Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Απο εχθες ολη την ωρα κανω δουλειες και -τι αλλο?- τρωω.. :rolleyes: Διαβασα καπου στο internet οτι κανω δουλειες = προσπαθω να μαζεψω τα ασυμαζευτα στη ζωη μου και τρωω = τρωω τα συναισθηματα μου... Δεν εχει κι αδικο απο μια οπτικη... Αφου κοντεψα να το εξαφανισω το σπιτι απο το τριψε - τριψε (να φανταστειτε ο Βασιλης εχθες ηταν κατω με τα παιδια κι εγω επανω ειχα αδειασει ολα τα ντουλαπια της κουζινας και ετριβα), μαλλον μιλησε ο Βασιλης στη Μιμοζα και ηρθε και με πηρε σημερα το πρωι σηκωτη. Πηγαμε μεχρι τη μαμα της απεναντι και ηπιαμε καφε. Καλα ηταν, ξεχαστηκα λιγακι. Οσο για τη δικη μου τη μαμα, με πηρε τηλ. σημερα να με πει γαίδουρα που δεν την πηρα τηλ. εχθες και πως περιμενει τη Δευτερα να μιλησει στο big boss για να δωσει τα κλειδια σε μια αλλη συναδελφο και να γυρισει βαρδιες. Δεν εχω να σχολιασω τιποτα.. Μονο το καλο γνωστο ρητο: Οπου λαλουν πολλου κοκοροι, αργει να ξημερωσει.

Σοφια σε ευχαριστω πολυ! Το ξερω πως με σκεφτεσαι και να θυμασαι πως δεν ξεχναω ποτε! :)

Ναταλια τι να πω και για εσενα? Σε υπερευχαριστω για την προσφορα, ξερω πως περνας δυσκολα με τα διδυμα αλλα παρολαυτα προσφερθηκες να με βοηθησεις. Σου δινω το λογο μου πως καποια στιγμη θα ερθω με το Μαρακι για καφε (αν και οπως λεει η Γιωτα θα μου βγει η γλωσσα γραβατα να ανεβω 5 οροφους! :lol:)

Ειρηνη μου η αδερφη μου εχει καποιο προβλημα στον εγκεφαλο και αν δεν πιει δυο φορες την ημερα ενα φαρμακο (συγκεκριμενα το σιροπι depakine) κανει κρισεις επιληψιας. Φυσικα το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο, εχει και νοημοσυνη πιο χαμηλη απο την ηλικια της. Αν της μιλησεις δεν καταλαβαινεις πως εχει προβλημα, απλα θα τη θεωρησεις υπερβολικα πολυ ανωριμη για ενα κοριτσι 18 ετων. Μπορει να συντηρηθει μονη της (να κανει μπανιο, να φαει, να αλλαξει ρουχα) αλλα δουλειες του σπιτιου ή ψωνια εξω μονη της δεν μπορει.

Γιωτα ποσο δικιο εχεις για την 'τσουγδω" :lol: Πολλες φορες σκεφτομαι τι τραβας με τα διδυμα και τον Τασο και περνω δυναμη :)

Μαρια περαστικα στο μπαμπα σου! Μηπως θα ηθελες καποια στιγμη να κρατησω την Ιφιγενεια και να πας να τον δεις? Δεν με πειραζει καθολου, απλα ζητησε το μου! Οσο για την Ιφιγενεια και τα πρασινα κακα, ειχε κανει κι η Μαρια στην ηλικια σας και οταν πηρα τηλ. το Φιτσιαλο μου ειπε "σε λιγο θα μεταλαχτει στον ΕΤ" :lol::lol: Μετα μου εξηγησε ο,τι και σε εσας, την παρακολουθησα 2 μερες, δεν εκανε πυρετο και το αφησαμε ετσι (εννοειται σταματησαν και οι πρασινες κενωσεις).

