Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!Σημερα απο το πρωι ειμαστε μονες μας με το Μαρακι..

Ο Βασιλης πρωι πρωι πηγε απο την εθνικη για να βγαλει καινουρια καρτα μισθοδοσιας αφου την παλια την εχασε με το πορτοφολι. Στην τραπεζα ομως του ειπανε πως θελουν ταυτοτητα για να του εκδωσουν νεα, αλλα η καινουρια ταυτοτητα δεν εχει βγει ακομα απο την υπηρεσια του Βασιλη. :roll: Πηρε τηλ. επανω στην αλλαγη και του ειπανε πως θα ειναι ετοιμη περιπου σε 10 μερες... Οπως καταλαβαινετε θα μπει ο μισθος αυριο και δεν θα μπορουμε να βγαλουμε λεφτα... Θα δει τι μπορει να γινει με την πραξη ταυτοπροσωπιας, μηπως δεχτει η τραπεζα να του εκδωσει νεα καρτα εστω με αυτη γιατι σημερα που πηγε απο 'κει ειχε μαζι του μονο τη δηλωση απωλειας της ταυτοτητας.. Ελπιζω να δεχτουν!

Μετα απο αυτο πηγε στη ΓΑΔΑ για να υπογραψει για την αδεια του, εν τελει εκλεισε, στις 10/09 αν πανε ολα καλα (δηλαδη δεν με προδωσει η περιοδος μου γιατι πρεπει να γινει μολις τελειωσει) θα κανω και το lazer να ηρεμησω! Και μετα διακοπουλες παλι για να ηρεμησω!

Σημερα ο Βασιλης σχολαει στις 20:00.. Μεχρι να ερθει σπιτι θα παει 20:45 (κανει λιγοτερη ωρα τωρα γιατι δεν εχουν επιστρεψει ολοι απο τις διακοπες και δεν βρισκει κινηση στο δρομο). Λεμε εκεινη την ωρα να παμε να παρουμε τη μαμα μου απο τη δουλεια γιατι της εχω πει να μου ψωνισει λιγα πραγματακια να περασουμε μεχρι να μπορεσει να βγαλει ο Βασιλης την καρτα της μισθοδοσιας. Μεχρι τις 9 παρα που θα ερθει ο Βασιλης ομως, η Μαρια ειναι αποκλειστικα δικη μου υποθεση... Ηδη για να ολοκληρωσω αυτο το ποστ, εχουν περασει 53 λεπτα -κοντα στη μια ωρα δηλαδη-. Βγαλτε εσεις τα συμπερασματα σας... :lol:

Ναταλακι σε ευχαριστω πολυ για τη διευκρινιση στο θεμα με το baby swimming. Οντως πολυ ομορφες οι δραστηριοτητες αλλα εμας μας πεφτουν κομματακι μακρια.. Εκτος βεβαια αν μενω στη μαμα μου τις μερες που θα εχει "μαθημα" η Μαρια. Θα δειξει... Και παλι σε ευχαριστω!

Μαρια σε ειδα στον υπνο μου (και δεν ειναι η 1η φορα). Ειδα πως ειχα παει στο σπιτι που πηγαινω για να καθαρισω αλλα ηταν το δικο σου -συνεπως ησουν το αφεντικο μου :lol:-

Σοφακι λογικο να εχει γεμισει το σπιτι σκονη με την κατεδαφιση.. Υπομονη και κουραγιο σας ευχομαι.. Εμας γκρεμισαν τη διπλανη μας μονοκατοικια το 2007 και μεχρι που φυγαμε απο το σπιτι δεν ειχαν τελειωσει... Καθε μερα ακουγαμε κι απο εναν καινουριο θορυβο (γκρεμισμα/μπετα/μερεμετια κλπ).. Ηταν λες και γινοταν μες στο δικο μας σπιτι... Δραμα! :?

