Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

μαρακι περαστικα στον ευριπιδακο με την αντιβιωση ελπιζω να ειναι μια χαρα.

εμεις γυρισαμε πριν λιγο απ το μπανιο(ειχαν ερθει και η φαιη με το βασιλη και το μαρακι ωραια περασαμε) ισα που προλαβαμε να μπουμε σπιτι και ερχεται ο πεθερος μου(ηταν να ερθει το βραδυ αλλα ως συνηθως δε συννενοηθηκε ο αντωνης καλα μαζι του:twisted:)ευτυχως δεν εκατσε πολυ με ζαλισε βεβαια με τις βλακειες του αλλα γλιτωσα το βραδινη επισκεψη, μου φυγε ενα βαρος...!τωρα εβαλα την ελισαβετ ν αξεκουραστει λιγακι να παω κ εγω να κανω τις δουλειες του σπιτιου που αφησα ολη τη βδομαδα.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμεις σημερα πηγαμε για μπανιο το πρωι, ωραια ηταν η θαλασσα αλλα φυσουσε πολυ..

Το απογευμα πηγαμε ατα με το τουτου και τωρα εχουμε ξεκινησει τη διαδικασια υπνου (ο Βασιλης δηλαδη, εγω την εχω αραξει :cool:)

Οι υπολοιπες πως ειστε?

Μαρια κανενα νεο απο τον Ευριπιδη?

Φιλακια σε ολες!! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα μανουλιτες!!!!!

Πως εισαστε????Εμεις επιστρεψαμε χτες το μεσημερι οποτε απο σημερα θα τα λεμε συχνοτερα!!!!!Τα διδυμακια εφτασαν 3630 ο καθε ενας,χωρις ενα γραμμαριο διαφορα!!!!Ακομη δεν μπορω να τα ξεχωρισω κι ετσι τους φοραω διαφορετικα ρουχα.Αν και ο μικρος (ο Θανος) ειναι πολυ γκρινιαρης.....φυσικα και ξενυχταω καθε βραδυ.....και ειναι και δυο κ δεν τα προλαβαινω....μολις λεω να κοιμηθω καποιος ξυπναει απο τους δυο.....θα περασει...που θα παει!!!!!

Ο Τασος εχει παει με τον μπαμπα του εκκλησια,την αλλη Κυριακη σαραντιζουμε (επιτελους) και θα παρουμε το διδυμοκαροτσο και ποιος μας πιανει!!!!!!

Τα λοχεια ακομη να περασουν και δεν εκανα ουτε ενα μπανιο,παρ ολο που ειμασταν καθημερινα στη θαλασσα με τον Τασο!!!Αυτα τα νεα μας.....

Μαρια πως ειναι ο Ευριπιδακος?????Να του δωσεις ενα μεγαλο φιλι!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Γιώτα καλώς όρισες! άντε να σαραντίσετε να σας δούμε :D

naria nd τσιμπούρι σε ξενοδοχείο; :shock:

Ναταλία άκουσα ότι έχει πιάσει φωτιά στην Καρυστό, είναι καλά οι δικοί σου;

Ο Ευριπίδης παίρνει την αντιβίωσή του και είναι καλά (τουλάχιστον έτσι λέει ο Διονύσης :roll: ). Σήμερα θα γυρίσουν και θα δω και μόνη μου.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα!πως ειστε?εμεις βγαλαμε κι αλλο δοντακι και γι αυτο ειχε γκρινια και εκλαιγε ο μικρουλης μου....

Γιωτα καλως ηρθες και καλο χειμωνα να ευχηθω!!!αντε με το καλο να σαραντησεις και ν αρχισεις τις βολτες...

Μαρια ελπιζω ο Ευρυπιδης να ειναι καλυτερα με την αντιβιωση...

οι υπολοιπες που ειστε?

