Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

στο παρκο δεν μπορει να κοιμηθει η μικρη σας?εμεις σε παρκοκρεβατο τον κοιμηζουμε.τωρα ειδα τι εγραφες.οτι παει ψηλα.μακαρι να βρεθει μια κουνιτσα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη μια χαρά η Αργυρούπολη, δίπλα είναι!

maria nd πως περνάτε στην Πάρο, πότε θα γυρίσετε;

Φαίη όπως τα γράφεις για το "φίλο" εμένα δεν με πείθει ότι είναι αθώος. Ισχύει ότι είπα και στη fraoulopoulitsa.

Όσο για την κούνια :D έχω στο Λαγονήσι αυτή που κοιμίζαμε τον Ευριπίδη μέχρι 2 ετών. Είναι η πιο φτηνή που έχει η Ikea (124 x 66 εκ. και ύψος 80 εκ.) αλλά είναι ανθεκτική. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω καλό στρώμα. Έχω ένα από jumbo για παρκοκρέβατο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τα δύο, γιατί ο Ευριπίδης κοιμόταν μόνο Σαββατοκύριακα. Αν σε ενδιαφέρει, κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα έρθει ο Διονύσης.

Λέω να αποπειραθώ να βγω με τα δύο παιδιά σήμερα. Η πεθερά μου είχε την ευφυή ιδέα να αγοράσει για την Ιφιγένεια από το mothercare ένα σετ των 3 φορεματάκια για παιδί έως 3 μηνών που επιπλέον έχουν και κουμπιά στην πλάτη. Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο που δεν έχει εμπειρία από παιδιά (τα δικά της τα μεγάλωσαν άλλοι). Λέω λοιπόν να πάμε όλοι μαζί να τα αλλάξουμε.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα και καλη εβδομαδα!

φαιη μου ευχαριστουμε γαι τη παρεα μακαρι να μπορουσαμε να κατσουμε περισσοτερο...την επομενη φορα θα το κανονισουμε καλυτερα:wink:οσο γ αυτο που ρωτας γνωμη μου ειναι οτι κατα 99.9% κατι υπαρχει πισω απ αυτη τη συμπεριφορα...και δε νομιζω να ειναι αθωο...βεβαια μονο εσυ εισαι σε θεση να κρινεις τι συμβαινει.ελπιζω να βρεθει κουνια για το μαρακι!

σημερα ειμαστε μονες μας ευτυχως δεν εχει γκρινια διαβασαμε τα παραμυθακια μας παιξαμε ολα μια χαρα.να δω μονο που θα την βαλω για να της φτιαξω το φαγητο.ελπιζω να μπορεσει να ρθει ο μπαμπας μου για λιγο το μεσημερι.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ.ΜΑΡΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΤΟ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΓΟΥΛΙΕΣ ΕΜΕΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ.ΣΟΦΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ?ΦΑΙΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Να 'μαι κι εγω!

Σημερα ο μηνας εχει 2 και θυμαστε που σας ελεγα πως θα πηγαινα κομμωτηριο με τη μαμα μου? Πηγα λοιπον και ειμαι ακομα Αθηνα! :D Το απογευμα θα αναχωρησουμε προς τα μερη μας (παλι καλα που αναστειλαν την απεργια!).

Μαρια μου χιλια ευχαριστω! Να 'σαι καλα, με εσωσες στην κυριολεξια. Απο διαστασεις δεν ξερω αλλα για να θες να μου τη δωσεις πιστευω θα εχει αρκετα μεγαλο καγκελο! Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω! :D Οσο για το Ιφιγενειακι, τι επαθε μωρε? Δωστου ενα μεγαλο φιλι!

Σοφια μου δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει γιατι δεν το ξερω πολυ καλα αυτο το ατομο για να δω αν γενικα ειναι ετσι στη συμπεριφορα του. Απλα οσες φορες εχουμε βρεθει, δινει περισσοτερη σημασια σε εμενα απο οτι στους υπολοιπους και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως μου την ειπε ο Βασιλης. Ετσι αρχισα να το ψαχνω.. Απλα θα διατηρησω αποστασεις γιατι δεν ξερω.. Μηπως εκανα κατι εγω αθελα μου κι εκεινος νομιζε πως εχω αναψει πρασινο φως :confused::confused: ?????????? Απλα θα γινω πιο τυπικη και πιο απομακρυσμενη!

