδες έχουμε το άγχος του αποχωρισμού!!!!

Τώρα για αύριο θέλετε να περιμένουμε να συνέλθει και η Μαρία να συναντηθούμε όλες μαζί; Εγώ πάντως και σήμερα το απόγευμα θα πάω στις κούνιες στο αναψυκτηρίο, και αύριο το πρωί. Αν θέλει καμιά κοπέλα να συναντηθούμε.

Φιλιά σε όλες!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα και απο εμας!

Εγω εχω επιδοθει στο μαραθωνιο των πλυντηριων.... Και δε μου τη δινει τοσο αυτο, οσο το σιδερο που μαζευεται επειτα :twisted:

Εχθες απλωνα στις 2 τα ξημερωματα.. Ευτυχως η Μαρια κοιμηθηκε σερι το βραδυ (μετα απο παααρα πολυ καιρο). Σημερα ο Βασιλης δουλευει νυχτα και αυριο το ιδιο, οποτε ειναι κομματακι δυσκολο για εμας να ερθουμε ως εκει! Οποτε ισως σας πετυχω στην επομενη συναντηση!

Σοφια 17 ειναι η τελευταια μας διανυκτερευση εκει, οποτε στις 18 το απογευματακι θα ειμαστε πισω! Εκτος απροοπτου βεβαια..

Μαρια καλα αποτελεσματα στις εξετασεις, θα περιμενουμε να μας πεις τι εδειξαν!

Μαριανδ εχεις δικιο.. Εμεις το εχουμε το αγχος αποχωρισμου οχι τα παιδια μας.. Μακαρι να εχει κι η Μαρια μου αυτη την πορεια οταν ξεκινησει το σχολειο!

Γιωτα για αλλη μια φορα κουραγιο με τα ξενυχτια!

Αυτα απο εμας!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα κ απο μας!

σημερα η μερα ηταν χαλια πολυ κλαμα στον παιδικο εκνευρισμος στο φουλ μονο 10 λεπτα εκατσε χωρις κλαμα και γκρινια.(και ημασταν και οι 2 μαζι της ουτε να φανταστω δε θελω τι εχει να γινει οταν μεινει μονη της!)πολυ μυγιαγκιχτη μιας βγηκε η ελισαβετ:?απο δευτερα θα πηγαινουμε για 2 ωρες.ελπιζω να τα παμε καλυτερα.

για αυριο δυστυχως ουτε εμεις θ αμπορεσουμε να ερθουμε.θα τα πουμε την επομενη φορα!

φιλια πολλα και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Τελικά είναι όντως ουρολοίμωξη. Τηλεφώνησα στον παθολόγο μου ζήτησε να του πω μερικά στοιχεία από το τηλέφωνο και μου είπε ότι συνεχίζω την αντιβίωση συνολικά για 20 μέρες. Σήμερα πήγε αρκετά καλύτερα η μέρα. Έφτιαξε μπιφτέκια με ριζότο ο Διονύσης και έφαγα το μεσημέρι και έχω πάρει λίγο τα πάνω μου. Τις προηγούμενες ημέρες μόνο σκέτα μακαρόνια και αυτά με το ζόρι έτρωγα. Δεν είχα κουράγιο για τίποτα άλλο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Τα λέμε αύριο πάλι.

Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Μαρακι περαστικα και αγυριστα!

Πιστευω με την αντιβιωση θα φτιαξουν ολα!

Σοφακι γιατι ετσι μωρε το Ελισσαβετακι?