Γιωτακι χαρα στο κουραγιο σου! Εγω με ενα και τα 'χω παιξει ποσο μαλλον εσυ με τρια. (Βεβαια η δικια μου η τσουγδω -που λες κι εσυ- κανει για 100 :mrgreen:) Κουραγιο κι αν μπορω να βοηθησω σε κατι να μου πεις! :)

Ειρηνη νωρις το σχολασαμε εχθες... Εμενα με επιασε υπνηλια -ναι το παθαινω καμμια φορα κι αυτο :shock:- και τα παρατησα νωρις... Εσυ τι επαθες 2ο βραδυ σερι? :lol:

Γλυκουλα εσεις τι κανετε σημερα? Ελπιζω να μην γκρινιαζει ο Ευθυμης!

Φιλακια σε ολες!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα!

Γιώτα ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο δήμο Αθηναίων και μου είπαν ότι είτε μέσω ΚΕΠ είτε επιτόπου 20 ημέρες θέλει, αφού γράψω την Ιφιγένεια στην οικογενειακή μερίδα, για να εκδώσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Οπότε αύριο μας περιμένει η πλατεία Κοτζιά. Όσο για τα ξενύχτια, τι να σου πω...κουράγιο :)

Ειρήνη και ο Ευριπίδης στην αρχή έπαιρνε πολύ βάρος, από 6 μηνών όμως μέχρι ενός έτους είχε πάρει μόνο δύο κιλά.

Σοφία σε νοιώθω με τη σκόνη της οικοδομής. Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη κατάσταση στη γειτονιά μου.

Άσχετο, δεν σε έχω ρωτήσει, βρήκες άκρη με τα τρόφιμά χωρίς γλουτένη;

Φαίη μη νομίζεις και εγώ με το ένα χέρι πληκτρολογώ, με το άλλο κρατάω την Ιφιγένεια, η οποία δεν κάθεται πουθενά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά με το γυναικολόγο και να φύγεις ήρεμη για τις διακοπές σου :D

Όσο για τα όνειρα που με βλέπεις, ελπίζω να μην είναι εφιάλτες :lol::lol:

Γλυκούλα πως πάει ο Ευθύμιος με τα δόντια; τον Ευριπίδη μόνο το depon τον ανακούφιζε.

maria nd γυρίσατε;

Ναταλία εσείς τι κάνετε;

Άντε από βδομάδα που σαραντίζει και η Γιώτα, να κανονίσουμε συνάντηση.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σοφία σε νοιώθω με τη σκόνη της οικοδομής. Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη κατάσταση στη γειτονιά μου.

Άσχετο, δεν σε έχω ρωτήσει, βρήκες άκρη με τα τρόφιμά χωρίς γλουτένη;

της περνω απο καταστημα βιολογικων ζυμαρικα απο ρυζι και καλαμποκι και μπισκοτα.τη τελευταια φορα πηγα στα καρφουρ ειχε κ εκει καποια αρκετα φθηνοτερα.για να μου τα δικαιολογησει το ικα θελει χαρτι απο δημοσιο νοσκοκομειο με γαστροσκοπηση αυτο μαλλον αργοτερα θα το κανω δε βλεπω να τη γλιτωνω την εξεταση.(οχι για τη καλυψη αλλα για να εχω σιγουρη διαγνωση).να σου πω...εγω διαφορα στην αναπτυξη δεν εχω δει.ουτε στο υψος ουτε στο βαρος....λενε πρεπει να περασει τουλαχιστονενα τριμηνο βεβαια...δε ξερω.να δω τι θα πει κ ο φιτσιαλος οταν παμε τον οκτωβρη (αν δε προκυψει θεμα με τις ιωσεις και παμε νωριτερα).

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Άντε από βδομάδα που σαραντίζει και η Γιώτα, να κανονίσουμε συνάντηση.

Φιλάκια

Μαρια πηγα σημερα στο ΙΚΑ κ εγραψα τα διδυμα.Πηγα να τους βγαλω κ ΑΜΚΑ κ μου ειπαν πως πρεπει να βαπτιστουν πρωτα.Οσο ειναι αβαπτιστα δεν το χρειαζονται.Για ρωτησε στο ταμειο σου να μην τρεχεις αδικα!!!!!

