Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αχ ρε κοριτσακια εκαψα το χερι μου... :(

Πηγα να βγαλω το ταψι απο το φουρνο για να γυρισω το εξοχικο και ακουμπησε το χερι μου -λιγο πιο πανω απο τον καρπο- στη σχαρα..

Στην αρχη ηταν κατασπρο, λες κι ειχα ακουμπησει γαλα, μετα κοκκινησε και τωρα εχει αρχισει και γινεται καφε.... Βεβαια ο πονος ειναι ιδιος, δεν εχει ηρεμησει καθολου! Τι να βαλω τωρα πανω?

Μαρια ξεχασα το πρωι να σου πω ευχαριστω! Αυτη τη φορα θα κατσω να επιλεξω παρεα με τον Βασιλη για να μην εχουμε παλι τα ιδια! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη κρύο νερό για το έγκαυμα. Αν μπορείς να το βάλεις μέσα σε ένα κατσαρολάκι με παγάκια για λίγη ώρα. Εγώ αυτό κάνω. Για το λινκ δεν κάνει τίποτα :)

Μόλις τώρα κατάφερα να ελευθερώσω τα χέρια μου από την Ιφιγένεια (όλη μέρα ήταν κρεμασμένη από το στήθος μου) :lol::lol: Όπου να 'ναι έρχεται όμως ο Ευριπίδης οπότε και πάλι θα είμαι busy. Τι να κάνουμε, ίσως καταφέρω το βράδυ, όταν κοιμηθούν και οι δύο να μπω με άνεση.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Helloooo!!!!!

Που είστε βρε όλες;;;;

καλά η Γιώτα ξέρω :lol: οι υπόλοιπες;

5 μέρες μείνανε για να σαραντίσουμε, θα πάρω λοιπόν τον Ευριπίδη και την Ιφιγένεια και θα ξαμοληθούμε στις βόλτες(έχω κάνει και πρόβα με το μάρσιπο). Μετά "μη μας είδατε" :tongue::tongue:

Έτσι, για να μάθετε να εξαφανίζεστε :mrgreen:

Φιλάκια :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Νομιζω το διαλυσαμε το μαγαζακι! :lol:

Εμεις απο το πρωι τρεχαμε στην Αθηνα για κατι δουλειες και γυρισαμε πριν απο λιγο. Εφαγε η Μαρια τη φρουτοκρεμα της και τωρα λεω να τη βαλω για υπνο!

Κατα τα αλλα τα ιδια.. Ζεστη, βαρεμαρα και τα γνωστα!

gM4vp2.png

Γεια σας βρε κορίτσια, να΄μαι και εγώ!!!

Έχουνε οργιάσει λίγο τα βλασταράκια μου εδώ και δεν μαζεύονται!!! Παραδόξως χτυπάνε και οι 2 τους ένα δίωρο το μεσημεράκι, να ξεκουραστεί και λίγο το κεφάλι μας. 'Ερχεται και ο Κώστας το βράδυ για σκ και από Δευτερα πάλι θα είμαστε χώρια.

Μαρία καλές βόλτες!!!! Πως πάτε εσείς; Κανένα νέο για το κολυμβητήριο; Φυσικά ο Νικόλας το θεωρεί δεδομένο πως θα συνεχίσει το κολυμβητήριο από Σεπτέβριο. (και εγώ να σου πω το περιμένω πως και πως)

Φαίη πως είναι το χέρι σου από το κάψιμο;

Σοφία καλή αρχή στον Αντώνη στη δουλειά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

...

Μαρία καλές βόλτες!!!! Πως πάτε εσείς; Κανένα νέο για το κολυμβητήριο;

Έχω πει στο Διονύση να ρωτήσει και όλο το ξεχνάει. Θα του το ξαναθυμίσω.

Φαίη πως είναι το χέρι σου από το κάψιμο;

Αλήθεια Φαίη και εγώ ήθελα να σε ρωτήσω...

...

μαρακι αν πας σε καμια κουνια ενημερωνε μας μπας και ειδωθουμε.φιλια στην μπεμπα σας

Εννοείται!!!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ αισιόδοξη είμαι ε; (εδώ δεν σας βρίσκω τις καθημερινές, θα μπείτε το Σαββατοκύριακο :rolleyes: )

Εμείς πάλι εδώ. Εγώ και η Ιφιγένεια δηλαδή, γιατί ο Διονύσης με τον Ευριπίδη την κάνανε για Λαγονήσι. :cool:

Η Ιφιγένεια μέσα στη γκρίνια. Θέλει να είμαστε συνέχεια αγκαλιά και να μη καθόμαστε, όοοοοοχι πρέπει και να περπατάμε. Τη βάζω στο μάρσιπο και κάνουμε βόλτες μέσα στο σπίτι. Ό,τι έκανα και με τον Ευριπίδη δηλαδή. Τι να πω, δύο στα δύο έχω πετύχει με αυτά τα παιδιά που δεν κάθονται σε μια μεριά. :roll:

Δεν αναρωτιέμαι σε ποιον έμοιασαν. Ξέρω, μου το κοπανάει η μαμά μου συνέχεια :wink:

Λοιπόν, πείτε κανένα νέο από τον έξω κόσμο. :D

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη μου ελπιζω να περασε το καψιμο!

