Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ μαρακι συγνωμη αν σε πικρανω .........ειδα την φωτογραφια του αντρα σου απο το προφιλ.καλε????????ο ευρυπιδης ειναι καρμπον.συγνωμη ρε φιλεναδα!!ασε που μοιαζεις και εσυ με τον αντρα σου.ετσι μου φαινεται.καλα μπορει να ειναι και επειδη το εχω καψει λιγακι....

4ywWp2.png

να χαιρεστε και την μπεμπουλα σας!!εγινε δυο μηνων!τωρα το ειδα.....

εχει ηρεμησει καθολου?τις δινεις συμπληρωμα?

Ευχαριστώ!

Όχι, μόνο μητρικό γάλα.

Ειρήνη θα σας αφήσω γιατί η Ιφιγένεια θα ξυπνήσει κατά τις 4, οπότε να προλάβω να κοιμηθώ λίγο.

Καλή νύχτα κοριτσάκι μου!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα στην παρέα! (ποια παρέα δηλαδή...μόνη μου είμαι μου φαίνεται :rolleyes: )

Τώρα το είδα αυτό

ρε συ μαρακι συγνωμη αν σε πικρανω .........ειδα την φωτογραφια του αντρα σου απο το προφιλ.καλε????????ο ευρυπιδης ειναι καρμπον.συγνωμη ρε φιλεναδα!!ασε που μοιαζεις και εσυ με τον αντρα σου.ετσι μου φαινεται.καλα μπορει να ειναι και επειδη το εχω καψει λιγακι....

Λοιπόν όντως με το Διονύση μοιάζουμε, έτσι είναι (λέει) τα ταιριαστά ζευγάρια :mrgreen:(πλάκα κάνω).

Ο Ευριπίδης φέρνει ώρες - ώρες του Διονύση, αλλά τον περισσότερο καιρό είναι φτυστός ο πατέρας μου (μη με βάλετε να βρω παιδικές φωτογραφείες του μπαμπά μου :lol: )

Η Ιφιγένεια όμως είναι ίδια ο πατέρας της, όπως είδατε :-D

Ξενύχτησα στο άλλο parents όπως είδατε και κουτουλάω λίγο σήμερα. Κάντε καμμιά προσευχή μπας και κοιμηθεί λίγο η Ιφιγένεια, να ξεκουραστώ και εγώ.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ.ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΡΥΩΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

l9Iop2.png

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

γλυκουλα αμαξι δυστυχως δε παιζει μιας και θα το χρησιμοποιω εγω να παω στη δουλεια μου-σ ενα μηνα γυριζω.οποτε πρεπει να βρει αλλο τροπο μετακινησης.θα δειξει.

ναταλακι χαιρομαι που περασατε καλα στη καρυστο.περαστικα στ αστερακια σου!

εμεις πηγαμε και σημερα για μπανιο και μαλλον θα παμε κ αυριο για το τελευταιο του καλοκαιριου(ισως κανουμε μερικα και σεπτεμβρη θα δειξει).μου φερανε σημερα το καρεκλακι αυτοκινητου που ειχα παραγγειλει ωραιο φαινεται-(καλα εννοειτε οτι το σαμιαμιδι μου χανεται εκει μεσα:D) αλλα μου φαινεται πολυ περιπλοκος ο τροπος που δενει στ αμαξι...ασε που εγω δε καταλαβαινω ποτε οδηγιες απο προσπεκτους:roll:-ελπιζω να τα καταφερει ο αντωνης μεσα στο σκ να το βαλουμε.

φιλια πολλα σε ολες και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσακια...

Η μερα μου σημερα ειναι ακρως εξαντλητικη.....

Η Μαρια ολο το βραδυ κοιμοταν με διακοπες στις οποιες επρεπε να πηγαινω μεσα για να της δινω την πιπιλα ή να την σκεπαζω ή να την ξε-σκεπαζω και γενικοτερα να κανω κατι.. Αυτο απο τις 12 τα μεσανυχτα.. Εν τελει ξυπνησε στις 5 το πρωι παλι..

Μου εχει βγαλει την ψυχη μιλαμε.. Την εκανα μπανιο πριν απο λιγο μπας και ηρεμησει και κοιμηθει λιγακι τωρα αλλα μπααααα! Καθεται στο σαλονι και παιζει. Και δεν φτανει αυτο, κατι εκανε στο μπανιο και δεν μπορω να βγαλω την ταπα που την κλεινω για να παιζει με τα νερα. Προφανως την πιεσε με ολη της τη δυναμη μεσα και μπλοκαρε.. Προσπαθησα να την ανοιξω με το "μηχανισμο" που εχει στη μπανιερα, προσπαθησα με μαχαιρι αλλα τζιφος..

Ηρθε κι ο Βασιλης απο τη δουλεια πριν απο λιγο, με πλακωσε στα μπινελικια (αγνωστο το γιατι, προφανως τον ζαλισανε κι εκεινον στη δουλεια γιατι δουλευε Ομονοια σημερα) και εχει παει να αγορασει βεντουζα μηπως την βγαλουμε ετσι... Αλλιως δεν μας κοβω να κανουμε μπανιο, θα πιασουμε μουχριτσα. :twisted:

Περιττο να σας πω πως απο οταν μπηκε σπιτι ο Μπιλης η Μαρια καθεται Παναγια...

Σοφια ακυρο το πμ, τελικα εχει ρεπο ο Βασιλης αυριο. Θα σε παρω τηλ. το απογευμα να σου εξηγησω αναλυτικα.

