Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Ευχομαι αριστες βλαστοκυστες..! Συνηθως δε δινουν μεγαλα ποσοστα, το πολυ 50% αλλα σε μικρες ηλικιες. Εμενα πηγε καλα, ειχαν γονιμοποιηθει 15 και εγιναν 8 βλαστοκυστες. Στα 39 μου. Οποτε περιμενεις 3 με 4. Σε αυτο τον αριθμο, ενα μωρακι συνηθως υπαρχει εκει μεσα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Just now, Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς πανσέληνο ...ό,τι δούμε από μπαλκόνι μας :mrgreen:

Καλά να περάσετε όσες βγείτε!!

Έχω μπλέξει με τις δημόσιες υπηρεσίες. Για να δηλώσω την Ιφιγένεια στο ΤΕΒΕ πρέπει να πάω σε δήμους ληξιαρχεία ΚΕΠ κλπ. Θα σας πω να φρικάρετε όταν βρω ευκαιρία.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χμ, βλέπω καμμία δεν είναι online. Οπότε μάλλον σεληνιάζεστε :lol::lol::lol:

Λοιπόν να σας πω που έμπλεξα.

Το Σεπτέμβριο έχει εμβόλιο ο Ευριπίδης και πρέπει να κάνει και το πρώτο η Ιφιγένεια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάω στον παιδίατρο του ΤΕΒΕ να μου τα συνταγογραφήσει, να τα πάρω από το φαρμακείο για να πάμε στο Φιτσιάλο να τους τα κάνει.

Ξεκινάω λοιπόν για να γράψω την Ιφιγένεια στο βιβλιάριό μου και επίσης να ζητήσω μείωση των ασφαλίστρων για ένα χρόνο (το δικαιούμαι λόγω της γέννησης της Ιφιγένειας).

Μου ζητάνε να έχει η Ιφιγένεια ΑΜΚΑ και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης όπου να φαίνεται η Ιφιγένεια μέσα.

Για να βγάλει η Ιφιγένεια ΑΜΚΑ χρειάζομαι επίσης πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρέπει να πάω με ληξιαρχική πράξη γέννησης στο δήμο που ανήκουμε (Αθηναίων στην περίπτωσή μας).

Συζητούσαμε με το Διονύση ότι θα τη δηλώσουμε παντού τώρα ως "αβάφτιστο" και μετά τη βάφτιση θα πρέπει να ξανακάνουμε το γύρο για δηλώσουμε και το μικρό όνομα; Τα νεύρα μου :evil:

Λέγαμε λοιπόν μήπως κάναμε ονοματοδοσία για να γλυτώσουμε λίγη γραφειοκρατία αργότερα...:roll: Για να κάνουμε ονοματοδοσία βέβαια πρέπει να πάμε στο ληξιαρχείο του δήμου Αμαρουσίου. Ξανά τα νεύρα μου :evil:

Εντωμεταξύ πριν ένα μήνα που πήγα να δηλώσω τη γέννηση στο ΤΕΒΕ για να πάρω το επίδομα τοκετού μου ζήτησαν μόνο ληξιαρχική πράξη γέννησης. Αναρωτιέμαι λοιπόν αφού για να μου δώσουν το επίδομα τους αρκεί η ληξιαρχική πράξη γέννησης γιατί μου ζητάνε και πιστοποιητικό οιγονενειακής κατάστασης για να μου μειώσουν τα ασφάλιστρά; Αφού στην ουσία και τα δύο έγγραφα την ίδια πληροφορία τους δίνουν. Τρίτη φορά τα νεύρα μου :evil:

Για να αλλάξω κλίμα...

Πριν λίγη ώρα ο Διονύσης ετοιμάζει τον Ευριπίδη για ύπνο.

Του λέει "έλα να πλυθείς".

"Δεν θέλω" λέει ο Ευριπίδης.