Γλυκουλα θα σου πω δυο πραγματα. Εμενα οι γονεις μου χωρισαν οταν ημουν 6 μηνων. Δεν τους προλαβα μαζι καθολου. Ο μπαμπας μου ειναι ετσι οπως περιγραφεις το μπαμπα του Ευθυμη, με τη μονη διαφορα πως ειναι αστυνομικος. Για να καταλαβεις για τι ανθρωπο μιλαμε θα σου περιγραψω ορισμενα περιστατικα:

1) Η μαμα μου ειναι εγκυος 8 μηνων σε εμενα και εχει βγει για ψωνια. Ακουει ενα αυτοκινητο να κορναρει απο πισω της, γυρναει, βλεπει το μπαμπα μου με γκομενα, ο οποιος της κανει ελεγχο για το που παει και τη συστηνει στη γκομενα ως αδερφη του :shock::shock:

2)Γενναει η μαμα μου, στελνει τη γιαγια μου στο σπιτι να της φερει τα λεφτα της γεννας (τα ειχε κρυψει σε συγκεκριμενο σημειο) και τα λεφτα ειχαν κανει φτερα γιατι τα ειχε σκορπισει ο πατερας μου απο εδω κι απο εκει.. :evil:

3)Το τελειωτικο που εγινε και τελικα χωρισανε, ηταν που οταν ημουν εγω βρεφακι, μολις με ειχε κοιμησει και της χτυπησε μια κυρια το κουδουνι. Ανοιξε η μανα μου την πορτα, της ζητησε η κυρια να μπει μεσα και η μανα μου αρνηθηκε με την προφαση πως δεν την ξερει. Η απαντηση της κυριας? "Να σου συστηθω! Ειμαι η μαμα της αρραβωνιαστικιας του αντρα σου!" :shock::shock::shock::evil::evil::evil:

Τελικα χωρισανε, ο πατερας μου δεν ενδιαφερθηκε ΠΟΤΕ να δει τι κανω και που ειμαι, δεν εδωσε ΠΟΤΕ λεφτα παρα μονο το βιβλιαριο μου που το ανανεωνε καθε χρονο υπηρεσιακα. Πηγα να τον βρω οταν ημουν 20 ετων για να του ζητησω να με κανει διαγραφη για να με παρει ο Βασιλης στο δικο του βιβλιαριο και δεν με αναγνωρισε! Και επειδη εν τελει δεν την εκανε τη διαγραφη, πηγα στη νομαρχια Καλλιθεας να ζητησω να διαγραφω απο μονη μου και εκει ανακαλυψα πως εχω εναν αδερφο για την υπαρξη του οποιου δεν φροντισε κανεις να με ενημερωσει.. Δεν θελεις να ξερεις πως αισθανθηκα................................

Η μαμα μου ακομα και σημερα ισχυριζεται πως δεν εχει αγαπησει αλλον ανθρωπο οσο εκεινον. Ισως νιωθεις κι εσυ ετσι αλλα σε παρακαλω κοιταξε να προφυλαξεις τον Ευθυμη απο καποιες καταστασεις που ισως τον στιγματισουν μια ζωη.. Σου μιλαω εκ πειρας και με πολλη - πολλη αγαπη!

Αντε, σας ζαλισα παλι!

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Και τωρα που το θυμηθηκα (βλεπετε λειτουργω με διακοπες :lol:), ουτε στη δικια μου βαφτιση ειχε ερθει ο πατερας μου... Επειδη με βγαλανε Φωτεινη και οχι Ελενη οπως τη μανα του καταρχην και κατατελος (δικια μου εκφραση :cool:) επειδη ηθελε να βαλουν τους γονεις του να κοιμηθουν στο κρεβατι του παππου μου και της γιαγιας μου (η βαφτιση μου εγινε στο χωριο γιατι μεχρι τα 3 με ειχαν αναλαβει εξ'ολοκληρου ο παππους μου με τη γιαγια μου) και οχι να πανε σε ξενοδοχειο. Οταν λοιπον η μανα μου ειπε πως δεν μπορει να γινει τιποτα απ'τα δυο, εκεινος απλα δεν ηρθε....

Ενα βιντεο εχω απο τα βρεφικα μου χρονια (την κασεττα της βαφτισης) και σε αυτο σε ολη τη διαρκεια η μανα μου κλαιει με μαυρο δακρυ...

