Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!πως ειστε?

ολες σε σπα πηγαιναμε?και εγω ειχα παει μια φορα καπου στο κεντρο αλλα δεν θυμαμαι πως το ελεγαν...ωραια που ηταν τρα δεν ξερω ποτε θα μπορεσω ξανα!!!

ειρηνακι μου χαρουμενα μηνογενεθλια να εχετε.....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι πηγαιναμε σε γνωστη αλυσιδα ξενοδοχειου, εχει αρκετα παραρτμηματα αλλα εμεις ειχαμε παει σε αυτο στην Αλιμου και σε ενα αλλο στην εθνικη οδο Αθηνων - Λαμιας στην εξοδο για Βαρυμπομπη. (Το ξενοδοχειο λεγεται 3ΧΧΧ και εχει δωματια με τζακουζι -και χωρις αλλα εμεις επιλεγαμε αυτα με το τζακουζι :cool:).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαρακι πηγαιναμε σε γνωστη αλυσιδα ξενοδοχειου, εχει αρκετα παραρτμηματα αλλα εμεις ειχαμε παει σε αυτο στην Αλιμου και σε ενα αλλο στην εθνικη οδο Αθηνων - Λαμιας στην εξοδο για Βαρυμπομπη. (Το ξενοδοχειο λεγεται 3ΧΧΧ και εχει δωματια με τζακουζι -και χωρις αλλα εμεις επιλεγαμε αυτα με το τζακουζι :cool:).

:shock::shock::shock::shock::shock:

στο 3ΧΧΧ πηγαίνατε μόνο για το jaccuzi :?::?::?::?:

μικρή και αθώα Φαίη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρακι δεν πηγαιναμε μονο για το τζακουζι, αλλα οσο να 'ναι το εκμεταλευομασταν κι αυτο!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πριν λιγο μου εκοψε τα ποδια ο Ερμης απο κατω.. Με πηρε τηλ. γιατι ειναι -λεει- απ' το απογευμα ενας με ενα ασημι αυτοκινητο εξω απ' το σπιτι μας! Ειμαι και μονη καθως ο Βασιλης δουλευει και δεν ηθελα και πολυ να αγριευτω :? Βγηκα κι εγω με την καπαρντινα μου :mrgreen: στο μπαλκονι ταχα να καπνισω, πηρα τον αριθμο κυκλοφοριας και τον εδωσα στο Μπιλη :cool: Τελικα ηταν φυλακας, ειχε το νου του στις βιλες απεναντι...

Τσαμπα ο φοβος... :-P

gM4vp2.png

Ξενυχτάω λίγο γιατί η Ιφιγένεια έκανε εμετό νωρίτερα και έγινε μούσκεμα το κρεβάτι της. Τα άλλαξα όλα, γύρισα και το στρώμα. Για να δούμε πως θα πάει η νύχτα.

Φαίη, τι αγχώνεσαι εσύ; αφού έχεις το μέσον ;) (πλάκα κάνω, καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου)

Άσχετο το ξέρετε αυτό;

http://www.elladanews.gr/article/187670-neo-athens-metro-mall-ston-agio-dimitrio.html

Πολύ χάρηκα που το είδα γιατί είναι αρκετά κοντά μου. Πάω και με τα πόδια δηλαδή. Αν ανοίξει όντως το Νοέμβριο, κερνάω καφέ στη γιορτή μου :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλε μα ποια ειναι αυτα τα ξενοδοχεια?ποτε δεν τα εχω δει ή ακουσει:mrgreen:

οντως μικρη και αθωα ησουν και ξαφνικα εμαθες οτι εισαι εγκυος.χαχαχαψουυυυυ

και εγω θα φοβομουν αν εβλεπα ασημι αυτοκινητο ..........

πλακα κανω μικρη μου!!και εγω θα φοβομουν αν εβλεπα καποιον κοντα στο σπιτι μου για ωρα.ειδικα στην ερημια.

4ywWp2.png

Μαρακι το ξερω εδω και καιρο αυτο. Ειναι 2 λεπτα ακριβως απο το σπιτι της μαμας μου! Γιατι εκανε παλι εμετο η Ιφιγενειουλα?

Ειρηνη διπλα στο μικρη και αθωα να βλεπω και τη λεξη "περιστερα" να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη!! :lol:

Μωρε δεν τρομαξα τοσο γιατι εχει κοσμο στις βιλες απεναντι αλλα οσο να 'ναι αγριευτηκα... :roll:

Πλακα - πλακα ξενυχταμε ομαδικως εδω περα.. Πριν λιγο εφυγε η Ρουλα (που μενει απο κατω μας και εχει το μωρακι 1 μηνα)... Τη θηλασε στις 11:30 και μολις την εβαλε για υπνο ανεβηκε... Τωρα με πηρε τηλ. ο Φλοριαν, ειχε παει τη μανα του στο νοσοκομειο και τωρα ερχονται πισω, οποτε ειπε να περιμενω αναπαντητη για να κατσουμε λιγο μεχρι να ερθει ο Βασιλης σπιτι!

