Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

Οσο για τον Ευριπιδη τι να πω! Αν υπηρχαν εκπαιδευτες παιδιων (οπως υπαρχουν εκπαιδευτες σκυλιων :lol:) θα σου εστελνα και τη Μαρια! :mrgreen: Μεγαλωνεις δυο υπεροχα παιδια και μπραβο σου! :D

Ευχαριστώ αλλά δεν με έχει ανάγκη η Μαρία, έχει την καλύτερη μαμά που θα μπορούσε να βρει :D Όλα τα παιδάκια έχουν και καλά και άσχημα. Τι νομίζεις, επειδή εγώ ως μαμά κουκουβάγια διαφημίζω τα δικά μου ότι είναι και τέλεια; :lol::lol: Ξέρεις πόσα κουσούρια κουβαλάνε; (δεν ξέρεις γιατί τα κρύβω :mrgreen: )

ταλαιπωρουμε γιατι τον εχουν συνηθισει στα χερια και δεν καθεται κατω με τιποταααααα.....ηθελα να μαγειρεψω και να κανω διαφορες δουλειες αλλα δεν τα καταφερα..

Μην συγχίζεσαι :) Ούτε ο Ευριπίδης καθόταν καθόλου, ούτε τώρα η Ιφιγένεια. Έχω συνηθίσει πια να τα κάνω όλα με ένα χέρι. :cool:

Πρέπει να γίνεις εφευρετική. Προχθές θήλαζα την Ιφιγένεια και ταυτόχρονα καθάριζα μήλο για τον Ευριπίδη και μίλαγα στο τηλέφωνο (επαγγελματικό) κρατώντας το με τον ώμο :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα σας!!!πολυ ξενυχτι λεμε!!

μαριανδ ετσι μου ρχεται να παρω το πρωτο πρωινο και να ερθω κατα κει!!πολυ σας χαιρομαι που ειστε στο νησι.εμεις καθε μερα εχουμε συζητηση με θεμα την ναξο,μηπως παμε για μονιμα,αν φυσικα βρουμε δουλειες εκει.ο δημητρης θελει πολυ και εγω εχω χρονια που το ονειρευομαι.την εχω σιχαθει την αθηνα.μακαρι να γινει και να μεγαλωσει το παιδακι μας σε ενα τοσο ομορφο μερος.

οσο για την αργυρουπολη δεν την συγκρινω με την ηλιουπολη.

μαρακι θα μετακομησουμε τελος του μηνα.εν το μεταξυ το θεικο ειναι οτι ο σπιτονοικοκυρης μας ειπε να του φρεσκαρουμε το σπιτι,δηλαδη να του το βαψουμε πριν φυγουμε.το σπιτι ειναι στην καλυτερη κατασταση.ακριβως οπως το παραλαβαμε.ουτε ενα καδρο δεν κρεμασαμε γιατι απο την αρχη που ειδαμε κατι τρελα μειονεκτηματα ειπαμε οτι θα μετακομησουμε το συντομοτερο δυνατο .μετα εμεινα εγκυος και μετα εσπασε ο δημητρης το ποδι του αλλιως θα ειχαμε φυγει απο καιρο.ρε παιδια ετσι γινεται?δηλαδη καθε 2 χρονια ο ανθρωπος βαφει το σπιτι του?ο δημητρης του ειπε οτι δεν το εχει ξανακουσει αυτο........

φευγοντας ο ενοικιαστης να βαφει το σπιτι.και εκει που παμε μας ειπε ο ιδιοκτητης να το βαψουμε και οτι κοστιζει να του στειλουμε την αποδειξη και να το πατσισουμε στα νοικια.

οσο για τον ευρυπιδη το εχουμε ξαναπει ειναι κορυφη το παιδι.μακαρι να μπορεσω να τον κανω ετσι και το δικο μου.σωστο αντρακι!!!μπραβο στην μαμα του!

γιωτουλα μου ευχομαι να ειστε ολοι σας μια χαρα και να τα περνατε τελεια κοντα στην θαλασσιτσα.ξεκουρασου οσο μπορεις !!!φιλια σε ολα τα μωρα σας και σε σενα.

