Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ναταλια χρονια σου πολλα(ουτε εγω το θυμηθηκα χθες:oops:) να σε χαιρονται οσοι σ αγαπουν!

μαρακι ελπιζω το μεσημερι να κοιμηθει η ιφιγενεια να ξεκουραστεις λιγο κ εσυ.

γιωτα φτασανε κιολας 4 κιλα τ αγορια σου ε?μπραβο σας σωστοι παιδαροι εγιναν!

να ρωτησω κατι ασχετο...λεω ν ακανω αποψυξη στο ψυγειο εχει πιασει παγο δε λεει να το αφησω αλλο μας ποση ωρα θελει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?

Εγω σημερα ειμαι μες στα νευρα..

Εχθες αργησαμε να κοιμηθουμε οικογενειακως.. Ψηνανε τα παιδια κατω και κατσαμε ολοι μαζι μεχρι αργα. Η Μαρια επαιξε με τα παιδακια και πηγε για υπνο στις 11μιση. Στις 6 βεβαια ηταν ορθια. Τελος παντων δεν ειμαι εκνευρισμενη γι' αυτο....

Οταν εγινε αυτο με την ταυτοτητα του Βασιλη, ρωτησα τη μανα μου αν θα μπορεσει να "κρατησει" τη Μαρια για 1,5 ωρα σημερα το μεσημερι σε περιπτωση που ο Βασιλης καταφερει να βγαλει λεφτα, να πηγαιναμε ενα Σ/Μ με την ησυχια μας (το "κρατησει" το εχω βαλει σε εισαγωγικα γιατι στην ουσια θα την πηγαινα ταϊσμενη, αλλαγμενη και θα την εβαζα για υπνο γιατι παρολο που εχει κοψει το μεσημεριανο υπνο, στη μανα μου κοιμαται κανονικα τα μεσημερια. Οποτε οπως καταλαβαινετε κι εσεις δεν θα την "κρατουσε" απλα θα ειχε το νου της μην ξυπνησει.). Η απαντηση ηταν πως ναι, το μεσημερι ετσι κι αλλιως ειναι σπιτι, οποτε μπορουσε να μου την φυλαξει (η πιο σωστη λεξη) απο τις 2μιση μεχρι τις 6 που θα ξεκινουσε παλι για δουλεια. Της εξηγησα πως δεν θελω τοσες ωρες, 1.5 ωρα αρκει και θα ειμαι πισω για να αναλαβω εγω.

Παει λοιπον ο Βασιλης το πρωι στην Εθνικη με την πραξη ταυτοπροσωπιας και καταφερνει να βγαλει λεφτα. Επιστρεφει στο σπιτι, μου το λεει και παιρνω τηλ. τη μανα μου στη δουλεια για να της πω οτι ολα ενταξει και πως γυρω στις 3 θα παμε απο το σπιτι της. Το σηκωνει μια συναδελφος, τη φωναζει και την ακουω που λεει "ωχ!το ξεχασα αυτο". Ερχεται στο τηλ., λεμε τα "καλημερα, τι κανεις, ολα καλα?" και μου λεει "ξερεις, επειδη εχουν επιστρεψει απο τις διακοπες τους οι περισσοτεροι και εχει δουλιτσα σημερα, ειπα να καθησω ολη μερα στο μαγαζι" (σημ.: ΧΩΡΙΣ να της το εχει ζητησει αυτο καποιος ανωτερος της).... Μιλαμε τσαντιστηκα τοσο πολυ....... :evil::evil::evil: Της απαντησα πως πλεον να μην κανει παραπονα, ουτε να πεταει μπηχτες για τη σχεση της με τη Μαρια απο τη στιγμη που προτιμα να καθησει στη δουλεια ΧΩΡΙΣ κερδος απο το να φυλαξει την εγγονη της για 1.5 ωρα... Κι εδω ερχεται η "αποστομωτικη" :rolleyes: απαντηση:

"Τι θελεις τωρα ρε Φαιη?" :twisted::twisted::twisted:

Της απαντησα πως τιποτα δεν θελω γιατι ακομα και τα αυτονοητα που ζηταω για 'μενα ειναι Γολγοθας κι οχι απλα... Μετα το κλεισαμε....

