Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις εχθες δεν πηγαμε πουθενα το απογευμα εν τελει...

Ο Βασιλης εφυγε απο τις 4μιση το μεσημερι. Εγω εκεινη την ωρα κοιμομουν.. Με ξυπνησε καποια στιγμη η φωνουλα της Μαριας που την ειχε βαλει ο Βασιλης πριν φυγει στην κουνια. Σηκωθηκα και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, το κεφαλι μου το αισθανομουν παρα πολυ βαρυ... Χαλια!

Πηγα να παρω αγκαλια το παιδι και αισθανομουν πολυ ζεστη. Εβαλα θερμομετρο και εδειξε 38,6. Το βαζω στη Μαρια, 36,3. Ξαναβαζω σε εμενα 38,5 :?

Δεν περναει μιση ωρα, με πιανει εντονος πονος στην κοιλια.. Τρεχω στο μπανιο και (τι τελεια :rolleyes:) ειχα αδιαθετησει :mad:

Πως τα εβγαλα περα μεχρι το βραδυ που την εβαλα για υπνο ουτε εγω ξερω.... Δεν ειχα καθολου φαρμακα στο σπιτι, η Μιμοζα με το Σωτηρη λειπουν απο την Πεμπτη που μας περασε, ο Ερμης με τη Ρουλα απο κατω δεν ηταν εχθες εδω και ο Βασιλης δεν μπορουσε να φυγει απ' τη δουλεια... Δραμα!

Ευτυχως ηταν και η Μαρια αρκετα ησυχη.. Εγω ημουν ξαπλωμενη στον καναπε κι εκεινη εφερνε εκει τα παιχνιδια της και επαιζε.. Λες και το καταλαβαινε πως δεν ειμαι καλα και καθοταν οσο πιο ησυχη αντεχε!

Τελικα ο Βασιλης ηρθε στις 12:30, με ξυπνησε για να βαλω θερμομετρο και εκεινη την ωρα ειχα 40,1 :shock: Μου εδωσε 2 κουταλιες της σουπας ponstan απο της Μαριας το σιροπακι και εκτοτε δεν εχω κανει παρα μονο λιγα δεκατα το πρωι.. Αλλα αισθανομαι πολυ αδυναμη, με ποναει ολο μου το κορμι! :roll:

Ο Βασιλης δουλευει παλι απογευμα σημερα εως τις 12 το βραδυ και οπως καταλαβαινετε θα φαω καλο αγγουρι παλι μονη μου! :(

Τωρα εχει παρει τη Μαρια και εχουν παει για μπανιο, να ξεδωσει λιγο κι εκεινη γιατι δεν το κοβω να βγαινουμε παλι το απογευμα!

Εσεις που εξαφανιστηκατε ολες σημερα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε φαιη ???τι επαθες μικρη μου?απο τι να ναι τωρα αυτος ο πυρετος?περαστικα σου.μαλλον καταλαβαινει η μικρη σου,πιστευω οτι καταλαβαινουν την διαθεση των γονιων τους.πολλα περαστικα σου.

εμεις θα παμε για μπανιο παλι σημερα.να δουμε μπας και κανω και γω.σημερα θα το βαλουμε τον μπεμπη και ας κλαψουριζει.μηπως ειναι κακο?εννοω να δειχνει οτι φοβαται και εμεις να τον βαλουμε?

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Φαίη περαστικά σου κοριτσάκι μου :( Καταλαβαίνω την απελπισία που ένοιωσες (ξέρεις ότι το έχω δει το έργο) αλλά από ό,τι φαίνεται την κατάλαβε και το Μαράκι. Είδες βρε τι παιδί με καταννόηση έχεις; Να μάθεις να γκρινιάζεις άλλη φορά :D.

Ειρήνη ο Ευριπίδης φέτος μπήκε πρώτη φορά ευχαρίστως στη θάλασσα. Τι να σου πω...

Εγώ σκέφτομαι να πάρω sling γιατί η Ιφιγένεια δεν κάθεται ούτε 5 λεπτά. Όποτε θα ξεκινήσω babywearing. Κατά τα άλλα καλά είμαστε.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα κοριτσακια!

