Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σοφία συλληπητήρια για τον παππού σου. Όντως μεγάλη γκαντεμιά να φύγει σήμερα, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλάσει αυτό τη γιορτή της Ελισάβετ :) Είτε έρθει, είτε δεν έρθει η μαμά σου μη στενοχωρηθείς.

Εμείς πάντως τα πρώτα γενέθλια του Ευριπίδη τα είχαμε κάνει μόνοι μας με τους νονούς τους και κανέναν άλλον ;)

Α! στο θέμα της γκαντεμιάς έχω να πω ότι το Διονύση οι φίλοι του τον φωνάζουν "επίτιμο" :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΟ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΗΣ.

l9Iop2.png

Κοριτσακια! Μαλλον ο Βασιλης αυριο δουλευει νυχτα (00:00 - 06:00) και ειναι πολυ πιθανο αφου ολη η μερα μας θα ειναι ελευθερη, να παμε να φερουμε τη μαμα μου εδω για Σαββατοκυριακο (μπας και καταφερουμε να βγουμε με τον Μπιλη).

Μαρακι ο Διονυσης θα ερθει αυριο για την κουνια ή απ' το Σαββατο? Ρωταω για να κανονισω να παρουμε τη μαμα μου μετα απο αυτο (φυσικα και προεχει η κουνια! :))

Προς Θεου δεν θελω να πιεστειτε, κανονιστε τις δουλειες σας και το κανονιζουμε οποτε βρειτε κενο! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοριτσακια! Μαλλον ο Βασιλης αυριο δουλευει νυχτα (00:00 - 06:00) και ειναι πολυ πιθανο αφου ολη η μερα μας θα ειναι ελευθερη, να παμε να φερουμε τη μαμα μου εδω για Σαββατοκυριακο (μπας και καταφερουμε να βγουμε με τον Μπιλη).

Μαρακι ο Διονυσης θα ερθει αυριο για την κουνια ή απ' το Σαββατο? Ρωταω για να κανονισω να παρουμε τη μαμα μου μετα απο αυτο (φυσικα και προεχει η κουνια! :))

Προς Θεου δεν θελω να πιεστειτε, κανονιστε τις δουλειες σας και το κανονιζουμε οποτε βρειτε κενο! ;)

Φαίη μου δεν μας πιέζεις εσύ. Ο Διονύσης προσπαθεί αυτές τις ημέρες να κλείσει τις δουλειές του για να μη δουλεύει την επόμενη εβδομάδα και είναι λίγο στο τρέξιμο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντως θα έρθει αύριο Λαγονήσι. Σου στέλνω με πμ το κινητό του και το τηλέφωνο στο σπίτι στο Λαγονήσι για να συννενοηθείτε και όταν ξέρω σίγουρα πότε ακριβώς θα είναι εκεί θα σε ενημερώσω πάλι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Φαίη μου δεν μας πιέζεις εσύ. Ο Διονύσης προσπαθεί αυτές τις ημέρες να κλείσει τις δουλειές του για να μη δουλεύει την επόμενη εβδομάδα και είναι λίγο στο τρέξιμο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντως θα έρθει αύριο Λαγονήσι. Σου στέλνω με πμ το κινητό του και το τηλέφωνο στο σπίτι στο Λαγονήσι για να συννενοηθείτε και όταν ξέρω σίγουρα πότε ακριβώς θα είναι εκεί θα σε ενημερώσω πάλι.

Ευχαριστω πολυ Μαρακι! Θα τον παρω οταν μου πεις εσυ πως θα ειναι εδω (Λαγονησι) για να κανονισουμε το μερος και την ωρα!

gM4vp2.png

Κουράγιο Ναταλία! Από αύριο πέφτει η θερμοκρασία λένε...και εγώ ελπίζω να βγούμε λίγο από το aircondition.

ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΟ AIRCONDITION ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.ΦΑΙΗ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

l9Iop2.png

μαρια και ναταλια σας ευχαριστω πολυ!

φαιη ευχομαι να ατ καταφερετε με τη μαμα σου το σκ και να βγειτε οι δυο σας!

