Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα από την πρωινή βάρδια :-D

Φαίη άμα λέω εγώ ότι είσαι χαρωπή νοικοκυρούλα....πρόσεξε μη το γδάρεις το σπίτι από πολύ καθάρισμα :lol::lol:

Ειρήνη καλά να είμαστε και θα σας κεράσω για τη γιορτή μου είτε έχει ανοίξει το εμπορικό είτε όχι :-D Με εσένα τι θα γίνει, ψάχνεις δουλειά νυχτοφύλακα και κάνεις εξάσκηση; :lol::lol:

Σοφία άρχισε τις τούμπες και η Ελισάβετ; καλό κουράγιο.

Γλυκούλα εσείς δροσίζεστε μόνο με aircondition ή πάτε και για κανένα μπάνιο;

Η Ιφιγένεια είναι εντάξει, δεν έκανε ξανά εμετό δηλαδή. Μια γκρίνια την έχει λόγω κλεισούρας και την κάνω βόλτες μέσα στο σπίτι ή για αλλαγή περιβάλλοντος πηγαίνουμε λίγο και κάτω στη μαμά μου.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσοα!!!πως ειστε?

εμεις ξεκινησαμε για μπανιο αλλα ηταν πολυ χαλια η θαλασσα και φυγαμε και μετα πεσαμε και πανω στην φωτια που επιασε εδω κοντα και τρελλαθηκα εντελως γιατι ημουν μονη με το μωρο στο αμαξι ευτυχως μας βοηθησε η αστυνομια και τα καταφερα αλλα τρομαξα....ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?

μαρακι σ ευχαριστω για το κουραγιο-θα το χρειαστω:mrgreen:ευτυχως ειναι σκληρο καρυδι η ελισαβετ δε χαμπαριαζει τιποτε!

γλυκουλα που επιασε φωτια?ευτυχως που πηγαν ολα καλα φανταζομαι πηρες γερη τρομαρα!

γιωτα εσυ τι κανεις?εχεις καιρο να μπεις ελπιζω να ειστε ολοι καλα!

εμεις πηγαμε και σημερα για μπανακι(μια χαρα εχω βολευτει αυτη τη βδομαδα δε το συζητω:P)-ηταν καλη η θαλασσα και δεν ειχε τοση ζεστη.εριξα κ ενα καθαρισμα στο σπιτι(δε φημιζομαι για τη νοικουροσυνη μου αλλα κατι μ επιασε σημερα δε ξερω) κ ειμαι τελειως οφ.ελπιζω μονο να κοιμηθει η ελισαβετ για μεσημερι χθες δεν ηθελε με τιποτε 2 ωρες μουρμουραγε και στριγγλιζε για να κοιμηθει-μονο σε μενα φερνει υπνηλια το μπανιο αυτην δε την πιανει?:?

καλο απογευμα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας τρελες λολιτες!!

μαρακι δεν ξερω τι εχω παθει .....εχω να κοιμηθω σωστα απο τοτε που εμαθα τα νεα απο τον γυναικολογο.τοτε ξεκινησα απο το αγχος να μην κοιμαμαι και τωρα μαλλον τα επαιξα τελειως.γλυκουλα που επιασε φωτια?τι ςγινεται ολες το ριξατε στην ξεκουραση?

4ywWp2.png

Λολιτα Νο 1 παρουσα!

Θελω να κανω τη Μαρια να κοιμαται εστω ενα 2ωρο το μεσημερι... Απο οταν το εκοψε ειμαστε συνεχεια μες στη γκρινια...

Δεν αντεχω αλλο.... Ειλικρινα ομως! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλε για ποιο 2ωρο μιλας?εμεις δεν κοιμωμαστε καθολου.ουτε για πλακα.και τον βλεπω οτι κρεμαει απο την νυστα.παλευει με τον εαυτο του ο γαντζος.

παιδια δεν θυμαμαι αν σας το ςχω ξαναπει αλλα πλεον δικιολογει το ονομα του.γραπωνει οτιδηποτε περναει διπλα στο χερακι του.εχει πολυ γελιο.

4ywWp2.png

Δεν ξερω Ειρηνακι αλλα κουραστηκα... Τρεχει ολη την ωρα, δεν καθεται λεπτο, το μυαλο της το εχει στη μακακια και απο ενα σημειο κι επειτα (γυρω στις 4) ξεκιναει η νον-στοπ γκρινια.....