φαιη περαστικα σου!ευτυχως το μαρακι εδειξε κατανοηση-ειδες τι θησαυρο εχεις?:D

μαρακι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ βολικο το σλινγκ σου λυνει τα χερια.

γλυκουλα τα πηρα σημερα τα κουπονακια θα τα χρησιμοποιησω αμεσα!σ ευχαριστω και παλι!

ειρηνη κ μενα η ελισαβετ τη πρωτη φορα που την εβαλα ψιλογκρινιαζε δε της αρεσε τη δευτερη ομως το καταφχαριστηθηκε.αν δεις οτι κλαιει αστον για την επομενη φορα.καλο μπανακι!

εμενα μ εφαγε η ζεστη βγηκα νταλα μεσημερι να παω στη τραπεζα για λογαριασμους ελιωσα μιλαμε!την παρασκευη τα υπολοιπα δεν αντεξα να τα τελειωσω ολα σημερα.μολις εβαλα και την ελισαβετ για υπνο και καθομαι και χαζευω μεχρι να τελειωσει το πληντυριο κ να παω ν ατην πεσω κ εγω καμια ωριτσα.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να 'μαι παλι!

Ενω το πρωινο εδειχνα να καλυτερευω, το μεσημερι μολις φαγαμε, χτυπησα ενα 38αρι... Ο Βασιλης ωρυοταν να παμε στο κεντρο υγειας στα Καλυβια αλλα του ειπα καλυτερα να παμε αυριο αν δεν μου περασει..

Η Μαρια το απογευμα ειχε πολλη ενταση.. Πηγαινε συνεχεια στην πορτα και ελεγε "γεια" για να κατεβουμε κατω αλλα δεν ειχα κουραγιο. Κατα τις 8 την επιασε τρελα (2η μερα μεσα το απογευμα, λογικο ηταν!) και αρχισε τα κλαμματα. Τελικα στις 9 την εβαλα για υπνο. Δεν αντεξα παραπανω!

Εχω τρελλη αιμορραγια, σε σημειο να λερωσω τον καναπε ενω φορουσα 2πλη σερβιετα.. Πηρα το γιατρο μου τηλ. και μου ειπε πως καπου υπαρχει λοιμωξη στον οργανισμο και γι' αυτο εχω τοση αιμορραγια μαζι με τον πυρετο.. Τον ρωτησα μηπως φταιει η υπερπλασια και μου απαντησε οχι. Του ειπα πως θα παω το Σεπτεμβρη και μου ειπε "σε παρακαλω, μην το αφησεις αλλο". Πριν την επεμβαση θελει να με δει για να δει σε τι κατασταση βρισκεται ο τραχηλος (αν εχει μεγαλωσει/μικρυνει/παραμεινει ιδιο το "εξογκωμα") και μετα τα κανονιζουμε ολα. Οσο για την αμοιβη μου ειπε οταν και οποτε εχω. Μενει τωρα να βρω που θα αφησω τη Μαρια (αν και το πιθανοτερο ειναι να την παρω μαζι μου). Οσο για την αιμορραγια, μου ειπε οχι ζεστα ντους και να παρω ενα mitrotan την ημερα (εννοειται πως δεν εχω σπιτι :rolleyes:)

Ψυχοπλακωθηκα γιατι στενευουν τα ορια για την επεμβαση.. Με εχει ριξει και ο πυρετος, μου τη δινει που ειμαι μονη μου, μου λειπουν πολυ και τα παιδια (ο Σωτηρης με τη Μιμοζα και τον αδερφο της το Φλοριαν) και ειμαι πολυ down... :(

Αυτα.. Μη σας ζαλιζω αλλο!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για αναρρωση!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαιη μου περαστικουλια!!!μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και η μαρια θα δεις θα ειναι το καλυτερο παιδι καταλαβαινει οτι η μαμα της δεν ειναι καλα...

σοφια μου πολυ χαιρομαι που τα παρελαβες γιατι αγχωθηκα που δεν τα ειχες παρει...

να χαιρεσαι την ελισαβετ σου εσυ...

