Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Μαρία καλά περνάμε εμείς εδώ, αν και χωρίς τον μπαμπά μας και γυρνάμε 23/8. Παιδικό πότε ξεκινάτε εσείς; Εμείς δεν θυμάμαι καθόλου!! Νομίζω 30/8. Να μπούνε και αυτά στο πρόγραμμα τους (όχι βέβαια πως το έχουμε χαλάσει εδώ!). Θα ξεκινήσει και ο μικρός παιδικό οπότε θα έχω τα πρωινά ελεύθερα.

Φαίη το βρήκατε το πορτοφόλι τελικά; Μεγιά και το μαλλί!!!

Ειρήνη δίπλα είναι η Αργυρούπολη και είναι και πολύ ωραία!!

Γλυκούλα φιλιά στο μωράκι σου. Όσο για την γκρίνια υπομονή!!! Εγώ την έχω στερεοφωνική και από τους δύο!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Η Ιφιγένεια όλη μέρα χθες ήταν καλά, πριν λίγο όμως έκανε ξανά εμετό. Τι να πω, έγκυος είναι και έχει πρωινές ναυτίες :roll::lol::lol: . Χθες το απόγευμα την άφησα να κοιμάται με το Διονύση, πήρα τον Ευριπίδη και πήγαμε για την αλλαγή στο mothercare στο Ελληνικό. Έχουν εκπτώσεις έως και 50% στα καλοκαιρινά, αν ενδιαφέρεστε βρίσκεις ωραία πράγματα γύρω στα 10 ευρώ.

Ναταλία αυτό που λες για την Κωνσταντίνα το έκανε και ο Ευριπίδης. Για μήνες τον είχα μόνιμα με σαλιάρα.

Γιώτα καλά να περάσετε και σήμερα (home alone) και στο Αίγιο!

Φαίη τις διαστάσεις της κούνιας στις έγραψα για να τη συγκρίνεις με τη δική σας. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, αφού την έχουμε και κάθεται.

maria nd ο δικός μας σταθμός ανοίγει 1η Σεπτεμβρίου. Ωραία που θα έχεις ελεύθερα τα πρωινά!

Σοφία πως είστε εσείς;

Ειρήνη πότε μετακομίζετε;

Αννίτα με το καλό το μωράκι σου και ό,τι θες εδώ είμαστε!

Γλυκούλα σας πέρασε η γκρίνια;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσια!!!χθες ο μικρος το βραδυ σπαραξε στο κλαμα και δεν ηρεμουσε με τιποταααα δεν ξερω τι ειχε φαινοταν σαν να ποναει καπου και ετσι του εδωσα ντεπον για να ηρεμησει και μετα απο λιγο ευτυχως τον επιασε και ηρεμησε το πουλακι μου...πολυ με στεναχωρησε...ευτυχως περασε

εσεις τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κ απο μας!τι κανετε?

γιωτουλα καλα να περαστε στο αιγιο!

γλυκουλα περαστικα κ αγυριστα ευχομαι!

φαιη ελπιζω να βρειτε μια μερα συντομα να αφησετε τη μαρια στη μαμα σου να βγειτε κ εσεις μονοι σας θα ειναι ωραια!

ανιτα με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου θα χαρουμε να μαθουμε περισσοτερα νεα σου!

ναταλια με την καινουρια διατροφη το προσπαθουμε ειναι πολυ μπερδεμα ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι ασφαλες και τι οχι ακομα και τα ιχνη γλουτενης ειναι τοξικα και δε το γραφουν καθαρα ολες οι συσκευασιες...προς το παρον της δινω αυτα που πηραμε απ το καταστημα βιολογικων και οταν γυρισει ο φιτσιαλος απ τις διακοπες του θα του πω να μας συστησει καποιο διατροφολογο καλα ενημερωμενο να παμε...μου χουν σπασει και τα νευρα γιατι σ ενα φορουμ που εχω βρει γραφουν τα γενικα και στις λιστες με τα προιοντα δεν μπορω να χω προσβαση...τεσπα ελπιζω απο σεπτεμβρη να βρω καποιον να παω να μας τα πει αναλυτικα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!!

Ευτυχως προλαβα κ μαζευτηκα λιγο...εκκρεμουν τα γαλατα κ τα φαγητα να παρω αλλα θα τα μαζεψω οταν ερθει ο Βασιλης....κατα τις 15 00 δλδ....

Κανονικα ολοι μας περιμενουν αυριο κ θα τους κανουμε εκπληξη!!!!!

Αλλα επιτελους σημερα το βραδυ θα μυρισω λιγο θαλασσα......

Τωρα περιμενω μπας κ κοιμηθει ο Τασος αλλα δεν το βλεπω....θα ξαναμπω μολις κοιμηθει!!!!

Φιλια προς το παρον!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστουμε!!!!

