Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ναι στο ικα ηλιουπολης παω και αυτος ο αντρας μ εξυπηρετησε απλα βαριοταν σημερα η δεν ηταν η μερα του και δεν ειχε ορεξη να με εξυπηρετησει οποτε θα ξαναπαω απο βδομαδα και ελπιζω να τα παρω γιατι αλλιως χαθηκααααα.......

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΛΕΣ?

οχι ενα καπως χοντρουλη κ χαμογελαστο..αυτον με το μουσι δεν τον ξερω καθολου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ναι στο ικα ηλιουπολης παω και αυτος ο αντρας μ εξυπηρετησε απλα βαριοταν σημερα η δεν ηταν η μερα του και δεν ειχε ορεξη να με εξυπηρετησει οποτε θα ξαναπαω απο βδομαδα και ελπιζω να τα παρω γιατι αλλιως χαθηκααααα.......

θα τα παρεις μην ανησυχεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα!! Α, ρε Ειρηνη με εκανες και γελασα! :lol::lol::lol: Σοφια δεν ειμαι μονη τελικα, κι εσυ μια απο τα ιδια!

Γλυκουλα... Καλα ξεμπερδεματα (κυριολεκτικα και μεταφορικα το λεω!). Κριμα να σε ταλαιπωρουν ετσι στην κατασταση σου..

Ναταλια μια χαρα κοιμουνται τα μωρακια σου! Θηλαζεις? Κι εμενα η Μαρια μου κοιμοταν απο δυο ή τριων μηνων απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι, δεν εχω παραπονο! Αλλα εγω δεν θηλαζα και δεν ξερω αν επαιζε κι αυτο το ρολο του!

Μολις φαγαμε τραχανα και ειμαστε πολυ ορεξατες για... ζημιες! Εχθες της αλεσα λιγα ρεβυθια και προχθες εφαγε αρακα με μοσχαρακι! Να μην το ματιασω το παιδακι μου αλλα τρωει απο ολα!! Η φαγανουλα μου!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΦΑΙΗ, ΘΗΛΑΣΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

l9Iop2.png

καλησπερα!

φαιη τυχερη εισαι βλεπω τα παντα τρωει το μαρακι φτου φτου να μη το ματιασω!αληθεια ποτε ξεκινησατε στερεες τροφες?εμας κατι ειπε ο γιατρος τη προηγουμενη φορα ν αρχισουμε σιγα σιγα τα φρουτα απ το 4ομηνα δεν εδωσα σημασια τοτε θα τον ξαναρωτησω αρχες δεκεμβρη που θα ερθει για το εμβολιο δε θελω να της ξεκινησω τοσο νωρις θα περιμενω μεχρι τον 5ο και παραπανω.

εμενα ηρθε η μανα μου την καναμε μπανιο τωρα την ταισε και θα την κρατησει να κοιμηθω.τα λεμε αργοτερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Στις αρχες του 5ου ξεκινησαμε φρουτοκρεμα και κρεμα βανιλια/ρυζαλευρο. Μπαινοντας στον 6ο ξεκινησαμε αλεσμενα (μοσχαρακι ή κοτοπουλακι με καροτο - πατατα - σελινο - κολοκυθι - και 2 κουταλιες της σουπας ζυμαρικα οπως πεπονακι/ αστρακι/ κριθαρακι κτλπ. Τα εβραζα, και την ωρα που τα εβαζα στο μπλεντερ να τα χτυπησω προσθετα λιγο λαδακι. Να σημειωσω πως ο γιατρος μου ειχε πει η ποσοτητα του κοτοπουλου - μοσχαριου να ειναι 150 γραμμαρια και να αντικαθιστω το φαγητο καθε 3η μερα. (Εννοειται πως το φυλαγα στο ψυγειο και το ζεσταινα πριν της το δωσω). Μαζι με τα αλεσμενα ξεκινησαμε και μεγαλυτερη ποικιλια στις απογευματινες κρεμες: μπισκοτοκρεμα, φαριν λακτε κ.α. Μπαινοντας στον 7ο ξεκινησαμε το γιαουρτακι και πριν απο κανενα μηνα μου ειπε να ξεκινησω να της δινω και απο τα δικα μας φαγητα: τραχανα, φασολακια, αρακα, φακη, ζυμαρικα, ρεβυθια και ψαρι. Να σου πω την αληθεια Σοφια μου δεν με εχει δυσκολεψει σαν παιδι (εκτος απο τις μερες που κατι την ενοχλει) στο θεμα του φαγητου. Μια χαρα τα τρωει ολα!

