Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια.. Σημερα απο το πρωι ειμαι μεσα αλλα η Μαρια εχει μια τρελη υπερενταση κι ετσι δεν με αφηνει να παλουκωθω και να γραψω με την ησυχια μου.. Κι οταν γραφω εδω, θελω την ησυχια μου και το χρονο μου.. :D

Οπως σας ειπα -ηδη-, μεσημεριανος υπνος γιοκ.. Δεν παει να εχει ξυπνησει απο τις 8 το πρωι... θα ξανακοιμηθει στις 10 το βραδυ. Σημερα μου εκανε κι ενα πισωγυρισμα, δεν ζητησε καθολου γιογιο κι εκανε δυο φορες κακα στην πανα.. Τσαντιστηκα κι εγω, δεν της ειπα τιποτα αλλα θα αναβαλλω την εκπαιδευση για του χρονου, κουραστηκα με αυτη τη δουλεια!

Τωρα εχει διαλυσει στην κυριολεξια το δωματιο της και ταυτοχρονα γκρινιαζει.. :roll: Περιμενω να ερθει ο Βασιλης να παμε για κανενα μπανακι γιατι δεν την παλευω αλλο!

Γιωτα με το καλο η ονοματοδοσια!

Μαρια η Ιφιγενεια ειναι κουκλα με το νεο της φουστανι!

Σοφια καλη επιτυχια αυριο με την επεμβαση, ολα θα πανε καλα!

Ειρηνη ευχομαι να βρειτε γρηγορα νεο σπιτι και να γλιτωσετε αυτη την ταλαιπωρια.. Το εχω προσφατα στη μνημη μου, απο τη δικη μου μετακομιση και φρικαρω.. Καλο κουραγιο!

Αννιτα1978 με το καλο το μωρακι σου! Ουτε εγω ξερω κατι για το ΓΑΙΑ, αλλα το λινκ που σου εβαλε η DEMS ειναι πολυ χρησιμο -πιστευω-!

Αυτα απο εμας.. Σας αφηνω πριν κατεδαφισει ολο το κτιριο η Μαρω!

Φιλια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κοριτσακι !καλως ορισες στην αθηνα και καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης.και ο γιατρος ο δικος μου πηγε τωρα στο γαια .βεβαια προλαβα και γεννησα στο ελενα.πς λεγετε ο γιατρος σου?

Ο γιατρός μου λέγεται ΠΑναγιώτης Σαββόπουλος και έχει ιατρείο κοντα στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης.

Καλημερα!!!!

Πως ειστε σημερα μανουλες???Το απογευμα θα παω στον ιατρο μου να μου κοψει τα ραμματα (επιτελους) αλλα μαλλον θα παρω κ τον Τασο μαζι μου για να κρατησει η μαμα μου τα διδυμα!!!!Χτες καναμε την ονοματοδοσια,τελικα δεν βγαλαμε φωτογραφιες γιατι ο Χρηστος και ο Θανος ηταν διαφορετικη ωρα ξυπνιοι.

Και ηθελα να βγαλουμε μια ολοι μαζι,οικογενειακη αλλα δεν τα καταφεραμε...δεν πειραζει,θα ερθει κ εκεινη η ωρα.

Σοφια καλη επιτυχια κουκλιτσα μου!!!!!

Σημερα θα φτιαξω φασολακια,αφου τοσες μερες που εχω γυρισει δεν εχω μαγειρεψει κ πρεπει να κανω κ καμια δουλεια.....αυτα προς το παρον....

Πολλα φιλια κ μια γλυκια καλημερα σε ολες σας και σε ολα τα παιδακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Στο τσακ προλαβαίνω να πω μια καλημέρα πριν αρχίσει τη γκρίνια η Ιφιγένεια

Καλημέρα κοριτσάκια και τα λέμε αργότερα!

Φιλάκια πολλά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι,

Γλυκούλα περαστικά με τον φρονημίτη.

Σοφία καλή επιτυχία με την επέμβαση.

Γιώτα καλή όρεξη για τα φασολάκια.