Ναι χωρανε,αφου τα βαλαμε για να φυγουμε απ το μαιευτηριο αλλα εχει δοκιμασει ο Βασιλης κ τρια καθισματακια της 2ης κατηγοριας,σαν του Τασου.Προς το παρον (και για κανενα χρονο ακομη) θα εχουμε αυτα που κοιτανε πισω που ειναι πιο μαζεμενα.Στο δικο μου μαλλον δε χωρανε αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομη....θα δειξει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα!!!!!

Που χαθηκατε ολες?????Εμεις φτασαμε χτες στις 18 00,ο Βασιλης γυρισε Αθηνα κ διακοπαρω μονη με τους αντρες μου!!!!!!

Τα διδυμακια ξυπνανε καθε 3 ωρες κ ταλαιοωρηθηκα το βραδυ,αλλα ευτυχως ξυπνουσε κ η μαμα μου κ μου ταιζε τον μικρο....κι αυτα ξυπνανε ταυτοχρονα,λες και ειναι κουρδισμενα!!!!!Τωρα παλι περιμενω να ξυπνησουν,ο Τασος κανει μπανιο στην καινουρια φουσκωτη πισινα που του πηρε ο παππους του!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Πολλα πολλα φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας και από μένα!

Γιώτα καλά να περάσετε!! Αφού έχεις βοηθό τη μαμά σου, δεν είναι καλύτερα που ξυπνάνε μαζί τα δίδυμα από το να σηκώνονταν εναλλάξ;

Γλυκούλα γιατί ταλαιπωρήστε εσείς;

Εμείς σήμερα πήγαμε πρώτη φορά supermarket (Ευριπίδης, Ιφιγένεια και εγώ). Είχα βάλει την Ιφιγένεια στο μάρσιπο και ο Ευριπίδης έπιανε ό,τι ήταν στα χαμηλά ράφια για να μη σκύβω. Του είχα πει από το σπίτι να μην απομακρύνεται από κοντά μου και το τήρησε. Καλά τα καταφέραμε :D

Για να τα ανεβάσω μετά στο σπίτι ήταν ένα θέμα. Ευτυχώς την Ιφιγένεια την είχε πάρει ο ύπνος, οπότε ανέβασα πρώτα τα ψώνια και τον Ευριπίδη και την άφησα για το τέλος.

Οι υπόλοιπες που βρίσκεστε, σας έπιασε η ζέστη;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..

Απο εχθες ειμαι πολυ στεναχωρημενη. Μιλησα με την κουμπαρα μου στο τηλεφωνο και ψιλοτσακωθηκαμε. Δεν καταλαβα τι την επιασε.. Προσπαθουσα εδω και καιρο να την βρω στο τηλεφωνο αλλα επειδη δουλευει τα απογευματα και τα πρωινα ειναι μονη με 3 παιδια δεν μπορουσαμε να μιλησουμε. Με πηρε εχθες αργα το βραδυ να μου πει πως εν τελει η βαφτιση της μπεμπας θα γινει στις 12/09 κι οχι στις 04/09 που το ειχαν προγραμματισει. Της ειπα ενταξει, πως θα κοιταξουμε να βαλει κι ο Βασιλης τοτε την αδεια του για να κατσουμε γυρω στις 10 μερες αλλα επειδη γινεται χαμος με τα υπηρεσιακα του, υπαρχει και μια περιπτωση να μην παμε τοτε, αλλα την επομενη εβδομαδα (δηλαδη το 3ο δεκαημερο του Σεπτεμβρη). Και αρχισε ενα λογυδριο αλλο πραγμα... :roll: Οτι το θεωρει αναμενομενο να μην παμε οπως καναμε και στη βαφτιση της Αγγελικης (της 2ης κορης της) αλλα αυτη τη φορα δεν θα πληρωσει εκεινη αδειες καρεκλες στο κεντρο (σημ.: στη βαφτιση της Αγγελικης δεν πηγαμε γιατι ημουν εγκυος και ο γυναικολογος μου δεν με αφησε), οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που την "κρεμαμε" :confused: , οτι θα επρεπε να της εχω στειλει τις φωτογραφιες απο το γαμο και τη βαφτιση (που δεν της εχω παρει ουτε εγω, εχω παρει μονο τα dvd, τα οποια της τα εστειλα αμεσως), οτι θελει να δει τη Μαρια και αυτο ειναι υποχρεωση μας και απαιτηση της (αυτο το τελευταιο το τονισε) και πως της ειχαμε υποσχεθει οτι θα κατεβουμε μονιμα Πυργο κι εμεις αντι να παμε προς τα εκει, πηγαμε ακομα πιο μακρια (δηλαδη φυγαμε απο Αθηνα και πηγαμε Λαγονησι.. για ονομα :rolleyes:).. Μιλαμε δεν ηξερα σε τι να πρωτοαπαντησω...

Εν τελει, αφου ειπε οσα ειπε, μου ειπε πως δεν θα τσακωθουμε απο το τηλεφωνο :confused::rolleyes: και πως οταν κατεβουμε με το καλο, θα συζητησουμε ορισμενα πραγματα.....

