Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Φαίη ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης ;) και έχεις δίκιο για τις ντουλάπες.

Ειρήνη ο μπαμπάς σου έφυγε όντως πολύ νωρίς...:( Δεν ξέρω που μπορείς να βρεις παρηγοριά για μια τέτοια απώλεια. Οι γονείς μου ζουν ακόμη, αλλά πιστεύω ότι όταν φύγουν μόνο η ύπαρξη των παιδιών μου θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Τέλος πάντων, ας αφήσουμε αυτή τη συζήτηση. Δεν φτάνει που μένετε άυπνες, μη σας χαλάω και την ψυχολογία.

Εγώ έχω κλειστεί πάλι έξω από την κουζίνα :twisted: Ευτυχώς αυτή τη φορά ήταν ανοιχτή η μπαλκονόπορτα και τουλάχιστον έχω πρόσβαση από το μπαλκόνι. Προσπάθησα να ανοίξω αλλά τίποτα :( Λείπουν και όλοι...τελευταία μου ελπίδα ένας ξαδερφός μου, αν είναι εδώ και αυτός :roll:

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κ απο μενα!

ειρηνακι λυπαμαι για τον μπαμπα σου ηταν πολυ μικρος...δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας γ αυτο.:(

εγω για το μεσημεριανο υπνο δε μπορω να πω μια χαρα κοιμαται-1-2 μερες που δυσκολευτηκε να κοιμηθει το θεωρω παροδικο βεβαια δε ξερω αν θ αλλαξει το προγραμμα της οταν ξεκινησει παιδικο.ειναι στο παιδι οπως πολυ σωστα εγραψε η φαιη;)

εμεις πηγαμε για μπανιο και σημερα καλα ηταν γυρισαμε ριξαμε ενα γερο καβγα με τον αντωνη για μια δουλεια που θελει να παει και ειναι στου διαολου τη μανα(γενικα εχω πολλα νευρα αυτο το καιρο μαζι του..τεσπα μη σας ζαλιζω μ αυτα).κατα τ αλλα μια χαρα.

τα φιλια μου σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρακι πως κλειστηκες εξω?οταν λες οτι εχει ςπροσβασει απο το μπαλκονι εννοεις απο ενα μπαλκονι στο αλλο?πως τα καταφερες και κλειστηκες εξω?δεν εχει πομολο απ εξω η πορτα της κουζινα?

σοφακι πεσατε με τα μουτρα στα μπανια ε?εμεις τιποτα ακομα.ο δημητρης μονο εκανε ενα.

οταν λες στου διαολου την μανα......?

4ywWp2.png

Ειρήνη πήρε ο αέρας την πόρτα και την έκλεισε με δύναμη. Πόμολο έχει, αλλά κόλλησε η γλώσσα και δεν ανοίγει. Το μπαλκόνι είναι εννιαίο ευτυχώς και μπορώ να πάω από όποιο άλλο δωμάτιο θέλω. Περιμένω τον ξάδερφό μου να έρθει, ελπίζω να τα καταφέρει...

Σοφία για τη δουλειά το μόνο αρνητικό είναι η απόσταση ή έχει κι άλλα;

etCDp3.png hk8kp3.png

αγιο στεφανο ειναι!!τουλαχιστον 1,5 ωρα δρομο(εχει ξαναπαει).οχι δεν ειναι το μονο αρνητικο δυστυχως...ειναι και το ωραριο ενα θεμα αν παει 8ωρο(δε του ειπαν ακομα τη τριτη θα παει)ειναι 9-5 και 12-8 ειδικα το απογευματινο θα γυρναει 10 το βραδυ...

ειρηνακι αφου δε παμε διακοπες ειπαμε να κανουμε κανενα μπανακι εδω αλλιως δε παλευεται...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ειρηνη συλληπητηρια για τον μπαμπα σου...ηταν οντως πολυ νεος...

σοφακι οντως ο αγ.στεφανος ειναι μακρια αλλα δυστυχως αν πρεπει θα το κανει...μιαμιση ωρα ομως δεν ειναι πολυ?καμμια ωρα το ειχα με αμαξι δεν θα πηγαινει?

dems ανοιξες την πορτα η ακομα εισαι εξω απο την κουζινα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

παντως το καλο ειναι οτι κλειστηκες εξω με το λαπτοπ.χαχα.παλι κοιμαστε ολες?

:lol::lol:

Είπα και γω, δεν θα έρθει η βραδινή βάρδια να παραδώσω;

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλα ανατροπη .τουλαχιστον εχει αισιο τελος.καλα εσυ σπιρτα?εμεις κατι φυτα τρωγαμε ξινιδες τις λεγαμε και αλλο ενα που ειχε κατι σαν μελι μεσα.απο κοτσανες εννοω.

4ywWp2.png

εγω μονο τα μυριζα οταν τα αναβα.ειχα εναν συμμαθητη ζαβο που ετρωγε γομες κιμωλιες και μια μερα πασαλειψε τα δοντια του με μπλανκο.ααα και μια μερα εβαζε στα χειλια του την κολλα που ηταν στικ.την θυμασαι?αυτος τα εκανε για να μας εντυπωσιαζει.

4ywWp2.png

εγω μονο τα μυριζα οταν τα αναβα.ειχα εναν συμμαθητη ζαβο που ετρωγε γομες κιμωλιες και μια μερα πασαλειψε τα δοντια του με μπλανκο.ααα και μια μερα εβαζε στα χειλια του την κολλα που ηταν στικ.την θυμασαι?αυτος τα εκανε για να μας εντυπωσιαζει.

Τι να σου πω...πολύ "εντυπωσιακό"

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...