Μαρια πρεπει να σε βαλω να κανεις παρεα με την κορη μου... Απορω πως την εβγαλε καθαρη η μαμα σου.. Ακου στο ΚΑΦΑΟ! :shock::shock:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!εμεις ξυπνησαμε απο τις 6 σημερα και τωρα επιτελους κοιμηθηκε λιγακι ειμαι και εγω κομματια αλλα εχω δουλειες να κανω ακομα...

εσεις καλα?

φαιη μου υπομονη μακαρι να ξεκουραστει λιγο η μαρια να ησυχασεις και εσυ λιγακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

...

Μαρια πρεπει να σε βαλω να κανεις παρεα με την κορη μου... Απορω πως την εβγαλε καθαρη η μαμα σου.. Ακου στο ΚΑΦΑΟ! :shock::shock:

:lol::lol:

Ε, είπαμε. Δεν έβρισκα κατάλληλο δέντρο. :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι να σκάσω :evil::evil::evil::evil:

Το μεσημέρι μίλησα με το Διονύση και μου είπε ότι έβγαλε τέσσερα τσιμπούρια πάνω από τον Ευριπίδη :shock::shock::shock::shock:

Παίρνω τηλ. το Φιτσιάλο το απογεύμα (είναι διακοπές) τον βρίσκω στο κινητό και μου λέει ότι πρέπει το παιδί να πάρει αντιβίωση Augmentin.

Το λέω στο Διονύση ο οποίος έχει μια αντιμετώπιση "έλα μωρέ, υπερβολές".

Τέλος πάντων πήγε και την αγόρασε την αντιβίωση.

Με παίρνει και μου λέει "δεν είμαι σίγουρος ότι είναι και τσιμπούρια". Του λέω "πήγαινέ τον στο Κέντρο Υγείας τότε να τον δει γιατρός". Μου λέει "μη σε πιάνει πανικός, το ελέγχω". "Τι ελέγχεις ;" του λέω. "Είναι άλλο ένα κάτω από τη μασχάλη του και το παρακολουθώ, δεν έχει αλλάξει κάτι". :shock::shock::shock:

Μη σας πολυλογώ...είμαι έξαλη :evil::evil:

Διάβασα εντωμεταξύ και αυτά στο άλλο parents

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64419&highlight=%F4%F3%E9%EC%F0%EF%FD%F1%E9

Ξαναπήρα το Φιτσιάλο και μου είπε ότι το πιθανότερο είναι και από αυτά που έβγαλε να έχουν μείνει τα ποδαράκια μέσα, αλλά με την αντιβίωση θα είναι εντάξει. Θέλει παρακολούθηση βέβαια.

Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του Διονύση. Συνήθως είναι πιο προσεκτικός σε θέματα υγείας και γενικά πιο εύκολα πηγαίνει αυτός σε γιατρό ή παίρνει τηλέφωνο γιατρό, σε σύγκριση με μένα.

Τέλος πάντων τα ξαναλέμε

etCDp3.png hk8kp3.png

ωχ!!!!τσιμπουρια????περαστικα!!!πολυ λαθος η αντιμετωπιση του αντρα σου!!θελει προσοχη και εγω ειχα μικρη και δεν το προσεξαμε και τρεχαμε μετα...δεν θελω να σε φοβησω αλλα καλυτερα να του δωσεις την αντιβιωση και να τον κοιτας διαρκως....

περαστικα και παλι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Μαρακι εχω φρικαρει μονο στη σκεψη... Μηπως καλυτερα να ερχοταν σπιτι ο Ευριπιδης να τον παρακολουθεις εσυ? Ή καλυτερα οχι επειδη ειναι και η Ιφιγενεια?

Συγγνωμη αν λεω βλακεις αλλα αγχωθηκα μονο που το ειπες..

Θα περιμενουμε νεα σας!

Εν τω μεταξυ εχω και τη Μαρια, η οποια εχθες οπως σας ειπα ηδη κοιμηθηκε διακεκομμενα μεχρι τις 5 και εκτοτε γιοκ! Πριν λιγο την κοιταξα απο την καμερα και στριφογυριζει....

Ελεος!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες το βράδυ του έβγαλε και το τελευταίο και τον ξανατσεκάρισε σήμερα το πρωί και είναι καθαρός. Ξεκίνησε από χθες και αντιβίωση και βλέπουμε...

Προσπαθούσαμε να σκεφτούμε που τα κόλλησε...στον κήπο του σπιτιού; στη θάλασσα; η μόνη άλλη εκδοχή είναι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που πήγανε μέσα στην εβδομάδα :roll:

Είχε ένα τσιμπούρι στην πλάτη, ένα κάτω από κάθε μασχάλη και δύο στα γεννητικά όργανα μου είπε ο Διονύσης. Εντωμεταξύ συγχίζομαι γιατί αυτό στην πλάτη το έβλεπε δύο μέρες ο Διονύσης και ο Ευριπίδης παραπονιόταν για φαγούρα και ο Διονύσης νόμιζε ότι είναι τσίμπημα από κουνούπι που έχει κάνει κακάδι :evil::evil::evil: αν είναι δυνατόν!!!! και κατάλαβε ότι δεν είναι κακάδι όταν πήγε να τον αλοίψει με αντιλιακό στην παραλία.

Τα νεύρα μου κρόσσια:mad:

etCDp3.png hk8kp3.png

Αχ βρε Μαρία τι έπαθε το κακόμοιρο!! Πολύ στεναχωρέθηκα. Άτιμα τα τσιμπούρια. Ο Κώστας είχε κολλήσει πέρσι σε ένα ξενοδοχείο στην Γαλλία που είχε πάει και του είχε κάνει ένα τεράστιο σημάδι.

Με την αντιβίωση τώρα πιστεύω να είναι εντάξει ο Ευριπίδης. Περαστικούλια του

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...