Μεχρι τις 10 που εν τελει πεφτει για υπνο δεν την αντεχω... Ασε δε που ξεκιναει και ξυπναει ολο και πιο νωρις το πρωι.. Ενω κοιμοταν μεχρι τις 9 - 10, την τελευταια εβδομαδα στις 7μιση ειναι στο ποδι...

Τι θα γινει... Ο Θεος κι η ψυχη μας... :roll:

gM4vp2.png

Ωχ! κορίτσια θυμάστε που λέγαμε ότι κολλάνε τα παιδιά μας το ένα το άλλο μέσω αυτού του topic;

Ε, από τα δικά μου κολλήσαν τα δικά σας αϋπνία :oops::oops:

Τα παιδιά μου δεν κοιμούνται μεσημέρι. Ο Ευριπίδης το είχε κόψει από 10 ημερών και η Ιφιγένεια ακολουθεί τα βήματα του αδερφού της. Επίσης το αργότερο μέχρι τις 8 το πρωί είναι στο πόδι :confused::confused:

Μάλλον δεν πρέπει να ξαναγράψω εδώ, μη σας καταστρέψω όλες :( σνιφ, κλαψ, λυγμ

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

και εμενα το ιδιο κανει ο μικρος το μεσημερι δεν κοιμαται ποτε και παντα ξυπναμε στις 7.30 το πρωι και ολη την ημερα ειναι μεσα στην ενεργεια...

φωτια επιασε κοντα στο αεροδρομιο σε χαμηλη βλαστηση αλλα εμεις περασαμε οταν ξεκινησε σχεδον και φαινοταν τεραστια και φοβηθηκα αρκετα...ευτυχως ολα πηγαν καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσακια..

Το πρωι κατεβηκαμε στην Αθηνα για να μας δωσει η μανα μου λεφτα. Ο Βασιλης ειχε μια δουλεια κι ετσι μας παρατησε -εμενα και τη Μαρια- στο παλιο μας σπιτι και ηρθε και μας πηρε μετα απο κανενα 40λεπτο.

Τριγυρισαμε με τη Μαρια μεσα.. Ολα τα δωματια αδεια και το σπιτι κρυο μεσα σε τοση ζεστη (μπορει κι εγω να αισθανομουν ετσι βεβαια)! Καποια στιγμη που παιζαμε κυνηγητο με τη Μαρια, επεσε το ματι μου στην εντοιχισμενη ντουλαπα που ηταν μισανοιχτη. Μιας και δεν ειχαμε τι να κανουμε με τη Μαρια σε ενα αδειο σπιτι, ανοιξαμε τη ντουλαπα και αρχισαμε να επεξεργαζομαστε αυτα που αφησαμε μεσα.

Βρηκα το νυφικο μου, καποια φαναρακια που ηταν να τα χρησιμοποιησω ως μπομπονιερες αλλα τελικα καταληξαμε σε αλλες, τα βαφτιστικα της Μαριας, τις λαμπαδες μας, τα πρωτα της μωρουδιακα ρουχα, την τσαντα - αλλαξιερα που μας εκαναν δωρο βγαινοντας απο το "Μητερα" και διαφορα αλλα.... Θυμηθηκα πως πριν απο ενα χρονο τετοιο καιρο τρεχαμε με τις προετοιμασιες της γαμο-βαπτισης.. Ποσες αναμνησεις μπορει να κρυβει μια ντουλαπα!

Πηρα μια σακουλα σκουπιδιων κι εβαλα μεσα μερικα φαναρακια. Τα υπολοιπα τα αφησα εκει γιατι δεν εχουμε χωρο εδω. Πριν λιγο τα κρεμασα στο μπαλκονι, εβαλα μεσα και ρεσω και ομολογω πως μου αρεσει παρα πολυ!

Οι περισσοτερες κοιμαστε τωρα (ελπιζω δηλαδη).

Ειρηνη κι εσυ τεκνον Βρουτε? :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ! κορίτσια θυμάστε που λέγαμε ότι κολλάνε τα παιδιά μας το ένα το άλλο μέσω αυτού του topic;

Ε, από τα δικά μου κολλήσαν τα δικά σας αϋπνία :oops::oops:

Τα παιδιά μου δεν κοιμούνται μεσημέρι. Ο Ευριπίδης το είχε κόψει από 10 ημερών και η Ιφιγένεια ακολουθεί τα βήματα του αδερφού της. Επίσης το αργότερο μέχρι τις 8 το πρωί είναι στο πόδι :confused::confused:

Μάλλον δεν πρέπει να ξαναγράψω εδώ, μη σας καταστρέψω όλες :( σνιφ, κλαψ, λυγμ

Δεν νομιζω πως ευθυνεσαι εσυ για την καταντια μας... Αν δεν μετακομιζα Λαγονησι θα ορκιζομουν πως με κατι ψεκαζουν τα νοτια προαστεια και αυτο προκαλει αυπνια, αλλα τελικα φαινεται πως ειναι στο παιδι...

