Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε;

μαρακι καλως ηρθες!!φανταζομαι οτι θα εχετε γινει ολοι σοκολατακια ε?ωραια.

τα μικρα σου θα πανε παιδικο σταθμο?

Ναι, θα πάνε παιδικό, ξεκινάνε την Δευτέρα. Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια θα είμαι μόνη μου τα πρωινά χωρίς παιδιά!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ σοφια ο καλος κυριος γιατρος σας τον που λετε,γιατι σας αφησε τοσο πολυ?εμας μας εστειλε κατ ευθειαν για εξετασεις.εγω του ειχα ζητησει και τον προηγουμενο μηνα να κανουμε καλλιεργεια αλλα μου ειπε δεν χρειαζεται ακομα.δεν εβλεπε οτι πεφτει πολυ εξω απο τις καμπυλες η μικρη σας??

τι να σου πω ειρηνη δε ξερω...το βαρος δεν τον απασχολουσε,απ την αρχη εβαζε λιγο η δικια μου.μας ειχε στειλει 2-3 φορες για εξεταση ουρων παντα αρνητικες ηταν.υψος ειχε να παρει 2 μηνες και παραπανω κ τοτε ξεκινησαμε το ψαξιμο.κατι θα ξερει παραπανω δε μπορει....

μαρια νδ καλως ηρθατε πισω!ποτε ξεκινατε παιδικο εσεις?

εδιτ τωρα το ειδα δευτερα ξεκινατε...με το καλο!

καλημερα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

με το καλο να ξεκινησουν τα αγορια σου!!!!το οτι θα εισαι μονη ειναι θετικο η αρνητικο?

σοφακι μου φανταζομαι σταματησε να ανα πτυσεται απο οταν ξεκινησαν οι στερεες με γλουτενη?

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλες!!

Σημερα ξυπνησαμε αργα... Ο Βασιλης σηκωθηκε 7 παρα για δουλεια και τον ακουσε η Μαρια... Ξεκινησε τη γκρινια και πηγε ο Βασιλης μεσα να την ξαναβαλει για υπνο.. Δεν ηθελε με τιποτα, οποτε σηκωθηκα κι εγω και πηγα και την πηρα αγκαλια. Την αφησα κατω και πηγε κι ανεβηκε στο κρεβατι μου. Με φωναξε, ξαπλωσα διπλα της και μου λεει "νανι!ναι?" , γυρισε πλευρο και αποκοιμηθηκε. Οταν ειναι ο Βασιλης στο κρεβατι μας δεν κοιμαται.. Τον χτυπαει, του τα 'χωνει" αλλα υπνος γιοκ! Σημερα παντως κοιμηθηκαμε παρεα απο τις 7 μεχρι τις 11:10. Οταν ξυπνησαμε καναμε ντους γιατι εκανε αρκετη ζεστη και μετα ξεκινησε ο μαραθωνιος των δουλειων του σπιτιου...

Σημερα για 1η φορα της εφτιαξα φρουτοκρεμα χωρις να της την αλεσω στο μουλτι. Ετριψα τα φρουτα στον τριφτη και της την εδωσα και ομολογω την εφαγε ολη χωρις δυσκολια. Εχουμε εδω κι ενα 3μηνο που τρωει ολα τα φαγητα χωρις αλεσμα αλλα η φρουτοκρεμα εξακολουθουσε να αλεθεται. Αντε να την κοψουμε κι αυτη σιγα-σιγα να περασουμε εντελως στις στερεες! Ο Φιτσιαλος βεβαια επιμενει στο να συνεχισουμε το αλεσμα αλλα -εδω- θα τον παρακουσω! :tongue:

Μαριανδ καλωσορισατε!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μαρια νδ καλως ηρθατε πισω!ποτε ξεκινατε παιδικο εσεις?

εδιτ τωρα το ειδα δευτερα ξεκινατε...με το καλο!

Eυχαριστούμε Σοφία. Εσείς πότε ξεκινάτε παιδικό;

Πάντως και ο Δημήτρης μου εδώ και πόσους μήνες είναι 13 κιλά. Και να πω πως δεν τρώει; Τα πάντα τρώει. Απλά δεν κάθετε ποτέ!!! Μόνο όταν κοιμάται! Να αρχίσω να ανησυχώ και εγώ; Δεν ξέρω αν είναι και θέμα κληρονομικότητας γιατί και εγώ και ο πατέρας τους σαν παιδιά είμασταν σκελετοί.