Βγαλτε πορισμα για τι ανθρωπο μιλαμε...

Πριν λιγο βγηκα απο το μπανιο.. Νιωθω εξαντλημενη αλλα δεν πειραζει... Ωρα ειναι και θα περασει.. Θα παει και το Μαρακι για υπνο και θα κατσω να διαβασω το βιβλιαρακι μου με την ησυχια μου.

Αυριο μας εχουν καλεσει για φαγητο ενα ζευγαρι (συναδελφος του Βασιλη με τη γυναικα του) αλλα μενουν στο Γκαζι. Ο Βασιλης ειπε πως θα παμε αλλα να δω που θα παρκαρουμε! :?

gM4vp2.png

Αχ βρε Φαίη μου!

Τι έχεις ζήσει κοριτσάκι μου. Απορώ, με τέτοιες εμπειρίες, από που αντλείς αυτή την καλοσύνη. Πραγματικά απορώ.

Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου να κρατήσεις την Ιφιγένεια, αλλά στην παρούσα φάση, κανείς δεν μπορεί να την κρατήσει, γιατί θηλάζει συνέχεια. Μπορεί κάθε μια ώρα να θηλάζει για 10 λεπτά. Ακόμα και αν κοιμηθεί, δεν κοιμάται πάνω από 10 ή 20 λεπτά, το πολύ μισή ώρα. Σε ευχαριστώ πάντως. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

φαιη τελικα σαν να εχει περασει πολλα και η μανουλα σου και να στα κληροδοτει.

και σε σενα εχουν πεσει πολλα στο κεφαλι σου.και η αδερφη μου ειχε επιληψια.ελαφριας μορφης.εκανε τα παντα ομως.επερνε για παρα πολλα χρονια depakine χαπια.αν παρελλειπε μια δοση ειχε καποιες αφαιρεσεις,σαν να ξεχνιοταν ετσι ξαφνικα για μερικα δευτερολεπτα.καποια στιγμη τα σταματησε μονη της και εκτοτε δεν την ξαναειδα να εχει αυτα τα κενα που ειχε.δεν ξερω τι γινεται .φανταζομαι οτι δεν θα της εχει περασει αλλα δεν δειχνει να την ενοχλει.παντως τωρα ειναι παντρεμενη.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γλυκουλα μου κοιτα να γινεις λιγο βραχος και να μην στεναχωριεσαι.ειναι δυσκολο .κριμα που δεν μπορει να σε καταλαβει ο ανθρωπος που αγαπησες.ευχομαι να σου ερθουν ολα στην ζωη σου τελεια!!!!

γιωτουλα με το καλο να ξεκινησετε τις βολτουλες σας!!

4ywWp2.png

εχετε απολυτο δικιο γι αυτο θα παω παρακατω γιατι το χρωσταω πρωτα στον εαυτο μου και μετα στο παιδι μου!!!δεν γινεται να ειμαι διαρκως χαλια επειδη με τσαντιζει αυτος!!!χανω στιγμες υπεροχες απο το παιδι μου!!!δεν εχω αλλες αντοχες για να τον ανεχτω!!!και βαρεθηκα κιολας..

φαιη δεν γνωριζα οτι ησουν παιδι χωρισμενων γονιων και με τετοιο "πατερα"!!!

μοιαζουν πολυ αυτοι...τετοια περιπου σκηνικα μου εχει κανει και εμενα...οχι με γκομενα αλλα στους γονεις μου να τους διωχνει απο το σπιτι του λεγοντας τους απατεωνες κλεφτες φτωχους και οτι εγω ειμια μια πουτ....και κανω βιζιτες και παιρνω καλα χρηματα..και αλλα ωραια τετοια τετοιου στυλ...

παντως αν δεν ερθει στην βαπτιση θα με πειραξει πααααρα πολυ και θα χαλαστω γιατι πανω απ ολα ειναι για το παιδι και οχι εμενα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλως την ειρηνη!!!τι κανεις????

