Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

εμείς έχουμε πολύ ένταση και γκρίνια σήμερα, μικροί - μεγάλοι, αλλά που θα πάει θα το ξεπεράσουμε (ελπίζω) :roll:

Δυστυχως ομως εμενα δε μου εκανε πλαστικη......

αλλα δεν πειραζει....σημασια εχει οτι εχω τρια πανεμορφα (κουκουβαου) παιδακια!!!!!Προς το παρον βεβαια τα δυο ειναι σαν γατακια αλλα θα γινουν κ αυτα ανθρωπακια!!!!!:-D:-D:-D:-D:grin:

Ούτε κι εμένα μου κάνανε πλαστική, αλλά η τομή δεν πολυφαίνεται...(φυτρώνει και το δάσος μετά και την καλύπτει ;) )

Τα λέμε αργότερα...

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κ απο μενα!τι κανετε?

ειρηνη ο σταθμος που θα παμε ειναι στο παγκρατι δυστυχως στην ηλιουπολη περνανε απο18μηνων και πανω.

γιωτουλα μπραβο κοπελα μου κορμαρα εγινες φανταζομαι(οχι οτι δεν ησουν και πριν:wink:)οσο για τη πλαστικη ποτε δεν ειναι αργα μπορεις αργοτερα αν θες να κανεις...σημασια εχει οτι απεκτησες 3 θαυματακια!

πηγαμε που λετε χθες σ ενα καταστημα βιολογικων να παρουμε ειδικα προιοντα χωρις γλουτενη...εχει αρκετα δε μπορω να πω αλλα μολις ειδα τις τιμες επαθα σοκ...ενα πακετο μακαρονακι κοφτο 5ευρω και 200γραμ μπισκοτα 4...καλα για το ψωμι δε το συζητω μισο κιλο 6ευρω..πηραμε να δοκιμασουμε αλλα βλεπω να δινουμε μια μικρη περιουσια καθε μηνα.καλα να ναι η ελισαβετ μου κ ας πονεσει λιγο η τσεπη μας τι να κανουμε...!ψαχνωντας στο νετ βρηκα κ ενα φορουμ ατομων με κοιλιοκακη και γραφανε οτι πριν λιγο καιρο εφερνε και το καρφουρ τετοια προιοντα αλλα τα σταματησανε:(θα ριξω μια ματια και στο βασιλοπουλο μηπως βρω τιποτε.

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ!και οσες πατε για μπανιο ριχτε καμια βουτια και για μας!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσακια! Τι κανετε?

Εμεις εχθες το ξενυχτησαμε.. Μαζευτηκαμε κατω και ψησαμε και τελικα "σπασαμε" στις 4 παρα το ξημερωμα.

Το Μαρακι σηκωθηκε στις 9. Ηπιαμε το γαλα και μετα την εβαλα στο καρεκλακι φαγητου και καθαρισαμε μαζι τη γυαλα απο το χρυσοψαρο (μ' αυτα και μ' αυτα ξεχασα να σας πω: Μια φιλη της μαμας μου επειδη θα λειπει τον Αυγουστο που γιορταζει η Μαρια, ειπε να μας φερει ενα χρυσοψαρο μαζι με ολα τα "εξαρτηματα" οπως γυαλα, σταγονες για το χλωριο, βιταμινες, ασβεστιο και φαγητο ως δωρο για τη Μαρια. Στην αρχη σκεφτηκα πως ηταν ενα ανουσιο δωρο (με το σκεπτικο πως η Μαρια δεν εχει συναισθηση ακομα του τι ειναι ζωο) αλλα στην πορεια ειδα πως εκανα λαθος γιατι η Μαρια ζηταει ολη την ωρα να ακουμπαει τη γυαλα και να παρατηρει τις κινησεις του ψαριου μεσα στη γυαλα. Και μεχρι στιγμης τουλαχιστον δειχνει στοργικη, δεν εχει βαλει χερια μεσα στη γυαλα αλλα ουτε και την κοπαναει με σκοπο να κανει το ψαρι να πηγαινοερχεται σαν τρελλο :mrgreen:). Το ψαρι μας το λενε Κασιγιας (εμπνευση του Βασιλη ηταν αυτο :roll:).

Σημερα δεν αντεξα αλλο απο το χθεσινο ξενυχτι κι ειπα να τη βαλω για υπνο με το ζορι. Αφου μιλαγε (δηλαδη με εβριζε και ελεγε πως θα με κανει νταντα) για 40 λεπτα περιπου, κοιμηθηκε. Τωρα το για ποσο θα κοιμαται δεν το ξερω, οποτε λεω να παω να την πεσω κι εγω λιγακι!

Το απογευμα περιμενω τη Σοφια με τον Αντωνη για καφεδακι.. Αφου ειμαι που ειμαι ολη μερα μονη, τουλαχιστον να ερθουν τα παιδια να πουμε και καμμια κουβεντα!