Δεν ξερω ρε κοριτσια... Κανω υπομονη τοσο καιρο, εχω "χωνεψει" καποια πραγματα οπως αυτο που ειπε η Γιωτα τις προαλλες (το οτι δηλαδη τα παιδια ειναι δικα μας και δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να μας τα κραταει), προσπαθω εν μερει να τη δικαιολογησω. Εχω φαει ΤΟ αγγουρι τοσους μηνες με την επιλοχειο, το Βασιλη που σακατευτηκε στην υπηρεσια κι εκατσε τοσο καιρο, τη νοσηλεια της Μαριας, τα αγχη, τα ξενυχτια που συνεχιζονται ακομα και σημερα, τα αθλια οικονομικα, τα οικοπεδα και τις μετακομισεις και δεν μιλαω... Δεν εχω ζητησει ποτε, τιποτα παραπανω απο οσα μπορει να μου δωσει και -θα γινω και παλι γραφικη, το ξερω- απο περυσι τον Ιουνιο την παρακαλαω να μου κρατησει τη Μαρια για να παω να κανω μια γ@μωεπεμβαση και ακομα και τωρα δεν εχει κανει καν τον κοπο να ζητησει 2 ωρες αδεια απο τη δουλεια της. 18 μηνες που εχει ερθει στη ζωη η Μαρια και δεν την εχει κρατησει παρα 3 φορες ολες κι ολες. Και τωρα που πηγα να της την αφησω ενα βραδυ, η Μαρια εβαλε τα κλαμματα (απολυτα λογικο αφου τοσο καιρο ειναι αφαντη) και μου το επαιζε και θλιμμενη οτι και καλα δεν τη θελει το παιδι....

Εχω τραβηξει των παθων μου τον ταραχο, καθε φορα που γυρνουσε μεθυσμενος ο πατριος μου να τρεχω και να ηρεμω τις καταστασεις και λυπαμαι που το λεω, σε αυτη τη σχεση, ο κηδεμονας ειμαι εγω. Τωρα καταλαβαινω ποσο δικιο ειχε η Μαρια (DEMS) που ελεγε πως η οικογενεια μου τωρα πια ειναι μονο ο Βασιλης και η Μαρια και κανενας αλλος. Τρεχω σαν τον π..στη και ευχαριστω απο πουθενα.

Και επειδη εχουν παιχτει πολλα σκηνικα, θελω μονο να πω ενα απο αυτα, ετσι για να το βγαλω απο μεσα μου.. Οταν εγινε η ολη φαση με το οικοπεδο, μας φωναξε στο μαγαζι (ουτε καν στο σπιτι της για να γινει μια σοβαρη κουβεντα) για να μου πει μπροστα στο Βασιλη πως το καινουριο σπιτι (αυτο που θα αγορασουμε) θα ειναι στο ονομα μου μονο αν αναλαβω εξ'ολοκληρου την αδερφη μου οταν "φυγει" εκεινη και μονο αν δεν χωρισω ποτε με το Βασιλη.. Και πειτε μου εσεις ρε κοριτσια... Καταρχην ηθελα εγω σπιτια στο ονομα μου για να προσεξω την αδερφη μου οταν "φυγει" η μανα μας? Αν εχει τετοια γνωμη για 'μενα η ιδια μου η μανα, τοτε οι υπολοιποι τι σκεφτονται? Οσο για το Βασιλη, τη ρωτησα αν αυριο ειμαι δυστυχισμενη με αυτον τον ανθρωπο (μακρια απο εμας) εσυ θα προτιμουσες να μεινω μαζι του και να ειμαι δυστυχισμενη? Και η απαντηση ηταν "ναι, ειναι καλυτερο να εισαι δυστυχισμενη και να εχεις παρεα στα γηρατεια" :shock: Της απαντησα κι εγω πως δεν θελω τιποτα στο ονομα μου, ας το παρει εκεινη στο δικο της ονομα κι ας το δωσει ως κληρονομια στη Μαρια.

