Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Προσπαθω να κοιμηθω αλλα δεν μπορω.. Σημερα το βραδακι ειχα ενα τηλεφωνημα απο μια φιλη μου.. "Φιλη".. Φιλες ημασταν πριν γεννησω τη Μαρια, πριν καν μεινω εγκυος, πριν γνωρισω το Βασιλη.. Απλα εξαφανιστηκε κι εκεινη.. Ισως να φταιω κι εγω που την παραμελησα αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Η συγκεκριμενη ειναι στην ιδια ηλικια με εμενα. Γεννηθηκε Μαρτιο του '86. Στα 18, οταν διναμε πανελληνιες, λιποθυμησε. Ολοι πιστεψαμε πως ηταν απο το αγχος, πως την πειραξε η ζεστη, οι πολλοι καφεδες, η αυπνια λογω διαβασματος... Μα τελικα ηταν εγκυος. Ημασταν μαζι, στις τουαλεττες του σχολειου οταν μου το 'πε και επεσε πανω μου κλαιγοντας.. Οι γονεις την ηταν καθετοι.. Ηθελαν να κανει εκτρωση και να συνεχισει τη ζωη της. Τη θεωρουσαν πολυ μικρη για κατι τετοιο. Ειχαν δικιο? Αδικο? Δεν ξερω... Τελικα εφυγε, πηγε στη Σεριφο και εγκατασταθηκε μαζι με τον πατερα του παιδιου. Λιγο πριν γεννησει εκανε και το γαμο της με τα εξοδα ολα απο την οικογενεια του γαμπρου.

Οταν εμεινα εγκυος στη Μαρια, την πηρα τηλ. Ηταν η μονη μαμα που ηξερα, που ηθελα να της μιλησω. Τοτε δεν ηξερα καμμια απο εσας. Μετα απο λιγο, οταν ημουν σχεδον 5 μηνων, με πηρε τηλ. και μου ανακοινωσε πως ειναι εγκυος στο 2ο μωρο της. Δυστυχως ομως απεβαλλε. Της εστειλα προσκλητηριο για το γαμο - βαπτιση αλλα δεν ηρθε. Δεν με πηρε κανενα τηλ., κανενα μηνυμα να ευχηθει, τιποτα. Ουτε στο facebook μου ξαναμιλησε. Αλλα δεν με πειραξε, θεωρησα πως ισως μετα την αποβολη ειχε τα κατω της και δεν ηθελε επαφες με κανεναν.

Και ερχομαστε στο σημερα. Το κοριτσακι της ειναι 5 ετων, ο αντρας της συνομηλικος με εμας (στα 24 δηλαδη). Με πηρε τηλ. λοιπον το απογευμα και μου ζητησε να της κανω αναπαντητη το βραδυ να με παρει απο το μαγαζι του αντρα της γιατι ηθελε να μιλησουμε. Συμφωνησα γιατι εκεινη την ωρα ημασταν στις κουνιες με τη Μαρια και δεν μπορουσα να της μιλησω. Ηθελα ομως να την ακουσω, να μαθω νεα της, μου ειχε λειψει.. Μολις εβαλα για υπνο τη Μαρια, της εκανα αναπαντητη και με πηρε. Δεν ηταν καλα... Δεν ξερω γιατι, δεν ξερω τι μεσολαβησε και εφτασαν ως εκει τα πραγματα.. Μου ειπε πως εδω και 1 μηνα βλεπει και καποιον αλλο, λιγο μεγαλυτερο της. Αδεσμευτος, ξερει πως ειναι παντρεμενη και πως εχει παιδι. Τον πρωτο καιρο απλα βρισκοντουσαν και μιλουσαν αλλα μετα η κατασταση προχωρησε παραπανω. Δεν τη ρωτησα τιποτα, δεν της ειπα τιποτα, δεν ηξερα πως να αντιδρασω. Μου ειπε πως τωρα δεν αντεχει να περασει μια μερα χωρις να τον δει, δεν θελει πολλες επαφες με τον αντρα της κι ετσι κραταει εκεινη ολοκληρωτικα το μαγαζι που εχουν και εκεινος κανει μεροκαματα απο εδω κι απο εκει ως υδραυλικος. Το παιδι το κραταει συνεχεια η πεθερα της και το βλεπει λιγο τα βραδυα πριν το βαλει για υπνο. Θελει να χωρισει και να ζησει με τον "αλλο".