Αυτα λοιπον!!

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα και από μένα!

Εμείς σήμερα κάναμε φασίνα. Είπαμε επειδή σαραντίσαμε ίσως θέλει κάποιος να έρθει, όχι ότι έχει εκδηλώσει και κανείς την επιθυμία. Ή τους έχω προγκήξει όλους ή έχουν φύγει για διακοπές :mrgreen:

Τέλος πάντων. Εσείς είστε όλες καλά;

Γιώτα -10 κιλά!!!! μοντέλο θα έχεις γίνει ε;

Ειρήνη μπράβο για το σπίτι, που είναι; (δεν φεύγεις από Ηλιούπολη ε; )

Φαίη μου φαίνεται ότι είσαι καλύτερα και χαίρομαι :D

Σοφία για προϊόντα χωρίς γλουτένη δες και στα βιολογικά του Βασιλόπουλου. Έχω μια συνάδερφο με κοιλιοκάκη και ξέρω ότι ψωνίζει από κει (στο γραφείο φέρνει συχνά κάτι ρυζογκοφρέτες που τις έχω δοκιμάσει και είναι νόστιμες).

Καλά να περάσετε το απόγευμα, μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε και εμείς :)

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ....ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΖΩΗΡΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ.ΦΑΙΗ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ.ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.ΣΟΦΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ.ΓΙΩΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝΕ.ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΤΕ?ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕΣ ΠΡΙΝ?ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΔ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ.

l9Iop2.png

καλησπερα και καλο μηνα σε ολες μας!!!

τι κανετε?εμεις χθες πηγαμε εκδρομουλα στην χαλκιδα να αλλαξουμε και παραστασεις και ο μικρος ηταν μεσα στο χαμογελο και το γελιο ουτε γκρινια ουτε τιποτα!!!!

σημερα η μαμα μου εχει γενεθλια και θα τις κανουμε μια μικρη γιορτη οποτε εχω πολλα να κανω αργοτερα...

ΓΙΩΤΑ μου μπραβο με -10 κιλα!!!!εμενα μου εμειναν 5 και πολεμαω να τα χασω αλλα δυσκολο το βλεπω!!!θα μεινω χοντρη!!!:twisted::twisted::twisted:χιχιχι και εμενα η τομη ειναι τεραστια αλλα ελπιζω οτι θα καλυτερευσει με τον καιρο...:wink:

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα και καλο μηνα κ απο μας!

μαρακι σ ευχαριστω εχω σκοπο να παω αμεσα να δω τι υπαρχει.οσο για τις ρυζογκοφρετες μια φορα δοκιμασα κ μου ρθε να τα βγαλω ολα-αν και σημασια εχει ν αρεσουν στην ελισαβετ κι οχι σε μενα:-D

φαιη εμεις θα τα πουμε απο κοντα τ απογευμα πριν λιγο την κοιμησα μολις ξυπνησει ξεκιναμε.

ναταλια τι ωραια που παιζουν τ αδερφακια παρεα φανταζομαι θα νιωθεις περιφανη!παντα αγαπημενα να ναι!

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες και τα ζουζουνακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ....ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΖΩΗΡΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ.....

Ναταλία μπράβο στα παιδάκια σου και υπομονή και καλή τύχη στον Τάσο. :)

καλησπερα και καλο μηνα σε ολες μας!!!

τι κανετε?εμεις χθες πηγαμε εκδρομουλα στην χαλκιδα να αλλαξουμε και παραστασεις και ο μικρος ηταν μεσα στο χαμογελο και το γελιο ουτε γκρινια ουτε τιποτα!!!!

σημερα η μαμα μου εχει γενεθλια και θα τις κανουμε μια μικρη γιορτη οποτε εχω πολλα να κανω αργοτερα...

ΓΙΩΤΑ μου μπραβο με -10 κιλα!!!!εμενα μου εμειναν 5 και πολεμαω να τα χασω αλλα δυσκολο το βλεπω!!!θα μεινω χοντρη!!!:twisted::twisted::twisted:χιχιχι και εμενα η τομη ειναι τεραστια αλλα ελπιζω οτι θα καλυτερευσει με τον καιρο...:wink:

Έτσι είναι τα παιδιά όταν τα βγάζεις έξω, μέσα στη τρελή χαρά. Χρόνια πολλά στη μαμά σου και όσο για τα κιλά...5 πάνω 5 κάτω τι πειράζει;

καλησπερα και καλο μηνα κ απο μας!

μαρακι σ ευχαριστω εχω σκοπο να παω αμεσα να δω τι υπαρχει.οσο για τις ρυζογκοφρετες μια φορα δοκιμασα κ μου ρθε να τα βγαλω ολα-αν και σημασια εχει ν αρεσουν στην ελισαβετ κι οχι σε μενα:-D

...