εμεις κοψαμε τη τουρτα μας μονο ο πεθερος μου ηρθε(δε φανταζεστε πως ενιωσα που ελειπαν ολοι οι δικοι μου κ ηρθε μονο ο αχρηστος:evil:)σβησαμε το κερακι(η μαμα δηλαδη το φυσηξε:mrgreen:-η ελισαβετ με το καλο του χρονου!) φαγαμε και τωρα την εβαλα για υπνο κουραστηκε πολυ το κοριτσακι μου.εντωμεταξυ τα χω παρει ασχημα με τη μανα μου σεβομαι την κατασταση της αλλιως θα χαμε γινει μπιλιες τωρα....με πηρε τηλ να μου πει για τη κηδεια κ ουτε ενα χρονια πολλα δεν ειπε ουτε που ρωτησε για την ελισαβετ:evil:ετσι μου ρχεται να μη παω καθολου αυριο....ειπαμε ολα κ ολα οκ εχει το πονο της το σεβομαι αλλα εχει και μια εγγονη ρε γμτ που γιορταζει αυτο δε το σκεφτεται δηλαδη?τεσπα μη σας πρηζω οπως καταλαβατε τα γραψα για να ξεσπασω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ.ΚΡΙΜΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

l9Iop2.png

πολυ γκαντεμια βρε σοφακι να φυγει σημερα!!!συλληπητηρια!!!αλλα εχεις δικιο προεχει η εγγονη της που θα της δινει χαρα διαρκως εξαλλου ο μπαμπας της ηταν χαλια και πληρης ημερων οπως λες θα επρεπε να ερθει εστω και για λιγο!!!τεσπα!!!

αυριο θα στα στειλω γλυκια μου τα κουπονια

εμεις τωρα γυρισαμε απο τον πατερα του, επαιξε με τα ξαδελφια του που ηταν εκει με τα δεντρα τα κοιταζε ολα περιεργα, η αλλαγη του περιβαλλοντος επαιξε σημαντικο ρολο ομως τουλαχιστον αυτη την φορα δεν ηταν γκρινιαρης αλλα χαρουμενος και επαιζε διαρκως το γλυκουλι μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Να 'μαστε κι εμεις ξανα...

Τελικα ειναι αληθεια αυτο που λενε.. πως οταν εμεις κανουμε σχεδια, ο Θεος γελαει... Τουλαχιστον σε εμενα ισχυει 100%..

Υποτιθεται πως αυριο θα φερναμε εδω τη μαμα μου... Χαχαχα ---> αλλαγη σχεδιου...

Πηρε ο κουνιαδος μου ο στρατιωτικος τηλεφωνο το Βασιλη. Του ειπε πως ειναι αφραγκος λογω της μεταθεσης απο Αλεξανδρουπολη - Λουτρακι (μια οι βενζινες, μια η μεταφορικη, μια τα ενοικια) και πως χαλασε το κουζινακι που ειχε κι εχει να φαει 3 μερες..

Οποτε πρεπει να παρουμε εμεις το δικο μας κουζινακι και να του το παμε. Ειπα του Βασιλη να παει μονος του αλλα ξεκινησε τη γκρινια οτι ειμαστε οικογενεια και να παμε μια μονοημερη ολοι μαζι...

Δεν ξερω.. Το θεωρω ταλαιπωρια... Θα ξεκινησουμε απο εδω μολις πιει η Μαρια το γαλα της, θα φτασουμε εκει δεν ξερω κι εγω τι ωρα, θα την ταϊσουμε τη φρουτοκρεμα της, θα την αφησουμε -λεει- λιγο να παιξει (εχει κηπο μεγαλο με σκια) και μετα θα της δωσουμε το μεσημεριανο της και θα τη βαλουμε για υπνο στο παρκοκρεβατο.. Πραγμα που σημαινει πως πρεπει να κουβαλησουμε και το παρκο με το στρωμα για παρκο, στρωσιδια, μαξιλαρια, πυτζαμακια και εγω να καθομαι να της μαγειρεψω..... Μολις ξυπνησει θα της δωσουμε το γιαουρτι της και θα φυγουμε για πισω...

Δεν ξερω.. Νομιζω πως εκεινοι θα περασουν καλα, ενω εμενα θα μου φυγει ο τακος... Του ειπα να την αφησουμε στη μαμα μου αλλα δεν θελει, θελει να παμε οικογενειακως....

Τελος παντων.... Ευχομαι μονο να μην εχει γκρινια η Μαρια εκεινη την ημερα γιατι αυτο θα ειναι το αποκορυφωμα......

Σοφια μου υπομονη κι εσυ... Τι να πω ρε παιδι μου!