"Δεν μπορείς να πας άπλυτος για ύπνο, ακόμα και τα ζώα πλένονται. Τα πουλιά πλένονται σε λάκκους με νερό, οι γάτες γλύφονται όλη μέρα..." λέει ο Διονύσης.

"Τα σκυλιά πως πλένονται;" ρωτάει ο Ευριπίδης.

"Κολυμπάνε σε λίμνες, ποτάμια, πισίνες ή στη θάλασσα" απαντάει ο Διονύσης.

Ο Ευριπίδης επιμένει να βρει άπλυτο ζώο "και οι καμηλοπαρδάλεις πως πλένονται;"

:confused::confused::confused::confused: "Εεεε, δεν ξέρω" απαντάει ο Διονύσης.

Φιλάκια και όνειρα γλυκά

(όποτε καταφέρει να κοιμηθεί η κάθε μία ;) )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

να μαι και εγω δεν σουλατσαρω γιατι κοιμαται ο μικρος νωρις....

DEMS σε καταλαβαινω και εγω τα ιδια τραβηξα για να του βγαλω βιβλιαριο στο ικα...και οσο σκεφτομαι οτι θα τα ξαναπερασω για ν αλλαξω το αβαπτιστο σε ευθυμιο νευριαζω και δεν θελω να κανω τιποτααααααααααααα.....

οι υπολοιπες μαλλον βλεπετε την φεγγαραδα καπου ρομαντικα ε???

αχααχ τυχερες!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσακια!

Πριν καμμια ωρα γυρισαμε απο Σουνιο! Τελεια ηταν, ειχε βεβαια παρα πολυ κοσμο, γινοταν ο χαμος απο αυτοκινητα αλλα η θεα με τη θαλασσα, την πανσεληνο και το μνημειο μας αποζημιωσε μια χαρα. Η Μαρια περπατησε μια αρκετα μεγαλη αποσταση αφου αφησαμε αρκετα μακρια το αυτοκινητο αλλα και παλι δεν πτοηθηκε. Θελω να πω καθε αλλο παρα νυσταγμενη δειχνει :roll:

Μαρια καλη υπομονη με τα χαρτια.. Τι να πω... Δεν μας εφταναν ολα τα αλλα, εχουμε και τη γραφειοκρατια ως χωρα.....

Παω να κανω ενα μπανιο και θα επιστρεψω...

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαρια κι εμεις Δ.Αθηναιων ανηκουμε αλλα οταν γεννηθηκαν τα διδυμα κ πηραμε ληξιαρχικες πραξεις γεννησης πηγε ο Βασιλης στο Μαρουσι οπου ειχαν δηλωθει αυτοματα κ μετα για να φαινονται στην οικογενειακη μας μεριδα εγινε η διαδικασια μεσω ΚΕΠ.Απλα χρειαστηκε ενα μηνα περιπου.Τον Τασο τον βαλαμε στην μεριδα μας οταν βαπτιστηκε για να μην ξανατρεχουμε,αλλα επειδη χρειαζομουν πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης για επιδοματα τριτεκνων,τα διδυμα τα δηλωσα απο τωρα κ πλεον φαινονται στη μεριδα μας.

Ελπιζω να μη σε μπερδεψα αλλα μπορεις να παρεις κ ενα τηλ στα ΚΕΠ.Νομιζω ειναι 1502 θα σου πουνε αν γινεται μεσω ΚΕΠ να γραψεις την Ιφιγενεια στην μεριδα σας!!!!

Κι εγω αυριο παω να βγαλω βιβλιαρια για τα μικρα κ να πληρωθω επιδομα τοκετου!!!!

Σημερα κατεβηκα κεντρο στον ΟΓΑ κ εκανα τα χαρτια για τα τριτεκνικα επιδοματα.Γενικα εχω πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες....

Εμεις πανσεληνο ειδαμε απ το μπαλκονι.