Χαχα!! είναι αυτό που λένε περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα :D Εμένα με είχε κεράσει η συνάδερφος, που έλεγα, ρυζογκοφρέτες και μου άρεσαν τόσο πολύ που πήγα και αγόρασα για να τρώω στις νηστείες (δεν έχουν ούτε λάδι).

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!!

Εμάς πάλι μας είχε πει για τις ρυζογκοφρέτες μια παιδίατρος εδώ στην Πάρο πέρσι επειδή τους είχε πιάσει διάρροια και από τότε τις τρώνε σαν τρελλά. Αφρολέξ τις λέω εγώ!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσια! Παλι τον ακοιμιστο εχω..

Για την ιστορια: Εγω τρελαινομαι για καλαμπογκοφρετες.. :cool:

Ηθελα τη γνωμη σας πανω στο εξης (ρωτησα και στο αλλο parents και αντιγραφω κι εδω την απορια μου γιατι εσας σας εμπιστευομαι πολυ περισσοτερο):

Οταν βρισκεστε σε μεγαλη παρεα και ενα ατομο σας "πειραζει" (τι εννοω: σας κανει να τρομαζετε για να γελασει, σας γαργαλαει), σας αγγιζει συνεχως τυχαια, παιζετε επιτραπεζιο ολοι μαζι αλλα κοιταει να ευνοησει μονο εσας (π.χ. με το να σας δινει περισσοτερες καρτες ακομα κι αν ειπατε τη σωστη λεξη δευτερες) και επισης σας παιρνει συχνα τηλεφωνο για να σας πει "χα,χα ειμαι εξω και τρωω κρεπες και θυμηθηκα πως τις ειχες αχτι κι ειπα να σε παρω" ή σου στελνει συχνα μηνυματα..........

Σημαινει απαραιτητα πως αισθανεται κατι παραπανω?

Επισης αν πεσει στην αντιληψη σας τιποτα για καμμια κουνια, please ενημερωστε με! Εδω, μπορειτε να δειτε τα χαλια μας:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1652582#post1652582

Ειναι αυτο που λενε: ενος κακου... μυρια επονται! :rolleyes:

Τα παιδια ηρθαν κανονικα το απογευμα αλλα εγω δεν τους χορτασα, ηθελα κι αλλο (με εχει βαρεσει η μοναξια κατακουτελα!). Δεν πειραζει, την επομενη φορα περισσοτερο και με σουβλακια -εννοειται- :mrgreen:

Λεω να επιχειρησω να ξαπλωσω.. Αν δεν τα καταφερω να κοιμηθω θα προσφερω δωρεαν babysitting εναλλαξ στα διδυμα της Γιωτας και στην Ιφιγενεια της Μαριας.. Να φανω και καπου χρησιμη δηλαδη! :lol::lol:

Φιλια πολλα σε ολες σας!! :D

gM4vp2.png

τι γινεται φαιη ποιος σε πειραζει κοριτσακι μου?το νου σου ετσι?

λογικα δυο ενδεχομενα υπαρχουν η απλα του αρεσει να σε πειραζει γιατι του αρεσει να σε κανει χαρουμενη γενικα ή του αρεσει να σε πειραζει γιατι του αρεσει να σε κανει χαρουμενη πιο συγκεκριμενα.

χαχα

σε επεισα?δεν νομιζω!!

μαρακι θα παμε αργυρουπολη .δυστυχως στην ηλιουπολη δεν βρηκαμε σπιτι.οσα ειδαμε ειναι τελειως ακυρα.

γλυκουλα να χαιρεσαι την μανουλα σου!καλα κανατε και πηγατε βολτα.μαλλον σε ολους σας εκανε καλο!

μαρακι οι ρυζογκοφρετες ειναι κορυφη ειδικα λιγακι ψημενες στην φρυγανιερα

ναταλακι νομιζω οτι τωρα θα ηταν καλη εποχη να βρει δουλεια ο αντρας σου που παιρνουν αδειες αρκει να μην τον παρουν μονο για αυτο το διαστημα.

και εγω θα ξεκινησω να ψαχνω δουλεια γιατι δεν μας βλεπω πολυ καλα.

φαιη μου απο οτι καταλαβα ο αντρας σου ειναι κολλημενος με την μπαλα?κασιγιας το ψαρι?γιατι οχι κακα.προσεχε μην ξεπηδησει απο την γυαλα ο κασι για να την κανει

4ywWp2.png

τι γινεται φαιη ποιος σε πειραζει κοριτσακι μου?το νου σου ετσι?

λογικα δυο ενδεχομενα υπαρχουν η απλα του αρεσει να σε πειραζει γιατι του αρεσει να σε κανει χαρουμενη γενικα ή του αρεσει να σε πειραζει γιατι του αρεσει να σε κανει χαρουμενη πιο συγκεκριμενα.

χαχα

σε επεισα?δεν νομιζω!!

Χαχαχαχαχα!! :lol::lol::lol:

Γαντζομανουλαααα.. "σκατα", δεν με επεισες!! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...