Νιωθω σοκαρισμενη. Δεν εχω καμμια διαθεση να την κρινω αλλα προβληματιστηκα πολυ εντονα και ντρεπομαι που το λεω (ειλικρινα ντρεπομαι ομως), σκεφτηκα τι θα γινοταν αν συνεβαινε σε εμενα... :oops::oops::oops: Πως μπορουν να αλλαξουν ετσι τα συναισθηματα? Και τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Τι θα γινει αν αυριο γνωρισω κι εγω καποιον? Ο Βασιλης? Η Μαρια? Πως ελεγχεις τα συναισθηματα σου? Πως γινεται να βαλεις τη λογικη πανω απο ολα?

Το κλεισαμε αφου την αφησα να μου μιλησει για κανενα 20λεπτο.. Δεν της ειπα τιποτα, αλλα εκεινη πιστεψε πως η σιωπη μου ειναι επικριτικη και πως δεν επρεπε να μου μιλησει.. Ειπε πως οφειλα να την καταλαβω γιατι ειμαι κι εγω μικρη και δεν εχω ζησει πολλα, οποτε ειναι πολυ ευκολο να μου συμβει.. Το μονο που της ειπα ειναι πως θα ειμαι εδω για οποτε θελησει να μιλησει και να μην αφησει το παιδι της. Τιποτα αλλο...

Αλλα απο εκεινη την ωρα γυρναει στο κεφαλι μου σαν σβουρα.. Δεν με εχει ενοχλησει αυτο που εκανε, δηλαδη δεν στριφογυρναει επειδη με πειραξε η πραξη της. Δεν ξερω, αλλα το σκεφτομαι συνεχεια...

Καληνυχτα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καμια φορα δεν υπαρχει λογικη σε αυτα τα πραγματα.και εγω λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να αφησω κατι τετοιο να συμβει αλλα ποτε δεν ξερεις.

καπως ετσι καταληγουν αυτες οι σχεσεις σχεδον παντα.

4ywWp2.png

καλησπερα μανουλες!τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον να ειστε καλα!ολα πηγαν καλα-αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι απ τις 11.30 που ειχαμε ραντεβου με πηρε στις 2 γιατι του ετυχε εκτακτο περιστατικο-ελπιζω να ξεμπερδεψα διαπαντως με το θεμα αυτο.

βγηκαν οι εξετασεις της ελισαβετ δυστυχως δεν ειναι καλες εχει κοιλιοκακη(τις 2 απ τις 3 μεταλλαξεις) αυριο θα παμε στο φιτσιαλο να μας τα πει αναλυτικα.αυτο που μου πε απ το τηλ ειναι οτι θ αποκλεισουμε καποιες τροφες και βλεπουμε.δε ξερω κ αν χρειαστει να κανουμε κ αλλες εξετασεις ανυπομονω να παω αυριο να μου λυσει τις αποριες μου τι να τον πρωτορωτησω απ το τηλ?:?θα κανουμε κ το mmr (να μη το εχω για σεπτεμβρη μαζι με την προσαρμογη στο παιδικο-αυτα ειναι τα ευχαριστα νεα μας πηρανε στο δημο αθηναιων!:Pαυριο θα παμε απο κει να μας πουνε ποτε ξεκιναμε).

!

σοφακι ευχομαι να μην ξαναεχεις προβλημα ποτε.τωρα ειδα οτι πηγες για την επεμβαση.

μακαρι να μην εχει και το μικρο σας προβληματα.

τι εννοειται σας πηραν στον δημο αθηναιων?

4ywWp2.png

Καλημερα!

Φαιη μου δυστυχως καπως ετσι καταληγουν οι σχεσεις οταν ερχεται μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη.Οταν παντρευεσαι στα 18 ειναι λογικο στα 24 να σου σβουριξει,δε θελει κ πολυ.....Αλλωστε πιστευω πως ειναι και θεμα χαρακτηρα.....Οταν αφηνεσαι ετσι ειναι.Θελω να πω πως οταν γνωριζεις καποιον κ βλεπεις οτι δεν ενδιαφερεται να ειναι φιλος σου αλλα κατι παραπανω ή το ξεκοβεις ή συνεχίζεις όπως εκανε κ η φιλη σου....Αν δεν εχεις κ συμπαρασταση απ τον συντροφο σε μια αποβολη θα κοιταξεις να την βρεις αλλου.....Εγω δεν μπορω να διανοηθω οτι θα γνωρισω καποιον αλλον,ποσο μαλλον να προχωρησω κ σε σχεση μαζι του.....Φυσικα κανεις μας δεν μπορει να την κρινει,δεν ξερουμε πως θα ξημερωσει η επομενη ημερα για ολους μας!!!!!Γνωμη μου ειναι να εχεις περισσοτερες επαφες μαζι της γιατι προφανως δεν εχει φιλες εκει στο νησι κ ειναι μονη της....ισως να τη βοηθησεις να ξεκολλησει.

