Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερεεεεες!!!τι κανετε?εμενα σημερα ξυπνησε με πολυ γκρινια και δε ηρεμει με τιποτααααα...θα παμε σε λιγο θαλασσα για να παιξει λιγακι...

σοφακι μου στα εστειλα τα κουπονια συστημενο γραμμα στο εκανα....

καλα να περασετε σημερααααα

φιλακια πολλααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

γλυκουλα σ ευχαριστω και παλι!

φαιη μου τι θα κανετε τελικα?θα ερθει η μαμα σου σημερα?ελπιζω να γινουν ολα οπως τα θες!

εμεις ολοι καλα εδω ψηνομαστε κανω υπομονη 4-5 μερες ακομα και μετα θα μπορω ν απαω για μπανακι.προς το παρον δουλευει φουλ το αρκοντισιον!εχω και 2 πλυντηρια για σιδερο -ωραια τα καταφερα παλι μες στο καυσωνα!:?ευτυχως αυριο θα κρατησει η μαμα μου την ελισαβετ να παμε καμια βολτα-εχουμε δυο βδομαδες να βγουμε κ οσο να ναι μου κακοφανηκε(δε θα παμε και διακοπες φετος κ εχω σαλταρει!!)

καλο σκ να εχετε!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από μένα!

Γλυκούλα καλές βουτιές!!

Σοφία υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Αν σε παρηγορεί, δεν είσαι η μόνη που δεν πάει διακοπές φέτος. Ούτε και εμείς, όπως βλέπεις. :(

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο είμαι μόνη μου με την Ιφιγένεια. Διονύσης και Ευριπίδης βρίσκονται στο Λαγονήσι από χθες το βράδυ και θα γυρίσουν Δευτέρα. Λένε...:rolleyes:

Το κακό είναι ότι πήραν το αυτοκίνητο και αναγκαστικά θα μείνουμε μέσα :mad:

Δεν λέει να ανοίξει και αυτός ο σταθμός του μετρό...θα την έβαζα στο μάρσιπο και θα γυρίζαμε όλη την Αθήνα.

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα και απο εμας!

Εχω την χαρα απο εχθες το βραδακι να εχω τη μαμα μου εδω, μαζι μου!

Τελικα, πηγαμε εχθες το απογευμα και την πηραμε! Κατσαμε ως αργα το βραδυ στο μπαλκονι (ο Βασιλης δουλευε νυχτα), φαγαμε απ' εξω και το πρωι σηκωθηκε εκεινη για τη Μαρια, οποτε κοιμηθηκα κι εγω λιγακι παραπανω..

Αλλο πραγμα να εχεις τη μαμα σου κοντα ρε παιδι μου... Θα μεινει και σημερα, απο αυριο θα επιστρεψει γιατι εχει να νταντεψει κι ενα σωρο αλλα "μωρα" στο σπιτι της αλλα δεν με πειραζει, μου αρκει που ηρθε εστω ενα 2ημερο να με δει κι εμενα -κι οχι στα κλεφτα οπως τοσο καιρο-. Δευτερα και Τριτη θα μεινω εγω στο σπιτι της γιατι βγαλανε κατι εκτακτα μετρα (μες στο κατακαλοκαιρο :mad:) κι αφου ο Βασιλης θα λειπει -σχεδον- ολη μερα, ειπα να παω να κατσω λιγο στην παλια μου γειτονια. Κανονισαμε απο τωρα να παμε για μπανιο στον Αλιμο με μια φιλη της μαμας μου, το απογευμα θα ειμαστε στις γνωστες κουνιες με το χαλικι (Μαρια ξερεις εσυ ποιες λεω! ;)) και πιστευω ενα 2ημερο θα κυλησει ομαλα.

Το πρωι πηγαμε για μπανακι, γυρισαμε πριν απο λιγο και το απογευματακι θα στειλω το Βασιλη να παρει την κουνια απο το Διονυση!

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Νιωθω πολυ ασχημα...

Ολη την ωρα γυριζει στο μυαλο μου αυτη η σκηνη...

Σκεφτομαι κι ενα σωρο αλλα ασχετα οπως "τι θα γινει αν τη χτυπησει καποιο αλλο παιδι και δεν ειμαι μπροστα" (π.χ. στο σχολειο) κι εχω φρικαρει...

Σκεφτομαι το ποσο πολυ πονεσε και απορω με τη ψυχραιμια μου...

:cry::cry::cry::cry::cry:

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΝΑ ΤΣΙΠΜΑΝΕ ΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η ΝΑ ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΑΝΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΓΙΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΝΕΑ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΕΣΤΗ ΠΙΑ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

καλημερα κοριτσια!!!!εμεις χθες ημασταν σε μια ξαδελφη μου που μετα απο 3 αποβολες και πολυ προσπαθεια επιτελους ειναι 3μηνων εγκυος και χαρηκα πααααραααα πολυ!!!!ειναι και 40 χρονων οποτε καταλαβαινεται ποοοοοοσοοοο πολυ προσπαθουσε και το ηθελε.....