Σκεφτομαι αραγε αν η Μαρια παντρευτει καποιον που ειναι κι αυτος ξενυχτης τα παιδια τους δεν θα κοιμουνται ποτε?:confused:

Οσο για το τελευταιο... Τι αξια θα ειχαν οι μαμαδες απο Ηλιουπολη χωρις τη μαμα του Ευριπιδη και της Ιφιγενειας? (Ψηφος εμπιστοσυνης ηταν αυτο :mrgreen:) ;)

gM4vp2.png

ρε φαιη εισαι καλα?απο τωρα θα κοιμωμουν?δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.εσυ ομως την εκανες νωρις νωρις!και αυριο θα μας λες ημουν με την μιμοζα και τον ερμη και δεν ξερω ποιον αλλον.

οντως φαιη μου οι ντουλαπες κρυβουν θησαυρους!!!!!και ωραιες αναμνησεις.

στο σπιτι που μεγαλωσα και εμενα και μεχρι πριν δυο χρονια καθε δωματιο εχει πολλες αναμνησεις.και καθε ντουλαπες αλλες.

οι ντουλαπες εχουν ακομα τα ρουχα του μπαμπα μου ο οποιος εφυγε το 2001.ποτε δεν μου εκανε καρδια να τα βγαλω απο τις κρεμαστρες και να τα πεταξω.το χειροτερο απο ολα ειναι οτι υπαρχει ακομα στην ντουλαπα το σακβουαγιαζ με τα ρουχα του που μας εδωσαν απο το νοσοκομειο οταν μας αφησε.βλεπεις καθε ντουλαπα κρυβει διαφορετικα πραγματα.για σενα ευχαριστα και για μενα δυσαρεστα.

4ywWp2.png

Τρελη εισαι που εφυγα?

Ειπα να μαζευτω (για σημερα)!!

Δεν ηξερα οτι ειχες χασει το μπαμπα σου.. Δεν υπαρχουν λογια οταν χανεις τοσο αγαπημενα προσωπα... :(

gM4vp2.png

τωρα τελειωσα το μαζεμα της κουζινας.πονεσε πολυ .γιατι ηταν και σχετικα νεος 56 χρονων.δεν ειδε καμια ευτυχια απο τα παιδια του.ουτε γαμους ουτε εγγονια. τιποτα........

ας μην τα συζηταω και χαλαω το κλιμα.ηταν λεει στραβο το κλιμα το εφαγε και ο γαιδαρος.τωρα σαφως θα κοιμασαι .

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Σημερα η μερα μου ειναι λιγακι δυσκολη...

Η Μαρια ξυπνησε στις 5 :roll:

Την εβγαλα εξω και φαγαμε μαζι πρωινο. Η Μαρια ηπιε 200 ml γαλα με κακαο και μια φετα με ψωμι και βουτυρο κι εγω μια φετα σαν της Μαριας κι ενα δυνατο καφε. Ο Βασιλης κοιμοταν κανονικα... Πηγα τουαλεττα και διαπιστωσα πως εχω παλι λιγο ροζ απο κατω ενω μου εχει τελειωσει η περιοδος.. Αυτο με εριξε λιγακι ψυχολογικα... :(

Στις 10 της εδωσα τη φρουτοκρεμα της και στις 12 νυσταζε (αυτα γινονται αμα ξυπνας στις 5 το ξημερωμα) και την εβαλα για υπνο. Ειπα να βαλω ενα σουφλε με την ησυχια μου και ετσι εγινε. Ο Βασιλης εφυγε στις 11 παρα απο εδω αλλα ευτυχως θα γυρισει στις 6μιση. Ετσι, θα εχω βοηθεια μεχρι το βραδυ.

Τωρα περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να ξυπνησει. Και πολυ κοιμηθηκε δηλαδη!

Κατα τα αλλα τα ιδια!

Εσεις που εξαφανιστηκατε?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...