φαιη μου αυτο που εκανε η φιλη σου μην το παρεξηγησεις πολυ.μου ειχε τυχει και εμενα που τα μαζευα καιρο στην κολλητη μου και μια μερα της τα ειπα ολα μαζεμενα.οντως και εγω δεν την αφηνα να παρει ανασα.δεν μπορεσα ομως αλλο να κρατηθω.σπαζομουν οταν της ελεγα να συνατηθουμε και μου ελεγε τι μια δεν μπορω ,την αλλη εχω δουλειες και την παραλλη οτι εχω κανονισει κατι .τελικα μετα απο αυτο μπορεσε και ηρθε.μπορεις βεβαια να της εξηγησεις οτι τα οικονομικα σας αυτον τον καιρο δεν ειναι και τα καλυτερα.αν δεν μπορει να σε καταλαβει τοτε προβλημα της.

4ywWp2.png

Καλημερουδια μανουλιτες!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 06 30....ο Τασος δλδ γιατι τα διδυμα ξυπνουσαν ολη νυχτα για να φανε!!!!!Περιμενω να παρουν λιγο βαρος για να τους κοψω το βραδυνο κ να κοιμαμαι λιγο σαν ανθρωπος!!!!!Αλλα μαλλον απο Σεπτεμβρη με βλεπω......

Τωρα περιμενω να ξυπνησει ο μικρος...ο Θανος μου για να φαει.Ο Τασος παιζει με τη γιαγια του στην αυλη και το ευχαριστιεται!!!!!Αργοτερα που θα βγει λιγο ο ηλιος θα μπει στην πισινα του να παιξει,αφου στη θαλασσα δεν μπαινει ακομη!!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας....πολλα φιλια ! ! ! ! ! ! ! !

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη μου οντως πολυ βαρια οσα ειπε η κουμπαρα σου πιθανον να χει δικα της προβληματα και να θελε να ξεσπασει καπου-οχι οτι δικαιολογειται αλλα...νομιζω μια συζητηση απο κοντα θα βαλει τα πραγματα στη θεση τους.

μαρακι οτι και να πω για τον ευριπιδη ειναι λιγο...τα χεις καταφερει περιφημα κ ειμαι σιγουρη το ιδιο θα συμβει και με την ιφιγενεια...μπραβο σου!

ειρηνακι κ εμεις μεναμε αργυρουπολη πριν παντρευτουμε δε λεω καλα ηταν αλλα με την ηλιουπολη δε συγκρινεται!:Dοσο για τα βαψιματα τι να πω πρωτη φορα τ ακουω κ εγω να φευγεις και να σου ζητανε να το βαψεις:?για το καινουριο σπιτι παντως δε το βρισκω κακη ιδεα αφου θα τα βρειτε στα νοικια.

γιωτα και μαριανδ χαιρομαι που περνατε καλα!

γλυκουλα αν δε τα θελει καποια αλλη μανουλα τα κουπονια θα θελα καποια.

σημερα ειναι μεγαλη μερα...εχει η ελισαβετουλα μου τα πρωτα της γενεθλια!!!πωπω ποτε περασε κιολας ενας χρονος...σαν χθες μου φαινεται η στιγμη που την εβγαλε ο γιατρος απ τη κοιλια μου και την ακουμπησε πανω μου...η στιγμη αυτη δε θα σβησει ποτε απ τη μνημη μου...κλεινω τα ματια και τα φερνω ξανα στο νου μου...ειμαι πολυ συγκινημενη...να τα χιλιασεις κοριτσακι μου παντα να σαι γερη, δυνατη κ ευτυχισμενη!μονο αγαπη να χεις στη ζωη σου κ αμετρητα χαμογελα...σας αφηνω γιατι με πηραν τα ζουμια..

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Τα παιδιά μου ξύπνησαν νωρίς σήμερα (7:00) ευτυχώς κάνανε παρέα μεταξύ τους για κανένα μισάωρο:mrgreen: Σε λίγο θα ετοιμαστούμε να πάμε jumbo :D Για να μας δω και σήμερα :rolleyes:

...

