Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΓΙΩΤΑ ΕΧΕΙΣ Π.Μ

Κι εγω αυτο σκεφτηκα οταν ειδα πως η Γιωτα ζητουσε αυτοκινητο! (Την αγγελια σου στο αλλο parents) ;)

Ευχαριστουμε για την πληροφορια Ναταλακι, απλα εγω δεν εχω σταθερο και θα δωσω στη μαμα μου το νουμερο για να καλεσει εκεινη. Ετσι κι αλλιως ταχυδρομος εδω δεν ερχεται αλλα και οταν ερχεται αφηνει αλλα ντ' αλλων... :?

Μαρια πως ειναι ο μπαμπας σου?

Μαριανδ πως σου φανηκε η 1η μερα που το πρωινο σου ηταν ελευθερο?

Γιωτα μεγεια τα καινουρια σας πραγματα! Ειναι πειρασμος τα ατιμα τα jumbo! Θα περιμενουμε νεα σας απο τον παιδιατρο!

Σοφια οκ για το πμ! ;)

Ο Βασιλης πηγε σημερα το αυτοκινητο για σερβις επειδη εχουμε ταξιδι σε λιγες μερες.. Και τι δεν ειχε αυτο το αυτοκινητο... Αλλαξαμε λαδια, φιλτρα, μπουζι, βαλβολινες, τακακια μπρος και πισω, δισκοφρενα και σινεμπλοκ. Τελος μας αλλαξανε και μια καμμενη λαμπα. Του κανανε και εναν γενικο ελεγχο μην τυχον και χρειαζεται τιποτα αλλο αλλα -ευτυχως- δεν ηθελε κατι παραπανω. Να 'ναι καλα ο Σωτηρης που μας πηγε σε γνωστο του και μας χρεωσε μονο 350 ευρω για ολα τα παραπανω.. Στη SEAT ζητουσανε τα μαλλιοκεφαλα τους!

Σημερα δουλευει 12 το βραδυ με 6 το πρωι. Οποια αλλη ξενυχτισσα θελει, ας παρει τα βλασταρακια της να ερθει!! :mrgreen: Κι εγω μονη μου θα ΄μαι... Πλακα - πλακα δεν εχω αλλες δουλειες να κανω, οποτε αφου ριξω ενα σφουγγαρισμα θα κατσω να κανω εναν ελεγχο στα ρουχα μας, να μπουν καποια πλυντηρια, να σιδερωθουν για να μπουν στη βαλιτσα μοσχομυριστα!

Σκεφτομαι πως αυτος ο μηνας θα ειναι φαρμακι για εμας... Για το ταξιδι θελουμε βενζινες, δωματιο για 3 μερες αφου θα μεινουμε Αμαλιαδα για τη βαφτιση, παγια εξοδα φαγητου κτλπ. (Εν τω μεταξυ δεν εχω κλεισει ακομα δωματιο, λεω να παρω αυτες τις μερες). Και περα απο τα παραπανω, εχουμε το ενοικιο, τα εξοδα του σπιτιου...... Ααααχχ! Τουλαχιστον ας μην εχουμε τιποτα απροοπτα.. Ας το ευχαριστηθουμε!:|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και πάλι!

...

Μαρια (DEMS) δε σε ξεχασα κ το ειπα στην κολλητη για το βιβλιαριο.Θα την παρω τηλ το βραδυ που σχολαει και θα σου πω!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώτα :D

...

Μαρια πως ειναι ο μπαμπας σου?

...:|

Ο μπαμπάς μου εξακολουθεί θεραπεία. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Η μαμά μου το βλέπει να κλείνει εβδομάδα και βάλε μέσα. Θα δούμε.

Κατά τα άλλα η Ιφιγένεια εξακολουθεί τις πράσινες κενώσεις. Πήρα το Φιτσιάλο και μου είπε ότι αφού δεν κάνει πυρετό, δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. :?