Ερημια - ερημια, αλλα ολα τα ξενυχτοπουλια εδω μαζευτηκανε!!! Ειρηνη μηπως να ερχοσουν κι εσυ κατα 'δω?? :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

να σου πω αν ειναι να το κανω θα το κανω με ολα τα κομφορτ.το μπεμπη με την κουνια του εμενα με την κρεβαταρα μου και ολα τα αξεσουαρ μας.ωραια θα ηταν.που πηγες?γιατι εγκατελειψες ετσι ενωρις?

4ywWp2.png

Καλημέρα στις Μανούλες από Ηλιούπολη

και στο Παρθεναγωγείο :tongue::tongue::tongue::tongue: (η μία πήγε για το jaccuzi και η άλλη δεν το ξέρει καν :rolleyes: )

:lol::lol::lol::lol::lol: έχω γελάσει πολύ από χθες, όπως καταλαβαίνετε.

Η Ιφιγένεια ξύπνησε με γκρίνια σήμερα (μάλλον της την έχει βαρέσει και αυτηνής η κλεισούρα). Κατά τα άλλα καλά.

Φιλάκια σε όλες :-D

Α, Ειρήνη και Φαίη αν κάποιος άγνωστος στο δρόμο σας προσφέρει σοκολάτες ή καραμέλες μην τις πάρετε χαχαχαχα (ακόμα γελάω)

etCDp3.png hk8kp3.png

Α, Ειρήνη και Φαίη αν κάποιος άγνωστος στο δρόμο σας προσφέρει σοκολάτες ή καραμέλες μην τις πάρετε

Too late.. :cool:

Χαχαχαχα!!!

Περιττο να σας πω πως νυσταζω σαν τρελλη! Γιατι αραγε?:roll:

Το πρωι πηγαμε για μπανιο παλι με τα παιδια, αλλα η θαλασσα ηταν ψιλοβρωμικη σημερα και δεν την ευχαριστηθηκαμε!:?

Ο Βασιλης παλι δουλευει νυχτα σημερα, οποτε λεω να την πεσω για κανενα 2ωρο μιας και η Μαρια θα ειναι ολο το απογευμα μαζι μου!

Φιλια σε ολες!!:-D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

kalhmera κ απο μενα!

φτασαμε αισιως τα 6 μπανακια σημερα αν κ οπως ειπε η φαιη η θαλασσα δεν ηταν καλη.εφαγε και μια ξεγυρισμενη τουμπα η ελισαβετ απ την ξαπλωστρα στην αμμο ουτε που προλαβα να τη δω:cry:ελπιζω να προλαβω να κανω κ αλλο ενα αυριο πριν αδιαθετησω.

εχω κ εγω μια νυστα με δυσκολια κρατιεμαι ξυπνια...σε λιγακι θα την ταισω κ θα παω να την πεσω.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλε τι εγινε εδω?δεν εμπηκε καμια απο το μεσημερι?θα τρελαθουμε τελειως?φαιη ουτε συ?καλα.........

μαρακι ελπιζω να ειναι καλα η ιφιγενειουλα σας.οσο για το κερασμα μπορεις να μας το κανεις και χωρις να γιορταζεις.

4ywWp2.png

Ειρηνη οπως βλεπεις μπηκα... Απλα μεχρι τωρα ξενυχτουσα παρεα με τη Ρουλα και το μωρο απο κατω.. Δεν υπηρχε περιπτωση να μη μπω (εκτος αν αρρωσταινα παλι!)..

Πλακα - πλακα πρεπει να το κοιταξω αυτο.. Δεν αστειευομαι, οταν ειμαι μονη με πιανει μεγαλο ψυχοπλακωμα, σκεφτομαι συνεχεια μ@λ@κιες και με πιανει εμμονη με την καθαριοτητα. Ενω οταν ειμαι με κοσμο (π.χ. με τους απο κατω ή με τη Μιμοζα) ειμαι καλα.. Αφηστε που πλεον με ανησυχει το οτι δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα... Κυριολεκτω κοριτσια, αν δεν παει 4 - 5 δεν κλεινει το βλεφαρο ουτε για αστειο....

Τωρα που πρεπει να απευθυνθω για αυτο δεν εχω ιδεα! Ετσι και παω σε ψυχιατρο και του αραδιασω τις σκεψεις που κανω και οσα κρυβω μεσα μου θα με πλακωσει στα αγχολυτικα και δεν θελω!

Τελος παντων.. Παω να ξεπλυνω τη χλωρινη απ' το μπανιο :cool:

Φιλακια! :D

gM4vp2.png

και εγω κατι τετοιε βλακειες σκεφτομαι.ολο τα χειροτερα.ευτυχως εγω δεν εχω φτασει στο σημειο να θελω να καθαριζω μανιωδως.εμενα τοτε θα μου εγραφε ο γιατρος ψυχοφαρμακα.ελπιζω να κοιμασαι τωρα.καθομαι εγω στο ποδι σου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...