Εμείς περάσαμε μια δύσκολη νύχτα με την Ιφιγένεια και συνεχίζουμε σε μια δύσκολη μέρα. Κοιμήθηκε στις 10:00 το βράδυ, ξύπνησε στις 12:30 τη νύχτα και μέχρι τις 3:00 δεν είχε κοιμηθεί. Κάποια στιγμή έκανε και έναν εμετό. Μετά ξύπνησε πάλι 4:15 και τελικά 7:30. Είναι συνέχεια μέσα στη γκρίνια. Πριν λίγο κοιμήθηκε και περιμένω να δω πότε και με τι διάθεση θα ξυπνήσει.

Αυτά προς το παρόν. Τα λέμε.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα και απο εμας κοριτσακια..

Ξερω, ειμαι μεγαλη γαϊδουρα, αλλα επειδη ο Βασιλης δουλευει νυχτα σημερα, του πασσαρα τη Μαρια και ξυπνησα ... πριν απο λιγο! :oops::oops: Τουλαχιστον το ευχαριστηθηκα!

Μαρια μηπως ξεκινησαν οι κολικοι? Γιατι γκρινιαζει ετσι το μικρακι σου?

Σοφια θελω να πιστευω πως τωρα θα εχεις ξεμπερδεψει! Καλη αναρρωση!

Γιωτα πως ειναι με 3 μωρα μεσα στο σπιτι? (Εννοειται πως ειναι λιγακι δυσκολα, απλα ρωταω πως σου φαινεται!)

Εμεις λεμε το μεσημερακι να παμε για καμμια βουτια.. Ο Βασιλης φευγει στις 7 παρα τεταρτο απο εδω κι ετσι ισως παμε κουνιες μονες μας!

Φιλια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Μαρια καλο κουραγιο με την Ιφιγενεια....μηπως να την ξεματιαζε κανεις?????

Το λεω λογω της φωτογραφιας στο φεισμπουκ με το φουστανακι της!!!!!

Εχω και ενα ευχαριστο νεο!!!!!!

Δεχτηκανε τον Τασουλη μου στον Δ.Αθηναιων κ μου ειπανε να παω 6 Σεπτεμβριου 9-10 30 για να προσαρμοστει!!!!!Θα ειναι η εβδομαδα προσαρμογης!!!!!

Απλα ο Βασιλης επιμενει να τον στειλουμε στην Ν.Σμυρνη κ ξεκιναω το ψησιμο για να αλλαξει γνωμη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτα πως ειναι με 3 μωρα μεσα στο σπιτι? (Εννοειται πως ειναι λιγακι δυσκολα, απλα ρωταω πως σου φαινεται!)

Μαζι γραφαμε Φαιη!

Κολικοι δε νομιζω να ειναι γιατι συνηθως τα πιανει το απογευμα.....νομιζω τα ξεχασες...μηπως ηρθε η ωρα για το δευτερο???????

Δεν εχω τον Τασο κ δεν ξερω πως ειναι με τρια μωρα....τα απογευματα που ειναι εδω δε μου δημιουργει προβλημα.Σαν να μην υπαρχουν.Και το πρωι σημερα ξυπνησε κ αντι να κοιταξει την κουνια τους πηρε ενα παιχνιδι κ αλωνιζε.....ειναι φοβερο παιδι τελικα!!!!!ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ.....ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τα ξεχασα Γιωτακι μου αλλα για δευτερο ουτε λογος ακομα! :lol:

Οντως ο Τασουλινος ειναι φοβερο παιδι!! Μπραβο του!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

...

...

Το απόγευμα ήταν μια χαρά, οπότε δεν νομίζω να ήταν κολικοί...δεν είχε και τα υπόλοιπα συμπτώματα δηλαδή...

Μαρια καλο κουραγιο με την Ιφιγενεια....μηπως να την ξεματιαζε κανεις?????

Το λεω λογω της φωτογραφιας στο φεισμπουκ με το φουστανακι της!!!!!

Περνάει το μάτι και από το facebook; :shock::roll::?

