Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πως είστε; Εμείς σχετικά καλά.

Χθες το απόγευμα χαζεύω τις φωτογραφίες των διδύμων στο facebook. Έρχεται ο Ευριπίδης, βλέπει τη Γιώτα με την κοιλούμπα και ρωτάει "μαμά, γιατί αυτή η κυρία έχει τόσο μεγάλη κοιλιά;"

"Έχει δύο μωρά μέσα" του απαντάω.

"Αυτά;" ρωτάει και μου δείχνει τις φωτογραφίες με τα δίδυμα.

"Ναι" του λέω.

"Τα γέννησε;" ξαναρωτάει.

"Ναι" του απαντάω.

Φεύγει τρέχοντας και πάει στο Διονύση "μπαμπά, μπαμπά μια φίλη της μαμάς μου γέννησε δύο μωρά σε μια μέρα!!" λέει με ενθουσιασμό :cool::lol:

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααα!!!τι κανετε?

Γιωτα να σου ζησουν τα διδυμακια σου καλα σαραντα!!!θα σου ευχηθω και επισημα...

τι κανετε?εγω επιτελους εβαλα ιντερνετ στην βαρη και θα μπορω να σας μιλαω πιο συχνα ελπιζω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και πάλι,

Γλυκούλα δηλαδή θα μείνεις μόνιμα Βάρη; :?

Σοφία και Γιώτα βγήκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς;

Που είστε πάλι όλες καλέ;

etCDp3.png hk8kp3.png

Που ειστε κοριτσακια?

Σημερα απο το πρωι ειμαι στο αλλο parents! Ηθελα να συζητησω για την πανα και το γιογιο και αφου εγραψα εκει κατεληξα να γραφω και σε αλλα, ασχετα θεματα! :roll:

Κλεισαμε 2 εβδομαδες "εκπαιδευσης" με το γιογιο και ομολογω πως πηγε πολυ καλυτερα απο οσο περιμενα. Βεβαια αυτο σε ο,τι αφορα τα κακα. Οποτε της ερχεται, φωναζει "μαμα κα" και τη βαζω στο γιογιο οπου τα κανει κανονικα. Για τα τσισα ομως, ουτε λογος. Τη βαζω συνεχεια, οποτε καταλαβαινω πως θελει, αλλα καταληγουμε ειτε να μην την προλαβαινω (να τα ΄χει κανει δηλαδη ηδη στην πανα), ειτε να καθεται κανενα 10λεπτο στο γιογιο και στο τελος να τα κανει οταν της φορεσω την πανα. :roll: Ενταξει, δεν εχω και τρελες απαιτησεις απλα μου φαινεται περιεργο γιατι με τα κακα το κανει ενω με τα τσισα οχι.. Με επρηξε και ο Βασιλης πως ειναι μικρη και δεν καταλαβαινει αλλα απο οσο ειδα και οι υπολοιπες μαμαδες συμφωνουν μαζι του.

Τελος παντων, θα μεινω στο οτι εμαθε να κανει εστω τα κακα της εκει και δεν θα επιμεινω αλλο! (Σκ@τοκουβεντα τελος.. :mrgreen:)

Μαρια κι εγω τα χαζευω τα διδυμα απο χθες, μου εχουν παρει τα μυαλα! Οσο για τον Ευριπιδη, οντως, ειχε θα ειχε πολυ πλακα αυτο που ειπε αν το ειπε και με το στυλ που εχει!! :lol::lol:

Γλυκουλα χαιρομαι που θα μπαινεις συχνοτερα! Αντε, να μαθαινουμε και νεα σας σε καθημερινη βαση! Τι κανει ο γιοκας σου?

Οι υπολοιπες που εξαφανιστηκατε? Ψεκασε κανεις με εξαφανιζολ??? :tongue:

Φιλια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!εδω ειμαι κ εγω!τι κανετε?

μαρακι πηρα σημερα παλι τηλ στο παιδικο κ ειπαν τελος βδομαδας θα βγουν-απο βδομαδα σε βδομαδα μας πανε-γκρρρρρ:twisted:σε αλλο δημο απ οτι ειδα στο αλλο παρεντς εχουν βγει.

γλυκουλα ωραια τωρα θα ατ λεμε συχνοτερα!πολλα φιλια στον ευθυμη σου!

φαιη μου ισως θελει λιγο περισσοτερο χρονο για τα τσισακια μην ανησυχεις αφου εμαθε τα κακα θα τα μαθει κ αυτα.εσυ χαλαρα χωρις πιεση κ θα τα καταφερετε!