Γλυκουλα μπραβο στο πιτσιρικακι σου!

Απο τα νευρα μου εχω κανει ενα σωρο δουλειες... Εν τω μεταξυ δεν γινεται να παμε αυριο να τελειωνουμε γιατι ο κουνιαδος μου δουλευει, πρεπει να παμε το Σαββατο που θα ειναι εκει... Ηθελα να την παω για μπανακι εκεινη την ημερα αλλα που....

Τα ειπα τουλαχιστον γιατι θα εσκαγα!

Edit: Ενας αλλος λογος που θελει να παρουμε τη Μαρια μαζι, ειναι επειδη εχει λειψει του αδερφου του και θελει να τη δει.. Δεν αμφιβαλλω, αλλα γιατι να μπουμε εμεις σε ολη αυτη τη διαδικασια??

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία ελπίζω να περάσατε ωραία χθες και για τη μαμά σου μη σκας. Δεν πρέπει να κρατήσεις αυτό σαν ανάμνηση από τα πρώτα γενέθλια της Ελισάβετ.

Φαίη και συ δίκιο έχεις. Για σένα και τη Μαρία θα είναι ταλαιπωρία αυτό το ταξίδι. Γιατί δεν έρχεται μόνος του να πάρει το κουζινάκι να δει και το παιδί που το έχει πεθυμήσει; :rolleyes:

Γλυκούλα μπράβο στο γιο σου!

Το απόγευμα περιμένουμε τις πρώτες επισκέψεις! Θα έρθουν κάτι ξαδέρφια μου να δουν την Ιφιγένεια :D

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σας ευχαριστω για την κατανοηση τι θα κανα αν δεν ειχα κ εσας...!!!μαρακι εννοειται οτι δε κραταω κατι ασχημο ως αναμνηση απ τα πρωτα γενεθλια (και του χρονου θα τα κανουμε οι 3 μας μονο:rolleyes:)

γλυκουλα σ ευχαριστω πολυ!μπραβο και στον μικρο σου!

φαιη καλα τι να πω και για τα δικα σου...μια φορα ειπατε και σεις να περασετε λιγο χρονο μονοι σας...ειναι μεγαλη ταλαιπωρια μωρε και για το μαρακι και για σενα μηπως να το ξανασυζηταγατε με τον βασιλη?

εμεις ειμαστε σε εγρηγορση σημερα 8η μερα μετα το μμρ κ εχουμε στο νου μη κανει πυρετο...κλαψουριζε παραπονιαρικα χθες στον υπνο της η καρδουλα μου προς το παρον καλα τη βλεπω δεν εχει νομιζω θα το γλιτωσουμε.(μεχρι τη 12η μερα αν ειναι θα κανει η και πιο μετα?)

εχω και τη κηδεια το μεσημερι αντε να γινει κ αυτο να ησυχασουμε...

τα φιιλια μου σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας και πάλι!

Η Ιφιγένεια κοιμάται, ο Ευριπίδης είναι κάτω στη μαμά μου και εγώ βρήκα την ευκαιρία να σερφάρω :D

Ήθελα να σας πω...τις ατέεεελειωτες ώρες που θηλάαααζει η Ιφιγένεια, συνήθως κάνω παράλληλα δουλειές την ημέρα. Τη νύχτα πάλι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σκέφτομαι. Τις προάλλες λοιπόν κάθησα και μετρούσα πόσα αγόρια και πόσα κορίτσια έχει αυτό το topic :lol::lol:

Υπολόγισα λοιπόν ότι έχουμε 9 αγόρια και μόνο 4 κορίτσια (αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Θα μου πείτε "ε, και;"

Τίποτα, έτσι μου 'ρθε :|

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα και απο εμας!

Αλλαγη σχεδιων για αλλη μια φορα... Ο κουνιαδος μου θα παει Πατρα για το Σαββατοκυριακο, οποτε θα παμε καποια στιγμη μες στην εβδομαδα....

Λεω να παω να φερω τη μαμα μου σημερα αλλα με τοσες αλλαγες σχεδιων πια, δεν ξερω αν εχει κανονισει κι αυτη τιποτα..

Τελος παντων.......

Κανενα αλλο νεο δεν παιζει... Μου την εχει βαρεσει η κωλοζεστη, θελω να κοιμαμαι ολη την ωρα...

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...