Σαραντιζω την Κυριακη αλλα δεν ξερω για συναντηση γιατι δεν μπορω να ερθω κ με τα τρια.Εκτος αν ερθω με τον Τασο μονο κ αφησω τα διδυμα στην μαμα μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ξεχασα να σας γραψω την φρικη που εφαγα το βραδυ.Η πιεση μου πρεπει να ειχε φτασει στο 30!!!!!Ενιωθα το εγκεφαλικο να ερχεται!!!!Λοιπον ξεκιναω!!!!

Περιπου στις 2 την νυχτα ξυπναει ο Θανος να φαει,τον ταιζω κ τον αφηνω διπλα μου στο ρηλαξ.Εντελει τον παιρνει ο υπνος,στις 3 ξυπναει ο Χρηστος,οποτε σκεφτομαι να παω τον Θανο μεσα κ να φερω τον Χρηστο να τον ταισω.Κρατωντας το μωρο αγκαλια μπαινω μεσα στο παιδικο κ τι να δω???Ο Τασος ηταν στο πατωμα ξαπλωμενος ανασκελα μαζι με το σεντονι του,την πιπιλα στο στομα αλλα δεν την πιπιλιζε.Το πρωτο πραγμα που μου περασε απ το μυαλο ηταν οτι επεσε κ χτυπησε το κεφαλι του κ δεν εχει τις αισθησεις του.Αφηνω τον Θανο στην κουνια του,ο Χρηστος να πλανταζει κι εγω να κοιταω τον Τασο πανικοβλητη.Του πιανω το χερι,το σηκωνω κ το αφηνω να πεσει.....επεσε σαν κουτσουρο.....αυτο ηταν 2ο εγκεφαλικο.Λεω πως θα τον σηκωσω?Σιγουρα θα εχει αιματα πισω απ το κεφαλι του....Τελικα μολις του επιασα το κεφαλι ψιλοκουνηθηκε κ υσηχασα.Τον εβαλα στο κρεββατι του αλλα δεν ξερω ποσα χρονια εχασα.......

Πιθανο σεναριο.Ξυπνησε,κατεβηκε απ το κρεβατι κ απλα νυσταζε τοσο που δεν προλαβε να κανει βημα κ κοιμηθηκε στο πατωμα......γιατι αν επεφτε,εκτος του οτι θα τον ακουγα,θα εκλαιγε κιολας.......Παντως σημασια εχει πως ειναι καλα!!!!

Παντως αν με κοιταζεις εκεινη την ωρα σιγουρα ειχε στραβωσει το σαγονακι μου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας γραψω την φρικη που εφαγα το βραδυ.Η πιεση μου πρεπει να ειχε φτασει στο 30!!!!!Ενιωθα το εγκεφαλικο να ερχεται!!!!Λοιπον ξεκιναω!!!!

Περιπου στις 2 την νυχτα ξυπναει ο Θανος να φαει,τον ταιζω κ τον αφηνω διπλα μου στο ρηλαξ.Εντελει τον παιρνει ο υπνος,στις 3 ξυπναει ο Χρηστος,οποτε σκεφτομαι να παω τον Θανο μεσα κ να φερω τον Χρηστο να τον ταισω.Κρατωντας το μωρο αγκαλια μπαινω μεσα στο παιδικο κ τι να δω???Ο Τασος ηταν στο πατωμα ξαπλωμενος ανασκελα μαζι με το σεντονι του,την πιπιλα στο στομα αλλα δεν την πιπιλιζε.Το πρωτο πραγμα που μου περασε απ το μυαλο ηταν οτι επεσε κ χτυπησε το κεφαλι του κ δεν εχει τις αισθησεις του.Αφηνω τον Θανο στην κουνια του,ο Χρηστος να πλανταζει κι εγω να κοιταω τον Τασο πανικοβλητη.Του πιανω το χερι,το σηκωνω κ το αφηνω να πεσει.....επεσε σαν κουτσουρο.....αυτο ηταν 2ο εγκεφαλικο.Λεω πως θα τον σηκωσω?Σιγουρα θα εχει αιματα πισω απ το κεφαλι του....Τελικα μολις του επιασα το κεφαλι ψιλοκουνηθηκε κ υσηχασα.Τον εβαλα στο κρεββατι του αλλα δεν ξερω ποσα χρονια εχασα.......