Η μέση μου δεν έχει συνέλθει από την Παρασκευή. Μία με πιάνει, μία με αφήνει. Και σαν να μη μου έφτανε αυτό ξεκίνησα δέκατα (37,3) που σήμερα το μεσημέρι έγινε 38,1. Πήρα ντεπόν και θα πάρω το απόγευμα το γιατρό που μου έκανε την καισαρική, γιατί στη γραμμή βοήθειας της ασφαλιστικής που πήρα για να με στείλουν σε παθολόγο μου είπαν ότι αφού έχω γεννήσει πρόσφατα και θηλάζω μόνο ο γυναικολόγος θα μου πει τι να κάνω. Αυτά.

Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το Σάββατο θα είμαι μια χαρά. Δεν θέλω να χάσω τη συνάντηση :(

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρακι μου γιατι ετσι? Εχω προσφατες μνημες απο πυρετο μεσα σε αυτη τη ζεστη και σε νιωθω... Ποσο μαλλον εσυ με 2 πιτσιρικια κι ενα να θηλαζει συχνα....

Ειμαι σιγουρη πως εχεις ψαξει και μονη σου, απλα βρηκα αυτο στο αλλο parents και ειπα να στο παραθεσω μηπως βρεις τιποτα που να σε ενδιαφερει!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39656&highlight=%F0%F1%E1%F3%E9%ED%E5%F2+%EA%E5%ED%F9%F3%E5%E9%F2+%EC%F9%F1%EF+%E8%E7%EB%E1%E6%E5%E9

Ελπιζω να βγαλεις ακρη!

gM4vp2.png

Μαρακι μου γιατι ετσι? Εχω προσφατες μνημες απο πυρετο μεσα σε αυτη τη ζεστη και σε νιωθω... Ποσο μαλλον εσυ με 2 πιτσιρικια κι ενα να θηλαζει συχνα....

Ειμαι σιγουρη πως εχεις ψαξει και μονη σου, απλα βρηκα αυτο στο αλλο parents και ειπα να στο παραθεσω μηπως βρεις τιποτα που να σε ενδιαφερει!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39656&highlight=%F0%F1%E1%F3%E9%ED%E5%F2+%EA%E5%ED%F9%F3%E5%E9%F2+%EC%F9%F1%EF+%E8%E7%EB%E1%E6%E5%E9

Ελπιζω να βγαλεις ακρη!

Σε ευχαριστώ Φαίη, το είχα δει το τόπικ, αλλά δεν ταιριάζουν αυτά που λέει στην περίπτωση της Ιφιγένειας.

Όσο για μένα...δεν ξέρω :roll: μήπως βούτηξα καμμία ίωση :roll::roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Που ειστε ρε κοριτσακια?

Μονη μου θα τη βγαλω αποψε?

:rolleyes::rolleyes:

Ειρηνη βγες ρε......... Δεν θα σε μαρτυρησω πουθενα.... Λιγη παρεα θελω! ;)

gM4vp2.png

Μην απορειτε για την ωρα.. Ειμαστε ξυπνιες απο τις 3....

Κομματια...

Ευτυχως που εμφανιστηκε η Ειρηνη και τα ειπαμε λιγακι στο φεις γιατι δεν την παλευω..

Ειλικρινα...

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εμείς είχαμε κλάμματα σήμερα. Αναμενόμενο! Και ο Νικόλας πέρσι την πρώτη εβδομάδα έκλαιγε για να μπει στο σχολικό. Τελικά τον πήγα εγώ με τα πόδια τον Δημήτρη, έκλαιγε κάνα λεπτό όταν μπήκε μέσα και μετά σταμάτησε. Στεναχωρέθηκα όμως.

Βρε Φαίη τι τρελλά ξενύχτια είναι αυτα;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημεραααααααααα!!!!τι κανετε?εγω τρεχω με τιε ετοιμασιες για την βαπτιση και δεν προλαβαινω να πολυμπαινω...εχω αγχωθει πολυ παροτι τα περισσοτερα πραγματα ειναι ετοιμα...αλλα πλεον ειναι κοντα και εχω μια αγωνια να πανε ολα τελεια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά!

Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη για μένα. Έφτασα μέχρι 40,6 με ρίγη, άστα να πάνε. Για να καταλάβετε φόραγα φανελάκι και φούτερ και είχα σκεπαστεί με σεντόνι, πικέ κουβέρτα και δύο fleece και πάλι έτρεμα. Παίρνω αντιπυρετικά συνέχεια, ντεπόν - πονστάν εναλλάξ και κάτω από 37,5 δεν έχω πέσει. Μίλησα με τους γιατρούς και μάλλον πρέπει να πάρω και αντιβίωση.

Δεν κοιμήθηκα και καλά το βράδυ, γιατί η Ιφιγένεια ξύπναγε ανά μία ώρα. Η καημένη είχε ταραχθεί και αυτή. Οπότε σήμερα ξύπνησα εντελώς εξαντλημένη.

Σας αφήνω (χωρίς φιλάκια) :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα κι απο εμας!!!!

Πηγαμε χτες στον παιδιατρο.Ο Χρηστος και ο Θανος συμβαδιζουν.Ειναι 4400γρ!!!!

Πηρανε 2 κιλα σε 40 ημερες.Ο παιδιατρος ειπε οτι μπορω να τους κοψω και το βραδυνο γιατι παιρνουν κανονικα βαρος.Αλλα ακομη δεν το βλεπω αφου κανουν σαν υστερικα,ειδικα το βραδυ!!!!Σιγα-σιγα πιστευω θα μπουμε σε ρυθμο!!!!!

Μαρια περαστικα!!!!Καλα κανεις κ δε μας φιλας γιατι μπορει να κολλησουμε!!!!

Για το βιβλιαριο,χτες που πηγε για δουλεια η κολλητη ειχε κλεισει το γραφειο κ μου ειπε πως θα κοιταξει αν μπορει να τις παρει καποια συναδελφος που θα ειναι πρωι κ να της το δωσει.Οποτε ακομη τιποτα.....

Μολις ηρθε η μαμα μου κ πηρε τον Τασο....εγω ειμαι κομματια κ ελεγα να ξαπλωσω λιγο αλλα ακουω καποιος μιλαει απ το παιδικο.....παρ ολο που ειναι ταισμενα και τα δυο......

Ξεχασα να σας πω....χτες που πηγα στον παιδιατρο με το διδυμοκαροτσο περασα εναν γολγοθα.....δε χωραω απ το πεζοδρομιο και στην επιστροφη πονεσαν τα χερια μου κ η πλατη μου με την παλιοανηφορα που ειναι το σπιτι.......Δραματικες στιγμες.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο εμας!

τωρα μαζευτηκαμε πηγαμε και σημερα για μπανιο-μαλλον το τελευταιο μιας κ ακουσα οτι ο καιρος χαλαει δε λεω ζεστη η θαλασσα αλλα μολις βγεις κρυωνεις με τοσο αερα.

μαρια νδ εκλαιγε το βλασταρι σου ε?ελπιζω να ηταν μονο για σημερα ετσι.εμας αυριο ειναι η μεγαλη μερα θα σας γραψω να σας πω πως πηγε.

μαρια περαστικα σου!ελπιζω σημερα να σαι καλυτερα.

γιωτα μια χαρα οι διδυμοι φτου φτου!

φαιη προβλεπεται δυσκολη μερα σημερα απ οτι φαινεται..κουραγιο...ελπιζω να κοιμηθει για μεσημερι τουλαχιστον να παρεις καμια ανασα.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια!

Ευτυχως που δεν δουλευει ο Βασιλης σημερα... Τιποτα αλλο δεν εχω να πω!