Ναταλια μου καλα ψωνια. Κι εμας σημερα μας εδωσε λεφτα η μαμα μου και ψωνισαμε κατι λιγα απο το lidl, ισα για να βγει η εβδομαδα!

Η Γιωτα μαλλον θα 'ναι αγκαλια με τους αντρες της και δεν εχει ελευθερο χερι να μας γραψει νεα της :-P

Ειρηνη και Γλυκουλα εσεις πως ειστε?

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κορίτσια τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια, βρήκα άκρες και καλές πηγές και ρώτησα κι έμαθα και για τη ΓΑΙΑ και για το γιατρό που μου έχουν συστήσει. Τελικά όλα καλά και θα γεννησω εκεί με τον συγκεκριμένο γυναικολόγο. Αν κάποια απο εσας θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ευχαρίστως να ενημερώσω. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Φιλιά σε όλες

Αννίτα

Με το καλο το μωρακι σου..!

Μακαρι να μπορεσουμε να σε γνωρισουμε κι απο κοντα..!

Φιλια!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσια!εχει ερθει ο πατερας του μικρου σημερα για την μηνιαια του επισκεψη...τεσπα...

εσεις τι κανετε?ολα καλα?εμεις εχουμε γκρινια κλασσικααααα.....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλησπερα και παλι κοριτσακια.. Εμεις φυγαμε απο Αθηνα το απογευμα και σταματησαμε στη Βαρκιζα για βολτουλα.. Η Μαρια ετρεξε, επαιξε, γελασε, ξεδωσε τελος παντων και γυρισαμε πριν καμμια ωρα.

Την εκανα μπανιο, πηγα να της δωσω το γαλα αλλα ειχε φαει μισο καλαμποκι κι ενα σκασμο pringles :oops::oops::oops: και ετσι ηπιε μονο 20 ml.

Ο Βασιλης αυριο δουλευει στις 6 το πρωι με 12 το μεσημερι αλλα θα φυγει απο εδω στις 4μιση το πρωι και θα γυρισει στη 1. Οποτε θα ειμαστε μοναχουλες με τη Μαρω!

Τωρα που βγηκε η μαμα μου σε αδεια, μου ειπε οποτε θελω να της αφησω τη Μαρια και να βγω αλλα δεν υπαρχουν ατομα λογω αδειων και δεν παιρνει ρεπο ο Βασιλης.. :roll: Δεν με παει καθολου αυτη η εξοδος τελικα.. Ελπιζω τουλαχιστον να καταφερουμε ενα βραδακι να παμε Ραφηνα για ψαρακι.. Παλια πηγαιναμε συνεχεια αλλα τωρα εχουμε να παμε -ουτε εγω δεν θυμαμαι ποσο καιρο-....

Οποια αλλη θελει να μας ακολουθησει, ειναι ευπροσδεκτη! ;)

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Κι εγω εδω.....κοιμησα τον "μεγαλο" και περιμενω τα διδυμα να ξυπνησουν να φανε για να παω να κοιμηθω.Οι γονεις μου φευγουνε αυριο το πρωι για Αιγιο κ ετσι θα εχω κ τα τρια αγορακια μου στο σπιτι.....ελπιζω να ειναι ησυχα!!!!!Και πολυ πιθανο μολις γυρισει ο Βασιλης απο τη δουλεια να φυγουμε κ μεις για Αιγιο....να τους κανουμε εκπληξη κ να μην μεινω αλλη μια μερα και με τα τρια πιτσιρικια μονη μου.......Αρκει να προλαβω να ετοιμαστω.....αλλιως παμε για Τεταρτη!!!!!

Θα μπαινω να σας γραφω νεα!!!!!Αυριο δε νομιζω να προλαβω!!!!

Πολλα φιλια σε ολες και σε ολα τα ζουζουνια.....ακομη κ σ αυτα που κανανε εμετουλι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κι εσυ διακοπες Γιωτουλα ε? :tongue:

Αααχ!! Δεν θα ερθει ο Σεπτεμβρης?? :lol:

Φιλια στα αγορακια σου!! :D

gM4vp2.png

Καλα κανετε μωρε.. Να ξεφυγετε και λιγο!

Νομιζω πως το εχεις πραγματικα αναγκη (και με το δικιο σου!)..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...