Πιθανο σεναριο.Ξυπνησε,κατεβηκε απ το κρεβατι κ απλα νυσταζε τοσο που δεν προλαβε να κανει βημα κ κοιμηθηκε στο πατωμα......γιατι αν επεφτε,εκτος του οτι θα τον ακουγα,θα εκλαιγε κιολας.......Παντως σημασια εχει πως ειναι καλα!!!!

Παντως αν με κοιταζεις εκεινη την ωρα σιγουρα ειχε στραβωσει το σαγονακι μου!!!!!!

Ανατριχιασα και μονο στη σκεψη!! Παλι καλα που δεν το επαθες το εγκεφαλικο στα αληθεια!

Ρε 'συ Γιωτα ηθελα να σε ρωτησω απο καιρο.. Σκεφτομουν να αλλαξω κατα τα Χριστουγεννα την κουνια της Μαριας και να τη βαλω σε κανονικο κρεβατακι.. Με απασχολουν ομως 2 πραγματα:

1) Μια πιθανη πτωση.. Η Μαρια σβουριζει οοοοοολη την ωρα.. Την κοιταω απο την καμερα και αλλου τη βλεπω τωρα, αλλου σε 5 λεπτα. Στην κυριολεξια γυρναει ολη την κουνια, οποτε ενα "καγκελο" δεν μας σωζει γιατι αφηνει καποιο χωρο κενο στο κρεβατι. Ασε το αλλο που κανει.. Ανεβαινει ορθια σε κρεβατια και καναπεδες και χοροπηδαει και σκεφτομαι μην το κανει και στο κρεβατι της αυτο και εχουμε αλλα..

2)Οπως σας λεω κατα καιρους, την πιανει η τρελλα και δεν κοιμαται τα βραδυα. Σκεφτομαι πως στην κουνια ειναι περιορισμενη, δηλαδη και να ξυπνησει, μπορω να την αφησω για λιγο εκει χωρις να φοβαμαι. Απο το κρεβατι ομως, μπορει να κατεβει και στις 5 το πρωι και να ερθει να με σηκωσει για πρωινο.. Εκει τι κανουν οεο? Δεν κοιμαται που δεν κοιμαται πια τα μεσημερια, τι θα κανω αν βγαινει απο το δωματιο αξημερωτα? Μαζι μας δεν κοιμαται (για να πεις πως θα της ελεγα να ξαπλωσει με εμας μεχρι να ξημερωσει τουλαχιστον)..

Εσυ τι γνωμη εχεις μιας και ο Τασουλης κοιμαται εδω και αρκετο καιρο σε κρεβατακι?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα φιλεναδιτσες!!σοφια ποσα κιλα και τι υψος εχει η ελισαβετ?

γιωτα μεγαλη η τρομαρα αλλα αφου δεν επαθε τιποτα το καλο σας και αφου δεν επαθες εγκεφαλικο ολα μια χαρα!!

φαιη και εγω κατα τις 3 επεσα για υπνο.μρακι εν τελει εκανε ο ευριπηδης μπανιο?

η μαριανδ ηταν να επιστρεψει στις 23 η καλνω λαθος?μαλλον θα εχει τα γνωστα πλυυσιματα επιστριφης.

4ywWp2.png

...να σου πω...εγω διαφορα στην αναπτυξη δεν εχω δει.ουτε στο υψος ουτε στο βαρος....λενε πρεπει να περασει τουλαχιστονενα τριμηνο βεβαια...δε ξερω.να δω τι θα πει κ ο φιτσιαλος οταν παμε τον οκτωβρη (αν δε προκυψει θεμα με τις ιωσεις και παμε νωριτερα).

Υπομονή, μη βιάζεσαι :D

Μαρια πηγα σημερα στο ΙΚΑ κ εγραψα τα διδυμα.Πηγα να τους βγαλω κ ΑΜΚΑ κ μου ειπαν πως πρεπει να βαπτιστουν πρωτα.Οσο ειναι αβαπτιστα δεν το χρειαζονται.Για ρωτησε στο ταμειο σου να μην τρεχεις αδικα!!!!!