μαρια νδ σ ευχαριστω πολυ!μεγια και το αβαταρ με τους κουκλους σου!να περνατε καλα!

βολτες διαβαζω κ χαιρομαι...οποτε κανονισετε πειτε και σε μενα:D

εμεις καλα ειμαστε-προς το παρον δηλαδη γιατι τ απογευμα θα παμε στα πεθερικα μου κ δε ξερω σε τι κατασταση θα γυρισω(εμαθα οτι ο πεθερος μου εχει να πει κ αλλα-ωραια θα περασουμε να του πω κ εγω οσα δε προλαβα την προηγουμενη φορα-κατι μου λεει οτι αυτη θα ναι η τελευταια μας επισκεψη εκει:wink:

σημερα ειναι κ η πιο ζεστη μερα λενε 41θα φτασει-καλα θα ψηθουμε και σημερα!

παω να μαγειρεψω οσο αντεχω ακομα.σας φιλω ολες!να εχετε ενα ομορφο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Πως ειστε?

Εμεις σημερα ξυπνησαμε απο το τηλεφωνο στις.. 11:30!!!!!!! Η Μαρια σιγουρα ειχε ξυπνησει απο πολυυυ πιο πριν αλλα και παλι δεν εκανε καθολου φασαρια (αυτα που σας ελεγα τις προαλλες) και μας ξυπνησε η μαμα μου που πηρε απο τη δουλεια να δει τι κανουμε!

Οπως καταλαβαινετε το προγραμμα πηγε εντελως πισω.. Της δωσαμε γαλα και αντι για φρουτοκρεμα ενα γιαουρτακι. Στις 3 και κατι νυσταξε (λογικο αφου ειχε ξυπνησει κανονικα το πρωι) και μολις ξυπνησει θα της δωσω αρακα και πιο αργα το απογευμα λιγα φρουτακια. Θα ξεκινησω να βαζω αφυπνιση γιατι ετσι οπως το παμε, θα σηκωνομαστε το μεσημερι και δεν θελω μετα απο τοσες ωρες με αδειο στομαχι να της ριχνω με τη μια γαλατα, αυγα, φρουτοκρεμες.. Τελος παντων!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, το χερι μου ειναι ενταξει, πανω στην απελπισια μου εκεινη την ημερα εβαλα αυτη την αλοιφη που μας ειχε πει ο Φιτσιαλος να βαζουμε στη Μαρια οταν ειχε συγκαει (τη helixderm). Ομολογω πως στην αρχη με πεθανε στον πονο -απορω αν πονουσε ετσι η Μαρια τοτε, πως αντεχε..- αλλα μου εχει αφησει μονο μια καφετια γραμμη σε εκεινο το σημειο. Τωρα πια δεν με ποναει καθολου!

Εστειλα μηνυμα στη Γιωτα το μεσημερακι. Τη ρωτησα πως ειναι και τι κανουν τα αγορακια της. Μου απαντησε πως ειναι ολοι καλα και πως βγαινουν τη Δευτερα. Ειπε να δωσω πολλα φιλια σε ολες!

Ο Βασιλης σημερα δουλευει 8 το απογευμα με 2 το βραδυ. Οποτε θα με φανε παλι οι μοναξιες... Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα που πληρωνεται γιατι παλι ξεμειναμε αυτο το μηνα (βεβαια δεν μπορω να μην αναγνωρισω το γεγονος πως τα πηγαμε πολυ καλυτερα απο αλλες φορες.. ειναι κι αυτο μια προοδος.. ισως ειναι σημαδι οτι αρχιζουμε να ορθοποδουμε σιγα - σιγα).

