Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Antonia_ είπε:

Έχω βάλει 2 βλαστοκύστες ΑΑ καιΑΒ. 1 Νοεμβρίου και κανονικά θα είχα Κυριακή χοριακη οπότε μου είπαν Δευτέρα.

Δεν έχω δει ούτε σταγονιτσα αίμα εμφύτευσης κάτι, νταξει έχω λίγο πρησμένο στήθος που ήταν απ' την αρχή έτσι , ενοχλήσεις στη μέση μου και κάτι ψιλοκραμπες δευτερολεπτων κ νμζω ότι δεν έγινε τίποτα.

Δεν έχω κ άλλα έμβρυα στην κατάψυξη και σκέφτομαι επόμενες κινήσεις. Έχουμε θέμα με το σπέρμα και πιστεύω δεν το ψάξαμε όσο έπρεπε ο γιατρός ήταν φουλ αισιόδοξος γτ είμαι μικρή με καλό ενδομήτριο κλπ. Ωστόσο από τα 8 έμβρυα που είχαμε κ μεταφέραμε κάθε φορά από δύο, την πρώτη φορά ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα, τγ δεύτερη αρνητική χοριακη και την τρίτη βιοχημική.

Καταρχην αν πας το Σαββατο, οντως κατι μπορει να δειξει. Αλλα θα ειναι πολυ μικρος ο αριθμος. Και αν δεις αρνητικο, θα πρεπει να επαναλαβεις την Δευτερα. Τωρα οσον αφορα τα συμπτωματα, το αιμα εμφυτευσης δεν ειναι καθολου απαραιτητο. Και το στηθος.. η μεση.. επισης δεν υποδηλωνουν εγκυμονη.. ουτε αποτυχια. Εγω δεν ειχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα! Ευχομαι να πανε ολα καλα..! Οσο πλησιαζει ειναι μεγαλυτερο το αγχος.. ΛΙΓΟ ακομα υπομονη!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ναι βρε, οι ελεφαντες τους εχουν! Γελαω με την απορια σου στο τελος που ρωτησες "εχουμε κι εμεις?" :lol::lol:

Γαντζομανουλα δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις βγηκαμε και πηραμε αερα απο γλυφαδα!!ευτυχως ειχα και ενα τζιν μπουφαν μεσα στο αμαξι εδω και κατι χρονια:shock: και το ερθξα πανω στον γαντζο για να μην σκουριασει.......

.....σορρυ κρυωσει ηθελα να γραψω.

4ywWp2.png

Βλεπω ο γαντζος παει βολτα πιο συχνα απο ολους μας!

Τελικα τι κανατε με τη μετακομιση? Ποτε με το καλο?

gM4vp2.png

προσεξε να δεις..........

το ζευγαρι με τα παιδακια που μενουν μεσα φευγουν γιατι ο αντρας περνει μεταθεση στην καρυστο.ειναι αξιωματικος της πυροσβεστικης.ηδη εχουν μετακομησει καποια πραγματα αλλα εχουν αφησει και αλλα πισω τα οποια θα παρουν οπως μας ενημερωσε στις 25 του μηνα.και εγω που σκεφτομαι συνεχεια τα πιο απιθανα εως τα πιθανοτερα λεω.........

και αν εχει καει τωρα το σπιτι τους?τι θα κανουν?θα μας πουνε τελικα δεν θα φυγουμε ακομα.......

και εισπρατω τα ουυυυυυυυυυυ απο τον δημητρακη μου.κοινως με κοροιδευει.

καλως εχοντων ολωννννννν των πραγματων στις 25 θα μας δωσουν τα κλειδια.

εσας φαιη ,ποσο σας πηραν για την μετακομηση

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμενα το νευρικο μου συστημα δεν ειναι καλα....ξυπνησα πρωι πρωι με τον ηχο του κομπρεσερ γκρεμιζουνμια μονοκατοικια ακριβως απεναντι για να χτισουν πολυκατοικια και μας πηραν τ αυτια...τα νευρα μου λεμε...δεν υπαρχει πιο εκνευριστικος ηχος..μου ρχετε να παρω φορα και να πηδηχτω απ το παραθυρο!!!να μη μιλησω για τη σκονη....ηθελα να ξερα ποτε και πως θ αεριζω τωρα το σπιτι?:confused:

ευτυχως η ελισαβετ δε δειχνει να πτοειται...θα τη βαλω και για υπνο σε λιγο να δω πως θα παει.προς το παρον δε δειχνει να ενοχλειται ιδιατερα.