Ειμαι σκ@τα απο εχθες.. Δεν καταλαβα προς τι ολη αυτη η επιθεση.. Εχω κατααγχωθει για το αν θα τα καταφερουμε εν τελει να παμε, τι θα γινει με τα εξοδα (γιατι ειναι λογικο μεσα στο τρεξιμο της βαφτισης να μην μπορουν να μας φιλοξενησουν, οποτε θα πρεπει να μεινουμε σε ξενοδοχειο), τι θα γινει με τα πεθερικα εκεινη την ημερα αφου τα εχουν καλεσει κι εκεινα και το πιο σημαντικο: τι θα γινει αν στο τελος δεν τα καταφερουμε να παμε....

Τα ειπα τουλαχιστον εδω και καπως ξαλαφρωσα αλλα και παλι νιωθω καπως...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γιώτα καλά να περάσετε!! Αφού έχεις βοηθό τη μαμά σου, δεν είναι καλύτερα που ξυπνάνε μαζί τα δίδυμα από το να σηκώνονταν εναλλάξ;

Καλυτερα ειναι απο τη αποψη οτι δε σηκωνομαι δυο φορες και ειναι σαν να εχω ενα μωρο!!!!Απλα επειδη κουραστηκε αρκετα τοσες μερες με τον Τασο θελω να κανει κ αυτη λιγο διακοπες....Εχει κι εδω ενα σωρο δουλειες να κανει....να παει βολτα τον Τασο,να μαγειρεψει,να πλυνει....να μη φορτωνεται κ το ταισμα των μωρων........

Οσο για τον Ευριπιδη....νομιζω ολες μας ξερουμε τι καλο παιδι ειναι κ βοηθαει την μαμα του!!!!!

Εγω βαριεμαι ελεινα εδω αλλα ετσι ειναι οι διακοπες....απλα χαλαρωση!!!!!Δυστυχως δεν μπορω να κανω μπανιο αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να καθομαι στο διαμερισμα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαίη μου νομίζω ότι η κουμπάρα σου έχει δικά της θέματα και βρήκε εσένα να ξεσπάσει. Σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται αυτά που σου είπε. Κράτα χαρακτήρα προς χάρη της Μαρίας και μη δίνεις πολύ σημασία.

Καλυτερα ειναι απο τη αποψη οτι δε σηκωνομαι δυο φορες και ειναι σαν να εχω ενα μωρο!!!!Απλα επειδη κουραστηκε αρκετα τοσες μερες με τον Τασο θελω να κανει κ αυτη λιγο διακοπες....Εχει κι εδω ενα σωρο δουλειες να κανει....να παει βολτα τον Τασο,να μαγειρεψει,να πλυνει....να μη φορτωνεται κ το ταισμα των μωρων........
Δίκιο έχεις και πολύ σωστό από μέρους σου που τη σκέφτεσαι, αλλά νομίζω ότι και η μαμά σου ανάλογα σκέφτεται και γι΄αυτό σε βοηθάει τόσο πολύ.

Οσο για τον Ευριπιδη....νομιζω ολες μας ξερουμε τι καλο παιδι ειναι κ βοηθαει την μαμα του!!!!!

thanks :D και ο Τασούλης όμως δεν πάει πίσω. Αποδεικνύεται πολύ καλός big brother!

Εγω βαριεμαι ελεινα εδω αλλα ετσι ειναι οι διακοπες....απλα χαλαρωση!!!!!Δυστυχως δεν μπορω να κανω μπανιο αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να καθομαι στο διαμερισμα!!!!!

Σαφώς καλύτερα από διαμέρισμα, δεν το συζητώ!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Γιωτα μου μια χαρα ειναι τα διδυμακια που ξυπνανε εναλλαξ! Και μπραβο σου που μεσα σε ολα σκεφτεσαι και τη μαμα σου. Κοιτα να απολαυσεις τη βαρεμαρα και να φορτισεις μπαταριες για το Χειμωνα!

Μαρια κι εγω το ιδιο νομιζω. Και δεν την αδικω γιατι εγω δεν δουλευω περα απο τις Παρασκευες και εχω ενα παιδι μονο αλλα και παλι τα 'χω παιξει. Ποσο μαλλον εκεινη με 3 παιδια κι εργαζομενη. Αλλα απ' την αλλα ρε γαμωτο, σκεψου λιγο πριν ανοιξεις το στομα σου και ξεχυθει ο οχετος....... Δεν ξερω, εχω στεναχωρηθει πολυ!

Οσο για τον Ευριπιδη τι να πω! Αν υπηρχαν εκπαιδευτες παιδιων (οπως υπαρχουν εκπαιδευτες σκυλιων :lol:) θα σου εστελνα και τη Μαρια! :mrgreen: Μεγαλωνεις δυο υπεροχα παιδια και μπραβο σου! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και από μένα!

Γλυκούλα γιατί ταλαιπωρήστε εσείς;

ταλαιπωρουμε γιατι τον εχουν συνηθισει στα χερια και δεν καθεται κατω με τιποταααααα.....ηθελα να μαγειρεψω και να κανω διαφορες δουλειες αλλα δεν τα καταφερα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...