Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα!

Δεν μου φτανουν οσα περναω, σημερα η Μαρια ξυπνησε απ' τις 5... :shock::shock::twisted::twisted:

Μιλαμε εχω εξαντληθει εντελως... Ο πυρετος να ανεβοκατεβαινει ολη τη νυχτα και η Μαρια απ' τις 5 κι επειτα να κελαηδαει....

Στις 7μιση ξυπνησα το Βασιλη και κατα τις 8 πηγαμε στο Κεντρο υγειας.. Με εξετασε εκει ενας γιατρος "γενικης ιατρικης" και ειπε πως ειναι λιγο πρησμενοι οι λεμφαδενες μου. Επισης ειπε πως σερνεται τετοια ιωση μονο με πυρετο και κανενα απολυτως αλλο συμπτωμα.. Μου εγραψε augmentin, ειπε να ξεκουραζομαι καλα (εδω γελανε :rolleyes:) να τρωω πολλα φρουτα και λαχανικα (κυριως χυμο πορτοκαλιου) και οταν ανεβαινει ο πυρετος να παιρνω ponstan. Τον ρωτησα ποσο καιρο θα ειμαι ετσι, και ειπε μπορει απο σημερα να εισαι ενταξει αλλα το περισσοτερο που κραταει αυτη η ιωση ειναι 10 μερες (Μακρια απο εμας, δεν αντεχω αλλο! :|)

Μετα πηγαμε μεχρι τη μαμα μου να ψωνισουμε, η Μαρια ειχε τετοια γκρινια που μου ερχοταν να την παρατησω εκει και να φυγω και μολις πηραμε οσα πραγματα θελαμε, πηραμε το δρομο της επιστροφης.

Ο Βασιλης εφυγε για δουλεια, εγω μαζεψα το σπιτι και τακτοποιησα τα πραγματα απ' τις σακουλες, η Μαρια ειχε φαει ενα σκασμο μακακιες και δεν ηθελε να φαει φρουτοκρεμα με αποτελεσμα να μου σπρωξει τα χερια και να χυθει κατω ολη :evil: Ενας χαμος.... Δεν αντεξα, της αλλαξα πανα στα γρηγορα και την εβαλα στην κουνια της. Μετα απο κανενα 20λεπτο κοιμηθηκε (λογικο αφου ειναι ορθια απ' τις 5) κι εγω εβαλα μια σουπιτσα στα γρηγορα να φαω και να φαει κι εκεινη οταν σηκωθει.

Ειλικρινα κοριτσια νωθω τοσο κουρασμενη και αδυναμη που και να κλαψει δεν εχω σκοπο να τη βγαλω απο το δωματιο της πριν τις 5. Μιλαμε σερνομαι στην κυριολεξια... :(

Αυτα τα νεα μας...

Φιλακια σε ολες (απο μακρια βεβαια!)...!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από δω!

Φαίη τι να σου πω...ο Θεός μαζί σου (πυρετό σε συνδυασμό με καύσωνα).

Σοφία ελπίζω να ξέμπλεξες γρήγορα από τις εξωτερικές δουλειές σήμερα.

Γλυκούλα για αλλη μια φορά μπράβο στο γιο σου!

Χθες το απόγευμα είχα την έμπνευση να πάμε στο αναψυκτήριο (βλ. φωτο στο facebook). Καλά ήταν :) Ο Ευριπίδης ρώταγε αν θα έρθει και ο φίλος του ο Νικόλας.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κι από δω!

Φαίη τι να σου πω...ο Θεός μαζί σου (πυρετό σε συνδυασμό με καύσωνα).

Σοφία ελπίζω να ξέμπλεξες γρήγορα από τις εξωτερικές δουλειές σήμερα.

Γλυκούλα για αλλη μια φορά μπράβο στο γιο σου!

Χθες το απόγευμα είχα την έμπνευση να πάμε στο αναψυκτήριο (βλ. φωτο στο facebook). Καλά ήταν :) Ο Ευριπίδης ρώταγε αν θα έρθει και ο φίλος του ο Νικόλας.

Φιλάκια σε όλες

μαρακι μια χαρουλα ειναι το μπεμπακι σας!φτου φτου να μην το ματιασω.καλα και ο ευρυπιδης ειναι πολλες χαρες μαζεμενες.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

μαρακι μια χαρουλα ειναι το μπεμπακι σας!φτου φτου να μην το ματιασω.καλα και ο ευρυπιδης ειναι πολλες χαρες μαζεμενες.

Ευχαριστώ Ειρήνη!

Φαίη πως είσαι σήμερα, συνήλθες;

Οι υπόλοιπες όλες καλά;

Η Ιφιγένεια και εγώ είμαστε πάλι μόνες και χωρίς αυτοκίνητο :( και με αυτόν τον καύσωνα δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά με τα πόδια. Προβλέπω να λαλήσουμε από την κλεισούρα στο τέλος :evil:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?ελπιζω να ειστε καλα ολες!

φαιη ελπιζω να αισθανεσαι καλυτερα σημερα.

