Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!

Εμεις σημερα πηγαμε και φαγαμε στο σπιτι του συναδελφου του Βασιλη. Η γυναικα του ειναι εγκυος αλλα το σπιτι ειναι καπως αφιλοξενο για μικρο παιδι (αναφερομαι στη Μαρια) μιας και παντου υπαρχουν γυαλινα διακοσμητικα και τετοια που κινουν το ενδιαφερον σε μικρα τερατακια οπως η δικια μου... Επιπλεον η Μαρια δεν εφαγε καθως τα φαγητα που ειχε φτιαξει η κοπελα ηταν καβουροσαλατα με βιδες, κολοκυθακια γεμιστα με κρεμα γαλακτος, ντοματες με μπεικον και επισης κρεμα γαλακτος και γενικοτερα δεν ειχε συνηθισμενα καθημερινα φαγητα. Τελος παντων.. Καθησαμε, φαγαμε και μετα η Μαρια κοιμηθηκε στον καναπε τους (τι πραγμα κι αυτο να κοιμαται οπουδηποτε αλλου τα μεσημερια εκτος απο το σπιτι μας!) και ετσι φυγαμε αφου ξυπνησε. Τους ειπαμε βεβαια πως δεν υπαρχει προβλημα να την ξυπνησουμε αλλα επιμενανε και ετσι καθησαμε. Κατα τα αλλα τα γνωστα.. Ο Βασιλης εφυγε στις 7 για δουλεια και εγω περιμενω να περασει η ωρα για να βαλω την "τσουγδω" για υπνο!

Μαρια διαβαζω ενα μυθιστορημα, λεγεται "Το σταυροδρομι των ψυχων" της Χρυσηιδας Δημουλιδου.

Γιωτα καλες βολτες απο εδω και στο εξης!

Οσο για τη συναντηση, εγω δεν εχω προβλημα, απλα να ξερετε πως απο τις 10/09 εως τις 20/09 θα λειπουμε εκτος Αθηνων οποτε δεν θα τα καταφερουμε αν κανονισετε τοτε. Αν ομως βολευει ολες τις υπολοιπες δεν πειραζει, εμεις θα τα πουμε στην επομενη συναντηση απο αυτη!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις εβαλα το Μαρακι για υπνο.. Αρχισαμε τα δρομολογια βεβαια..

Μια φορα πηγα γιατι της επεσε η πιπιλα της και φωναζε "τιτι" (πως της ηρθε και τη λεει ετσι την πιπιλα της, ενας Θεος ξερει)

Μετα ξαναπηγα γιατι φωναζε "ιλο" =(νερο). Της εδωσα το μπιμπερο, ηπιε 2 γουλιες και μετα τελος

Και πριν απο 2 λεπτα ξαναπηγα γιατι φωναζε τον Μπιλη... Της εξηγησα πως ειναι στη δουλεια και πως οταν γυρισει θα τον στειλω μεσα να τη σκεπασει.

Τωρα δεν ξερω αν θα ξαναφωναξει ή οχι... Θα δειξει...

Τωρα που την εκανα μπανιο το βραδυ, της ελουσα τα μαλλακια της και παρατηρησα πως εχουν μακρυνει πολυ.. Σκεφτομουν το "χνουδι" που ειχε οταν τη γεννησα και που μας φαινοταν τοτε πολυ μαλλι και το συγκρινα με την τωρινη της αφανα και με επιασαν τα γελια. Μετα της το στεγνωσα με το πιστολακι γιατι εχω ανοιχτο το κλιματιστικο και φοβαμαι μη μου κρυωσει και εχει κατι μπουκλες δαχτυλιδια.... αλλο πραγμα!!!!! (ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ :lol::lol::lol:)

Σκεφτομαι εντονα τη συναντηση με τα πεθερικα.... Εχω να τους δω απο τη γαμο-βαφτιση.... Ειλικρινα δεν ξερω τι μαθηματα αυτοσυγκρατησης πρεπει να κανω για να μην της επιτεθω μετα απο αυτο που εκανε με τον αριθμο του Βασιλη... :evil::evil:

Αφηστε δε το αλλο... Ειμαι σιγουρη πως θα παρει τη Μαρια απο το χερακι και θα αρχισει να την πηγαινει απο 'δω κι απο 'κει και να περηφανευεται........ Και θα μου πεις κακο ειναι αυτο? Για 'μενα ναι, δεν μου εχει γινει εμενα "να" (συγγνωμη κιολας) τοσους μηνες για να προβαλεται η πεθερα μου...