Η Μαρια ξυπνησε στις 3 και δεν ξανακοιμηθηκε ολη τη νυχτα... Ηταν να παμε για μπανιο σημερα με τον Αντωνη και τη Σοφια αλλα ειλικρινα δεν ειχα καθολου κουραγιο. Ηρθε ο Βασιλης στις 6μιση το πρωι και με λυπηθηκε η ψυχη του. Μου ειπε να κατσει εκεινος και να το παει σερι μεχρι το μεσημερι αλλα το θεωρησα γαϊδουρια να φορτωσω σε καποιον που δουλευε ολη νυχτα ενα αφηνιασμενο μωρο.

Μολις μπηκε η μερα για τα καλα, εκει γυρω στις 9, ειπα να την αφησω για λιγο μονη της στο δωματιο της για να βαλω να γινει κανενα φαγητο. Οση ωρα μου πηρε να βαλω στην κατσαρολα νερο να βρασει για να ριξω μεσα μακαρονια, ειχε παει στο μπανιο (εμαθε και ανοιγει τις πορτες, οποτε τωρα πρεπει να τις κλειδωνω......) και ειχε ριξει στο πατωμα ολο το αφρολουτρο του Βασιλη.... Μπηκα κι εγω φουριοζα και εσκασα κατω με την πλατη... Εκει, νομιζω αγγιξα τα ορια μου... Ηθελα να αρχισω να ουρλιαζω.................... Την εβγαλα απο το μπανιο και εκλαιγα σαν παλαβη. Σηκωθηκε ο Βασιλης και μου ειπε να παω για υπνο. Την ανελαβε εκεινος απο τις 9 και κατι.... Πιστευα πως γυρω στις 12 θα νυσταξει αλλα μπαααα! Τελικα την εβαλε εκεινος για υπνο με το ζορι γιατι η γκρινια ειχε πιασει κοκκινο. Κοιμηθηκε με κλαμματα στις 2 και τεταρτο.... Για ποση ωρα δεν ξερω!

Εστειλα το Βασιλη να κοιμηθει και το απογευμα θα την αναλαβω εγω...

Πειτε μου ρε κοριτσια τι αλλο να κανω? Φροντιζω να εκτονωνεται καλα ολη τη μερα, ακολουθουμε ρουτινα υπνου... Τι αλλο να κανω πια?

Μαριανδ καλο κουραγιο με την προσαρμογη του Δημητρακη... Μη στεναχωριεσαι, εισαι παλια καραβανα εσυ, τα εχεις περασει αυτα και με το μεγαλο!

Μαρια μηπως περνας την ιωση που περασα κι εγω? Εμενα στο κεντρο υγειας μου ειπαν πως κυκλοφορει ιωση μονο με πυρετο. Εμενα μου κρατησε 4 μερες και εκανα πυρετο απο 37,4 εως 40,1. Μολις ξεκινησα augmentin μου περασε κατευθειαν ο πυρετος! Περαστικα σου!

Γιωτα συγχαρητηρια για τα διδυμακια! Θρεφταρακια θα γινουν κι αυτα σαν τον Τασουλινο! Οσο για τις μετακινησεις, χαρα στο κουραγιο σου!

Γλυκουλα λογικο να εχεις αγχος για τη βαφτιση, ολες καπως ετσι ημασταν. Ευχομαι να πανε ολα καλα -που θα πανε- και εσυ να το χαρεις οσο περισσοτερο γινεται!

Σοφια χιλια συγγνωμη για σημερα! Ηθελα κι εγω να σας δω πολυ, να κανω κι ενα μπανιο που εχουμε καιρο να παμε αλλα η Μαρια ειχε αλλα σχεδια.... Καλη αρχη αυριο στον παιδικο!

gM4vp2.png

φαιη μου δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη δε χανομαστε θα κανονισουμε αλλη φορα να βρεθουμε;)οσο για το μαρακι δε ξερω τι να πω δεν εχω να σου προτεινω κατι ισως οι πιο εμπειρες μανουλες να σου δωσουν καμια ιδεα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...