οι υπολοιπες τι κανετε?εμεις σημερα βγαλαμε και το δευτερο δοντακι μας και ημασταν πιο ησυχα παιδακια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα κοριτσια!

Ειμαι απυρετη απο εχθες το βραδυ στις 2! :D

Ομολογω πως δεν αισθανομαι και εντελως περδικι, αλλα οχι και το χαλι των προηγουμενων ημερων.. Η αιμορραγια καπως μετριασε αλλα ποναει η μεση μου και η κοιλια μου χαμηλα.. Ελπιζω με τις μερες να περασουν κι αυτα!

Σημερα το πρωι σηκωθηκε ο Βασιλης για τη Μαρια (αυτο ειναι το καλο του να εισαι ασπρος κι οχι ροδαλος - ροδαλος :lol:) και μου εκλεισαν και την πορτα για να μην με ενοχλουν! Στις 10:15 χτυπησε το κινητο μου.. Μεσα στον υπνο μου το σηκωσα νευριασμενη αλλα μολις ακουσα ποιος ηταν μου εφυγαν ολα! Γυρισε ο αδερφος της Μιμοζας!!! Ηταν στο σπιτι του απεναντι κι ηθελε να βγω στο μπαλκονι αλλα του εξηγησα πως ειμαι αρρωστη κι ειπε μολις καλυτερεψω θα τα πουμε!! Τα παιδια βεβαια θα γυρισουν μετα τις 20 :|

Ο Βασιλης τωρα ειναι με τη Μαρια για μπανιο. Εγω καθομαι στον καναπε και χαζευω. Σημερα δουλευει μεσημερι αρα θα ειναι σπιτι κατα τις 9. Καλυτερα απο το να ειμαι μονη μου το βραδυ!

Αυτα τα ολιγα κι απο εμας!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη χαιρομαι που εισαι καλυτερα σημερα!οσο για την αιμορραγια μπορεις να παρεις και πονσταν(μου το χε πει ο γιατρος μου ,γι αρκετο καιρο μετα τη γεννα ειχα ποταμι αιμα στις περιοδους) θα σου περασει κ ο πονος.και να κανονισεις την επεμβαση γρηγορα να ησυχασεις απ αυτο!

γλυκουλα σ ευχαριστω για τις ευχες σου!καλες μασες στον ευθυμη!

εγω βαριεμαι ελεεινα αυτες τις μερες ολος ο κοσμος φευγει διακοπες κ μ εχει παρει απο κατω που εμεις δε θα παμε...δεν υπηρξε καλοκαιρι που να μην πηγα εστω και 4-5 μερες καπου.θελω να κανει και κανα μπανιο η ελισαβετ μονο 3 εχει κανει:(μου τη δινει να μενω αυγουστο στη πολη τοση ησυχια ηρεμια καθολου κινηση στους δρομους δε μ αρεσει!!τεσπα καλα να ειμαστε θα μου περασει.παω να κανω καμια δουλεια να μη το σκεφτομαι!!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εμενα να δεις πως μου την εχει δωσει Σοφακι... Φυγανε και τα παιδια (που οσο να 'ναι ημασταν μαζι καθε βραδυ) και μου την εχει βαρεσει στα νευρα!

Ξεχασα να σας πω: Με πηρε εχθες η κουμπαρα μου τηλ. Μεχρι τωρα ποτε δεν το ειχε κανει, προφανως ειδε πως μετα απο οσα ειπε δεν ξανασηκωσα το τηλ.να την παρω και εκανε εκεινη την κινηση. Το σηκωσα με ενα απλο "ναι", ενω συνηθως λεω "ελα Μαρακι". Με ρωτησε τι κανω, τι κανει η Μαρια, τι κανει ο Βασιλης, που δουλευει ο Βασιλης σημερα, και γιατι δεν την παιρνω κανενα τηλεφωνο. Τη ρωτησα για ποιον λογο να την παρω αφου την τελευταια φορα ειπε οσα ειπε τελος παντων και απαντησε πως ειναι πολυ πιεσμενη και δεν εννοουσε οσα ειπε. Της εξηγησα πως ηταν απαραδεκτη και οτι με στεναχωρησε παρα πολυ και ειπε να μην της δινω σημασια γιατι μας αγαπαει πολυ και οσα λεει πολλες φορες δεν τα εννοει. Και να σας πω την αληθεια την καταλαβαινω, τρεχει ολη μερα, εχει 3 παιδια, δουλευει, την εχουν πνιξει τα χρεη, δεν εχει βοηθεια απο πουθενα και ειναι λογικο. Το κλεισαμε κλαιγοντας και οι δυο... αλλα αυτη τη φορα απο συγκινηση κι οχι απο νευρα! :-P