δυστυχως δεν μπορω ειμαι πολυ συναισθηματικη και πληγωνομαι ευκολα παροτι δεν το δειχνω στους αλλους και φαινομαι δυνατη..τεσπα αστο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Τσα! Να 'μαι κι εγω!!

Η Μαρια κοιμηθηκε στις 9 και τεταρτο και οπως καταλαβαινετε απο αυτο αυριο θα εχουμε πολυ πρωινο εγερτηριο! Δεν πειραζει, χαλαλι της!

Ο Βασιλακης σχολαει στις 12 αλλα θα αργησει να ερθει γιατι -οπως λεει κι ο ιδιος- οι Αθηναιοι επεστρεψαν και γινεται χαμος στους δρομους! Οποτε λεω να τον κλεισω το ρημαδιασμενο για υπολογιστη και να παλουκωθω στον καναπε με το βιβλιαρακι μου οπως σας ειπα και το απογευμα!

Μαρια μη νομιζεις στην κυριολεξια παλευω με τον ιδιο μου τον εαυτο. Πολλες φορες βεβαια δεν τα καταφερνω και κανω πραγματα για τα οποια μετανιωνω αλλα τι να κανω, ανθρωπος ειμαι κι εγω! Κριμα που δεν μπορω να φανω χρησιμη σε ο,τι αφορα την Ιφιγενεια αλλα να ξερεις πως το ιδιο ισχυει και για τον Ευριπιδη σε περιπτωση που θες να τον αφησεις καπου! ;)

Ειρηνη εμενα η αδερφη μου δεν γινεται να τα σταματησει τα φαρμακα γιατι το προβλημα ειναι μεγαλο. Καθε 6 μηνες κανει μαγνητικη εγκεφαλου και καθε χρονο εξετασεις αιματος για να δουν σε τι κατασταση βρισκεται το συκωτι της απο το depakine. Χαιρομαι πολυ για την αδερφη σου, μακαρι να μην το ειχε περασει καθολου ολο αυτο!

Γλυκουλα καλο κουραγιο. Η ψυχουλα σου το ξερει κι ειναι κριμα να βασανιζεσαι ετσι. Συνηθως δεν ξεμπλεκεις ευκολα απο τετοια ατομα ιδιως αν εχεις αισθηματα για εκεινα. Εγω σου ευχομαι παντως να παρει οποια τροπη εσυ θες η ζωη σου! :)

Καναπες is calling!!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Γιώτα καλό σαραντισμό σήμερα :D Είναι και μεγάλη γιορτή, του Αη Γιάννη του Νηστευτή!

Φαίη τι διαβάζεις;

Ευχαριστώ για τα περαστικά για το μπαμπά μου. Προς το παρόν του δίνουν διουρητικά και αντιβίωση και αν δεν μειωθεί το υγρό θα πρέπει να του κάνουν παρακέντηση. Πήγε και τον είδε ο Διονύσης χθες και μου είπε ότι καλά φαινόταν.

Για συνάντηση είμαι διαθέσιμη όποια μέρα θέλετε (εκτός από Τετάρτη) και προτείνω τις κούνιες στο Αναψυκτήριο. Πολύ θέλω να συναντηθούμε όλες. Γιώτα, επειδή εσύ είσαι η πιο δυσκίνητη ( με την καλή έννοια :-D ) πες, αν δεν σε βολεύει.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα!!!!!

Σαραντησαμε κι εμεις σημερα!!!!Ειχαμε πολυ γελιο,πηγαμε με το διδυμοκαροτσο κ τον Τασο στα χερια κ ολοι μας κοιτουσανε!!!!Πλεον μπορουμε να βγαινουμε βολτουλες αλλα προς το παρον ειναι στις κουνιες ο Τασος με τον μπαμπα του!!!!!

Οσο για τη συναντηση κι εγω ειμαι διαθεσιμη απλα ελεγα αν ειναι να το κανονιζαμε απο την αλλη εβδομαδα για να ανασυνταχτουμε λιγο!!!!!Δεν ξερω αν εξυπηρετει την Φαιη.Παντως ανυπομονω να σας δω γιατι εχω πολλους μηνες!!!!!

Κλαιει ο μικρος μου,θα μπω αργοτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...