με το καλο να ξεκινησουν τα αγορια σου!!!!το οτι θα εισαι μονη ειναι θετικο η αρνητικο?

Θετικό βέβαια. Τα λατρεύω τα βλαστάρια μου αλλά επιτέλους θα μπορώ να κάνω κάτι τα πρωινά χωρίς να σούρνω και ένα μωρό μαζί μου ή να αγκαρεύω συνέχια παπουδογιαγιάδες να μου τα κρατάνε.

Μαριανδ καλωσορισατε!!!

Ευχαριστούμε Φαίη. Άντε να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση όλες μαζί.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς σήμερα πήγαμε να γράψουμε την Ιφιγένεια στην οικογενειακή μερίδα. Η τρελή με το καρότσι στην Ομόνοια (και με τον Ευριπίδη από το χέρι) :mrgreen:

Ντόπιοι και αλλοδαποί με κοίταγαν σαν ούφο να τρέχω με δύο παιδιά στο κέντρο με 38 βαθμούς. :lol::lol:

Τέλος πάντων ο υπάλληλος στου Δήμο Αθηναίων μου είπε ότι σε μια εβδομάδα θα μπορώ να πάρω το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Άντε να δούμε...

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μια χαρά, εσείς; πότε με το καλό η βάπτιση;

στις 12-9 εφτασε σχεδον...καλα ημαστε και εμεις πηγαμε την πρωινη μας βολτα στην θαλασσα και τωρα κοιμαται λιγο επιτελους...

οι υπολοιπες τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σοφακι μου φανταζομαι σταματησε να ανα πτυσεται απο οταν ξεκινησαν οι στερεες με γλουτενη?

καπως ετσι εγινε.απο τον 7ο μηνα και μετα μας πηρε η κατηφορα.βαρος επαιρνε παντως αλλα λιγο.μεχρι το χειμωνα θα τις κανω ολες τις αιματολογικες εκτος της κοιλιοκακης(αυτη θα την κανω αργοτερα πρεπει να γινει προκληση παλι με γλουτενη) το αποφασισα να δω μηπως υπαρχει και τιποτε αλλο.

Eυχαριστούμε Σοφία. Εσείς πότε ξεκινάτε παιδικό;

Πάντως και ο Δημήτρης μου εδώ και πόσους μήνες είναι 13 κιλά. Και να πω πως δεν τρώει; Τα πάντα τρώει. Απλά δεν κάθετε ποτέ!!! Μόνο όταν κοιμάται! Να αρχίσω να ανησυχώ και εγώ; Δεν ξέρω αν είναι και θέμα κληρονομικότητας γιατί και εγώ και ο πατέρας τους σαν παιδιά είμασταν σκελετοί.

εμεις ξεκιναμε 2 μερες μετα την τεταρτη.καλη προσαρμογη να εχουμε (εμεις κυριως τα παιδακια μας δε νομιζω να εχουν προβλημα:wink:)δεν υπαρχει λογος ν ανησυχεις μια χαρα ειναι ο δημητρακης!ειναι ζωηρος κ οτι τρωει το καιει.απ τη στιγμη που περνει υψος ολα καλα ειναι.σιγουρα παιζει το ρολο της κ η κληρονομικοτητα.

φαιη μπραβο στο μαρακι!καλα εγω οταν ειχα ρωτησει το φιτσιαλο σχετικα μου πε οτι μεχρι τα 4 μπορει να τρωει αλεσμενα:eek::roll:-λιγο υπερβολικο μου φαινεται βεβαια.(καλα η δικια μου ειναι και τσιλιβιθρα καιτρωει λιγο οποτε θα της δινω πολυυυυυ καιρο ακομα αλεσμενα μπας και παρει τα πανω της!)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να μαι κι εγω!!!!

Ευτυχως με αφησανε να κοιμηθω 45 ολοκληρα λεπτα!!!!!Φυσικα ολη νυχτα εχουμε αγρυπνια!!!!Και μαλλον θα αργησουν να κοπουν τα ξενυχτια,καθως ειναι πολυ γκρινιαρικα τα μικρα.Ο Τασος στην ηλικα τους δεν εκανε κιχ......αυτα ειναι ζουζουνια κυριολεκτικα!!!!Ασε που το ενα ξυπναει το αλλο κ εχουμε χορωδιες τα βραδυα!!!!!