Ναταλια μου δεν πειραζει που δεν θηλασες.. Οι περισσοτερες δεν τα καταφερνουν κι εγω ειμαι μια απο αυτες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σοφία κι ο Ευριπίδης 4,5 μηνών ξεκίνησε φρουτόκρεμα και κρέμα - βανίλια και ακολούθησαν τα υπόλοιπα όπως τα λέει και η Φαίη. Αν θέλεις το παιδί σου να είναι καλοφάγανο, να κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός μας;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα!

φαιη ωραιο το προγραμμα μου ακουγεται με μικρες παραλλαγες καπως ετσι θα το κανω.

μαρακι ναι θ ακολουθησω αλλα απ τον 5ο σκεφτομαι μηπως δεν ειναι ετοιμο το πεπτικο της ακομα.θα δινω μονο φρουτα στην αρχη ρυζαλευρο κ κρεμες εμποριου δε θελω καθολου του το πα κ συμφωνει.θα δω τι θα μου πει κ στην επομενη επισκεψη.

ασχετο τελικα δε κοιμηθηκα εφυγε η μανα μου ηρθε ο αντωνης αυτη εκλαιγε στον υπνο της κ την εχω εδω μαζι μου να την προσεχω.εντωμεταξυ ο αντωνης ειναι αρρωστος με πυρετο-ευτυχως οχι πολυ μαλλον κανα κρυωμα ειναι.τι να κανω για να προφυλαξω τη μικρη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ωχ! Που την αρπαξε βρε ο αντρας σου? Τωρα πολλα πραγματα δεν μπορεις να κανεις, εκτος του να μην ερχεται πολυ κοντα στο μωρο και ο,τι αλλο θα εκανες για να μην κολλησει π.χ. εσενα. Περαστικα του!

Μαρια ο γιατρος μας μεγαλωνει καλοφαγανα παιδια οντως! Την αλλη φορα που πηγα στο ιατρειο του, την ωρα που τη ζυγισε τον ρωτησα αν ειναι ολα οκ και μου λεει "Μια χαρα ειναι! Τι θες? Να την κανεις χοντρουλα?" Πολυ γελιο εχει, ειναι φανταστικος! Και κατι αλλο που εχει και για εμενα ειναι πολυ σημαντικο, ειναι ο τροπος που συμπεριφερεται στο παιδι! Την παιρνει αγκαλια, τη χαϊδευει, της μιλαει και μετα κανει αυτα που πρεπει να κανει! Κι η Μαρια του κανει χαρες, αλλα μεχρι να την τρυπησει... Την Τεταρτη εχουμε εμβολιο και θα 'χουμε κλαμματα παλι!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη έχεις δίκιο για τον παιδιάτρό μας και τον τρόπο που φέρεται στα παιδιά. Θα δεις μόλις μεγαλώσει λίγο μέχρι και το εμβόλιο ευχαρίστως θα το κάνει η Μαρία σου. Ο Ευριπίδης από 18 μηνών ανεβαίνει μόνος του στο εξεταστήριο και όταν δεν νοιώθει καλά μου λέει "να πάρεις τηλέφωνο τον καλό κύριο παιδιάτρο να μας πει τι να κάνουμε".

Περιμένω να σας δω όλες το απόγευμα. Φιλάκια.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα!

φαιη δε ξερω που σκατα κρυωσε ακομα με κοντομανικα τριγιρναει μες στο σπιτι-πολυ θελει?ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα!

εμενα αυτο που μ αρεσει στο παιδιατρο μας-περα των αλλων που ειπατε-ειναι οτι ειναι πολυ συζητησιμος πολυ ομως ποτε δε μ εχει αφησει με αποριες αφου οταν τελειωνω τις ερωτησεις που εχω να του κανω μου λεει σιγουρα δε θες να ρωτησεις τιποτε αλλκ ψαχνομαι μετα:P

κ εγω ανυπομονω να σας δω σημερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...