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Γλυκούλα καλορίζικο το καινούργιο δόντι :)

Σοφία σε καταλαβαίνω. Για μένα είναι η τρίτη φορά που μένω καλοκαίρι στην Αθήνα. Η πρώτη ήταν όταν ξεκίνησα να δουλεύω και δεν είχα άδεια (καλοκαίρι του 1989). Τότε μου είχε κακοφανεί πολύ. Η δεύτερη ήταν όταν είχα νεογέννητο τον Ευριπίδη (καλοκαίρι του 2006). Είχα και επιλόχειο κατάθλιψη και έκλαιγα συνέχεια. Και η τρίτη τώρα. Τι να κάνουμε; εύχομαι του χρόνου να είμαστε καλά και να αποζημιωθούμε :D

Φαίη χοντρό λούκι τράβηξες καλοκαιριάτικα βρε παιδί μου. Τουλάχιστον τώρα είσαι καλύτερα :) Όσο για την κουμπάρα σου, είδες; όλα μια χαρά!!!!

Χθες πήγαμε οικογενειακώς supermarket και κατέληξε σε καυγά ανάμεσα στο Διονύση και τον Ευριπίδη.

Λοιπόν το story έχει ως εξής: ο Ευριπίδης δεν τρώει το γιαούρτι. Ποτέ δεν του άρεσε, καμία γεύση, καμία μάρκα. Στον παιδικό πολλά παιδάκια τρώνε γιαούρτι και επειδή θέλει να λέει και αυτός ότι τρώει, παίρνουμε αυτά τα επιδόρπια γάλακτος με σοκολάτα (πουτίγκες) που μοιάζουν οι συσκευασίες τους με των γιαουρτιών. Ε, τσακωθήκαν μέσα στο Βασιλόπουλο γιατί ο Ευριπίδης έλεγε "θέλω γιαούρτι σοκολάτα" και ο Διονύσης απαντούσε "δεν υπάρχει γιαούρτι σοκολάτα, κρέμα σοκολάτα είναι αυτό". "Όχι γιαούρτι" έλεγε ο ένας, 'όχι κρέμα" απαντούσε ο άλλος. Γενικώς έχουμε κάτι κοκορομαχίες τώρα τελευταία, γιατί ο Διονύσης δεν είναι ευέλικτος και ο Ευριπίδης είναι πεισματάρης, οπότε καταλαβαίνετε...

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα παλι (αν εξαιρεσετε ενα 10ημερο περυσι), ειναι το 4ο καλοκαιρι που μενω εδω... Το 2007 δουλευα, το 2008 ημουν εγκυος στη Μαρια και ο γυναικολογος ειπε οχι ταξιδια, περυσι η Μαρια ηταν βρεφακι και πηγαμε μονο μια εβδομαδα στους κουμπαρους μας και φετος μετα απο 11 μηνες αναρρωτικη, ο Βασιλης δεν δικαιουται αδεια... Οποτε λεμε να βαλει τη βραχεια (μονο αυτη δεν μπορουν να του κοψουν), που ειναι 11 μερες σε διαρκεια κατα το Σεπτεμβρη και να παμε οπουδηποτε... Φτανει να αλλαξουμε λιγο παραστασεις γιατι δεν την παλευω αλλο!