Σημερα ειχα παει στο Μαρουσι να καταθεσω τα χαρτια για το επιδομα καισαρικης και για την μια ημερα που εμεινε μεσα στη ΜΕΝΝ ο μικρος.Μετα πηγα απ το ΙΑΣΩ κ πηρα βιβλιαρια υγειας γιατι οταν βγηκαμε μας δωσανε φωτοτυπιες.

DEMS κι εσυ αν εχεις φωτοτυπια να ξερεις εχουν ερθει!Ειναι στον 1ο οροφο.

Μετα πηγα απο την Ναταλια την διδυμομαμα να μου δωσει κατι που χρειαζοαμαι.Ο Ηλιας και η Κωνσταντινα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!Μεγαλωσανε παρα πολυ!!!!!

Αυτα τα νεα μας!!!!!Εμεις δεν ξερω ποτε ακριβως θα ξεκινησουμε παιδικο,τελικα αποφασισαμε να παει ο Τασος εκει που ειναι η μαμα μου.Και θα μιλησω με την διευθυντρια την Τεταρτη για το θεμα της προσαρμογης.Τα πρωινα θα ερχεται η κολλητη μου να κραταει τα διδυμα για να μπορω να πηγαινοφερνω τον Τασο στο σταθμο.Δε χωρανε ολα μεσα στο αυτοκινητο μου (νομιζω).

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Αν δεν μπορεσεις να πας,ειπα κ στην κολλητη μου που δουλευει στο Μητερα να παει αν ζητησει.Αλλα θα παει απο Δευτερα για δουλεια.Αν μου το φερει θα στο στειλω με ταχυδρομειο,αν δεν εχεις παει να παρεις μεχρι τοτε!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αν δεν μπορεσεις να πας,ειπα κ στην κολλητη μου που δουλευει στο Μητερα να παει αν ζητησει.Αλλα θα παει απο Δευτερα για δουλεια.Αν μου το φερει θα στο στειλω με ταχυδρομειο,αν δεν εχεις παει να παρεις μεχρι τοτε!

Δευτέρα εννοείς μεθαύριο (30/08 ) ; Αν σου φέρει δεν χρειάζεται να το ταχυδρομήσεις. Μπορώ να περάσω να το πάρω από σένα. Με υποχρεώνεις Γιώτα :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ναταλία πριν λίγο είδα ότι χθες ήταν η γιορτή σου :oops:

Χρόνια Πολλά!!! (έστω και καθυστερημένα)

Εμείς σήμερα έχουμε σηκωθεί από τις 6:00. Είχε ξυπνήσει και στις 2:00 η Ιφιγένεια και θήλασε για μια ώρα. Συν ότι το βράδυ με πόναγε η μέση μου και κοιμήθηκα μετά τις 12:00. Ε, περίπου 4 ώρες έχω κοιμηθεί συνολικά. Για να δούμε πως θα την βγάλω τη μέρα.

Ελπίζω εσείς να είστε καλύτερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Κλαλημερα κ απο εμας!!!!

Ναταλια Χρονια Πολλα!!!!εχει δικιο η Μαρια,το ειχα δει κι εγω στο ημερολογιο κ το ξεχασα.Παρ ολο που συναντηθηκαμε κιολας!!!!!Παντα ευτυχισμενη να εισαι!!!!!

Ειμαι καπως καλυτερα σημερα,ναι μεν ξυπνησαμε το βραδυ αλλα με αφησανε να κοιμηθω κ μεχρι τις 8 00 οποτε να μην εχω παραπονο!!!!!!Ο Θανουλης μολις εφαγε κ περιμενω να ξυπνησει κ ο Χρηστακος.Ο Τασουλης ειναι στην μαμα μου απο χτες για να κοιμαται λιγο ηρεμα γιατι βασανιζεται με τις τσιριδες των νεαρων!!!!!!

Μολις εφτιαξα φακες γιατι ολες αυτες τις μερες τρωμε κρεας,εκτος απο 1 μερα που εφτιαξα φασολακια.

Αυτα τα νεα μας προς το παρον,για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω!!!!

Α!Ξεχασα να σας πω.Πλεον ζυγιζουμε 4 κιλα!!!!!Θρεφταρακια εχουν γινει,επιτελους τους κανουν κ τα φορμακια,κ πηραμε κ μεγαλυτερο νουμερο πανες!!!!!!

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...