Φιλια πολλα!!!!!Παω να ξενυχτησω παλι σημερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσακια!!!γιωτουλα κουραγιο κοριτσαρα μου!!εισαι δυναμη εσυ!!

φαιη τι κανεις?χτες σε κρεμασα.πηγα και ξαπλωσα απο τις 0.00 και τελικα κοιμηθηκα στις 3.με επιασε κρεβατομουρμουρα!

χτες που λετε πηγαμε στον παιδιατρο.πηραμε μονο 250 γρ. και αυτα τα πηραμε τις τελευταιες μερες.τσαντηστηκε ο γιατρος επειδη δεν τον πηρα να του πω οτι δεν περνει βαρος.απο κει που ειμασταν στο 70% πριν δυο μηνες τωρα εχει πεσει στο 25%.

ευτυχως υψος πηραμε ειμαστε 71.5

μου ειπε να παω να του κανω γενικη ουρων και καλλιεργεια.πηγαμε χτες βιοιατρικη και μου τον ετοιμασαν εκει.τον επλυναν του εβαλαν και το σακουλακι.κατσαμε 1.3 ωρα ηπιε πολυ νερο και τσισακια τιποτα.σημερα τον ετοιμασα του εβαλα και το σακουλι και τα εκανε σε 10 λεπτα.τις απαντησεις απο την γενικη την πηραμε.καλη φαινεται.η απαντηση απο την καλλιεργεια θα ειναι ετοιμη την πεμπτη εκτος αν βρεθει μικροβιο και γινει αντιβιογραμμα.αυτα!!!!!!

το φεγγαρι που λετε δεν με απασχολει διολου.

μαρακι και εμενα μου ειχαν ζητησει αμκα τον προηγουμενο μηνα γιατι μου ειπαν οτι χωρις αυτο δεν θα του εκαναν εμβολια.λιγο κουραγιο και θα τα ετοιμασετε.

4ywWp2.png

Ειρηνη μου στην ηλικια που ειναι ο γαντζ-ακης σου ειναι λογικο να μην παιρνει πολυ βαρος.Αυτο θα στο επιβεβαιωσουν κ οι υπολοιπες κοπελες αφου παιρνουν διαφορετικο βαρος με τις στερεες τροφες και διαφορετικο μονο με γαλα.

Εγω ακομη αντεχω....εχω να κοιμηθω καποιος μηνες βεβαια αν υπολογισεις κ τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης....παιρνουμε κουραγιο εμεις οι μανουλες απ τα παιδακια μας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τσα! Μολις βγηκα απο το μπανιο..

Εκει που σαπουνιζομουνα ωραια και καλα κι ημουν καπως ετσι :cool: πιανω στο στηθος κατι σα γρομπαλακι.. Το ψηλαφω, το ξαναψηλαφω και γινομαι καπως ετσι :confused: Το κοιταω στον καθρεπτη και βλεπω κι αλλα 2 λιγο πιο κατω :shock: Αρχιζω να ανεβαζω παλμους και ξαφνικα θυμαμαι πως αυτα τα βγαζω καθε φορα που αγχωνομαι πολυ.. :roll: Περυσι τετοιο καιρο ειχα γεμισει παλι (ειχα αγχος με τη γαμο - βαπτιση), τα ειδε ο γυναικολογος μου και ολα οκ. Τωρα ξαναβγηκανε :mad: Παντως δεν εχουν αλλαξει ουτε τοποθεσια, ουτε μεγεθος.. Καλο αυτο! :)

Ειρηνη θα συμφωνησω με τη Γιωτα. Δεν μπορει να βαζει συνεχεια τοσο βαρος οσο εβαζε και στις αρχες.. Θα γινει τοφαλ-ακης ετσι.. :tongue::lol: Το ανησυχητικο θα ηταν να εχανε.. Τελος παντων... Το γνωριζω κι εγω το μαρτυριο με τις καλλιεργειες ουρων... Στη βιοιατρικη ή που θα χυνοντουσαν στην πανα, ή που βγαιναν ακυρες και συνιστουσαν επανεξεταση με νεο δειγμα.. Δυο φορες που τους πηγα μονη μου το σακουλακι μες στον ουροσυλλεκτη, μια χαρα τα καταφερα!

