Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Μολις εβαλα τη Μαρια για υπνο... Κοιμηθηκε απο τις 2 και τεταρτο μεχρι τις 4 :?

Μολις σηκωθηκε την ταϊσα και βγηκαμε εξω κατευθειαν! Πηγαμε μεχρι την Καλυβιων, καναμε κατι ψωνια (δεν πηρα καροτσι μαζι μου, την ειχα και περπατουσε για να κουραστει) και γυρισαμε. Μας πηρε μια ωρα και βαλε αλλα δεν πειραζει! Μετα της εδωσα το γιαουρτι της και πηγαμε στις κουνιες. Επαιξε, την πηρα μετα με το καροτσι, καναμε αλλη μια μεγαλη βολτα και μολις γυρισαμε, ξυπνησε ο Βασιλης (ειχε παει 8 η ωρα) και μας πηγε βολτα ως το Σουνιο με το αυτοκινητο. Γυρνωντας απο εκει, καθησαμε κατω που ειχαν μαζευτει γυρω στα 5 παιδακια και επαιξε μαζι τους. Μετα ανεβηκαμε πανω, την εκανα μπανιο, της εδωσα το γαλα της και την εβαλα για υπνο. Δεν θα 'χει ουτε 5 λεπτα.

Αν δεν ξεδωσε και μετα απο ολα αυτα που καναμε σημερα, θα πηδηχτω απο το μπαλκονι....

Ελπιζω να κοιμηθει σερι μεχρι το πρωι...

Στην αναμονη....

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.

Εμείς είχαμε πάλι κλάμματα σήμερα από τον Δημήτρη αλλά παρόλα αυτά μπήκε στο σχολικό. Το μεσημέρι πάντως έρχεται πολύ χαρούμενος.

Σοφία περιμένουμε να μας πεις πως πήγατε και εσείς στο σταθμό.

Γιώτα και εσείς σήμερα θα ξεκινήσετε;

Φαίη πως ήτανε το βράδυ σας;

Μαρία πως είσαι εσύ σήμερα; Καλή αρχή και σε εσάς για τον σταθμό.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια :D

Εγώ χτύπησα άλλο ένα σαραντάρι χθες το μεσημέρι και αυτή τη φορά "τα είδα όλα" γιατί έλειπε ο Διονύσης με τον Ευριπίδη και ήμουν μόνη μου με την Ιφιγένεια. Τους πήρα τηλέφωνο να γυρίσουν πίσω γιατί η Ιφιγένεια έκλαιγε και εγώ από τα ρίγη δεν μπορούσα να την πάρω αγκαλιά. Την είχα στο ρηλάξ, δίπλα μου στο κρεβάτι και κάποια στιγμή που γκρίνιαζε πολύ ανασηκώθηκα για να την κουνήσω λίγο και να της μιλήσω, μήπως ηρεμήσει και με πήρε ο ύπνος σκυμένη πάνω από το ρηλάξ. Έτσι με βρήκε ο Διονύσης και τρόμαξε. Ευτυχώς που δεν έπεσα πάνω στο παιδί.

Το απόγευμα πήγαμε σε παθολόγο, ο οποίος μου είπε ότι πιθανόν να μην είναι ίωση και ο πυρετός να προέρχεται από ουρολοίμωξη στα νεφρά (οξεία πυελονεφρίτις είπε). Μου έγραψε να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων και μου έγραψε και μια αντιβίωση να αρχίσω από σήμερα και θα δούμε.

Τα λέμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κι απο εμας και καλο μηνα!!!!

Μαρια ευχομαι οτι και να ειναι ειτε ιωση ειτε ουρολοιμωξη να συνελθεις γρηγορα!!!!!!

Καλη σχολικη χρονια!!!!

Εμεις ξεκιναμε Δευτερα.

Παντως ειναι πολυ δυσκολα και με τα τρια μικρα μες στο σπιτι......Τωρα μολις κοιμηθηκε και ο Τασος,ευτυχως κοιμουνται κ τα διδυμα και θα χαλαρωσω λιγο.

Τελικα θα βρεθουμε το Σαββατο?Και αν ναι δωστε μου οδηγιες για το πως θα ερθω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!