ERIANTON εννοει πως δεχτηκαν την Ελισσαβετ σε σταθμο!!!!!Απο Σεπτεμβριο θα παει σχολειο!!!!!!

Παω να ταισω κ επιστρεφω!!!!!

Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία σιδερένια και καλή πρόοδο στην Ελισάβετ από Σεπτέμβριο:D όσο για την δυσανεξία στη γλουτένη...περιμένουμε τι θα πει ο Φιτσιάλος.

Φαίη δεν μου κάνει εντύπωση η φίλη σου. Ξέρω δύο τέτοιες περιπτώσεις. Και οι δύο χώρισαν. Η μία πήρε το παιδί μαζί της, η άλλη το άφησε στην πεθερά της. Και οι δύο αφού περιπλανήθηκαν σε διάφορες σχέσεις άκυρες, τελικά γύρω στα 30 κάνανε δεύτερους γάμους, συν άλλα δύο παιδιά η κάθεμια και μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά.

Όλα είναι θέμα timing. Ειδικά για να γίνεις γονιός χρειάζεται να έχεις φτάσει σε ένα άλφα επίπεδο ωριμότητας. Δεν έχει άμεσα σχέση με την ηλικία. Οι περισσότερες όμως στα 18 μας δεν είμαστε έτοιμες.

Αν θες τη γνώμη μου, μην παίρνεις θέση. Δεν μπορείς να βοηθήσεις, γιατί μόνη της πρέπει να πάρει αποφάσεις η φίλη σου.

Γιώτα πως τα πας εσύ;

Ειρήνη βρήκες σπίτι τελικά;

maria nd από 20 Αυγούστου, μου είπε ο Διονύσης, αρχίζουν οι εγγραφές στο κολυμβηρήριο.

Τα λέμε και αργότερα.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Γιώτα πως τα πας εσύ;

Κι εμεις μια χαρα ειμαστε!!!!!Μολις εφαγε ο Χρηστος (ο μεγαλος) κ χαζευω τηλεοραση!!!!Χτες πηγα κ στο γυναικολογο κ μου εκοψε τα ραμματα κ νιωθω ελευθερη επιτελους!!!!!

Μαλλον Τεταρτη θα φυγουμε για Αιγιο,παντα με τη συμφωνη γνωμη του παιδιατρου!!!!!Αλλιως θα φυγουμε Σαββατο.

Γενικα ολα καλα!!!!Η Ιφιγενεια πως εινια σημερα?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμεις εδώ, μια χαρά!!! Σας διαβάζω κάθε μέρα απλά δεν έχω και πολλά νεα να σας γράψω!!!

Σοφία σιδερένια και καλή αρχή στον σταθμό.

Μαρία ευχαριστώ για την απάντηση, θα έχουμε επιστρέψει μέχρι τότε οπότε θα τον γράψω. Αν δεχτούνε και τον Δημήτρη στο τμήμα τους θα γράψω και τους δυο.

Γιώτα πολλά φιλάκια στα πατουσάκια! Τι χαρά με τα νεογέννητα στο σπίτι!!!

Φαίη δύσκολη περίπτωση της φίλης σου. Εγώ ξέρω 2 περιπτώσεις που χωρισανε μετά από 20 χρόνια γάμου. Δεν μπορείς να κρίνεις σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί δεν ξέρεις τι κρύβει ο άλλος μέσα του.

Πολλά φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κι εμεις μια χαρα ειμαστε!!!!!Μολις εφαγε ο Χρηστος (ο μεγαλος) κ χαζευω τηλεοραση!!!!Χτες πηγα κ στο γυναικολογο κ μου εκοψε τα ραμματα κ νιωθω ελευθερη επιτελους!!!!!

Μαλλον Τεταρτη θα φυγουμε για Αιγιο,παντα με τη συμφωνη γνωμη του παιδιατρου!!!!!Αλλιως θα φυγουμε Σαββατο.

Μπράβο Γιώτα!