Απλα το μονο που παρακαλαω ειναι να μην ασχοληθουν καθολου ουτε με εμενα, ουτε με το παιδι.. Με το γιο τους ας κανουν ο,τι θελουν! Μιλησα προχθες με την κουμπαρα μου και μου ειπε πως μας εχει βαλει σε διαφορετικο τραπεζι απο το δικο τους στο κεντρο.. Πως θα το χαρω να τη δω να δινει εξηγησεις για ποιο λογο η νυφη της με το γιο της και το εγγονι της καθονται αλλου... Ειλικρινα θα το χαρω απιστευτα (και ΝΑΙ, ειμαι πολυ κακος ανθρωπος σε ο,τι αφορα εκεινους)...

Ευτυχως που το στικακι μου παει παντου κι ετσι θα εχω ιντερνετ για να μπω να σας ενημερωσω!! :-P

gM4vp2.png

Εφ οσον θα λειπει η Φαιη απο τις 10/9 θελετε να κανονισουμε για Παρασκευη???

Εκτος αν θελετε Σαββατο πρωι!!!

Μολις κοιμηθηκεκ ο Τασουλης!Ξεχασα να σας πω,ξεκινησαμε το φρεσκο γαλα,αργησαμε το ξερω αλλα επινε σκονη μεχρι τωρα.Ειχαμε τις προσαρμογες των διδυμων κ τον αφησα.Αλλα ευτυχως το πινει χωρις ζορι κ ζηταει κ κατα τη διαρκεια της ημερας.Καθε φορα που ξυπναει ζηταει γαλα,ισςσ ομως και να ζηλευει απο τα διδυμα αφου συνεχεια ειμαι με ενα μωρο αγκαλια κ ενα μπιμπερο!!!!!!Ευτυχως κοιμουνται κ τα διδυμα αλλα τι να το καω?Παλι θα εχουμε ολονυχτια!!!!!!

Αυριο παμε παιδιατρο να δουμε τι γινεται με τα μικρουλια και το απογευμα θα παμε στα τζαμπο να παρουμε πιπιλες για μπιμπερο για τα διδυμα και μπιμπερο για τον Τασο!!!!

Και καμια πιπιλα γιατι τις εχει εξαφανισει ολες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αυτο με τις πιπιλες το εχουμε κι εμεις Γιωτα!!

