Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ο γαντζος μου ειναι βαρ7250, υψ71.5, κεφ 44.πηρε μονο 250 γρ.

μου ειπε να κανουμε εξετασεις επειδη του ειπα οτι τα τρωει ολα τα γευματα.τις απαντησεις απο τις γενικες τις πηρα και ειναι καλες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω γιωτα φανταζομαι τι σοκ περασες μεχρι να δεις οτι ειναι καλα!ανατριχιασα μονο που το διαβασα!

για το αμκα και μενα μου ζητησανε για να γραψουνε τα εμβολια.το ειχα βγαλει πριν τη βαπτιση.

ειρηνη εμενα μια χαρα μου φαινεται ο γατζος σου σε ολα.εμεις ειμαστε 7500κιλα 68εκ και 43 κεφαλι και κοντευουμε 13μηνων:eek:καλα κανετε και το παρακολουθειτε βεβαια αλλα οσο μπορεις μην αγχωνεσαι δε θα χει τιποτε θα δεις.

γλυκουλα κ εσεις απο αναπτυξη σουπερ βλεπω μπραβο σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ρε συ σοφια ο καλος κυριος γιατρος σας τον που λετε,γιατι σας αφησε τοσο πολυ?εμας μας εστειλε κατ ευθειαν για εξετασεις.εγω του ειχα ζητησει και τον προηγουμενο μηνα να κανουμε καλλιεργεια αλλα μου ειπε δεν χρειαζεται ακομα.δεν εβλεπε οτι πεφτει πολυ εξω απο τις καμπυλες η μικρη σας??

4ywWp2.png

καλος ειναι βρε ειρηνακι μου!!!!το οτι δεν πηρε βαρος μπορει να οφειλετε στην ζεστη στα δοντια και στις στερεες τροφες ειναι πολλα οποτε μην μετρας τοσο το βαρος τουλαχιστον αυτο κανει ο γιατρος μου!κοιταει περισσοτερο το υψος και το κεφαλι παρα το βαρος...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εσεις ομως ειστε και πολυ πανω.δεν δειχνει να εχει προβλημα βαρους ο μπεμπης σου οποτε γιατι να δωσει σημασια.εμεις καθε που παμε σκαμε στα γελια.τον εχω κουφανει τον καημενο.και λεει στον δικο μου....... πες μου οτι κανει πλακα.......

μιλαμε οτι τον εχω τρελανει.επιτηδες παντα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ειχαμε παει προχτες για να μας δει.εσεις πατε καθε μηνα?η μονο οταν χρειαστει?

καθε μηνα και τωρα θα πηγαινουμε καθε διμηνο...εμεις πηγαμε την παρασκευη...

και εγω τον κουφαινω γιατι τον ξερω αλλα δεν τον κοιταει στο βαρος βεβαια ειναι στο 90 και εμενα μου λεει να μην τον πιεζω να φαει και να τον αφησω λιγο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...