μαρακι θα μετακομησουμε τελος του μηνα.εν το μεταξυ το θεικο ειναι οτι ο σπιτονοικοκυρης μας ειπε να του φρεσκαρουμε το σπιτι,δηλαδη να του το βαψουμε πριν φυγουμε...

Υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιό σας; :roll:

Αν δεν έχετε υπογράψει κάτι τέτοιο, τότε άστον να λέει.

Γιώτα γιατί δεν μπαίνει στη θάλασσα ο Τασούλης, περιμένει να πάτε μαζί;

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

σημερα ειναι μεγαλη μερα...εχει η ελισαβετουλα μου τα πρωτα της γενεθλια!!!

Χρόνια πολλά στην Ελισάβετ!!!!!

Να τη χαίρεστε Σοφία μου :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερααα!!!και εμεις ξυπνησαμ πρωι πρωι στις 6....παιξαμε φαγαμε την φρουτοκρεμα μας και τωρα κοιμαται λιγακι....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΑΣ!!!!!

να ειναι ευτυχισμενη, γερη δυνατη και να την χαιρονται οι υπεροχοι γονεις της!!!!

φυσικα Σοφια μου μπορω να σου δωσω οσα κουπονια θελεις!!!στειλε μου διευθυνση και θα τα εχεις αμεσα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!

Κι εμεις καλα ειμαστε σημερα, εχει παλι φρικτη ζεστη και το κλιματιστικο δουλευει στο φουλ απ' τις 12:00..

Ειρηνη ο,τι δεν ειναι μεσα στους ορους του συμβολαιου δεν ισχυει.! Στο κατω - κατω γι' αυτο δεν δωσατε ρητρα στην αρχη? Συνηθως ζητανε 2 ενοικια μπροστα συν το τρεχουμενο (βεβαια εμεις δωσαμε 1 μπροστα συν το τρεχουμενο :cool:) Θα σου πω για εμας: Στην τελευταια σελιδα του συμβολαιου, στο νουμερο 18, εκει που λεει προσθετοι οροι, ο σπιτονοικοκυρης μας εγραψε με στυλο τα παρακατω: (Δωσε βαση ε? Εχει πολυ γελιο!!)

1) Να μην βαζετε ασκοπα καρφια

2) Να καθαριζετε το σπιτι

3) Να το αεριζετε

4) Να μην κανετε φασαριες και φωνες και ενοχλειτε τους αλλους ενοικους

5) Το σπιτι ειναι καινουριο και θα μου το παραδωσετε καθαρο και βαμμενο

6) Το μισθιο (δηλαδη το σπιτι) μετα τη τη ληξη του συμβολαιου 1/4/2012 θα αυξηθει 5%

Εγω λοιπον πηγα σε δικηγορο με αυτο και μου ειπε πως δεν ισχυει τιποτα απο οσα γραφονται στους προσθετους ορους! Αστον λοιπον να γραψει και την ιστορια της ζωης του απο κατω!! :lol: Αλλα κατσε με το καλο να εγκριθει η αιτηση για μεταθεση και να παμε προς Πυργο και θα του το κανω εγω καλοκαιρινο το σπιτι πριν φυγουμε! Του χρειαζεται μια γερη νιλα... Εγω ας πουμε εχω σκεφτει να του το βαψω το σπιτι πριν φυγουμε.. Τον ενα τοιχο ροζ, τον αλλο μαυρο, τον παραμεσα κιτρινο με φουξια βουλες.... Εμπνευση να 'χουμε εκεινη την ημερα!! :lol::lol: Αν θες, ερχομαι να βαψω και το δικο σου!!!!! :cool:

Σοφια μου να χαιρεσαι το Ελισσαβετακι σου!!!! Να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο και να την καμαρωσετε οπως θελετε!! Να μου τη φιλησεις!!!

Γιωτα γιατι ο Τασουλης δεν μπαινει στη θαλασσα? Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος ή απλα ετυχε?