Εγω σημερα εριξα εναν τσακωμο με την κυρια που της καθαριζω το σπιτι αλλο πραγμα! Πηγα το πρωι στις 9 οπως καθε Παρασκευη -εκτος απο 2 φορες που μου το ακυρωσε εκεινη γιατι θα εφευγαν- και ηταν (ας το πω κομψα) φτιαγμενη.. Ξεκινησα να κανω τις δουλειες και αρχισε να φωναζει πως χρησιμοποιω πολυ azax, πολυ απορρυπαντικο για σφουγγαρισμα κτλπ. Δεν της μιλησα, εκανα ολες τις δουλειες και της ειπα πως μολις τελειωσω με το σιδερο θα κανω τα παντζουρια της και τον εξωτερικο χωρο (ενω κανονικα αυτα ειναι να τα κανω την αλλη Παρασκευη) σημερα γιατι οπως της ειχα πει απο την προηγουμενη εβδομαδα θα λειψω για 8 μερες... Δεν ηθελε, ειχε κανονισει να φυγει, μου ειπε πως επρεπε να της το θυμισω (ποτε? αφου τη βλεπω μονο καθε Παρασκευη..) και τελικα επενεβη ο αντρας της και μου ειπε αν μπορω να παω να της τα κανω την Πεμπτη. Του εξηγησα πως αυτο ειναι αδυνατο γιατι την Πεμπτη πρεπει να φτιαξω βαλιτσες και να μαζεψω το δικο μου σπιτι και εν τελει κλεισαμε για 2 ωρες την Τεταρτη οπου θα κανω παντζουρια, την αυλη τους και 2 σιδερα που θελει να βαλει αφου θα φυγω...... Τη Μαρια επειδη ο Βασιλης κανονιζει μονο τις Παρασκευες να δουλευει νυχτα για να μπορω να λειπω το πρωι, θα τη κρατησει η Μιμοζα..... Αντε να δουμε... Ξερω πως θα περασει καλα γιατι παιζει με τα παιδια της και ευχαριστιεται αλλα σαν τη μανα και τον πατερα δεν ενδιαφερεται κανεις για το παιδι...

Τελος παντων..

Μη σας ζαλιζω αλλο... Πανω στην αναμπουμπουλα της ημερας, ξεχασα να ταϊσω τη Μαρια το απογευμα... Σκ@τα (που θα 'λεγε και η Ειρηνη)!

gM4vp2.png

εη κοπελουδακια τι κανετε?παλι πυρετος επεσε στο καφε?τι γινεται ρε παιδια?περαστικα μαρακι.πως την παλευεις?κανει να θηλαζεις ?εγω ειχα φοβο οσο ημουν εγκυος μην παθω ουρολοιμωξη.το 2008 ειχα παθει 6 φορες μεσα στην χρονια.εγω και αν ειχα πιει αντιβιωση.ατελειωτη.ευτυχως δεν επαθα τιποτα στην εγκυνοσυνη ουτε και οσο θηλασα χρειαστηκε να παρω αντιβιωτικα ή φαρμακα γενικα.

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα μπουμπουκακια.νεες εμπειριες σιγουρα ομορφες.αχ μακαρι να πηγαινα και εγω παιδικο σταθμο!!τι καλα θα ηταν.

γλυκουλα τι κοστος εχετε βγαλει περιπου για τα βαφτισια?

καλησπερα σας!!!!εγω τρεχω και δεν φτανω αντε να δω ποτε θα ηρεμησω επιτελους!!!και εχω και τον βλακα τον πατερα του να μην μου δινει την διατροφη να μην θελει να πληρωσει για την βαπτιση γιατι λεει δεν χρειαζοταν να την κανουμε αλλα αρκουσε μια ονοματοδοσια και να τελειωνουμε....τα νευρα μου οπως καταλαβαινεται ειναι χαλια!!!!γκρρρρρρρρρ

ειρηνακι μου περιπου 3 χιλιαρικα θα μου παει συνολικα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα σας!!φαιη εισαι εδω?εν τελει μαλλον καμια δεν θα παει στις κουνιες αλλα αν θελετε να πατε οι υπολοιπες..........

δεν εχει και αλλες.χαχα

μαρια περαστικα και συντομα.φαιη μου εδω εισαι ακομα?