εμεις ολοι καλα ο αντωνης στη δουλεια τωρα εβαλα την ελισαβετ στη κουνια να κατσει λιγο για να μαγειρεψω-προς το παρον ησυχη ειναι ελπιζω να μην αρχισει να ουρλιαζει να την σηκωσω οπως τη προηγουμενη φορα.τρεχαμε χθες βραδιατικα να βρουμε βενζιναδικο μη μεινουμε απο βενζινη μες τη βδομαδα ευτυχως βρηκαμε, τεραστια ουρα αλλα καταφεραμε και βαλαμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση Σοφακι.. Θα δειξει μωρε.. Κι αν δεν μαθει τωρα, θα μαθει το επομενο καλοκαιρι, ας ειναι γερη αυτη κι ολα τα αλλα θα γινουν αργα ή γρηγορα! Απλα σκεφτομουν πως θα ηταν ανασα για εμας αν εφευγε και αυτο το εξοδο (της πανας) :oops: Δεν πειραζει ομως, οποτε μαθει - εμαθε!

Οσο για τα βενζιναδικα τι ειναι παλι αυτο? Πηγε ο Βασιλης 6μιση το πρωι στα Καλυβια και ειχε 20 αυτοκινητα ουρα.... :shock: Βεβαια περιμενε και το γεμισε αλλα και παλι μεχρι να ληξει η απεργια δεν θα κινουμαστε και πολυ γιατι ειπανε πως ειναι αοριστου χρονου, δεν ξερουν ποτε θα ληξει.. Οποτε ας εχουμε βενζινη για ωρα αναγκης και οταν ληξει η απεργια θα παμε τσαρκουλες παλι!!

gM4vp2.png

κ εγω το επομενο καλοκαιρι θα την αρχισω εκπαιδευση-το πολυ πολυ να την κανουμε παρεουλα:-D(αν και μεταξυ μας δε νομιζω, το μαρακι το χει πιασει το νοημα θα τα καταφερει πολυ νωριτερα:wink:)

οσο για τη βενζινη απ το σαβατο που τ ακουσα ελεγα στον αντωνη να παμε αλλα αυτος περα βρεχει....παλι καλα που βαλαμε να χουμε το κεφαλι μας ησυχο δε ξερουμε και ποσο θα κρατησει η απεργια και τι μπορει να προκυψει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

οχι δεν θα μενω μονιμα στην βαρη θα ειμαι εδω μεχρι να πιασουν τα πρωτα κρυα μετα θα ξαναγυρισω....εδω ειναι καλυτερα για το παιδι οποτε θα μενω οσο το δυνατον περισσοτερο...

ευτυχως ο μικρος ειναι καλυτερα εκανε ωτιτιδα βεβαια και του εδωσα αντιβιωση αλλα ευτυχως το ξεπερασε χθες τελειωσαμε την αντιβιωση και ημαστε καλυτερα και σημερα για πρωτη φορα εφαγε την σουπιτσα του κοτοπουλο καροτο και πατατα χορτα δεν του αρεσουν απ οτι βλεπω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Φαίη όντως κοιμάται η Ιφιγένεια :P Για την τουαλέτα μην αγχώνεσαι και μην πιέζεις τη Μαρία. Ο Ευριπίδης ξεκίνησε ανάποδα. Ενώ έκανε μια χαρά τα τσίσα στη λεκάνη, για τα κακά ήθελε να του φοράω πάνα. Του πήρε γύρω στον ένα μήνα να αποφασίσει να τα κάνει και αυτά στη λεκάνη. Αφού ξεκίνησε να χρησιμοποιεί την τουαλέτα, είναι θέμα χρόνου να καθαρίσει. Αν την στρεσάρεις όμως μπορεί να καθυστερήσει. Χαλάρωσε :D

Σοφία υπομονή με τον παιδικό και καλά αποτελέσματα. Βενζίνη έβαλε και ο Διονύσης στο ένα αυτοκίνητο το πρωί και τώρα θα πάει να βάλει και στο άλλο. Δεν φτάνει η αναμονή στις ουρές, μου έλεγε ότι πλακώνονται και οι οδηγοί μεταξύ τους για τη σειρά και με τους βενζινάδες για το πόσα λίτρα θα βάλουν. Χαμός δηλαδή. :roll:

Γλυκούλα χαίρομαι που θα τα λέμε συχνότερα και που θα επιστρέψεις το χειμώνα. Να σε δούμε και από κοντά επιτέλους. Περαστικά στο γιο σου και μην ανησυχείς για την κοτόσουπα. Μπορεί να είναι από τα παιδιά που προτιμούν το μοσχάρι. :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Φεύγει τρέχοντας και πάει στο Διονύση "μπαμπά, μπαμπά μια φίλη της μαμάς μου γέννησε δύο μωρά σε μια μέρα!!" λέει με ενθουσιασμό :cool::lol:

Φιλάκια :D

τελειος ο παιχτης!!!!!