Που στο καλο τις εξαφανιζουνε? Τις τρωνε?? Εχω φαει τον τοπο αλλα δεν τις βρισκω πουθενα! Πηγαμε κι εμεις στα jumbo εχθες και ψωνισαμε πιπιλες για τη Μαρια, ενα καινουριο μπιμπερο γιατι της εχω βαλει πλαστικα και της τα αλλαζω τακτικα και πηρα αυτοκολλητα για τον τοιχο και της εφτιαξα το δωματιο της. Στη ντουλαπα απεναντι απο το κρεβατι της, στα επανω φυλλα εβαλα αυτα τα αυτοκολλητα που φωσφοριζουν στο σκοταδι. Ειχε πολλες παραστασεις, οχι μονο αστερακια και φεγγαρακια, ειχε νεραϊδες, καρδουλες, κιθαρα και νοτες και φυσικα τα κλασσικα ηλιους, αστερια και φεγγαρια. Στα απο κατω φυλλα βαλαμε διαφορα αλλα αυτοκολλητα (με ζωακια, συννεφακια κτλπ.) και στα συρταρια της εβαλα καρδουλες με γκλιτερ. Στον ενα τοιχο εβαλα λουλουδια, νεραϊδες, πεταλουδες, καστρα, ιπποτες και απο τον προηγουμενο μηνα ειχε βαλει ο Βασιλης το μετρο (αυτο που δειχνει το υψος του παιδιου). Στην πορτα της ειχαμε ηδη κολλησει με ξυλινα γραμματα το ονομα της και τωρα εβαλα γοργονες, ψαρακια, μπουρμπουληθρες, καβουρακια, φυτα του βυθου, πετρουλες. Μου μενει τωρα να συμπληρωσω το λιγο κενο που εχει μεινει στον ενα τοιχο και να γεμισω τον αλλο που εχει ελαχιστα. Της αλλαξαμε και το φωτιστικο της, της πηραμε μια χαρτινη μπαλα με λουλουδακια. Μου αρεσει πολυ ετσι οπως εγινε και δειχνει να της αρεσει κι εκεινης. Δεν ηθελα να δωσω πολλα λεφτα γιατι μενουμε στο ενοικιο και οταν θα φυγουμε απο εδω θα πεταχτουν στα σκουπιδια ολα αυτα. Σκεφτομαι πως στο καινουριο μας σπιτι, θα της φτιαξω παιδικο δωματιο (τωρα θεωρειται νηπιο)!

Οσο για το φρεσκο γαλα, μια χαρα ειναι Γιωτουλα κι αφου το πινει και το ζηταει κιολας ειναι ο,τι καλυτερο για τα κοκκαλα του! Εμεις τωρα πινουμε το νουνου kid -αυτο που δινει και η Ναταλια στα διδυμα- και μπορω να πω πως το πινει πολυ πιο ευκολα απο οοοοολα τα αλλα που ειχαμε δοκιμασει. Τωρα πια πινει 200 ml το πρωι και αλλα 200 ml το βραδυ!

Τωρα για τη συναντηση.. Την Παρασκευη και το Σαββατο ο Βασιλης δουλευει νυχτα, οποτε αν το κανονισουμε για Παρασκευη εμεις δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε. Το Σαββατο το πρωι μας βολευει καλυτερα αλλα αν δεν μπορειτε οι υπολοιπες, κανενα προβλημα! Θα ερθω να σας βρω μετα τις διακοπες μας! ;)

gM4vp2.png

γεια σας!!!τι κανετε?

εμεις ημασταν ολη μερα εξω το πρωι για μπανακι και μετα για καφε σε μια φιλη μου εδω κοντα...ο μικρος ηταν αψογος και πολυ ησυχος και ο χαρηκα παααρα πολυ που περασε καλα και επαιξε αρκετα...φυσικα γυρισε ψοφιος και επεσε κατευθειαν για υπνο μετα το γαλα του....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εμεις τωρα πινουμε το νουνου kid -αυτο που δινει και η Ναταλια στα διδυμα- και μπορω να πω πως το πινει πολυ πιο ευκολα απο οοοοολα τα αλλα που ειχαμε δοκιμασει. Τωρα πια πινει 200 ml το πρωι και αλλα 200 ml το βραδυ!

Κι εμεις αυτο πινουμε!!!!!Ετσι συνεστησε ο παιδιατρος γιατι λλει το advance που ηθελα να του δωσω εγω εχει πολυ ζαχρη.Του ειχα δοκιμασει νεσλακ και νουνου,γενικα εβαπορε αλλα δεν το ηθελε!Μαλλον αυτο το κληρονομησε απο εμενα γιατι το εβαπορε μου μυριζει!!!!:P:p:p:p

Αφου μπορεις κι εσυ Σαββατο τοτε ας μας πουν και οι υπολοιπες.Κι εγω προτιμω το πρωι το Σαββατο,νομιζω ειναι πιο υγιες για τα παιδια!!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναι, εχεις δικο για το advance! Και η Μαρια οταν της το ειχα δωσει το εφτυνε.. Τι να πω! Ας κανω το σταυρο μου γιατι απο 5 μηνων ταλαιπωρουμαστε με τα γαλατα.. Ας ελπισουμε πως κατασταλαξαμε και δεν θα γυρισουμε παλι στα ιδια!