ρε συ γλυκουλα μου φαινονται παρα πολλα τα λεφτα.

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλες!

Ειρηνη εχθες το ειχα ξεχασει ανοιχτο και γι' αυτο δεν σου απαντησα! :) Οσο για τα εξοδα της βαφτισης, τοσα βγαινουν περιπου..

Τωρα που τα θυμηθηκα, εμεις περυσι για γαμο και βαφτιση μαζι χαλασαμε γυρω στις 4.500 χιλιαδες αλλα ξαναλεω τα καναμε μαζι. Θελαμε λεφτα για νυφικα, γαμπριατικα, κομμωτρια, διπλες μπομπονιερες και τετοια που στη βαφτιση δεν χρειαζονται (ειδικα το νυφικο σε μια βαφτιση δεν κολλαει πουθενα :lol:) Τωρα που τα ξαναεβαλα κατω, συνηδητοποιησα πως μονο για βαφτιση θα ειχα χαλασει σχεδον τα μισα, οποτε θα πηγαινε γυρω στα 2.000 και κατι... Ειναι καποια παγια εξοδα που δεν μπορεις να αποφυγεις..

1) Προσκλητηρια (εγω τα εφτιαξα μονη μου και μου κοστισαν γυρω στα 60 ευρω)

2) Μπομπονιερες (καταρχην ηθελα να τις φτιαξω μονη μου αλλα σακατεψαν το Βασιλη στη δουλεια και ειχα να νταντεψω εναν ενηλικα, ενα μωρο, το σπιτι και τις ετοιμασιες για τη γαμοβαφτιση... :? Επειτα, εγω επρεπε να κανω διπλες -αλλες για το γαμο κι αλλες για τη βαφτιση- κι ετσι πηγα σε μια βιοτεχνια στην Ηλιουπολη και διαλεξα τις πιο απλες που γινοντουσαν κι ετσι μας κοστισε 1 ευρω η μια αλλα και παλι εφτιαξα 200 για το γαμο κι αλλες 200 για τη βαφτιση, οποτε ενα 400αρι εφυγε αποκλειστικα για εκει.. Πιστευω εσενα θα σου παει πιο φτηνα!)

3)Στολισμος (Οπως καταλαβαινεις κι εδω ηταν διπλα τα εξοδα για εμενα γιατι στολισαμε την εκκλησια εξωτερικα για γαμο και εσωτερικα περαν απο τις λαμπαδες, στολισαμε την κολυμπηθρα και τον χωρο που εγινε το catering με μπαλονια για τη βαφτιση.. Χωρια η ανθοδεσμη και καποιες αλλες συνθεσεις για τα τραπεζια της δεξιωσης... :roll:)

4)Catering (Αυτο θα μπορουσε καποιος να το προσπερασει.. Απλα εμεις ειχαμε τους "μπρουκληδες" απο την Πατρα και θελανε να φανε κιολας... :twisted:)

5)Νυφικο (αναγκαστικα και μη... :lol: Βεβαια εσυ που εχεις μια χαρα κορμακι θα μπορεσεις να βρεις φθηνο φορεμα που να ειναι τελειο!)

6)Γαμπριατικο (κι εδω στην περιπτωση μας παλι αναγκαστικα και μη... :lol:)

7)Φωτογραφος

:cool:Κομμωτρια (Εσενα παλι αν πιανει το χερακι σου, μπορεις να το αποφυγεις κι αυτο το εξοδο.. 'Η αν πιανει το χερι καμιας φιλης σου, μπορεις να της το ζητησεις και να μην πληρωσεις κομμωτρια.. Οσο για το βαψιμο, εγω ετσι και κανω 2ο καποια στιγμη, στη βαφτιση θα βαφτω μονη μου!! ;))