Σαραντιζω την Κυριακη αλλα δεν ξερω για συναντηση γιατι δεν μπορω να ερθω κ με τα τρια.Εκτος αν ερθω με τον Τασο μονο κ αφησω τα διδυμα στην μαμα μου!!!!!

Γιώτα εμένα από το ΤΕΒΕ μου ζήτησαν να έχει ΑΜΚΑ. Την γράψαν στο βιβλιάριο υγείας, αλλά μου είπαν ότι για να εκδοθεί συνταγή για λογαριασμό της πρέπει να έχει ΑΜΚΑ. Θα ξαναρωτήσω πάντως...

...μρακι εν τελει εκανε ο ευριπηδης μπανιο?

...

Ναι :D ξέχασα να σας το πω αυτό. Ο Ευριπίδης είχε βρει παρέα δύο συνομήλικα παιδάκια και όχι απλά έκανε μπάνιο, λίγο ακόμα και θα έβγαζε λέπια :lol::lol:

edit για χθες στη μπανιέρα εννοούσες Ειρήνη ε;:roll: (sorry μυαλό - κουρκούτι :mrgreen: )

Ναι έκανε τελικά μπάνιο χθες :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΗΤΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΓΑ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΗΓΕ Ο ΤΑΣΟΣ).ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗ ΦΩΝΑΖΩ ΛΙΓΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΚΟΥΝΑΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΠΟΤΑ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΥΠΝΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ)ΤΗ ΚΟΥΝΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑ ΛΕΩ ΣΤΟ ΤΑΣΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ.ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΖΩΝΗ ΜΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΙΣ ΜΙΛΑΩ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΑ ΛΙΓΟ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΝΟ ΤΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ.ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΦΑΙΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΤΕΣ.ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΔ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

l9Iop2.png

1) Μια πιθανη πτωση.. Η Μαρια σβουριζει οοοοοολη την ωρα.. Την κοιταω απο την καμερα και αλλου τη βλεπω τωρα, αλλου σε 5 λεπτα. Στην κυριολεξια γυρναει ολη την κουνια, οποτε ενα "καγκελο" δεν μας σωζει γιατι αφηνει καποιο χωρο κενο στο κρεβατι. Ασε το αλλο που κανει.. Ανεβαινει ορθια σε κρεβατια και καναπεδες και χοροπηδαει και σκεφτομαι μην το κανει και στο κρεβατι της αυτο και εχουμε αλλα..

Και ο Τασος στριφογυρναει αλλα το καγκελο τον καλυπτει.Βεβαια τις πρωτες μερες τον εβρισκα σε εκεινο το κενο που αναφερεις και τον αβαζα στη θεση του.Απλα εχω ακομη την οκετα στο δωματιο,σε περιπτωση πτωσης να μην ειναι μονο πλακακι.Επισης εχω στρωσει και μια παντα στο πατωμα διπλα απ το καγκελο σε περιπτωση που το καβαλλησει.

Οσο για το οτι ανεβαινει ορθια,αυτο δεν ειναι κ πολυ καλο.Εγω τον Τασο παρ ολο που το κανει τον μαλωνω,οποτε κ δεν το κανει πολυ συχνα.Καλο ειναι αν καθεσαι κ εσυ στον καναπε μαζι της να μην την αφηνεις να στεκεται ορθια γιατι μετα δε θα νιωθει τον κινδυνο.

2)Οπως σας λεω κατα καιρους, την πιανει η τρελλα και δεν κοιμαται τα βραδυα. Σκεφτομαι πως στην κουνια ειναι περιορισμενη, δηλαδη και να ξυπνησει, μπορω να την αφησω για λιγο εκει χωρις να φοβαμαι. Απο το κρεβατι ομως, μπορει να κατεβει και στις 5 το πρωι και να ερθει να με σηκωσει για πρωινο.. Εκει τι κανουν οεο? Δεν κοιμαται που δεν κοιμαται πια τα μεσημερια, τι θα κανω αν βγαινει απο το δωματιο αξημερωτα? Μαζι μας δεν κοιμαται (για να πεις πως θα της ελεγα να ξαπλωσει με εμας μεχρι να ξημερωσει τουλαχιστον)..