Ειναι πολλα ακομα που δεν ξερετε και που αν τα πω θα χασετε πασα ιδεα.... Συγγνωμη που σας κουραζω, (ειδικα εσας Γιωτα και Μαρια που οι ορμονες σας ακομα παιζουν απο τον τοκετο) αλλα κι εγω δεν εχω που αλλου να τα πω.

Κουραστηκα πια με αυτην τη κατασταση....

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι επειδη σας βομβαρδισα με τα δικα μου (1000 συγγνωμη αλλα σημερα δεν ειναι καλη μερα για εμενα)

Ναταλια μου χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα! Να εισαι παντα υγιης και χαρουμενη! Ολα να σας πηγαινουν απο το καλο στο καλυτερο!

Γιωτα μου μια χαρα τα θηριακια σου!! Οσο για τα ξενυχτια δεν μπορω να σου πω τιποτα.. Λενε πως σταματανε να ξυπνανε το βραδυ οταν αγγιξουν τα 5 κιλα (βεβαια αυτο ειναι αναλογως και το παιδι) αλλα εγω σου ευχομαι να σταματησετε οσο το δυνατον πιο γρηγορα να ξενυχτατε!

Μαρια μακαρι να καταφερεις να ξεκουραστεις λιγακι κι εσυ!

Σοφια στο δικο μας ψυγειο παταμε ενα κουμπι και οποτε λιωσουν οι παγοι, τοτε ξαναθετουμε την ψυξη στη λειτουργια. Διαφερει ο χρονος απο ψυγειο σε ψυγειο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα!!!πως ειστε?εμεις ξυπνησαμε απο τις 7 και ημαστε μεσα στην ενεργεια....

Ναταλακι μου χρονια σου πολλα να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου...

γιωτα μου μια χαρα τα διδυμακια σου μεγαλωνουν γρηγορα και ομορφα...να τα χαιρεσαι...

σοφια το θεμα της αποψυξης διαφερει απο ψυγειο σε ψυγειο εμενα θελει 30 λεπτα και μετα ειναι ενταξει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αχ βρε φαιη μου τι τραβας κ εσυ...καλα κανεις και τα λες να τα βγαζεις τουλαχιστον απο μεσα σου...τι να σου πω ισως θα ταν καλυτερα να παψεις να περιμενεις απ τη μαμα σου πραγματα για να μην απογοητευεσαι μετα.δυσκολα αλλαζουν οι ανθρωποι...αν υπαρχει κατι που να μπορω να κανω-οτιδηποτε-μη διστασεις να μου πεις.

σας ευχαριστω για τισ πληροφοριες πηγα τα πραγματα στη μαμα μου και ξεκινησα την αποψυξη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΦΑΙΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ!!ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ.ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΜΑΡΙΑΝΔ ΤΙ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

l9Iop2.png

γεια σου ναταλακι !μια χαρα ειμαστε .ευχαριστουμε

ευχομαι και εγω να εισαι πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!

φαιη μου μην στεναχωριεσαι .να ευχεσαι να ειστε καλα και να μην χρειαζεσαι κανεναν.η αδερφη σου εχει καποιο θεμα που θα πρεπει να την προσεχεις?

σοφια επιχειρηση αποψυξη εχει σημερα?λογικα θα πρεπει να εχεις ξεμπερδεψει τωρα.μου θυμησεςβ το παλιο ψυγειο που ειχαμε στο πατρικο μου.ειχε φαει κατι μαχαιριες για να βγαλω τα 10εκ. παγο που επιανε...... πλακα ειχε

γιωτα ματι να μην τα πιασει τα διδυμοβρεφακια σας.