η ειρηνη εξαφανιστηκε λετε να πηγε διακοπες τελικα???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

γιωτουλα καλως ηρθες!με το καλο να σαραντισεις κ εσυ να κανονισουμε καμια συναντηση:wink:

εμεις ολοι καλα μολις ταισα φρουτα την ελισαβετ και θα την παμε στη μαμα μου να την αφησουμε μεχρι το βραδυ.κανονισα αυριο το απογευμα να συναντηθω με μια κοπελα απ το παρεντσ να μου βαλει το καθισμα στο αυτοκινητο-εμεις οσο κ αν παιδευτηκαμε δε τα καταφεραμε:?

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑLLOU KIDOM ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟN ΕΥΡΙΠΙΔΗ.ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΣΠΙΤΙΑ.

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!

ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?

l9Iop2.png

Καλημερα και απο εμας!

Σημερα αργησα να ξυπνησω αφου ο Βασιλης δουλευει νυχτα και σηκωθηκε εκεινος το πρωι για τη Μαρια.. Ευχαριστηθηκα υπνο!

Εφτιαξα φαγητο και τωρα καθομαι με τη Μαριγω. Απο το πρωι εχει λυσσαξει (απο οσα μου ειπε και ο Βασιλης), δεν καθεται πουθενα, γκρινιαζει ακαταπαυστα και γενικοτερα στοιχηματιζω πως μεχρι το βραδυ θα με παει ετσι... :evil:

Μιλησα με τον παπου μου απο τον Πυργο σημερα. Πριν λιγο καιρο εχτισαν μια μεζονετα στην Κυπαρισσια, πολυ κοντα στο καστρο αν ξερετε. Με ρωτησε λοιπον ποτε παιρνει αδεια ο Βασιλης για να δει αν θα εχουν φυγει τα παιδια του (μενουν Αθηνα αλλα εχουν παει εκει για διακοπες) και να το παραχωρησει σε εμας. Οποτε ευτυχως για εμας, αν ολα πανε κατ'ευχην, θα μεινουμε σε ξενοδοχειο μονο 2-3 μερες για τη βαφτιση της πιτσιρικας και μετα θα κανουμε διακοπες στην Κυπαρισσια και το κυριοτερο -τσαμπε!! :D

Ειπα στο Βασιλη να κανονισει απο σημερα κιολας να παρει αδεια απο τις 10/09 εως τις 23/09. Αν του την εγκρινουν θα παω στις 10 να κανω την επεμβαση και την επομενη θα την κανουμε για κατω. Μπαφιασα πια! Ας ελπισουμε οτι θα του τη δωσουν!

Βεβαια εγω οπως καταλαβαινετε εχω αρχισει να φτιαχνω βαλιτσες με το μυαλο μου! :lol:

Γιωτουλα μια χαρα τα διδυμακια και ο Τασουλινος. Η φωτογραφια σας ειναι υπεροχη στο facebook, δειχνει μεγαααλη ευτυχια! ;) Ωραια που γυρισατε, να τα λεμε και πιο συχνα και ελπιζω μετα το σαραντισμο να το καψετε στις τσαρκες -μπας και σας πετυχουμε πουθενα μαζι με τις υπολοιπες- :D

Μαρια πιστευω σου φευγει μεγαλο βαρος τωρα που θα εχεις εσυ τον Ευριπιδη υπο παρακολουθηση, ε?

Ναταλια μεγαλη λαχταρα θα πηραν οι γονεις σου. Εμας καηκε το σπιτι μας στις φωτιες του 2007 στον Πυργο (ηταν λιγο πιο εξω απο τη Ζαχαρω, στο χωριο Σμερνα και εκει δεν εμεινε τιποτα ορθιο.. Ειχε παει και η Γιωτα και το διαπιστωσε με τα ματια της... :( Αστα, δεν θελω να τα θυμαμαι.. Ειχε παρει "φωτια' το τηλεφωνο με τους συγγενεις μας κατω, δεν ειχε και καλο δικτυο λογω πυρκαγιας αλλα εν τελει δεν καταφεραν να το σωσουν... :( Τελος παντων, περασμενα - ξεχασμενα!)

