Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σου ειρηνηηηηη!!!!τι κανεις?πως ειναι ο γαντζος σου?

μαλλον βγαζει το επομενο δοντι γιατι δεν εχει κατι αλλο....ευτυχως την ωτιτιδα την περασαμε ευκολα με την αντιβιωση 3 μερες κρατησε μονο...

οσο για το ονομα πολυ καλα θυμασαι αλλα ο πατερας του μικρου μου παει κοντρα για το ονομα και δεν συμφωνει και να σου πω την αληθεια δεν ξερω καν αν τελικα βγει και ευθυμιος γιατι θελει ν ασκησει τα"νομικα δικαιωματα του" οπως λεει και δεν ξερω που θα μας βγαλει...αστα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα τραβαει το τηλεφωνακι και με κανει μουσκιδι καθε μερα!!!!χιχιχι

και εμενα τραβαει τα παντα που ειναι διπλα του και θελει πολυ προσοχη και τολμησω να του το παρω ξεσηκωνει τον κοσμο!!!σημερα πιπιλουσε μια γωνια ψωμι!!!!

εμενα αντιθετα ρηνιω μου δεν κοιμαται ευκολα και ξυπναει και ευκολα και τωρα εχει μαθει και γυρναει στο παρκο του διαρκως!!!αλλου τον βαζεις αλλου τον βρισκεις...απο πανω παει κατω και η αγαπημενη του σταση ειναι μπρουμυτα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι ευθυμιος ειναι ο πατερας μου...και τον εχει αναγνωρισει γι αυτο με τυρανναει...

βρηκε απο τον συνηγορο του πολιτη οτι στην βαπτιση δινεται μονο το θρησκευμα και οχι το ονομα!!!το ονομα το παιρνει το παιδι στο ληξιαρχειο με την συμφωνη γνωμη των γονεων με υπευθυνη δηλωση....οποτε αυτος δεν προτειθεται να μου την κανει για το ευθυμιος!!!θελει να βγει γεωργιος σαν τον μπαμπα του γιατι ειναι ο πρωτοτοκος και αφου υπαρχει νομικη οδος θελει να την ακολουθησει....εγω διαφωνω και δεν ξερω που θα καταληξει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τελικα δεν φτιαξανε τα πραγματα?κριμα ρε συ.μηπως να υποχωρουσες λιγακι και να του εδινες μια ευκαιρια?πρωτα απο ολα για το μπεμπε αλλα και για σενα γιατι φανταζομαι δεν ησουν μαζι του ετσι απλα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα ειναι με τα φεγγαρια του!!!!εχουν φτιαξει τα πραγματα μαζι του δεν ημαστε ετσι οπως περυσιπου δεν μιλουσαμε....και τωρα θελει και γαμο και απ ολα!εγω δεν τον εμπιστευομαι ομως για ολα αυτα ειναι το θεμα!!!

και στο θεμα του ονοματος δεν θα υποχωρησω!!!!δεν νοιαστηκε γι αυτο το παιδι καθολου και δεν ξερει σχεδον τιποτα γι αυτο και θελει και ονομα????ε οχι αυτο παει πααααααρα πολυ!!!!οι γονεις μου ειναι παντα διπλα μου και με στηριζουν και οχι αυτος!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αυτο μπορεις να του το εξηγησεις.ας πουμε ειναι μια παραλογη απαιτηση.ελπιζω παντα να περνεις τις σωστοτερες αποφασεις.η αληθεια ειναι οτι με την σταση που ειχε ηταν σαν να σε προετρεπαι να μην το κρατησεις.μιλα γι αυτο και με τους δικους του που απο οσο θυμαμαι με μαμα και αδερφη ειχες καποια ανθρωπινη επικοινωνια.σε χαμηλους τονους φυσικα.πες για το ποιος στηριζει αυτο το παιδι.....

για δουλεια ποτε θα πας?με τα μαθηματα τι εκανες?

4ywWp2.png

αυτο προσπαθω να βρω μια λυση με τους γυρω του...θα δουμε..

η δουλεια θα ξαναρχισει περιπου μεσα σεπτεμβριου και με τα μαθηματα δεν εκανα τιποτα αφου με το παιδι δεν προλαβαινω να διαβασω!τωρα εχω ξεκινησει και ελπιζω να τα καταφερω....