οι υπολοιπες πως ειστε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλη εβδομαδα κι απο εμας!!!!!

Εμεις ακομη ξενυχταμε καθε βραδυ....δεν εχουμε παραπονο.Το πρωι ηρθε η μαμα μου κ κρατησε κ τα τρια κ πεταχτηκα μεχρι τη δουλεια μου να δωσω τις ληξιαρχικες πραξεις γεννησης.Αυριο θα ερθει παλι να παω στο ΙΚΑ να πληρωθω επιδομα τοκετου κτλ κτλ.....Τωρα εβαλα μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατες γιατι 2 μερες που ειμαστε εδω τρωμε ολο χαζομαρες!!!!!

Οι υπολοιπες ακομη να ξυπνησετε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα σας!!!!

σας αποδειξα ποσο ξανθια ειμαι ειρηνη και φαιη ναι αυτο εννοουσα αλλα επειδη ελεγα κατι για ελεφαντες μπερδευτηκα!!!!ειμαι χαζη μπορειτε να γελατε οσο θελετεεεε μην ανησυχεις δεν προσβαλλομαι φαιη μου και αφου γελασες ειμαι πολυ χαρουμενη που σ εκανα να χαρεις με την βλακεια μου...

τι κανετε?εμεις γκρινια οπως πανταααααααααα εχουμεεεε

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα και απο εμας!

Σημερα η μερα ειναι "καπως" γενικοτερα αλλα πιστευω με γερα -πολυ γερα ομως- νευρα, θα την παλεψουμε μεχρι το βραδυ!

Η Μαρια δεν κοιμηθηκε κα-θο-λου το βραδυ... Καλα διαβασατε! ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ! :evil::evil: Αυτη τη φορα δεν την εβγαλα απο το δωματιο της, της αφησα παιχνιδια μεσα στην κουνια και την τσεκαρα απο την καμερα. Τι εχει γινει και αλλαξε ετσι το ρολοϊ της δεν ξερω αλλα ομολογω πως τα δικα μου τα νευρα πλεον δεν την παλευουν........ Κοιμηθηκε στις 6μιση το πρωι μεχρι τις 9μιση και τωρα κοντευει να κατεδαφισει το σπιτι λες και κοιμοταν 24 ωρες σερι... Ειναι απιστευτο το δικο μου το παιδι... :mad: Τσεκαρα για καινουρια δοντια, για πυρετο για σημαδια οτι ποναει καπου αλλα δεν βρηκα κατι. Πηρα το Φιτσιαλο και μου ειπε πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο, πολλα παιδια κανουν "αναστροφη ωρων" (τη νυχτα - μερα δηλαδη) και απλα να κοιταω να εκτονωνεται καλα μες στην ημερα. Τι αλλο να κανω βεβαια δεν ξερω! Και κατω την κατεβαζω να τρεξει στο δρομο, και στις κουνιες παμε καθε απογευμα (εκτος απο τις ημερες που ειχε πολλη ζεστη αλλα τωρα βγαινουμε κανονικα παλι) και βολτα με το καροτσι στο καπακι μετα τις κουνιες την παω.. Ειλικρινα, δεν ξερω ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ! Το συζητησα με τη μανα μου και το Βασιλη και σκεφτομαστε μετα τις διακοπες να τη γραψουμε σε καποιο αθλημα (π.χ. baby swimming) ή οτιδηποτε αλλο -δεν εχω ψαξει ακομα τι αλλο μπορει να κανει ενα παιδι αυτης της ηλικιας ως αθλημα- μπας και εκτονωνεται και ηρεμουμε ολοι μας.... Θα δειξει.. Να δω και τι παροχες εχουμε ως περιοχη γιατι αν ειναι να χαλαω περα απο τα διδακτρα και μισο ντεποζιτο βενζινη για να την πηγαινοφερνω δεν συμφερει!

Ειρηνη εννοεις η μεταφορικη ποσο μας κοστισε ή ολη η μετακομιση?

