Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες, να ειστε καλα! Κι εσεις να ειστε παντα γερες και ευτυχισμενες και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου στη Γιωτα και στη Μαριανδ χρονια πολλα, καλα και ευτυχισμενα με ηρεμια και ευτυχια! :D

Συγγνωμη που χαθηκα αυτες τις μερες, αλλα με τον πυρετο δεν ειχα καταφερει να κανω ουτε τα βασικα για το σπιτι κι εχθες που συνηλθα με την εναρξη της αντιβιωσης εκανα γενικη και μου πηρε σχεδον ολη τη μερα.. Ευτυχως ηταν ο Βασιλης εδω και μου κρατησε τη Μαρια! Το βραδυ μπηκα να γραψω αλλα η κωλοσυνδεση με πετουσε συνεχεια εξω και τελικα τα παρατησα...

Σημερα πηγαμε στη μαμα μου να φαμε και κατσαμε εκει μεχρι το απογευμα αργα. Μετα γυρισαμε εδω και πηγαμε κουνιες το Μαρακι και εχω εδω και 4 ωρες που μ@λακιζομαι.... Δεν με πιανει υπνος με τιποτα ρε γαμωτο, γιατι εχει απορρυθμιστει ετσι το ρολοϊ μου δεν ξερω! :roll:

Αυριο το πρωι θα ερθουν ο Αντωνης με τη Σοφια να παμε για μπανακι, οποτε θα τα πουμε κατα το μεσημερακι!!

Φιλια πολλα σε ολες!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαρουμενα μηνογενεθλιακια στο μπεμπη μου!!να μας ζησει!

μαρινακι και μαρακι85 να χαιρεστε και εσεις τα μικρακια σας παντα ευτυχισμενα και υγιεστατα!!!ειμαστε 7 πια!!!!

4ywWp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Φαίη και Σοφία καλές βουτιές!

Ναταλία καλά να περάσετε στην Κάρυστο και καλή διασκέδαση με τον Τάσο!

ευτυχως που εισαι καλυτερα φαιη.τις ιδιες αυπνιες εχω και εγω.μιλαμε για τρελο ξενυχτι.που θα πατε για μπανιο?

Ειρήνη τι ώρες είναι αυτές που κυκλοφορείς στο φόρουμ; :roll::lol: Είναι κι άλλοι τέτοιες ώρες μέσα;

χαρουμενα μηνογενεθλιακια στο μπεμπη μου!!να μας ζησει!

μαρινακι και μαρακι85 να χαιρεστε και εσεις τα μικρακια σας παντα ευτυχισμενα και υγιεστατα!!!ειμαστε 7 πια!!!!

Αν και το παραπάνω μάλλον το προόριζες για τις Μανούλες Ιανουαρίου...να τον χαίρεσαι το γιο σου το λεβέντη!!

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μολις μπηκαμε σπιτι απο τη θαλασσα... Η Μαρια βαρεθηκε κι ετσι οταν αποφασισαν τα παιδια να φυγουν, φυγαμε κι εμεις. Ο Βασιλης μας πηγε μια βολτα μεχρι την Αναβυσσο με το αυτοκινητο και πριν λιγο γυρισαμε σπιτι.. Τωρα κανει μπανιο με τη Μαρια και εγω περιμενω να βγουν για να την ταϊσω φρουτοκρεμα και να μπανιαριστω κι εγω. Εγω βεβαια, μονο μια βουτια εκανα, με εφαγαν τα ξενυχτια και νυσταζα σαν τρελλη, αλλα δεν πειραζει!

Τωρα επειδη νιωθω παλι ατονια, θα βαλω λιγα μακαρονια με κιμα που γινονται γρηγορα να φαμε και μετα θα την αραξω στον καναπε. Ο Βασιλης δουλευει βραδυ σημερα :( και το απογευμα αν κανει τετοια ζεστη δεν το κοβω να βγαινουμε εκτος... Θα λαλησουμε στο τελος απ' την πολλη κλεισουρα, αν δεν εχεις αυτοκινητο εν τελει δεν μπορεις να κανεις τιποτα... :?

Αυτα τα ολιγα απο εμας.... Θα τα πουμε κι αργοτερα!!

Φιλακια!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ναι εχει γινει δυο μετρα ντελικανης!!ουτε στο μπανακι του δεν χωραει πια.παω να του παρω τζακουζι

:lol::lol::lol:

Να δω το γαντζο σε τζακουζι και τι στον κοσμο! :tongue:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γιατι να μην τον δεις?βεβαια και τζακουζι και σπα και απο ολα!

Ειρηνη μου αν του παρεις τζακουζι και σπα, θα ερθω να με υιοθετησεις...!!!!! :lol::lol::lol:

Πριν κανουμε τη Μαρια με το Βασιλη πηγαιναμε 2 φορες το μηνα και χαλαρωναμε... Τωρα εχουμε να παμε απο τον Δεκεμβριο που ειχαμε επετειο αλλα γυρνοντας η Μαρια ειχε πυρετο και μας βγηκε ξινο... :roll:

gM4vp2.png

καλημερα κ απο μας και καλη εβδομαδα να εχουμε!

μολις γυρισαμε κ εμεις απ το μπανακι ωραια ηταν και σημερα αλλα φαγαμε τρελλη ζεστη στο γυρισμο...

ειρηνακι να σου ζησει ο γατζος μεγαλωσε τ αντρακι σου!χαρουμενα μηνογενεθλια!

ναταλια καλα να περασετε στη καρυστο θα ναι ωραια να βγειτε τα δυο σας!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σοφακι σε ευχαριστω!οντως μεγαλωσε εχει γινει ναααααααα με το συμπαθειο!

φαιη τουλαχιστον εσεις το εχετε κανει.εγω τι να πω?ουτε που τα εχω δει καννννννν!!!1τα τζακουζια

4ywWp2.png

Φαίη που πηγαίνατε για spa;

Εγώ έχω πάει μια φορά μόνο στο spa του Hilton. Ήταν ένα event που είχε οργανώσει μεγάλη εταιρεία επίπλων για να κάνει promotion στα προϊόντα της. Μας είχαν εκεί από το πρωί μέχρι το απόγευμα και μας περιποιούνταν. Εκτός από το μασάζ μου άρεσαν πολύ επίσης το χαμάμ και η γυμναστική pilates. Έχουν περάσει έξι χρόνια και ακόμα το θυμάμαι (εμότικον που ονειροπολεί).

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...