Φαιη μου πολυ σωστα αντεδρασες εγω μπορει να εκανα τιποτα χειροτερο!!!

οι υπολοιπες τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα κορίτσια!

Ναταλία και εμένα μου την έχει βαρέσει η κλεισούρα.

Γλυκούλα μπράβο στην ξαδέρφη σου, όλα να της πάνε καλά :D

Ειρήνη εσύ που έχεις και αγόρι πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για τέτοια περιστατικά σαν της Φαίης.

Φαίη πρέπει να σε εκπαιδεύσω.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

φαιη πολυ ψυχραιμα αντρεδρασες εγω στη θεση σου θα τα χα κανει λιμπα ολα εκει μεσα για να μη πω οτι με τον "πατερα" θα χαμε πιαστει στα χερια...απαραδεκτος ο τυπος...οσο για τη κοπελα προφανως και ειναι ανεπαρκης γι αυτη τη δουλεια...ακους εδω να γελαει...ελεος!:twisted:

επισης οφειλω να πω ενα μπραβο στη μαρια-dems για οσα εγραψε πραγματικα πολυ χρησιμα θα τα υιοθετησω κ εγω αργοτερα:rolleyes:

γλυκουλα συγχαρητηρια για τη ξαδερφη σου να εχει μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις συμβουλες και για τη συμπαρασταση. Ομολογω πως δεν εχω ξεπερασει το σοκ απο εχθες, η Μαρια ωστοσο δειχνει καλα. Προς γνωση και συμμορφωση ηταν τελικα το χθεσινο. Πολυ απλα δεν θα την ξαναφησω ποτε μονη της σε κανενα παιχνιδι.

Εμεις φεραμε τη μαμα μου πισω, ειμαστε δηλαδη Αγιο Δημητριο. Το Μαρακι επεσε για υπνο, εμεις πριν λιγο φαγαμε και σε λιγο θα μπω να κανω ενα μπανακι και να ξαπλωσω μεχρι να σηκωθει η Μαριγω. Το απογευμα θα παμε μεχρι τη Σοφια να ευχηθουμε "χρονια πολλα" στο Ελισσαβετακι. Θα ειμαι εδω (στα σιγουρα) μεχρι την Τριτη. Τι θα λεγατε να συναντηθουμε τη Δευτερα οταν ψιλοπεσει ο ηλιος στις κουνιες?

(Βεβαια δεν εχω μεταφορικο μεσο κι ετσι αν δεν θελετε να παμε στις κουνιες που εχουμε εμεις εδω, θα πρεπει καποιος να κανει χρεη ταριφα :mrgreen:)?

Εχουμε καιρο να τα πουμε και πιστευω ειναι μια καλη ευκαιρια! Αντε γιατι μου λειψατε και οσο να 'ναι κοντα σας νιωθω πολυ ομορφα -κατι που πραγματικα εχω αναγκη μετα το χθεσινο-.

Το σκεφτεστε και μου λετε! :D

Θα προσπαθησω να ξαναμπω το βραδακι αλλα επειδη το εχει παρει η αδερφη μου εργολαβεια, ισως να μην καταφερω να γραψω, απλα να σας διαβασω!

Φιλακια σε ολες!

gM4vp2.png

Ακυρο: Θα εχω μεταφορικο μεσο αυριο, συναντιομαστε οπου θελετε!!! :D

Edit: Η Γιωτα που ειναι? (Στο Αιγιο ειναι, αλλα γιατι δεν μπαινει?)

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Εμεις το απογευμα πηγαμε στη Σοφια!! Κατσαμε λιγακι σπιτι και μετα πηγαμε για μασα στην πλατεια... Εφαγα ενα φοβερο θρακοψωμο με γυρο και το ευχαριστηθηκε η ψυχη μου! :cool: Η Μαρια λυσσαξε να παει στις κουνιες, την πηρε ο Βασιλης και πηγανε μεχρι να ερθουν τα φαγητα αλλα γυρισανε με ενα καρουμπαλο και μια μελανια :roll: Επεσε λεει κοντα στην τσουληθρα...

Μετα πηγαμε απο τη μαμα μου για να αφησουμε τη Μαρια αλλα εκλαιγε κι ετσι την πηραμε και επιστρεψαμε σπιτι.. Δεν πειραζει μωρε, 18 μηνες τωρα εχουμε συνηθισει ετσι πια... Δεν θα αφηνα το παιδι να κλαιει για να παω βολτα.. Σιγα το πραγμα!

Αυριο το πρωι θα κατεβουμε κανονικα Αγιο Δημητριο και θα κατσουμε μεχρι το βραδυ!

Οσο για τη συναντηση, εγω και η Σοφια μπορουμε. Οι υπολοιπες μπορειτε για αυριο?

Προτεινω κατα τις 7 που εχει ψιλοπεσει ο ηλιος.. Εσεις τι λετε?

Γλυκουλα μου εγω την Τριτη δεν μπορω γιατι δουλευει νυχτα ο Βασιλης, αλλα αν βολευει και τις υπολοιπες η Τριτη, μη σας το χαλασω! :D

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...