πριν λιγο γυρισαμε απ τον παιδικο για πρωτη μερα σχετικα καλα τα πηγαμε.η δασκαλα μας ειναι πολυ γλυκια τη συμπαθησα πολυ-η ελισαβετ παλι οχι και τοσο:Dοσο ημουν διπλα της καθοταν κ επαιζε με διαφορα παιχιδακια ιταν την πλησιαζε η δασκαλα εβαζε τα κλαματα...μου πε βεβαια η κοπελα να την περνω αγκαλια και απομακρυνοταν καθε φορα που εκλαιγε, την ρωταγε καθε φορα αν θελει να πλησιασει αν θελει να την αγκαλιασειο γενικα μου κανε πολυ θετικη εντυπωση η προσεγγιση της.ελπιζω να τα πανε στο μελλον καλα οι πρωτες μερες θα ναι λιγο δυσκολες δεν εχω μεγαλες απαιτησεις απ την ελισαβετ.γ αυτη τη βδομαδα θα πηγαινουμε για μια ωρα απ την επομενη θ αυξησουμε τις ωρες αναλογα με την αντιδραση της.κ απ οτι φαινεται γ αρκετες μερες θα καθομαι μαζι της.συζητησαμε και το θεμα του φαγητου και συμφωνησαμε να φερνω εγω το δικο της μιας και τα περισσοτερα δε κανει να τα τρωει.μας ειπε να φερουμε και δικα της παιχνιδακια να της ειναι γνωριμα και μια δικη μου φωτογραφια για να με βλεπει οταν δε θα πηγαινω.λιγο με το θεμα της προσωπικης υγιεινης και της καθαριοτητας του χωρου χαλαστηκα(τα σκουπιζουνε με μωρομαντιλα δε τα πλενουνε και τα παιχνιδακια μου φανηκαν ψιλοβρωμικα :cry:) αλλα τι να κανουμε δε πορουμε να τα εχουμε ολα:?

μαρακι περαστκα να εχεις γρηγορη αναρρωση!

φαιη σημερα πως ηταν το βραδυ σας?

γιωτα καλη αρχη και για σας!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!!

Πως ειστε?

Καλο μηνα να εχουμε, καλη αρχη και καλη προοδο στους μαθητες μας και ας ελπισουμε ολοι σε ενα πιο καλο Φθινοπωρο! :)

Εμεις εχθες κοιμηθηκαμε μονο με μια διακοπη, εκει γυρω στις 4, οπου η Μαρια ξυπνησε και εκλαιγε για γαλα :confused: Της εφτιαξα 100 ml, τα κατεβασε μονορουφι αλλα ζητουσε κι αλλο. Της εδωσα νερο αλλα δεν ηθελε κι ετσι της εφτιαξε ο Βασιλης αλλα 150 ml γαλα και τα ηπιε κι αυτα. Την ειχα ξαπλωμενη στην κουνια της κι εγω ημουν ορθια απο πανω της και την ταϊζα με το μπιμπερο.. Ημουν τοσο κομματια που παρακαλουσα ολη την ωρα να πιει το γαλα και μετα να κοιμηθει και ευτυχως για εμενα οι προσευχες μου εισακουστηκαν!! Μολις τσακισε τα 250 ml γαλα, τη γυρισα στο πλαϊ, της χτυπησα την πλατουλα, εκανε ενα μακροσυρτο γκρρρρ και μετα κοιμηθηκε στο καπακι! Καθε μερα -οπως καταλαβαινετε- βγαζει και κατι διαφορετικο. Εν τελει ξυπνησε αλλη μια φορα στις 7μιση το πρωι, την πηρα στο κρεβατι μου και κοιμηθηκαμε παρεα μεχρι τις 12 παρα 20 :oops::oops::oops:

Ο Βασιλης στις 5 παρα εφυγε και γυρισε στη 1 το μεσημερι. Μολις βαλαμε να φαμε, με πηρε τηλ. ο παππους μου να μου πει πως τελικα το σπιτι δεν ειναι διαθεσιμο γιατι ναι μεν θα φυγουν ο γιος του με τα εγγονια του αλλα θα κατεβει η αδερφη της γυναικας του με τα δικα της εγγονια κι επειδη ερχονται απο Αλεξανδρουπολη μια φορα καθε 5ετια, δεν μπορουσε να της το αρνηθει... :( Μπηκα λοιπον κι εγω στο ιντερνετ κι αρχισα παλι να ψαχνω για δωματια... Επαιρνα τηλ. και κοντευαν να μου πεσουν τα μαλλια (ζητουσαν απο 70 ευρω τη διανυκτερευση εως 90 ευρω :shock:). Πηρα τη μανα μου στη δουλεια να της πω τα καθεκαστα, μιλησα με μια συναδελφο της, της ειπα τι εγινε και μου λεει κλεισε και σε παιρνω σε 5'. Με πηρε οντως μετα απο λιγο και μου εδωσε ενα τηλ. να καλεσω και να πω πως ειμαι η κουμπαρα του ανδρα της. Μη σας τα πολυλογω, βρηκαμε μινι στουντιο με τηλεοραση, κουζινα, κλιματιστικο, παρκοκρεβατο στον Κακοβατο και λογω γνωριμιας με τον ανδρα της συναδελφου της μανας μου, μας το αφησε μονο 25 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μονο κολοτουμπες που δεν εκανα! Ετσι, θα κατσουμε εκει και τις 8 ημερες.. :D

Μενει τωρα να μου ερθει η περιοδος γυρω στις 12 για να κανω την επεμβαση μολις επιστρεψω και να τελειωνουμε και με αυτο!

Μαριανδ τουλαχιστον μπηκε στο σχολικο σημερα.. Κατι ειναι και αυτο!

Μαρια περαστικα και αγυριστα! Τι τραβας ρε γαμωτο κι εσυ... Ελπιζω να καλυτερεψεις με την αντιβιωση!

Γιωτα εγω ειμαι οκ με το Σαββατο αλλα οδηγιες δεν μπορω να σου δωσω, εκτος αν θελεις να χαθεις!! :lol:

Σοφια μια χαρα θα τα παει η Ελισσαβετ, ειμαι σιγουρη! Λιγο χρονο θελει μονο!

Αυτα τα λιγοστα μας νεα.. Φιλια πολλα σε ολες (αρρωστουλες ή μη :-P)

gM4vp2.png

καλησπερα σας!!!περαστικα να ευχηθω στις αρρωστουλες και ταχεια αναρρωση..

εγω ψωνισα σημερα τα τελευταια για την διακοσμηση του κεντρου και ειμαι ψοφια...

ο μικρος ευτυχως ηταν ησυχος και δεν με πολυταλαιπωρησε σημερα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς εχθές πήγαμε σε παιδικό θέατρο εδώ στην γειτονιά μας, μαζί με κάτι φίλους του από τον παιδικό σταθμό. Ο Νικόλας βέβαια κοιμήθηκε στα μισά της παράστασης!! Ο Δημήτρης πάλι όχι! Παρόλα αυτά τους άρεσε! Σήμερα ευτυχώς ο Δημήτρης μπήκε με μεγάλη χαρά στο σχολικό. Ούτε έκλαψε, ούτε με ζήτησε. Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!

Σοφία περιμένουμε να μας πείτε και εσείς πως τα πήγατε σήμερα.

Μαρία πως είσαι σήμερα, έπεσε ο πυρετός; Έχει λυσάξει και ο δικός μου πότε θα ξεκινήσουμε κολυμβητήριο!

Φαίη μπράβο που βρήκατε οικονομικό δωμάτιο, θα περάσετε πολύ ωραία!

Γιώτα, Ειρήνη, Ναταλία, Γλυκούλα φιλιά και σε εσάς και στα βλασταράκια σας

Πάω να μαγειρέψω και τα λέμε αργότερα!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν αντέχω άλλο. Έχω εξαντληθεί. Ο πυρετός υποχωρεί λίγο με τα αντιπυρετικά και μετά ξανά ανεβαίνει. Ελπίζω τώρα που ξεκίνησα αντιβίωση να στρώσει η κατάσταση :(

Σας διαβάζω αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω. Τα λέμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα ειμαι μονη μου με τη Μαριγω... Ο Βασιλης σχολαει στις 2 το μεσημερι.. Μεχρι στιγμης επικρατει ηρεμια και λιγη γκρινια που και που αλλα ενταξει... Θα την παλεψουμε!