Εσυ τι γνωμη εχεις μιας και ο Τασουλης κοιμαται εδω και αρκετο καιρο σε κρεβατακι?

Σ αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εμας ο Τασος δεν ξυπναει το βραδυ.Το πρωι παντως παιρνει το μαξιλαρακι του κ ερχεται στην κρεβατοκαμαρα κ ζηταει γαλα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

και στην ηλιουπολη και στο παγκρατι μου ζητησαν το αμκα.και στο παγκρατι δεν μου εκαναν το ενα απο τα δυο εμβολια που ειχα για αυτον το λογο.τσεκαρισμενο

4ywWp2.png

Υπομονή, μη βιάζεσαι :D

Γιώτα εμένα από το ΤΕΒΕ μου ζήτησαν να έχει ΑΜΚΑ. Την γράψαν στο βιβλιάριο υγείας, αλλά μου είπαν ότι για να εκδοθεί συνταγή για λογαριασμό της πρέπει να έχει ΑΜΚΑ. Θα ξαναρωτήσω πάντως...

Ναι :D ξέχασα να σας το πω αυτό. Ο Ευριπίδης είχε βρει παρέα δύο συνομήλικα παιδάκια και όχι απλά έκανε μπάνιο, λίγο ακόμα και θα έβγαζε λέπια :lol::lol:

edit για χθες στη μπανιέρα εννοούσες Ειρήνη ε;:roll: (sorry μυαλό - κουρκούτι :mrgreen: )

Ναι έκανε τελικά μπάνιο χθες :lol::lol::lol:

μπραβο και στις δυο περιπτωσεις!!!

4ywWp2.png

καλησπερα σας!!!ειχα τον πατερα του μικρου επισκεψη σημερα και εφυγε πριν απο λιγο και δεν μπορουσα να μπω...ευτυχως ο μικρος δεν ειχε καθολου γκρινια σημερα και ηταν ησυχος αυτο το κανει παντα οταν ειναι ο πατερας του εδω λες και θελει να δειξει τον καλο του χαρακτηρα ο μικρος...τεσπα....

εσεις καλα??διαβασα τα νεα σας

γιωτα και εγω θα παθαινα εγκεφαλικο αν τον εβλεπα στο πατωμα...

ειρηνακι και εμενα δεν παιρνει πολυ βαρος αλλα δεν μας πειραζει γιατι ειναι καλα στα κιλα του οποτε δεν μας ειπε να κανουμε καποια εξεταση εμας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλως το το γλυκακι!!τι κανεις καλο μου?να σε ρωτησω.τι βαζεις μεσα στην χορτοσουπα?εκτος πατατα καροτο κολοκυθι

με το υγρο που ειχε σας ξαναειπε τιποτα ο γιατρος?

τι υψος και τι βαρος εχει το μικρο?

παραθεσα ολες τις αποριες μου.χαχα

4ywWp2.png

καλα εκανες...εμεις την χορτοσουπα δεν την τρωμε παρα μονο την κοτοσουπα αλλα επειδη μεγαλωσαμε τωρα τρωμε μοσχαρι τωρα με πατατα ντοματα κολοκυθι φασολακι και καροτο αυτος ο συνδυασμος του αρεσει απ οτι ειδα...

με το υγρο δεν ασχολειθηκε αυτη την φορα παροτι τον ρωτησα και επειδη με ειδε αγχωμενη μου ειπε δεν θα μου ξαναπει μεχρι να χρονισει το μικρο για να μην σκεφτομαι ασχημα και πραγματα που δεν θα γινουν...

τωρα ο μικρος μου ειναι 72 υψος 9300 βαρος και 46 κεφαλι...αλλα αυτο τον μηνα πηρε μονο 100 γραμ.αλλα μου ειπε δεν πειραζει γιατι μπορει να φταινε πολλα απλα θα το παρακολουθησουμε....

γιατι εσενα ποσο ειναι και σου ειπε για εξετασεις?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...