Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μαρια δεν υπαρχει η φωτογραφια σου στο facebook!!! Να 'σαι καλα μου εφτιαξες τη διαθεση!!!! Εισαι απιστευτη!! :lol::lol::lol:

Κι εγω χαρηκα που σας ειδα... Ελπιζω να μην αργησει πολυ η επομενη συναντηση μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εγω χαρηκα που σας ειδα φιλεναδες μου κ εσας και τα μωρακια σας!με το καλο απο σεπτεμβρη να μαζευτουμε ολες!

καλο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κ εγω χαρηκα που σας ειδα φιλεναδες μου κ εσας και τα μωρακια σας!με το καλο απο σεπτεμβρη να μαζευτουμε ολες!

καλο βραδυ!

Εσυ ασε το Σεπτεμβρη κατα μερος γιατι μου εχεις υποσχεθει μια βραδια ανευ Ελισσαβετ!!!

Και γιατι Σεπτεμβρη κυρια μου?? Για να λειπω εγω σε διακοπες??? :lol::lol:

Πλακα - πλακα, καλυτερα τοτε για να εχει γυρισει και η Γιωτα, μηπως τα καταφερει να ερθει κι εκεινη!

gM4vp2.png

περιφημα περασατε κοριτσια απ οτι διαβαζω....

η επομενη συναντηση μας αν θελετε μπορει να ειναι στη βαπτιση του μικρουλη μου στις 12-9 μπορει να μην σας ξερω προσωπικα αλλα σας νιωθω σαν οικογενεια μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

περιφημα περασατε κοριτσια απ οτι διαβαζω....

η επομενη συναντηση μας αν θελετε μπορει να ειναι στη βαπτιση του μικρουλη μου στις 12-9 μπορει να μην σας ξερω προσωπικα αλλα σας νιωθω σαν οικογενεια μου...

Γλυκουλα μου στις 12/9 βαφτιζει η κουμπαρα μου την 3η κορη της..

Ελπιζω να καταφερουμε να παμε γιατι ηδη το κλιμα ειναι "καπως".

Αν ωστοσο δεν τα καταφερουμε, θα ηταν χαρα μου να ερθουμε στα δικα σας βαφτισια!:-D

Τελικα καταληξατε σε καποιο ονομα?

gM4vp2.png

κοριτσακια περασατε ομορφα διαβαζω.....

μπραβο σας!!εμεις αρχικα ηταν να παμε για μπανιο οποτε επρεπε να εφοδιαστουμε αντιλιακο ομπρελα βρακακια παραλιας του μικρου και διαφορα αλλα.το μπανιο ακυρωθηκε και μας ηρθε να παμε στο ικεα.και αυτο ακυρωυηκε οποτε πηγαμε τζαμπο για σωσιβια και τα συναφη και carrefour για πανες σουιμπαντς και διαφορα αλλα.ωραια περασαμε και εμεις.χαχα.

ρε κοριτσια γενικα αλλες φορες δεν πατε στις κουνιες?γιατι κανονιζετε μια στο τοσο?πηγα και εγωτ ον μπεμπη στις κουνιες εδω κοντα στο σπιτι μας,σοφια εσυ ξερεις που λεω.πηγαμε για λιγακι κατα τις 2200 μπας και τον κρατησω λιγο ξυπνιο και κοιμηθει μετα μια και καλη.

τωρα εχει ξυπνησει παλι και απο οτι φαινεται θα εχουμε ξαγρυπνια

4ywWp2.png

Ειρηνακι μεγεια τα καινουρια σας πραγματα..

Εμεις βγαινουμε καθε απογευμα, μπορει να μην την πηγαινω στις κουνιες (γιατι αυτες εδω ειναι μαυρα χαλια) αλλα θα την κατεβασω κατω να τρεξει, να ξεδωσει και την παω βολτα με το καροτσι.

Απλα εγω ειμαι κομματακι μακρια και γι' αυτο δεν προτεινω παρα μονο τις φορες που κατεβαινουμε στη μαμα μου!

Τι θα κανω με αυτες τις αυπνιες???

Εχω βρυκολακιασει λεμε... :cool:

gM4vp2.png

εμενα μου λες που εχουμε το σπιτι των βαμπιρ........

κανενας μας δεν κοιμαται πια πριν τις 5.συνηθως πλενω πιατα τετοιες ωρες αφου υπνοδεν εχω και ο δημητρης με κοροιδευει.η βλακεια ειναι οτι κοιμηθηκα απο τις 22 μεχρι τις 1 και τωρα "σκατα" εχει ξυπνησει και το νυχτοπαρωρο

ευχαριστουμε και για το με γεια μπουμπου μου.και αυριο θα εισαι στην μανουλα σου?