Καλύτερα είναι η Ιφιγένεια :) Ξύπνησε μόνο στις 2:00 για γάλα και μετά στις 7:30. Από το πρωί βέβαια είμαστε συνέχεια αγκαλιά και θηλάζει σχεδόν συνέχεια. Στο ρηλάξ κάθεται μόνο για 2-5 λεπτά ή αν την πάρει ο ύπνος (τα ίδια έκανε και ο Ευριπίδης, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση).

Στο Αίγιο θα έχεις internet?

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα και απο εμας..

Σημερα δεν ειναι μια καλη μερα για εμας και γι' αυτο προτιμω να μη μιλησω. Δεν ξεκινησε με τις καλυτερες προδιαγραφες και μεχρι στιγμης οσο παει και χειροτερευει..

Πριν απο καμμια ωρα μαλιστα, ανακαλυψαμε πως "χαθηκε" το πορτοφολι του Βασιλη (με το μισο μισθο μεσα, καρτες ΚΑΙ την αστυνομικη ταυτοτητα). Τωρα τρεχουμε να κανουμε φραγη σε ολα, να δηλωθει η απωλεια της ταυτοτητας επειδη δηλωνει την ιδιοτητα του και μπορει να χρησιμοποιηθει για πολλους σκοπους και εν πασει περιπτωσει γινεται ενας χαμος. Για να μη σας πω πως χωρις το μισθο εχουμε τελειωσει μεχρι τις 26/8 που ξαναπληρωνεται. Ουτε ενα Σ/Μ δεν ειχαμε προλαβει να παμε, τα ραφια και το ψυγειο μας ειναι αδειο..

Αυτα και αλλα πολλα αλλα καλυτερα να σωπασω προς το παρον.

Σας διαβαζω αλλα ειλικρινα δεν εχω κουραγιο σημερα ουτε να αναπνευσω.

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

αχ φαιη μου τι παθατε ρε γμτ!!!μηπως το ξεχασε καπου π.χ στη δουλεια και βρεθει η το βρει καποιος και σας το φερει τι να πω κοριτσακι μου πολυ στενοχωρεθηκα...μακαρι να το βρειτε!

πηγαμε σημερα στον παιδικο που μας πηραν ξεκιναμε 1η σεπτεμβρη 11-12 το πρωι θα καθομαι μαζι της τη πρωτη βδομαδα για μια ωρα τη δευτερη για περισσοτερο...3 βδομαδες ειναι η περιοδος προσαρμογης.θα χουμε ενα θεμα με το φαγητο μας ειπε οτι απ το νοεμβριο θα της δινουν αλιωτα και να ξεκινησω απο τωρα να της δινω κ εγω.καιδεν αφηνουν να φερνουμε φαγητο απ το σπιτι..τεσπα αυτα ειναι λεπτομερειες δε περιμενω αλλωστε να φαει η δικια μου τπτ στο παιδικο.κατα τ αλλα τρεχοαμε ολο το πρωι για ψωνια και λογαριασμους τωρα περιμενω να την ταισω σε λιγο και να κατσω να ξεκουραστω.

θα σας γραψω τα νεα μας οταν γυρισουμε απ τον παιδιατρο.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ERIANTON εννοει πως δεχτηκαν την Ελισσαβετ σε σταθμο!!!!!Απο Σεπτεμβριο θα παει σχολειο!!!!!!

αυτο το καταλαβα.για τον δημο αθηναιων δεν καταλαβα.εννοειτε γενικα τους δημοσιους παιδικους σταθμους?και για ποιο λογο θα μπορουσαν να μην το δεχτουν το παιδακι?

Ειρήνη βρήκες σπίτι τελικά;

ναι μαρακι βρηκαμε σπιτι και υπογραψαμε και τα χαρτια απο τωρα (φευγουν οι ιδιοκτητες για γερμανια οπου μενουν μονιμα) και θα μπουμε απο 1 σεπτεμβριου.ειναι κορυφη το σπιτι κυριολεκτικα.

5ος αυτονομη θερμανση,2 υπνου,βεραντες μπροστα και πισω ηλιακο,θεση παρκιν και αποθηκη του 1997.

500 ευρω

τελικα γιωτουλα τα βγαλατε τα βραχιολακια?καλα να περασετε στο αιγιο.ποσες μερες θα μεινετε?

Καλησπερα και απο εμας..

Σημερα δεν ειναι μια καλη μερα για εμας και γι' αυτο προτιμω να μη μιλησω. Δεν ξεκινησε με τις καλυτερες προδιαγραφες και μεχρι στιγμης οσο παει και χειροτερευει..