μαριακι να προσεχεις με την μεση.να μην κανεις αποτομες κινησεις

4ywWp2.png

Γλυκια μου Φαιη,να μη στενοχωριεσαι.Να σκεφτεσαι παντα θετικα και να μην στηριζεσαι στους αλλους.Απλα οπως ειχε πει και η μαμα του Ευριπιδη,πλεον η οικογενεια σου ειναι ο Βασιλης και η Μαρια σας.Σιγουρα θελεις κ εσυ μια βοηθεια,και οχι για να τρεχεις για καφεδες σε κομμωτηρια κτλ αλλα για πιο ουσιωδη πραγματα.Δυστυχως ομως απ οτι φαινεται μονη σου θα τραβας το κουπι.....σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσει κ η Μαρια η "τσουγδω" θα την παιρνεις μαζι σου κ θα περνατε τελεια.Ακομη και στο σουπερ-μαρκετ!!!!!!Και θα τα ξεχασεις ολα αυτα!!!!!

Καλα κανεις και τα συζητας μαζι μας,κι εγω ειδες ποσα ειχα γραψει για την πεθερα μου κ εφυγε ενα βαρος απο πανω μου!!!!Εδω ειμαστε η μια για την αλλη,για τα καλα και για τα ασχημα!!!!!!

Ναταλια καλη η προταση σου στη Φαιη να ερχεται απο εκει οποτε θελει,αλλα θα πρεπει να μετακομισεις πιο χαμηλα βρε κοριτσι μου....που να ανεβαινει 5 οροφους?????

Χαχαχαχαχα....αυτο ηταν χιουμορακι!!!!!!Παντως κακα τα ψεμματα,θυμαμαι κι εμενα μου το ειχες προτεινει αυτο!!!!!Δεν το εχω ξεχασει και σε ευχαριστω πολυ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!!!!πως ειστε???εγω ειμαι απο χθες χαλια ψυχολογικα με τον ηλιθιο μπαμπα του μικρου και γι αυτο και δεν εμφανιστηκα κιολας μην σας χαλασω...

πως ειστε?εμενα κοιμαται ακομα γιατι χθες που πηγαμε στον νονο του αργησε να κοιμηθει και βγηκε πολυ εκτος προγραμματος...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη, όπως είπαν και οι υπόλοιπες, όλες για μια και μια για όλες :) Τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί ;)

Γλυκούλα το ίδιο ισχύει και για σένα. Δεν μας χαλάς.

Γιώτα φοβερά τα δίδυμα :D

Για μένα χθες ήταν χάλια η μέρα. Μόνη μου στο σπίτι, η Ιφιγένεια δεν κατέβαινε από την αγκαλιά μου, ο Ευριπίδης ήθελε να παίξουμε, πονούσα, κουτούλαγα από τη νύστα, έκανα και λίγα δέκατα, ο μπαμπάς μου μπήκε νοσοκομείο γιατί έχει υγρό στην καρδιά και δεν μπορώ να πάω να τον δω και η Ιφιγένεια από χθες το μεσημέρι κάνει πράσινα κακά. Πήρα το Φιτσιάλο και μου είπε ότι είναι από τα χέρια που τα χώνει στο στόμα. Μου είπε να της βάλω θερμόμετρο (δεν είχε πυρετό ευτυχώς) και να τη παρακουθήσω δύο 24ωρα. Αν δεν στρώσει να τον ξαναπάρω.

Σήμερα είμαι καλύτερα. Τουλάχιστον δεν πονάω και δεν νυστάζω.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Αχ βρε Μαρια τι περνας κι εσυ με την Ιφιγενεια!!!!Σε καταλαβαινω απολυτα.

Περαστικα στην μικρη σου κ ενα φιλι στα πατουσακια της απο μενα!!!!!