εσυ ποτε θα κανεις την βαπτιση?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελεγα για σεπτμβρη αλλα δεν μας παιρνει τωρα με τις μετακομησεις και τα εξοδα.θελω μεσα στον χρονο.δεν με πειραζει αν ειναι και δεκεμβρης.θα δουμε

4ywWp2.png

ναι εννοειται πως προηγειται η μετακομιση και να βολευτειται στο νεο σας σπιτι..σε καληνυχτιζω ειμαι ψοφια θα τα ξαναπουμε τωρα που εχω νετ....δωσε πολλα φιλια στον γαντζο σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Μπορω πια με βεβαιοτητα να πω πως το καταστημα υπολειτουργει τα Σαββατοκυριακα. :lol:

Που ειστε κοριτσακια? Βολταρουμε? Βολταρουμε?

Εμεις σπιτι.. Δεν υπαρχουν νεα, δεν υπαρχει τιποτα.. Οπως τα ξερατε..

Περιμενω να μπει καμμια σας να διαβασω τιποτα ευχαριστο αλλα μαλλον εχετε ξεχυθει στους δρομους :mrgreen:

Αντε, φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε μανουλες?????Πηγατε ολες για μπανιο κ με αφησατε να μιλαω μονη μου????

Ηρθε η αδερφη μου χτες το βραδυ....επιτελους ειδε τα ανιψακια της,αλλα σημερα φευγει για διακοπες στην Κρητη!!!!!Εγω εχασα τα 5 κιλα που ειχα παρει στην εγκυμοσυνη κ εχασα κ αλλα 5...εφτασα 50,5....θα συνελθω λιγο απ την καισαρικη κ θα αρχισω κοιλιακους για συσφιξη!!!!!!

Τοσα κιλα δεν ημουν ουτε πριν μεινω εγκυος στον Τασο!!!!!Και ειμαι πολυ χαρουμενη....απο την αλλη ομως οποτε βλεπω την τομη της καισαρικης φρικαρω!!!!!

Δεν ειναι οτι ειναι μεγαλη ή οτι φαινεται απλα σκεφτομαι πως θα αντιδρασει ο Βασιλης οταν τη δει γιατι προς το παρον δε θελει καθολου.....

Τελοσπαντων...να μη σας ζαλιζω,δε χρειαζεται να επεκταθω περισσοτερο,νομιζω οτι καταλαβατε περιπου πως νιωθω......

Μολις ταισα κ τον μικρουλη κ παω να βρασω μακαρονια γιατι εφτιαξα κιμα το πρωι!!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας και να εχετε ενα υπεροχο ΣαββατοΚυριακο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτουμπι εσυ μετα τις εγκυμοσυνες εισαι ετοιμη για γυμνη φωτογραφηση! :lol::lol: Μπραβο σου κοριτσακι, ειναι σημαντικο να νιωθεις ωραια για το σωμα σου!

Οσο για την τομη, εγω δεν εχω καθολου σημαδι (καθολου ομως, κυριολεκτω) γιατι παρεα με την καισαρικη μου εκανε και μια πλαστικη ο γιατρος μου. Οπως επισης τα ραμματα ηταν εσωτερικα, δεν χρειαστηκε να παω να μου τα βγαλει.

Παντως μη φρικαρεις, με τετοια κορμαρα σιγα μην κολλησει στην τομη, θα εχει να κοιταει αλλου! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γιατι παρεα με την καισαρικη μου εκανε και μια πλαστικη ο γιατρος μου. Οπως επισης τα ραμματα ηταν εσωτερικα, δεν χρειαστηκε να παω να μου τα βγαλει.

Δυστυχως ομως εμενα δε μου εκανε πλαστικη......

αλλα δεν πειραζει....σημασια εχει οτι εχω τρια πανεμορφα (κουκουβαου) παιδακια!!!!!Προς το παρον βεβαια τα δυο ειναι σαν γατακια αλλα θα γινουν κ αυτα ανθρωπακια!!!!!:-D:-D:-D:-D:grin:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...