Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα μπηκα για λιγο να σας διβασω πριν φυγω μη μαζευτουν πολλα κ δε προλαβω μετα!

ναταλια και princess μακαρι να μπορεσετε να ερθετε!θελω πολυ να σας γνωρισω!

ειρηνη οντως μεγαλωσε η κοιλια σου...ποσο να την παραποιει η φωτογραφια πια?:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας!

μολις γυρισα απ το γυναικολογο θα κανω τελικα την επεμβαση το σαβατο.μια ωρα με ειχε κ μου εξηγουσε να ηρεμησω γιατι ολα τα μεγαλοποιω στο μυαλο μου.φαιη ρωτησα κ για τη μεθη κ αν υπαρχει αλλος τροπος αναισθησιας μου λεει οτι θα μπορουσε να κανει κ τοπικη αναισθησια με ενεση αλλα θα ποναγα κ θα ενιωθα το καψιμο απ το λειζερ οποτε μεθη δε το συζητω!μου ειπε οτι ειναι καλα τα φαρμακα κ εξελιγμενα κ θα ξυπνησω γλυκα-ετσι ειπε γλυκα τωρα τι εννουσε δε καταλαβα:Pεντωμεταξυ μου ζητησε 1200ευρω!!!-αν ειναι δυνατον για ενα καυτηριασμο!!-παλι καλα που θα τα παρω πισω απ την ιδιωτικη ασφαλεια κ ευτυχως που θα τα βαλει η μανουλα μου τωρα.

αυτα τα νεα μου.

σας φιλω κ παω για υπνο γιατι ειμαι κομματια απ την υπερενταση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφια μου ευχαριστω που ρωτησες! Εγω δεν ξερω ποσα θα μου παρει.. Αν ειναι κανενα αστρονομικο ποσο, το πιθανοτερο ειναι να του τα δωσω λιγα - λιγα! Ειναι πολυ συζητησιμος σε αυτα και δεν φερνει αντιρρησεις!

Αντε να το κανεις κι εσυ, να το κανω κι εγω να τελειωνουμε καμμια φορα με τα γυναικολογικα μας! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα όμορφες.....Δεν πιστεύω να κοιμάστε ακόμη........

Εγώ κοιμησα τον Τασούλη πριν λίγο κ έβαλα το φαγάκι στο φούρνο.

Σεφταλιές με πατατούλες για τον καλό μου....για μένα έχει ψαρόσουπα το μενού!!!!!!

Μαζί με τον Τασούλη!!!!!Έφτιαξα κ ενα καφεδακι τώρα.....ελαφρύ.....γαλλικό βανίλια!!!!!

Λέω να πάω να πάρω βαφή για τα μαλλιά μου αλλα δεν νομίζω να προλάβω να τα βάψω για να τα δείτε.Σκέφτομαι να βγαλω το ξανθο κ να το γυρίσω πάλι στο φυσικό μου το καστανό.......θα δείξει.....

Πολλά φιλιά σε όλες σας,στα ζουζούνια σας κ στις κοιλίτσες σας οι εγκυούλες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

γιωτα τελειο φαγητο!να πω στη μανουλα μου καμια μερα να το φτιαξει:P

οιστευω να σου πηγαινει κ το καστανο αντε βαψτα να σε δουμε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σε ολες σας!! Γιωτα μου εχθες κοιταζαμε τις φωτογραφιες στο facebook με τον αντρα μου και μου λεει "Ρε Φαιη, η Γιωτα ειναι πιο ωραια με σκουρο το μαλλι!". Αλλα γενικα ο Βασιλης δεν γουσταρει καθολου μα καθολου το ξανθο! Εμενα οπως και να τα κανεις μου αρεσεις (απ' οτι ειδα στις φωτογραφιες σου πανε ολα τα χρωματα).

Εγω παλι σημερα δεν κοιμηθηκα κα-θο-λου το βραδυ! Πηγαινα συνεχεια πανω απο την κουνια της Μαριας, την χαϊδευα και σκεφτομουν τι θα κανει το παιδακι μου αμα πεθανω.. (Αβυσσος η ψυχη της γυναικας με προεμμηνορυσιακο συνδρομο.. :roll: ) Οταν ξημερωσε αναψα θερμοσιφωνο, και ελιωσα μεσα στο μπανιο... Μπορει να πλενομουνα και 50 λεπτα! Αφου σε καποια φαση ηρθε ο Βασιλης μεσα και μου λεει "να σου πω? Μπανιο κανεις ή απολυμανση?" Η Μαρια τωρα κοιμαται, παω να ισιωσω μαλλι και να την ταϊσω φρουτοκρεμα μολις ξυπνησει!

Τα λεμε αργοτερα! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη σκεφτεσαι και εσυ τις ιδιες μαλακιες που σκεφτομαι και εγω.βεβαια εγω δεν σκεφτομαι τι θα απογινει το παιδακι μου αλλα εμενα που θα την κανω.

4ywWp2.png

εμενα παλι δε μ απασχολει αν παθω κατι εγω-για το μωρο μου τρεμω!δε μπορω ν ακοιμηθω τα βραδια αν δεν την ακουω στον υπνο μου.πολλες φορες σηκωνομαι τη νυχτα κ παω απο πανω της την χαιδευω να δω αν αναπνεει κ αν κουνιεται...θα τρελλαθω στο τελος δεν υπαρχει περιπτωση:-(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ 20.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.30 ΠΕΡΙΠΟΥ....

καλησπερα ναταλια!μια χαρα κοιμουνται τα μωρακια σου τελεια!κ εγω δεν εχω παραπονο για τον υπνο της δοξα το θεο κοιμαται απ τις 11.30-12 το βραδυ μεχρι 7-8 το πρωι.και την ημερα κανα διωρο τριωρο.καλα ειναι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εγω τωρα μαζευτηκα ειχα παει στο ικα για τα επιδοματα ομως δεν καταφερα κατι γιατι ειναι μπλεγμενο και θα ξαναπαω μπας και βγαλω ακρη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γλυκουλα καλησπερα!ελπιζω να βγαλεις ακρη με τα επιδοματα θα σε βοηθησουν.στο ικα της ηλιουπολης δε πηγες?εχει εναν αντρα στις παροχες αυτος ειναι πολυ εξηπυρετικος η γυναικα ειναι στριμενη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...