Εγω ταισα τα διδυμα απο τις 9 30 αλλα ακομη δεν εχουν κοιμηθει.....ολο γουργουριζουν σα γατακια!!!!Ευτυχως το βραδυ ξυπνησε ο Βασιλης κ με βοηθησε λιγο γιατι ο Θανος (ο μικρος) εκλαιγε απο τις 3 μεχρι τις 5 30.....τον ταισα,τον ξαναταισα,τον αλλαξα,τον εβαλα στο ρηλαξ,τον πηρα αγκαλια....τιποτα.....κλεινανε κ τα ματια μου....δραματικες στιγμες ζουμε!!!!!

Αυριο σαραντιζουμε κ μετα βολτα με το διδυμοκαροτσο!!!!!!

Δευτερα εχω να παω το αυτοκινητο για ΚΤΕΟ κ το απογευμα εχουμε παιδιατρο.

Καλο σαββατοκυριακο να εχουμε με ηρεμια και λιγοτερες γκρινιες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhmera κ απο εμενα!

μαρακι ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο ο μπαμπας σου.περαστικα και στην ιφιγενειουλα!

γλυκουλα ετσι ειναι οπως τα ειπε η μαρια δε μας χαλας καθολου να μας λες οτι σ απασχολει ειμαστε εδω η μια για την αλλη.

γιωτα οποτε μπορεσεις να κανονισουμε καμια συναντηση τι λετε και οι υπολοιπες?

εμεις καλα ολοι εκανα χθες την αποψυξη λιγοτερο απο μια ωρα μου πηρε ευτυχως.θελει αλλαγη το σκ@τοψυγειο αλλα δε το βλεπω να γινεται αμεσα.

ασχετο...εχει ενα καροτσι η μαμα μου που το ειχε για μενα και τον αδερφο μου και ειπε να μου το δωσει αλλα δεν εχει πλατη...δηλαδη ειναι μονο υφασμα...μηπως δε κανει για την ελισαβετ ακομα?να το αφησω για πιο μετα?βασικα για λυση αναγκης το θελω μιας και στ αυτοκινητο δε χωραει πια το κανονικο μας καροτσι.

φιλια πολλα σε ολες και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σας ευχαριστω πολυ!!!τα δικα μου προβληματα ειναι πιο συνθετα διοτι αν θυμαστε δεν ειμαι παντρεμενη και δεν ζουμε μαζι με τον μπαμπα του μικρου...

ερχεται μια φορα τον μηνα σχεδον και τον βλεπει δεν τον νοιαζει καθολου για το παιδι σαν να ειναι ξενο του φερεται και γενικως δεν ασχολειται μαζι του καθολου και οταν ερχεται να τον δει σπιτι συνηθως κοιμαται αντι να παιξει λιγο μαζι του ωστε και το παιδι να τον γνωριζει οτι αυτος ειναι ο πατερας του....και μου δινει μηνιαια διατροφη τερααααααααστια, οπως υποστηριζει, 150 ευρω!!!!...

δεν δουλευει και δεν εχει παρει ακομα πτυχιο φυσικης παροτι ειναι 37 ετων!

δουλευει περιστασιακα και θεωρει οτι η δουλεια ειναι για τους βλακες και οτι απο την δουλεια κανενας δεν εγινε πλουσιος...ετσι συνηθως ρεμπελοσκυλιαζει στο ιντερνετ η κοιμαται...πολυ κουραζεται οπως καταλαβενεται....

επισης ζει με τους δικους του και δεν πληρωνει τιποτα στο σπιτι και δεν εχει δικο του αμαξι και παιρνει του πατερα του για να μετακινηθει...

σας τα ειπα αυτα για να δειτε περιπου πως ειναι ο "υπεροχος" χαρακτηρας του...

τωρα θα μου πειτε πως τον αγαπησα αυτον τον ανθρωπο και εκανα και παιδι μαζι του!!!και η μανα μου την ιδια απορια εχει....ο ερωτας ειναι τυφλος και για καποιον περιεργο λογο τον αγαπαω...δεν ξερω γιατι...

