Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ειρηνη ειπαμε για παρασκευη στις 5.30.κοριτσια διορθωστε με αν καταλαβα λαθος!

Καλα καταλαβες. Περιμενουμε και το τελειωτικο ναι της Μαριας! (Εκτος αν καταλαβα εγω λαθος.. Τρεχα γυρευε! :lol::lol::lol: )

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη μου εγω για το παιδικο ειχα παρει απ τη λαικη......μια χρα ειναι....βεβαια την εραψε η πεθερα μου που το κατεχει.......

Ειρηνη μου τελεια η κοιλιτσα!!!!!!!

Για συναντηση λεμε Παρασκευη στις 17 30 οπως την αλλη φορα.

Κεντρικη πλατεια Ηλιουπολης στα Χαγκεν-ντας......ωραιο φαινεται στα ελληνικα ε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

κοριτσια σας αφηνω προς το παρον.ειναι ωρα για ταισμα.κ μετα θα ετοιμαστω να παω στο γιατρο.φιλια πολλα τα λεμε το βραδακι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Φαιη μου εγω για το παιδικο ειχα παρει απ τη λαικη......μια χρα ειναι....βεβαια την εραψε η πεθερα μου που το κατεχει.......

Ειρηνη μου τελεια η κοιλιτσα!!!!!!!

Για συναντηση λεμε Παρασκευη στις 17 30 οπως την αλλη φορα.

Κεντρικη πλατεια Ηλιουπολης στα Χαγκεν-ντας......ωραιο φαινεται στα ελληνικα ε?????

ΜΑΛΙΣΤΑ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΝΑΤ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΧΟΤΡΟ ΖΑΚΕΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΕΞΩ.

4ywWp2.png

ΟΧΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΛΑΙΝΕ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Έκλεισε λοιπόν για την Παρασκευή. Εγώ θα έρθω με ή χωρίς Ευριπίδη, δεν ξέρω ακόμα.

Ειρήνη που την βρήκες αυτή την κοιλιά μέσα σε μια εβδομάδα:?:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...