Εχω και ενα ευχαριστο νεο!!!!!!

Δεχτηκανε τον Τασουλη μου στον Δ.Αθηναιων κ μου ειπανε να παω 6 Σεπτεμβριου 9-10 30 για να προσαρμοστει!!!!!Θα ειναι η εβδομαδα προσαρμογης!!!!!

Απλα ο Βασιλης επιμενει να τον στειλουμε στην Ν.Σμυρνη κ ξεκιναω το ψησιμο για να αλλαξει γνωμη!!!!!!

Γιατί προτιμάς το Δήμο Αθηναίων; Νέα Σμύρνη δεν είναι η μαμά σου; :roll:

...

Δεν εχω τον Τασο κ δεν ξερω πως ειναι με τρια μωρα....τα απογευματα που ειναι εδω δε μου δημιουργει προβλημα.Σαν να μην υπαρχουν.Και το πρωι σημερα ξυπνησε κ αντι να κοιταξει την κουνια τους πηρε ενα παιχνιδι κ αλωνιζε.....ειναι φοβερο παιδι τελικα!!!!!ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ.....ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ....

Μπράβο του Τασούλη!!!! Με το δίκιο σου ανέβηκες στη βελανιδιά :lol::lol:

ΥΓ.: Μέσα σε όλα...έπεσε και ο Ευριπίδης από το κρεβάτι τα ξημερώματα :lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Και βεβαια περναει το ματι κι απο εκει!

Ενα θα σου πω: η Μαρια κοντευε να γλυψει την οθονη οταν της την εδειξα.. :lol: Σκεψου ποσοι την ειδαν και σκεφτηκαν το κλασσικο "ψυχουλα μου"! Αυτο και μονο, αρκει!

Οντως Γιωτα γιατι να μην παει στο δημο Νεας Σμυρνης που ειναι και η μαμα σου;

gM4vp2.png

Προτιμω Δ.Αθηναιων γιατι εκει τωρα που παει στην μαμα μου δεν παιζει με τα αλλα παιδακια κ παει ολο στην κουζινα κ ψαχνει τη γιαγια....κ κατα 2ον στο Δ.Αθηναιων τα παιρνουν απο 8 μηνων,οποτε μολις χρονισουν τα διδυμα που θα παω για δουλεια θα τα στειλω κ αυτα εκει.Να μην ειναι χωριστα.Ενω εκει που ειναι η μαμα μου τα παιρνουν απο 18 μηνων.Και αποκλειεται να αφησω 2 μωρα να τα κραταει η πεθερα μου οπως ειχε τον Τασο κ να φευγει οποτε γουσταρει!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα μανουλες!τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον να ειστε καλα!ολα πηγαν καλα-αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι απ τις 11.30 που ειχαμε ραντεβου με πηρε στις 2 γιατι του ετυχε εκτακτο περιστατικο-ελπιζω να ξεμπερδεψα διαπαντως με το θεμα αυτο.

βγηκαν οι εξετασεις της ελισαβετ δυστυχως δεν ειναι καλες εχει κοιλιοκακη(τις 2 απ τις 3 μεταλλαξεις) αυριο θα παμε στο φιτσιαλο να μας τα πει αναλυτικα.αυτο που μου πε απ το τηλ ειναι οτι θ αποκλεισουμε καποιες τροφες και βλεπουμε.δε ξερω κ αν χρειαστει να κανουμε κ αλλες εξετασεις ανυπομονω να παω αυριο να μου λυσει τις αποριες μου τι να τον πρωτορωτησω απ το τηλ?:?θα κανουμε κ το mmr (να μη το εχω για σεπτεμβρη μαζι με την προσαρμογη στο παιδικο-αυτα ειναι τα ευχαριστα νεα μας πηρανε στο δημο αθηναιων!:Pαυριο θα παμε απο κει να μας πουνε ποτε ξεκιναμε).

ελπιζω να ειστε ολες καλα!παω να την πεσω παλι εχω ακομα υπνηλια απ την ναρκωση.φιλια πολλα και καλο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...