Καλα αποτελεσματα και στην καλλιεργεια αν και δεν νομιζω να δειξει κατι! Νισαφι πια ολοι οι παιδιατροι με τις εξετασεις ουρων! :mad:

Γιωτουλα καλο κουραγιο ρε κοριτσακι! Τουλαχιστον αντεχεις ή νιωθεις κομματια?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως που λες!!!σε μυριζονται.

ειχα διαβασει οτι τα μωρουδακια αναστατονονται οταν ειναι η μανουλα κοντα γιατι μυριζουν φαγητο.και ειδικα στους κολικους καλο ειναι να τα κρατανε οι μπαμπαδες για να ηρεμουν.

4ywWp2.png

καλα ρε φαιη ποσες ωρες ησουν εκει?μην ψαχνεις καινουργια θεματα αντε να κανονισεις την αλλη επεμβαση και να το ξανακοιταξει και αυτο ο γιατρος.

μου γραφει ερυθρα αιμοσφαιρια σπανιοτατα.μηπως δεν επρεπε να εχει καθολου ερυθρα στα ουρα?

4ywWp2.png

Γιωτουλα καλο κουραγιο ρε κοριτσακι! Τουλαχιστον αντεχεις ή νιωθεις κομματια?

Δεν νιωθω κομματια....ειμαι κομματια αλλα αντεχω ακομη.....

Το κακο ειναι οτι δε με αφηνουν ουτε το μεσημερι να ξαπλωσω.Το απογευμα πηγε ο Βασιλης με τον Τασο στις κουνιες και λυσσαξανε και τα δυο!!!!Κλαιγανε ταυτοχρονα...τον εναν τον ταιζα κ τον αλλον τον ειχα στο ρηλαξ κ τον κουνουσα με το ποδι.......Ηταν η ωρα που ειχα φτιαξει καφε....φυσικα δε με αφησανε να τον πιω...επεστρεψε κ ο Τασος μετα και ειμασταν μια χαρουμενη οικογενεια!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

μαρακι καλο κουραγιο με τη γραφειοκρατια ειναι σκετη ταλαιπωρια σε νιωθω!καλη ιδεα η ονοματοδοσια θα γλιτωσεις αρκετο τρεξιμο μετα.

φαιη χαιρομαι που περασατε ωραια...εμεις το φεγγαρι απ το μπαλκονι το δαμε.

γιωτα ελπιζω οσο περνανε οι μερες τα διδυμα να μπαινουν σε προγραμμα.καλη δυναμη!

ειρηνακι οπως εγραψε κ η γιωτα ειναι λογικο απο καποιο μηνα και μετα να φρεναρει ο ρυθμος αναπτυξης.τα 250γραμ για τον μηνα που ειναι δεν ειναι λιγα.οσο για την εξεταση ουρων αφου η γενικη ειναι καλη κατα πασα πιθανοτητα κ η καλλιεργεια αρνητικη θα ναι.για τα ερυθρα κ εγω μια φορα που της εκανα ειχε βγαλει σπανιοτατα-δε μου ειπε κατι ο παιδιατρος γ αυτο αρα δεν ειναι κατι ανησυχητικο υποθετω.

εγω ξυπνησα πρωι πρωι κ εριξα ενα καθαρισμα-εχει πολυ σκονη το σπιτι γμτ!σε λιγο θα φυγει κ ο αντωνης θα παει στον αγ.στεφανο για τη δευτερη συνενετευξη και λογικα απο βδομαδα θα ξεκινησει εκει.να δω τι ωρα θα ρχεται σπιτι!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...