λοιπον χθες που μιλουσαμε στο τηλεφωνο μου πεταξε οτι δεν θρεφομαι σωστα και τρωω αηδιες και με αυτη την διατροφη που κανω θα πεθανω συντομα και δεν προκειται να αδυνατισω ποτε που θελω!!!!του ειπα οτι αυτη ειμαι και αμα του αρεσει και δεν αλλαζω και αμα του αρεσει...τσακωθηκαμε αρκετα με ειπε τουβλο χοντρη και αλλα τετοια ωραια και στο τελος πεταξε και το θεικο οτι θα με αναγκασει να κανω αυτα που θελει ο ιδιος γιατι αυτος εχει δικιο και του λεω πως θα με αναγκασεις ακριβως???ελευθερη ειμαι και δεν μπορεις να μου κανεις κατι!!!και μου απανταει θα σε γραψω κανονικα και δεν θα σου ξαναδωσω χρηματα που δεν νομιζω οτι τα χρησιμοποιεις σωστα αλλα τα σκορπας καιτα τρως δεξια και αρτιστερα...νευριασα και εγω τον εβρισα και του ειπα να μου δωσει λογαριασμο για να του επιστρεψω τα χρηματα για να τα φαει και να τα κανει οτι θελει...δεν θα με εκβιαζει εμενα με τα σκ@τολεφτα του!!!!σιγα θα τα καταφερω εγω να ζησω....νευριασα πααααααρα πολυ μαζι του και δεν προβλεπεται να ξαναμιλησουμε συντομα και την δευτερα θα του βαλω τα χρηματα να μην τον εχω και αναγκη τον βλακα!!!!

επισης το πιο πιθανο ειναι να μην ερθει και στην βαπτιση του ιδιου του του παιδιου!!!!αν ειναι δυνατον!!!δεν το θεωρει απαραιτητο να ειναι εκει...νευριασα και μ αυτο..ολα μονη μου τα περναω και αυτος ΠΑΝΤΑ λειπει....τη γεννα,το μεγαλωμα του παιδιου και τωρα και την βαπτιση????ε αυτο παει πααααρα πολυ...

συγνωμη για το σεντονι αλλα δεν αντεχα αλλο να τα κραταω!ουτε στην μανα μου δεν τα ειπα γιατι θα κανει φασαρια και δεν θελω τωρα λιγο πριν την βαπτιση...

σας ευχαριστω που με ακουσατε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα ο άνθρωπος χρειάζεται ψυχίατρο (χωρίς πλάκα στο λέω).

37 ετών δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει σπουδές, δεν μπορεί να δουλέψει, ζει με τους γονείς του και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του (καλά για το παιδί μην περιμένεις). Δεν λέω ότι είναι επικίνδυνος, αλλά έχει σοβαρά θέματα να λύσει.

Κάνε ό,τι θεωρείς καλύτερο για σένα και το παιδί σου (εσύ ξέρεις πως θα το χειριστείς) αλλά μην περιμένεις πολλά από αυτόν, γιατί θα απογοητεύεσαι συνέχεια.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γλυκούλα ο άνθρωπος χρειάζεται ψυχίατρο (χωρίς πλάκα στο λέω).

37 ετών δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει σπουδές, δεν μπορεί να δουλέψει, ζει με τους γονείς του και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του (καλά για το παιδί μην περιμένεις). Δεν λέω ότι είναι επικίνδυνος, αλλά έχει σοβαρά θέματα να λύσει.

Κάνε ό,τι θεωρείς καλύτερο για σένα και το παιδί σου (εσύ ξέρεις πως θα το χειριστείς) αλλά μην περιμένεις πολλά από αυτόν, γιατί θα απογοητεύεσαι συνέχεια.

θα συμφωνησω κ εγω με τη μαρια δε θα μπορουσα να τα πω καλυτερα.εσυ ξερεις τι ειναι καλυτερο για το παιδι σου και πως θα πραξεις,δε νομιζω οτι μπορεις να βασιστεις σ αυτον τουλαχιστον οπως εχουν τωρα τα πραγματα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...