Οσο για τη συναντηση, για να δουμε, οι υπολοιπες βολευονται?

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΑΛΙΜΟ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις μολις γυρισαμε απ το μπανιο ωραια ηταν αλλα 2 πιστευω να μπορεσουμε να τα κανουμε.για τη συναντηση δε ξερω αν θα μπορεσω σιγουρα (γενικα τα σκ ειναι λιγο δυσκολα) αλλα κανονιστε το εφοσον βολευει τις περισσοτερες και θα προσπαθησουμε να ερθουμε.

μαρια νδ πως πηγε η πρωτη μερα στο παιδικο για τα βλασταρια σου?ειχατε προσαρμογη?εκατσες κ εσυ?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρια νδ πως πηγε η πρωτη μερα στο παιδικο για τα βλασταρια σου?ειχατε προσαρμογη?εκατσες κ εσυ?

Μια χαρά πήγε η πρώτη μέρα στο σταθμό.

Καλά ο Νικόλας το περίμενε πως και πως, δεν είχε πρόβλημα. Ούτε και ο Δημήτρης γιατί ήτανε μαζί με τον αδερφό του. Εγώ δεν κάθησα. Ήρθε το σχολικό κατευθείαν και τα πήρε το πρωί και θα τα γυρίσει το μεσημέρι. Ούτε πέρσι στον Νικόλα είχα πάει εγώ εκεί. Μου είχανε πει από το σταθμό να πάνε μόνα τους για να προσαρμοστούνε καλύτερα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κι απο εμας!!!!

Ναταλια πολυ χρησιμη πληροφορια!Σε ευχαριστουμε,ηδη πηρα τηλεφωνο!!!!!

Πριν λιγο γυρισα σπιτι.Πηγα το αμαξι να περασει ΚΤΕΟ και μετα πηγα τζαμπο κ πηρα πραγματακια που σας ελεγα.....μπηκα για 2 πραγματα κ βγηκα -60 ευρω!!!

Μαρια νδ ξεκινησατε σταθμο?Αντε καλη σχολικη χρονια!!!!!

Η μητερα μου παει Τεταρτη για δουλεια οποτε και θα συννενοηθουμε με τη διευθυντρια ποτε να τον παω.

Σοφια εσεις ποτε ξεκινατε????

Στις 17 00 εχουμε παιδιατρο αλλα το κακο ειναι οτι ο Βασιλης μαλλον δε θα εχει γυρισει κ θα πρεπει να παρω κ τον Τασο μαζι....να δω πως θα παω κ με το διδυμοκαροτσο!!!!!Θα γελασει καθε πικραμενος!!!!

Το αμαξι του Βασιλη αυτο που ειχε για τη δουλεια καρφωσε βαβλβιδες πριν παμε διακοπες,σημερα ανοιξε το συνεργειο κ μας ενημερωσε.Κοστιζει περιπου 1000 ευρω οποτε δε θα το φτιαξουμε αλλα θα παρουμε αλλο.Μεταχειρισμενο εννοειται.Αν εχετε υπ οψιν σας κανενα αυτοκινητο ας ειναι και 10ετιας μεχρι 1500 ευρω πειτε το!!!!!

Μαρια (DEMS) δε σε ξεχασα κ το ειπα στην κολλητη για το βιβλιαριο.Θα την παρω τηλ το βραδυ που σχολαει και θα σου πω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαρια νδ χαιρομαι που πηγαν ολα μια χαρα μου δινεις θαρρος και για τη δικη μας πρωτη μερα...θα παμε μαζι βεβαια αλλα οσο να ναι ενα αγχος το εχω.

γιωτα τεταρτη ξεκιναμε εμεις θα παμε για μια ωρα 11-12.

καλη σχολικη χρονια να χουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...