4ywWp2.png

Εσυ ασε το Σεπτεμβρη κατα μερος γιατι μου εχεις υποσχεθει μια βραδια ανευ Ελισσαβετ!!!

Και γιατι Σεπτεμβρη κυρια μου?? Για να λειπω εγω σε διακοπες??? :lol::lol:

Πλακα - πλακα, καλυτερα τοτε για να εχει γυρισει και η Γιωτα, μηπως τα καταφερει να ερθει κι εκεινη!

ακριβως γι αυτο το πα να χει γυρισει κ εκεινη να ειμαστε ολες!κ η γλυκουλα βεβαια να βρουμε μια μερα να μπορει κ εκεινη.γλυκουλα που θα γινει η βαφτιση?

οσο για την υποσχεση δε το ξεχνω(στη μανα μου πες το που μου το παιζει δυσκολη:mrgreen:-σοβαρα τωρα δες το προγραμμα του βασιλη και πες μου αρκει να το ξερω 4-5 μερες πριν και θα το κανονισουμε.:rolleyes:)

ειρηνη κ εγω σχεδον καθε απογευμα την πηγαινω αλλα σ αυτες που ειναι πιο κατω κ εχει σκια.σ αυτες που λες πηγαιναμε ολο το χειμωνα αλλα για καλοκαιρι δε λεει δεν εχει ουτε ενα δεντρο.βεβαια αν πας βραδακι ειναι μια χαρα.

καλημερα σε ολες τις μανουλες και τα ζουζουνακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γλυκούλα ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ελπίζω να σε έχουμε γνωρίσει πριν τα βαφτίσια!

Ειρήνη με γεια ο ο εξοπλισμός, αλλά πότε θα πάτε για μπάνιο μεσάνυχτα; :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γλυκουλα μου στις 12/9 βαφτιζει η κουμπαρα μου την 3η κορη της..

Ελπιζω να καταφερουμε να παμε γιατι ηδη το κλιμα ειναι "καπως".

Αν ωστοσο δεν τα καταφερουμε, θα ηταν χαρα μου να ερθουμε στα δικα σας βαφτισια!:-D

Τελικα καταληξατε σε καποιο ονομα?

ευθυμιο θα τον βγαλουμε τελικα Φαιη μου...

ακριβως γι αυτο το πα να χει γυρισει κ εκεινη να ειμαστε ολες!κ η γλυκουλα βεβαια να βρουμε μια μερα να μπορει κ εκεινη.γλυκουλα που θα γινει η βαφτιση?

η βαπτιση θα γινει στο κιτσι κορωπιου κοντα στην βαρης- κορωπιου ειναι...

Καλημέρα κορίτσια!

Γλυκούλα ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ελπίζω να σε έχουμε γνωρίσει πριν τα βαφτίσια!

και εγω το ελπιζω αυτο...να με ενημερωσετε λιγο πιο νωρις ωστε να το κανονιζω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα σας κοριτσια μου!!

Σημερα το πρωι πηγαμε ξανα για μπανακι, αλλα αυτη τη φορα στα δικα μας μερη!

Η Μαρια κολυμπουσε ολη την ωρα με τα μπρατσακια της!! Εγερνε πισω και εβγαζε τα ποδαρακια της εξω απο το νερο, επεφτε μπρουμυτα και κουνουσε τα ποδια της ολη την ωρα, μιλαμε την καταχαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Ο Βασιλης το απογευμα δουλευει μεχρι τις 12 και ετσι απλα θα κατεβουμε λιγακι στο δρομο, ισα να τρεξει για να βγαλει ενεργεια (μιλαμε εχει πολλη ενεργεια, πρεπει ολη την ωρα να την απασχολω με κατι) και ισως μετα την παω καμμια βολτα με το καροτσι της.

Γλυκουλα ξερω που ειναι το Κιτσι.. Ειναι κοντα σε εμενα, οποτε αν δεν λειπουμε τοτε, θα ερθουμε οπωσδηποτε!

Σοφια μολις αποφασιστει το ποτε θα ξαναβαλει ο Βασιλης ρεπο, θα σε παρω κατευθειαν να σε ενημερωσω για να κανονισεις με τη μαμα σου!

Μαρια τι κανει η μπουμπουκα σου σημερα? Ο Ευριπιδης?

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσοπουλα.σημερα κοιμηθηκα στις 10 το πρωι.6 με 7 το πρωι επλενα πιατα και μετα ως τις 10 καθαριζα.τι σκατα με επιασε?αν ημουν εγκυος μαλλον αυτο θα ηταν το συνδρομο της φωλιας.ταισα και το γαντζακι στις 7 αλλα τι να το κανεις που παλι στις 1 εφαγε την φρουτοκρεμα.

μαρακι για μπανιο δεν παω βραδυ χαχα.......σουρουπο!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...