Μαρια jumbo ε? Οχι, δεν ζηλευω καθολου!! Αληθεια... Δεν σκαω απο τη ζηλια μου, μην σου περασει καν απο το μυαλο... :lol::lol:

Γλυκουλα εσεις πως ειστε σημερα?

Μαριανδ κατσε εκει που εισαι! Μην κανεις το λαθος να ερθεις κατα 'δω γιατι πιστεψε με θα ψαχνεις το επομενο που αναχωρει για Παρο για να την ξανακανεις!!!

Ναταλια ελπιζω εσεις να ειστε καλα!

Ειρηνη οταν ψαχναμε για σπιτι εκτος Αθηνων, πεσαμε σε μια αγγελια στο internet που εδινε μεζονετα 280 τμ. με τεραστιο κηπο, πισινα, play room με γκολφ - πινγκ-πονγκ κ.α., απεριοριστη θεα γαλαζιο. Το σπιτι ηταν στην Παρο και κοστιζε μονο 150.000 :shock::shock: Ετσι μου 'ρχοταν να παω να το καπαρωσω και να περιμενω μονη μου εκει να εγκριθει η αιτηση για μεταθεση του Βασιλη.... Τελικα, αλλιως μας ηρθανε και ειπα να βολευτω με τον Πυργο.... :rolleyes: Απλα ειναι αυτη η αναμονη που με σκοτωνει -πραγματικα-.... Μπορει να φυγουμε αυτον τον Ιουνιο, μπορει τον επομενο.... Οσο δεν ξερω ομως, πραγματικα δεν αντεχω...

Τελος παντων!

Φιλια σε ολες!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας μεσα απ τη καρδια μου!να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

γλυκουλα σου εστειλα πμ.ευχαριστω προκαταβολικα!

δε το πιστευω αυτο που εγινε...σημερα το πρωι πεθανε ο παππους μου...τη σημερινη μερα βρηκε τι γκαντεμια!!δε ξερω αν θα ρθει κ η μανα μου τ απογευμα να κοψουμε τη τουρτα...ενταξει καταλαβαινω πατερας της ηταν και στενοχωριεται λογικο...ε δε θα τα βαψουμε και μαυρα ομως!!τοσα προβληματα ειχε αναμενομενο ηταν τοσο καιρο το ξεραμε οτι θα πεθανει...συγνωμη αν ακουγονται καπως αυτα που γραφω οπως καταλαβαινετε δε μπορω να της τα πω ετσι χυμα αλλα ετσι νιωθω και θελω να τα βγαλω απο μεσα μου...ε οχι δε θα στενοχωρηθω για εναν ανθρωπο που εφυγε πληρης ημερων...καλυτερα ετσι παρα να βασανιζεται κ αυτος και οι γυρω του..αδικο εχω?λυπαμαι αλλα δε μπορω να στενοχωρηθω...ετσι ειναι ο κυκλος της ζωης.η σημερινη μερα ειναι μερα χαρας για μενα κ αν δε μπορει να συμμετεχει στη χαρα μου ας ειναι μανα μου δε θελω να ερθει...ουφ τα πα και ξαλαφρωσα καπως...ευχαριστω που μ ακουσατε γ αλλη μια φορα η μαλλον με διαβασατε..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Αχ βρε Σοφακι μου! Συλληπητηρια ρε κοριτσακι! Ζωη σε εσας! Κοιτα μερα που βρηκε να γινει..

Οσο για τα υπολοιπα, ξερω κι εγω θα ειχα φρικαρει να 'φυγει" καποιος την ημερα που εχει γενεθλια η Μαρια. Ξερεις, πολλες φορες, το πως νιωθουμε εμεις για εναν ανθρωπο, ειναι εντελως διαφορετικο απο το πως νιωθει καποιος αλλος για τον συγκεκριμενο ανθρωπο παλι.. Τι θελω να πω? Πως εσυ με αυτο, ισως ανακουφιστηκες εφοσον και ο παπουλης σου σταματησε να ταλαιπωρειται αλλα η μαμα μου που ειναι μπαμπας της στεναχωρηθηκε πολυ..