Τελος, για να μη σας ζαλιζω αλλο, τη Δευτερα στις 02/08 θα παω κομμωτηριο!!!!!! Σιγα το νεο, αλλα εχω πολυ καιρο να παω κι επειδη παιρνει η μαμα μου το δωρο της, μου προτεινε να παμε μαζι να φτιαξουμε τα μαλλακια μας. Αρα εκεινη τη μερα θα ανεβω Αθηνα γιατι η μαμα μου παει και χτενιζεται σε συγκεκριμενο κομμωτηριο και μας εκλεισε εκει ραντεβου! Περιττο να σας πω πως το περιμενω πως και πως (η ψωναρα :mrgreen:)

Μαρακι το μηλο κατω απ' τη μηλια θα πεσει!! Υπομονη αλλες λιγες μερουλες και μετα θα περπατατε οσο θελει αλλα θα το ευχαριστιεσαι κι εσυ (ειδικα αν εχει και βιτρινες εκει που θα περπατατε, νομιζω στο τελος θα σε παρακαλαει να σταματησεις το περπατημα η Ιφιγενειουλα!! :lol::lol:)

Σοφια μου τι να πω! Υπομονη και καλο κουραγιο! Μπενακης - βγενακης.. Τα εχουμε ξαναπει, δεν υπαρχει αλλη λυση! Αν θες να μιλησεις παντως καπου, παρε με κανενα τηλ. ο,τι ωρα και να 'ναι! Εγω ετσι κι αλλιως βρυκολακιαζω τα βραδυα (και τα πρωινα αφηνω τη Μαρια μεχρι τις 12 :oops::-()

Αυτα κοριτσακια απο εμας.. Σας ζαλισα με τη λογοδιαρροια αλλα αυτα γινονται οταν αργω να μπω! Τα λεω μαζεμενα!

Φιλακια πολλα σε ολες!!! (Και απ' τη Γιωτα, μην το ξεχνατε!! :-P)

gM4vp2.png

Που ειστε σημερα? Ακομα να ξυπνησετε??? Μεσημεριασε!!! :mrgreen:

Εμεις σημερα εχουμε αραξει σπιτι.. Το κλιματιστικο ειναι στο φουλ απο το πρωι και δεν προκειται να το κουνησουμε απο εδω με καμμια δυναμη!

Επιτελους αυριο πληρωνεται ο Βασιλης!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα δεν εχω κατι καινουριο να σας πω! Το μενου για σημερα εχει ψαρακι στη σχαρα με χορτα (ραδικια). Στη Μαρια εκανα ψαροσουπα αλλα κατεληξε να φαει μιση τσιπουρα στη σχαρα και ενα πιατακι ραδικια.. Αφου προτιμησε αυτο, αυτο της εδωσα. Τη ψαροσουπα θα τη φαω εγω για βραδυ!

Ειδα και στο facebook πως βγηκε η Γιωτουλα με τους υιους απο το μαιευτηριο! Αντε, να μαζευομαστε σιγα - σιγα! :D

Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

Γεια σας και από μας!

Αγκαλιά με το aircondition και χθες και σήμερα τη βγάζουμε. Εξωτερική θερμοκρασία χθες έφτασε μέχρι 39.

Χαρά στο κουράγιο σας Φαίη να ψήσετε με τέτοια ζέστη. Εγώ μια μακαρονάδα έκανα στο καζάνι για να μείνει και για αύριο.

Η Ιφιγένεια έχει θηλάσει σαράντα φορές από το πρωί. Μάλλον διψάει και αυτή η καημένη. ευτυχώς την πήρε ο ύπνος πριν λίγο, οπότε μπόρεσα και εγώ να φάω και τώρα πίνω καφέ και ενημερώνομαι.

Πολύ χαίρομαι για τη Γιώτα που βγήκε από το μαιευτήριο στην ώρα της και με τα παιδιά :D:D:D Για άλλη μια φορά να σου ζήσουν Γιωτούλα και να τα χαίρεσαι και τα τρία! Όταν βρεις χρόνο (και άμα δηλαδή...) περιμένουμε εντυπώσεις, φωτό κλπ.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

γιωτουλα σου ευχομαι να εισαι ηρεμη και ξεκουραστει και να μην σε παιδευει ο τασο;.καλο σαραντισμο και να τα χαιρεστε τα νεα μελη της οικογενειας

φιλια

4ywWp2.png

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

κ εμεις εδω με αιρκοντισιον τη βγαζουμε δε παλευεται αλλιως η ζεστη.η επισκεψη στα πεθερικα χθες κυλισε-περιεργως-ομαλα λες και δεν ειχε προηγηθει τιποτε:?.σημερα ειμαστε τα 2 μας βγηκαμε για καφεδακι κ τωρα μπηκα να δω τα νεα σας και να χαζεψω λιγο πριν παρουμε την ελισαβετ απ τη μαμα μου.

γιωτουλα καλως ηρθατε σπιτι σας να σας ζησουν τ αγορακια σας!ειναι πανεμορφα!καλο σαραντισμο φιλεναδα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...