Δεν θυμαμαι κατι αλλο αυτη τη στιγμη.. Ελπιζω να μην σου εκανα την καρδια περιβολι... Ψαχνω και τη διευθυνση της βιοτεχνιας με τις μπομπονιερες για να σου τη στειλω να περασεις μια βολτα να δεις μηπως σου αρεσει τιποτα αλλα δεν ειναι πια καταχωρημενη στο ιντερνετ... Λες να εκλεισε? :roll:

Κατα τα αλλα... η Μαρια εφαγε μια ξεγυρισμενη τουμπα απο τον καναπε το πρωι... Χτυπησε λιγακι κατω απο το ματι, στον ωμο και στον αστραγαλο αλλα κατα τα αλλα :rolleyes: δειχνει καλα!

Οι υπολοιπες που ειστε?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!

Εννοειται πως δεν κοιμηθηκα το βραδυ αλλα με δικαιωσε η σημερινη μερα.Αφου δεν κανονισαμε για κουνιες πηγα κομμωτηριο...κουρευτηκα,τα εβαψα χαλκινα,εκανα κ ανταυγειες,αγορασα κ κατι γοβες κ πριν λιγο γυρισα σπιτι.Πηρα τα πιτσιρικια κ τα πηγα στην μαμα μου...ναι και τα τρια...και θα μεινουν εκει το βραδυ....κι εμεις οχι απλα θα βγουμε εξω αλλα θα διανυκτερευσουμε εκτος σπιτιου!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Σας αφηνω...παω να ετοιμαστω!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

αχ γιωτουλα πολυ τελεια!!!σιγουρα θα εισαι κουκλαρα.σου πανε τα πιο σκουρα μαλλια.νομιζω ετσι τα ειχες οταν γεννησες τον τασο ?ηταν σκουρα και μου αρεσαν.

προσεχετε σημερα.κοιτα μην ποσταρεις στις μανουλες ιουνιου 2010.και μονο αυτο παει και ερχεται,κοιτα μην εισαι στις διδυμομανουλες ιουνιου 2010.φιλαρες ,να περασετε οσο πιο τελεια γινεται

4ywWp2.png

Μπραβο ρε 'συ Γιωτουλα!! Ξεσκασε λιγο και για εμας!!! ;)

Καλα να περασετε και περιμενουμε φωτο στο facebook με το καινουριο λουκ!!! :D:D:D

gM4vp2.png

Καλησπέρα και από μένα!

Έχω ανοιχτό το computer όλη μέρα, αλλά τώρα καταφέρνω να γράψω.

Γιώτα με γεια το μαλλί και καλά να περάσετε!!!

:lol::lol:

Ειρήνη πολύ καλό αυτό με τις μανούλες Ιουνίου, αλλά μήπως εννοούσες 2011 ;

:roll::roll:

Φαίη είσαι με το μυαλό στις διακοπές;

maria nd τον έγραψε τον Ευριπίδη στο Κολυμβητήριο ο Διονύσης. Ίδιες μέρες με πέρσι αλλά 4 με 5 το απόγευμα.

Σοφία κουράγιο με την Ελισάβετ. Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος. Και είναι μικρούλα η καημένη.

Γλυκούλα ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη βάφτιση και να είσαι χαρούμενη εκείνη την ημέρα!

Μετά την εβδομάδα των παθών έχω και κάτι καλό. Η Ιφιγένεια διπλασίασε το βάρος γέννησής της (2870). Σήμερα που τη ζύγισα είναι 5740 η φαγανή γουρουνίτσα :lol::lol:

Σκέφτομαι να τη λέω miss piggy :mrgreen:

Καλή νύχτα σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

maria nd τον έγραψε τον Ευριπίδη στο Κολυμβητήριο ο Διονύσης. Ίδιες μέρες με πέρσι αλλά 4 με 5 το απόγευμα.

Τέλεια! Θα πάω και εγώ την Δευτέρα να τον γράψω. Θέλουνε πάλι χαρτί από παιδίατρο; Πότε ξεκινάνε;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...