Σημερα μας υποσχεθηκε πως αν ειμαι καλα οταν γυρισει, θα παμε βολτα με το αυτοκινητο μεχρι τα Καλυβια. Δεν ειναι μακρια αλλα να βγω λιγακι εξω κι εγω (η Μαρια κι εχθες και σημερα πηγε για μπανιο το πρωι). Πριν λιγο θερμομετρηθηκα και εχω δεκατα.. Πιστευω ειναι η τελευταια εξαρση και ευχομαι να μην ανεβει παλι πυρετος! :|

Αφηστε δε και το αλλο... Ξεμεινα απο σερβιετες και το ειδα πριν απο λιγο! :shock: Εστειλα μηνυμα στη Ρουλα και της ειπα αν εχει να τις βγαλει εξω και θα παω να τις παρω για να μην ερθω σε επαφη μαζι τους και κολλησω και το μωρο τιποτα... Η Ρουλα το ειχε στο αθορυβο (κλασσικα για να μην ξυπνησει η μπεμπα) και το ειδε πριν απο λιγο, οπου μου εστειλε και μηνυμα να παω να τις παρω.. Ωστοσο εγω βολευτηκα με κατι libero που ειχαν ξεμεινει της Μαριας :cool::lol::lol::lol:

Μαρακι κοντραρονται πατερας και γιος ε? Ευχομαι τουλαχιστον οι μαχες να ειναι αναιμακτες! :)

Η Μαρια την εχει αραξει στον καναπε και γλαρωνει.. Μακαρι να την παρει ο υπνος για λιγο να ηρεμησω κι εγω λιγακι.. Αμα αποκοιμηθει εκει, θα την αφησω οπως ειναι, απλα θα της ριξω ενα σεντονακι απο πανω γιατι εχω ανοιξει το κλιματιστικο!

gM4vp2.png

...

Μαρακι κοντραρονται πατερας και γιος ε? Ευχομαι τουλαχιστον οι μαχες να ειναι αναιμακτες! :)

...

Προς το παρόν είναι αναίμακτες, για το μέλλον ανησυχώ :roll::roll:

Ο Διονύσης δεν "βλέπει" τη μπόρα να έρχεται και δεν είναι καθόλου διπλωμάτης, ενώ ο Ευριπίδης δεν υποχωρεί με τίποτα όμως.

Όταν βλέπω εγώ τον Ευριπίδη να "φορτώνει" φροντίζω να εκτονωθεί η ένταση πριν χτυπήσει κόκκινο. Επίσης του αφήνω πάντα περιθώριο να βγει από τον καυγά διατηρώντας την αξιοπρέπειά του. Δεν αφήνω τα πράγματα να φτάσουν "ή το δικό μου θα περάσει ή το δικό σου". Ο Διονύσης, αφού αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο, αποχωρεί και φωνάζει τον ΟΗΕ (παρούσα :mrgreen: ) να καλμάρω τον Ευριπίδη και να τους λύσω τις διαφορές.

Χθες τους παράτησα μπροστά στο ψυγείο με τα γαλακτοκομικά και πήρα την Ιφιγένεια και το καρότσι και πήγα απέναντι στους καφέδες. Ήρθαν τρέχοντας και οι δύο "πες του ότι έχω δίκιο". :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Αχ κοριτσακια... Το απογευμα παλι ξανανεβασα πυρετο... Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο, αυριο θα παμε στο γιατρο...

Εξαντληθηκα πια... :(

gM4vp2.png

καλημερααααα!!!!τι κανετε?εμεις ημασταν χθες ολη μερα στην θαλασσα και πλατσουριζε ολη την ωρα στο νερο ο μικρουλης μου...πολυ γελιο ειχε ηθελε να το πιασει και να το φαει αλλα δεν μπορουσε και νευριαζε και φτου και απ την αρχη....

φαιη μου μακαρι να πανε ολα καλα και να μην εχεις τιποτα...περαστικουλιαααα

οι υπολοιπες τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

φαιη πως εισαι σημερα?πηγατε στο γιατρο?τι σου ειπε?

γλυκουλα μια χαρα ο γιος σου την απολαμβανει τη θαλασσα τελεια!

εμεις ολοι καλα εδω λιωνουμε απ τη ζεστη να δω ποτε θα μπορεσουμε ν απαμε για κανα μπανακι(περιμενω και περιοδο αυτο το σκ γμτ:().εχω να βγω και για δουλειες σημερα παλι μες το λιοπυρι θα τρεχω!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...