Ξερω, εχεις δικιο που τη θες διπλα σου, κι εγω θα την ηθελα διπλα μου τη μαμα μου (μη κοιτας που δεν την εχω και δε μιλαω.. :( ), αλλα ισως σκεφτεται πως θα σας το χαλασει με τη στεναχωρια της και γι' αυτο να μην θελει να ερθει..

Μηπως να σβηνατε το κερακι σπιτι σας και μετα να της πηγαινατε ενα κομματακι εσεις παρεα με το Ελισσαβετακι? Θα αισθανθει καλυτερα -πιστευω- βλεποντας το εγγονι της.

Οπως και να 'χει, επειδη ειμαι απ' εξω απ'το χορο και ειναι πολυ πιθανο να λεω μπουρδες (δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες μαρη? Θα σε μπουφλισω!!! :mrgreen:), εσυ πραξε οπως νιωσεις καλυτερα!

(Τωρα αρχιζω να πιστευω οσα μας ελεγες για τη γκαντεμια του Αντωνη!!!!!!!! -Πλακα κανω ε?- :lol::lol:)

Να ζησετε να τον θυμαστε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αχ βρε Σοφακι μου! Συλληπητηρια ρε κοριτσακι! Ζωη σε εσας! Κοιτα μερα που βρηκε να γινει..

Οσο για τα υπολοιπα, ξερω κι εγω θα ειχα φρικαρει να 'φυγει" καποιος την ημερα που εχει γενεθλια η Μαρια. Ξερεις, πολλες φορες, το πως νιωθουμε εμεις για εναν ανθρωπο, ειναι εντελως διαφορετικο απο το πως νιωθει καποιος αλλος για τον συγκεκριμενο ανθρωπο παλι.. Τι θελω να πω? Πως εσυ με αυτο, ισως ανακουφιστηκες εφοσον και ο παπουλης σου σταματησε να ταλαιπωρειται αλλα η μαμα μου που ειναι μπαμπας της στεναχωρηθηκε πολυ..

Ξερω, εχεις δικιο που τη θες διπλα σου, κι εγω θα την ηθελα διπλα μου τη μαμα μου (μη κοιτας που δεν την εχω και δε μιλαω.. :( ), αλλα ισως σκεφτεται πως θα σας το χαλασει με τη στεναχωρια της και γι' αυτο να μην θελει να ερθει..

Μηπως να σβηνατε το κερακι σπιτι σας και μετα να της πηγαινατε ενα κομματακι εσεις παρεα με το Ελισσαβετακι? Θα αισθανθει καλυτερα -πιστευω- βλεποντας το εγγονι της.

Οπως και να 'χει, επειδη ειμαι απ' εξω απ'το χορο και ειναι πολυ πιθανο να λεω μπουρδες (δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες μαρη? Θα σε μπουφλισω!!! :mrgreen:), εσυ πραξε οπως νιωσεις καλυτερα!

(Τωρα αρχιζω να πιστευω οσα μας ελεγες για τη γκαντεμια του Αντωνη!!!!!!!! -Πλακα κανω ε?- :lol::lol:)

Να ζησετε να τον θυμαστε!

σ ευχαριστω φαιη μου!τι να παρεξηγηθω καλε πας καλα?γενικα δυσκολα παρεξηγουμαι μην ανησυχεις:tongue:την πηρα τηλ να δω πως ειναι δε μιλησαμε πολυ ειπε θα τα πουμε αργοτερα.ισως κανω αυτο που λες να παμε απο κει.δικιο εχεις σ αυτα που γραφεις καταλαβαινω τι θες να πεις ξερω οτι η μαμα μου στενοχωριεται...εγω δε μπορω ομως.κ η πλακα ειναι οτι μου το πε χθες λες να φυγει σημερα?τι να πω...

οσο για τον αντωνη στα εχω πει εγω:mrgreen:αυτος και ο μητσοτακης!δεν υπαρχει πιο γκαντεμης ανθρωπος ασε τη ξερω τη μοιρα μου:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...