μαρακι καλο κουραγιο αυτες οι μερες ειναι δυσκολες με τοση ζεστη δε μπορεις να πας πουθενα σε καταλαβαινω απολυτα!

εμεις πηγαμε το πρωι για μπανακι τελεια ηταν παντα μ αρεσε το πρωινο μπανιο!πηγαμε κατα τις 9 και, λιγο αργοτερα να πηγαιναμε δε θα βρισκαμε να κατσουμε πουθενα!μα καλα απο τι ωρα πανε ηθελα να ξερα...τεσπα σημασια εχει οτι το ευχαριστηθηκαμε και οι 3 μας:)ευτυχως μαγειρεψε η μαμα μου σημερα και για την ελισαβετ γιατι μ επιασε φοβερη υπνηλια μετα τη θαλασσα-σε καμια ωρα θα τη ταισω και θα ξαπλωσω λιγακι.

φιλια πολλα και καλο σκ να εχουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?

φαιη πως εισαι?

μαρακι δυσκολο να μην εχεις αμαξι με τετοια ζεστη...

εμεις ξεκινησαμε για θαλασσα αλλα ηταν χαλια πολυ και εφυγα ετσι οπως πηγαμε...

φιλακια πολλααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ με τον Κώστα είχαμε πάει 4 μέρες Νάξο και γυρίσαμε εχθές. Τα παιδιά τα κρατήσανε οι γονείς μου αλλά τους βγάλανε την πίστη!!!

Φαίη περαστικά.Ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα.

Μαρία τον έψαχνε τον Νικόλα ο Ευριπίδης ε; Σε λίγες μέρες εκεί θα ξημεροβραδιαζόμαστε!!!

Ειρήνη ωραίο το νησί σου. Τόσα χρόνια δεν είχαμε πάει ποτέ. Και για μόνιμα να μένεις εκεί καλά είναι.

Α! Και χρόνια πολλά μας!!! Ο Κώστας έχει γενέθλια τον 15αύγουστο οπότε έχουμε διπλή γιορτή εμείς.

Εσύ Μαρία τώρα γιορτάζεις; Αν ναι χρόνια σου πολλά!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

μαριανδ χρονια πολλα για την γιορτουλα σου και να χαιρεστε και τον αντροπατερουλη σας!να ειστε πολυχρονοι!!

γιωτουλα να εισαι πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη με τους 4 ερωτες της ζωης σου!!!

μαρακι εσυ δεν γιορταζεις αλλα να εισαι και εσυ πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη.

το μαρακι της φαιης φανταζομαι δε γιορταζει αλλα να ειναι και αυτο πολυχρονο!!

γενικα να ειμαστε ολες και ολοι και ολα πολυχρονα.δεν το παχυνα πολυ

ας ερθουμε τωρα στα της μαριανδ!!!!

ααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι το εκανες αυτο?πηγες ναξο και εχεις το θρασος και το λες?????θα πλανταξω στο κλαμα!!!!!δεν με σκεφτηκες καθολου?παιδια ειλικρινα ανατριχιαζω οταν ακουω για ναξο.θελω να παω μονιμα.και ο δημητρακης μου θελει.μου λεει βρες τι να κανουμε εκει και παμε αυριο το πρωι (καλα για αυριο το πρωι δεν θα παιζουν και εισητηρια).

πολυ χαρηκα που σου αρεσε.

φαιη που και πως εισαι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Στο Μαράκι της Φαίης

Στη Γιώτα

Στη maria nd και τον Κώστα

Ελπίζω να μην έχουμε άλλον εορτάζοντα και τον ξέχασα :?

Εγώ γιορτάζω 21 Νοεμβρίου

Φιλάκια σε όλες :D:D

ΥΓ Ειρήνη πως πήγαν τα ψώνια;

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα σας!

χρονια πολλα στους εορταζοντες μας!γιωτα και μαρια νδ χρονια σας πολλα κ ευτυχισμενα!μαρια νδ να χαιρεσαι το συζυγο πολυχρονος!φαιη κ εσυ να χαιρεσαι τη κουκλα σου!

να περασετε ολες ομορφα οτι κ αν κανετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα και απο εμενα!!!να ευχηθω και χρονια πολλα στους εορταζοντες πρωτα...

φαιη μου να χαιρεσαι το μαρακι σου και να την καμαρωσεις οπως θελεις...

γιωτα μου να χαιρεσαι την υπεροχη οικογενεια σου και

μαρια ν.δ. χρονια πολλα και σ εσενα και στον αντρα σου να τα χιλιασει να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι...

εμεις πηγαμε το πρωι εκκλησια και μετα θα παμε σε συγγενεις που γιορταζουν...

φιλια πολλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ,ΣΤΗ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΔ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ....

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΓΛΥΚΟΥΛΑ,ΕΙΡΗΝΗ,ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

l9Iop2.png

ναταλακι με το καλο να συναντηθειτε και να περασετε ωραια!και νομιζω οτι το δικαιουστε να βγειτε μονοι σας μετα απο 4 μηνες.καλα να περασετε!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...