Σοφακι ελπιζω να βγαλετε ακρη με το καρεκλακι! :)

Γλυκουλα με εσενα τα ειπαμε και στους γονεις απο Βαρη ;)

Οσο για την Ειρηνη, δεν εχει φυγει, μιλουσαμε καποιο βραδυ στο facebook αλλα με πεταγε εξω η κωλοσυνδεση (γ@μω το σημα καμπανα, δηλαδη ΕΛΕΟΣ! :twisted:) και την εχασα!

Φιλια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

.....

naria nd τσιμπούρι σε ξενοδοχείο; :shock:

......

Προφανώς πριν μείνει ο Κώστας εκεί είχανε πάει κάποιοι στο δωμάτιο με σκύλο. Έτσι κόλλησε. (υποθέτουμε γιατί πως αλλιώς να έγινε; )

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα!πως ειστε?εμεις βγαλαμε κι αλλο δοντακι και γι αυτο ειχε γκρινια και εκλαιγε ο μικρουλης μου....

Γιωτα καλως ηρθες και καλο χειμωνα να ευχηθω!!!αντε με το καλο να σαραντησεις και ν αρχισεις τις βολτες...

Μαρια ελπιζω ο Ευρυπιδης να ειναι καλυτερα με την αντιβιωση...

οι υπολοιπες που ειστε?

η ειρηνη εξαφανιστηκε λετε να πηγε διακοπες τελικα???

τι διακοπες ρε λενακι?που σκατα τετοια τυχη?

δεν εχεις αλοιφη για τα ουλακια του μπεμπη?εγω του αγορασα την mundisal ασε που οταν πηγα να του βαλω μου ρουφαγε το δαχτυλο.εχει πολυ ωραια μυρωδια.σαν ουζο.βασικα εχει γλυκανισο απο οτι καταλαβα που περιεχει και το ουζο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

την εχουμε αυτη την κρεμουλα ειρηνη μου αλλα δεν τον πιανει ιδιαιτερα και απ οτι μου ειπαν οι χαυλιοδοντες ειναι πολυ δυσκολα δοντια και πονανε πολυ...

επειδη ειχα μερες να σε δω και ειπεςοτι ηθελες διακοπες γι αυτο το ειπα...

εγω διαβαζα και ξεχαστηκα....εσυ πως και τετοια ωρα και απουσιαζεις?????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γιωτουλα μια χαρα τα διδυμακια σας!!αυτα συντομα θα ξεπερασουν και τον τασουλη.τα λοχεια κρατανε συνηθως 40 μερες.εγω δεν ειχα σχεδον καθολου.μετα 10 μερες αφου γεννησα εβλεπα καθε δυο τρεις μερες και λιγα.οσο για τα μπανια σου κανω συμπαρασταση αφου και εγω δεν εκανα κανενα και φετος για δευτερη χρονια!!αντε με βλεπω ουτε και του χρονου να κανω!

γλυκουλα μηπως εννοεις κυνοδοντες?χαυλιοδοντες εχουν οι ελεφαντες .εχουμε και εμεις?

4ywWp2.png

Εχω ριξει ΤΟ γελιο με τους χαυλιοδοντες!

Ελενη μου να 'σαι καλα κοριτσι μου, δεν θυμαμαι ποοοοοσο καιρο ειχα να γελασω ετσι (χωρις παρεξηγηση ετσι?).. :lol::lol:

Α, ρε Ειρηνη κι εσυ... Πεταξες αυτο με τους ελεφαντες και με αποτελειωσες!!

Γυρισε ο Βασιλης απο τη δουλεια και με κοιταει σαν ουφο!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εχει δροσουλα αποψε, εχω ανοιξει τις μπαλκονοπορτες και το απολαμβανω!

Εσεις τι κανετε?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...