Σημερα το μενου εχει πατατες με αυγα ή στην καλυτερη ομελετα... Βαριεμαι ελεεινα να μαγειρεψω, ευτυχως η Μαρια εχει μοσχαρι με λαχανικα απο εχθες να φαει!

Μαριανδ μπραβο στο Δημητρακη!! Σε ποια παρασταση πηγατε?

Μαρια τι να σου πω κοριτσι μου! Εισαι ηρωας! :|

Να μην ξεχασω: Το πρωι, πριν φυγει ο Βασιλης για δουλεια, μου ζητησε να του φτιαξω ενα φραπεδακι να παρει μαζι του.. Δυστυχως για εκεινον, του χτυπησα 2 κουταλιες ζαχαρη με 1.5 κουταλια ελληνικο.. :shock: Πανω στη νυστα του κι εκεινος δεν καταλαβε πως το μιγμα ουδεμια σχεση ειχε με φραπε.. Μολις εφτασε στη δουλεια και τραβηξε τζουρα του 'ρθε να βγαλει τα αντερα του! :lol::lol:

Να στειλω βιογραφικο σε καμμια καφετερια? :cool:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ πολυ χαιρομαι που συνηθισε ο δημητρακης και δε κλαει!μπραβο του!

φαιη πολυ καλη τιμη για το δωματιο ευχομαι να περασετε τελεια!ποτε θα γυρισετε?

μαρια ελπιζω με την αντιβιωση να βελτιωθει η κατασταση.τελικα ουρολοιμωξη ειναι?βγηκαν τ αποτελεσματα απ τις εξετασεις σου?

εμεις τα πηγαμε λιγο καλυτερα σημερα-αν εξαιρεσουμε μια μικρη τουμπα που εφαγε κι εκλαιγε αρκετη ωρα μετα δε μπορουσα να την ηρεμησω(δε χτυπησε ευτυχως μαλλον απο τη τρομαρα της εκλαιγε) αφησε και τη δασκαλα να την πλησιασει χωρις να βαλει τα κλαματα ειμαστε σε καλο δρομο:) πιστευω μεχρι τελος του μηνα που θα γυρισω στη δουλεια να μαστε οκ.

τωρα την κοιμησα ξερη επεσε και παω να της μαγειρεψω να ναι ετοιμο μεχρι να ξυπνησει.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

να μαι και εγω!!!τι κανετε???

εμεις ημασταν βολτα ολη μερα σχεδον με τον μικρο και ηταν πολυ ησυχος και φρονιμος και περασε πολυ καλα...

dems περαστικα σου....

φαιη θα σε προτεινω για να φτιαχνεις καφε!!!εισαι ιδανικη!!!χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εη κοπελουδακια τι κανετε?παλι πυρετος επεσε στο καφε?τι γινεται ρε παιδια?περαστικα μαρακι.πως την παλευεις?κανει να θηλαζεις ?εγω ειχα φοβο οσο ημουν εγκυος μην παθω ουρολοιμωξη.το 2008 ειχα παθει 6 φορες μεσα στην χρονια.εγω και αν ειχα πιει αντιβιωση.ατελειωτη.ευτυχως δεν επαθα τιποτα στην εγκυνοσυνη ουτε και οσο θηλασα χρειαστηκε να παρω αντιβιωτικα ή φαρμακα γενικα.

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα μπουμπουκακια.νεες εμπειριες σιγουρα ομορφες.αχ μακαρι να πηγαινα και εγω παιδικο σταθμο!!τι καλα θα ηταν.

γλυκουλα τι κοστος εχετε βγαλει περιπου για τα βαφτισια?

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλιτες!!!!!!

Πως ειστε σημερα???

Εμεις παλι δεν κοιμηθηκαμε....πολυ ξενυχτι και δεν παλευεται...δεν ξερω μεχρι ποτε θα συνεχιστει!!!!

Τωρα περιμενω να ερθει η κολλητη μου να κρατησει τα μικρα να παω να τους παρω γαλα και να παρω και ψωμι.Γιατι με το διδυμοκαροτσο ειναι ταλαιπωρια οι μετακινησεις...ακομη και στη γειτονια!!!!!

Τελικα θα βρεθουμε το Σαββατο ή να περιμενουμε να συνελθει η Μαρια????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...