4ywWp2.png

:D

Απιστευτος!!!!!

Σοφία και Γιώτα βγήκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς;

Απο Ν.Σμυρνη βγηκανε κ τον δεχτηκανε :P:p:p αλλα απο Δ.Αθηναιων ακομα δεν εχω καποια ενημερωση,πρεπει να παει ο Βασιλης απο κει να δει.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτουλα πως εισαι? Πολυ χαρηκα που μπηκες!

Πως ειναι τα διδυμακια σου? Ο Τασουλινος πως τα παει με τα αδερφακια του?

Μπραβο που τον πηρανε στο σταθμο!!! Νομιζω εκει δουλευει κι η μαμα σου οποτε θα ειναι καλυτερα τα πραγματα για εκεινον (απο αποψη πως θα εχει καποιο οικειο προσωπο κοντα του).

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσακια! Ξυπνηστε ντεεεε!! :D

Εμεις σημερα ειμαστε απο τις 4μιση μονες μας.. Ο Βασιλης δουλευει 6 το πρωι με 12 το μεσημερι αλλα μετα πρεπει να περασει απο τη ΓΑΔΑ για να κλεισει με ΕΔΕ το θεμα του τροχαιου για το οποιο βγηκε σε αναρρωτικη 11 μηνες. Απο οσα μου ειπε δεν ειναι τιποτα, θελουν απλα να καταληξουν στο τι εγινε εν τελει για να κλεισει ο φακελος. Οποτε δεν ξερει τι ωρα θα γυρισει.

Θυμαστε τον Φεβρουαριο που ειχαμε φιλοξενησει εναν φιλο μας και συναδελφο του Βασιλη απο την Κρητη, ο οποιος περνουσε εκπαιδευση στο Λαγονησι? Βεβαια τοτε μεναμε Αγιο Δημητριο.. Αυτος ο ιδιος λοιπον εχει ερθει για διακοπες στη Χαλκιδα (στους δικους του) με τη γυναικα του αλλα σημερα το βραδυ φευγουν για Κρητη και ειπαμε να συναντηθουμε. Τωρα το που δεν το ξερω αλλα δεν νομιζω να παμε -οπως προτεινε ο Βασιλης- τουρκολιμανο (με το σκεπτικο να ειναι κοντα στο λιμανι για να φυγουν). Η Μαρια τι θα κανει εκει? Πως θα την κηνυγαω και πως θα την περιορισω σε ενα μερος με τοσο κοσμο? Εγω σκεφτομαι να παμε στην παλια μου γειτονια να κατσει και η Μαρια να τρεξει και να μην εχω το αγχος μην χαθει. Τελος παντων.. θα δειξει!

Εν τω μεταξυ δεν εχω μαγειρεψει τιποτα σημερα.. :cool: Βαριεμαι ελεεινα και τρισαθλια. Μηπως ξερετε αν μπορω να της δωσω για μεσημεριανο ενα αυγουλακι? (η ευκολη λυση αλλα αφου το τρωει και γινεται γρηγορα?)

Αντε, ξυπνηστε και πειτε καμμια ιδεα!! :D:D

gM4vp2.png

καλημερα κ απο εμενα!τι κανετε?

γιωτουλα πως τα πας?τα διδυμα καλα?μπραβο που πηρανε στο σταθμο τον τασουλη πολυ χαιρομαι!οσο για το δημο αθηναιων μη τρεχει ο βασιλης αδικα να παρετε τηλ πρωτα εμενα μου ειπαν τελος της βδομαδας θα βγουν.

φαιη μια χαρα ειναι το αυγουλακι τι θα λεγες και για λιγο τραχανα η κανα ζυμαρικο?

εμεις ολοι καλα πριν λιγο τελειωσα με τα του σπιτιου-ειναι ο αντωνης απογευμα κ ειπα να κανω καμια δουλεια να μη μαζευονται.η ελισαβετ εχει τον ακαθιστο σημερα πουθενα δε βολευεται θα την παρω τ απογευμα να παμε κουνιες εκει τουλαχιστον χαζευει τα παιδακια κ ηρεμει.

να εχετε μια ομορφη μερα!

υ.γ ασχετο αν ακουσετε για καμια προσφορα στις πανες απ το σκλαβενιτη πειτε μου μου δωσε η μαμα μου μια δωροεπιταγη και λεω να παω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...