Πριν απο καμμια ωρα μαλιστα, ανακαλυψαμε πως "χαθηκε" το πορτοφολι του Βασιλη (με το μισο μισθο μεσα, καρτες ΚΑΙ την αστυνομικη ταυτοτητα). Τωρα τρεχουμε να κανουμε φραγη σε ολα, να δηλωθει η απωλεια της ταυτοτητας επειδη δηλωνει την ιδιοτητα του και μπορει να χρησιμοποιηθει για πολλους σκοπους και εν πασει περιπτωσει γινεται ενας χαμος. Για να μη σας πω πως χωρις το μισθο εχουμε τελειωσει μεχρι τις 26/8 που ξαναπληρωνεται. Ουτε ενα Σ/Μ δεν ειχαμε προλαβει να παμε, τα ραφια και το ψυγειο μας ειναι αδειο..

Αυτα και αλλα πολλα αλλα καλυτερα να σωπασω προς το παρον.

Σας διαβαζω αλλα ειλικρινα δεν εχω κουραγιο σημερα ουτε να αναπνευσω.

Φιλια σε ολες!

φαιη μου αυτο ειναι πακετο!!!

ευχομαι να βρεθει

μαρακι να περνατε τελεια στο νησακι!!!και να μας ερθεις ανανεωμενη.

σοφι τι ειπε τελικα ο γιατρος?

4ywWp2.png

γεια σας!!!εμεις ημασταν ολη μερα με γκρινια και να μην ηρεμει με τιποταααα μου εσπασε τα νευρα και δεν ξερω και για ποιο λογο ηταν τοσο γκρινιαρης!!!

φαιη μου και εγω ξερω κοπελες στην ιδια θεση με την φιλη σου συμβαινουν αυτα και ειδικα εγω δεν τα κατηγορω γιατι καπως ετσι ειμαι και εγω περιπου....οσο για το πορτοφολι τι ατυχια ειναι αυτη???αν ειναι δυνατον!!!!τι να πω?μακαρι να πανε ολα καλα και να μην γινει τπτ αλλο...

μαρια μου καλες διακοπες και καλα να περνατε...

σοφια μου πηγαατε στο γιατρο?τι σας ειπε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αυτο το καταλαβα.για τον δημο αθηναιων δεν καταλαβα.εννοειτε γενικα τους δημοσιους παιδικους σταθμους?και για ποιο λογο θα μπορουσαν να μην το δεχτουν το παιδακι?

καλησπερα ειρηνακι!με το καλο να πατε στο καινουργιο σας σπιτι ακουγεται πολυ ωραιο!

θα μπορουσαν να μη την δεχτουν για πολλους λογους κυριως γιατι δεν ανηκουμε στο δημο αθηναιων κ εχουν προτεραιοτητα τα παιδια των δημοτων.καθε δημος εχει τα δικα του κριτηρια.δε δεχονται ολα τα παιδια που κανουν αιτηση ειναι περιορισμενος ο αριθμος οσων μπορουν να δεκτουν.ευτυχως που μας πηραν!

πηγαμε και στον παιδιατρο μας ειπε οτι κοβουμε τελειως τα τροφιμα που περιεχουν γλουτενη και θα δουμε πως θα παει.λογικα αυτο φταιει που δεν βαζει βαρος και υψος.εξετασεις δε θα κανουμε αλλες τωρα, αν δουμε οτι παρα την αλλαγη διατροφης δε παρει το αναμενομενο υψος στα 2 μαζι με τις συνηθισμενες εξετασεις αιματος θα κανουμε και για αυξητικη ορμονη(ελπιζω να μην χρειαστει ειναι επιπονη εξεταση και θελει νοσηλεια:?).καναμε και το μμρ μας ειπε οτι μπορει ν ανεβασει πυρετο τ αλλο σκ-ελπιζω να τη γλιτωσουμε!

αυτα τα νεα μας!καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ευχαριστουμε πολυ σοφακι μου.

δηλαδη που ειναι αυτος ο σταθμος?δεν ειναι στην ηλιουπολη?

ευχομαι να ειναι περαστικα και να μην ταλαιπορηθει το κοριτσακι σας.

και εμεις δεν βαζουμε βαρος αλλα υψος περνουμε.

γλυκουλα που εισαι καλο μου?

τι να εχει το μικιο μωρε?κατι θα το ενοχλει.με την ωτιτιδα ολα καλα τωρα?

τελικα μονο ευθυμιο θα τον βαφτισετε?θυμαμαι εγραφες και στεφανο η κανω λαθος?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...