Η μεταφορικη μας πηρε 270 (200 η μεταφορα και 70 το ανυψωτικο μηχανημα για να μπουν τα βαρια πραγματα απο το μπαλκονι) και μπορω να πω πως μειναμε πολυ ευχαριστημενοι γιατι εμεις απλα τους κοιταγαμε δεν καναμε τιποτα. Ηρθαν το πρωι Αγιο Δημητριο, φορτωσαν τα παντα, φυγανε για Λαγονησι με το Βασιλη και μετεφεραν τα παντα εκεινοι. Ο Βασιλης απλα εβαλε τα πραγματα στη θεση τους (καναπες - κρεβατι - κουνια) και εκανε τις συνδεσεις (κουζινα - ψυγειο -πλυντηριο ρουχων - πλυντηριο πιατων) ενω εγω το βραδυ μολις βαλαμε τη Μαρια για υπνο ανοιξα τις κουτες και εβαλα τα πραγματα στη θεση τους. Εκει που μου εφυγε η μαγκια ηταν στα ρουχα.. Αστο καλυτερα!

Γενικοτερα η μετακομιση μας κοστισε 970 ευρω (350 ευρω η ρητρα + 350 ευρω το τρεχουμενο ενοικιο + 270 η μεταφορικη). Αν βαλεις και τα λεφτα που καψαμε στις βενζινες για τα πηγαινε - ελα, βγηκε γυρω στα 1.040 ευρω!

Οι υπολοιπες που ειστε?

Μαρια αν εχεις ακουσει τιποτα για αθληματα κατα 'δω, please ενημερωσε με!

Φιλακια σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ειμαι που ειμαι σημερα στην τσιτα λογω αυπνιας, ηρθε κι αυτο και με αποτελειωσε....

Γιατι ρε γαμωτο? Γιατι? :cry::cry::cry:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1671182#post1671182

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

πριν λίγο άνοιξα τον υπολογιστή. Σήμερα όλη μέρα τρέχαμε για διάφορες δουλειές και ψώνια.

Βλέπω ότι η εβδομάδα ξεκίνησε ζόρικα για όλες...ελπίζω να εξελιχθεί καλύτερα.

Φαίη αυτή η είδηση για το 11χρονο κοριτσάκι και μένα με έχει κάνει χάλια. Είδα την ειδοποίηση amber alert χθες το βράδυ και σκέφτηκα ότι έχει ελπίδες να το βρουν. Με τίποτα δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη :cry::cry:

Καλη νύχτα κοριτσάκια μου, τα λέμε αύριο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

:roll::roll::roll: Ειρηνηηη??? Δεν εισαι εδω??? :shock::shock::shock:

Μολις τσακισα εναν μουσακα που μου εφερε ο Φλοριαν απ' το hilton (δουλευει μεσα ως σεφ).... :cool:

Η Μαρια κοιμηθηκε στη 1, οποτε λεω να την πεσω κι εγω γιατι δεν εχω αλλες αντοχες!

Σημερα ειναι η τελευταια πανσεληνος του Αυγουστου και θα ειναι ανοικτοι ολο το βραδυ ολοι οι αρχαιολογικοι χωροι της Αθηνας.. Εμεις λεμε να παμε κατα Σουνιο μιας και η Μαρια βρυκολακιαζει...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=195669

Θα τα πουμε το πρωι! Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη πως ηταν το βραδυ σας?ελπιζω να κοιμηθηκε το μαρακι!πηγατε σουνιο τελικα?οσο για την 11χρονη τι να πω...το ειδα σημερα κ εφαγα φρικη...κριμα η ψυχουλα...ηλπιζα κ εγω οτι θα τη βρισκανε.

εγω συναντηθηκα χθες με την κοπελα μου εβαλε το καθισμα(τελικα δεν ηταν τοσο δυσκολο :oops:) ναι ναι καλα!σημερα ξυπνησαμε κλασσικα με το θορυβο απ το γκρεμισμα παλι-να δουμε ποσο θα κρατησει!δε κοιμοταν κ η ελισαβετ χθες τωρα ο θορυβος την ενοχλουσε κατι αλλο δε ξερω πηγε μεσημερι σταματησαν και κοιμηθηκε.με βλεπω να πηγαινω καμια βολτα απ τη μαμα μου αν γινει το ιδιο και σημερα.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα τι κανετε?εμεις πηγαμε βολτα στην θαλασσα και μολις μαζευτηκαμε....

φαιη μου και εγω ηθελα να παω σουνιο αλλα εμενα ο μικρος κοιμαται απο τις 9 οποτε δεν θα τα καταφερω δυστυχως....κλαψ κλαψ κλαψ

οσο για την 11χρονη και εχω συγκλονιστικα απο την εξελιξη!!!δεν το περιμενα αυτος ο ανθρωπος δεν δικαιουται να λεγεται πατερας αλλα σκετο τεραααας!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...