Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σας ευχαριστω ολες παρα παρα πολυ!!!!!!

Ποτε ητανε που ειχα καθυστερηση κ εκανα χοριακη και σας ελεγα οτι μπορει να εχω διδυμα....και ποτε εφτασε η ωρα να αντικρυσω τα πλασματακια που τοσους μηνες ειχα στην κοιλια μου....Επιτελους θα δω ποιοι ειναι αυτοι οι κυριοι που με κλωτσουσαν,που δεν με αφηναν να κοιμηθω,που μου δημιουργουσαν καουρες και απιστευτα ξενυχτια.....

Ειμαι φοβερα συγκινημενη,ισως επειδη το εχω ξαναπερασει...και στον Τασο μου με ραντεβου πηγα αλλα δεν ημουν τοσο πολυ.....Τι να πω.....

Καλο βραδυ σε ολες σας!!!!!

Θα εχετε νεα μου αυριο!!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αληθεια ειναι πως κι εγω ειμαι πολυ συγκινημενη.. Και δεν το κρυβω, το λεω τωρα γιατι μετα θα εχεις τις ορμονες να παιζουν μαντολινο και δεν θελω να σε φορτωσω με ολα αυτα..

Ξερεις καθε φορα που γινεται κατι σημαντικο, οπως τοτε που γεννησε η Ειρηνη το γαντζο της, οταν χρονισε η Μαρια μου με τον Τασο και τα διδυμακια της Ναταλιας, οταν ο Νικολας της Μαριαςνδ πηγε στο κολυμβητηριο και εγινε φιλαρακι με τον Ευριπιδη, οταν το Ελισσαβετακι ειπε -επιτελους για την ηρεμια της Σοφιας "αγκου" και μετα το βαφτισαμε και τωρα προσφατα που γεννησε η Μαρια μας και τελος παντων οποτε γινεται κατι τρανταχτο για τον δικο μας κοσμο......

.....Δεν σταματαω ποτε να σκεφτομαι εκεινη την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε ολες μαζι στα haagen dazs... Ειχα να βγω απο το σπιτι μηνες και ξαφνικα βρεθηκαν κι αλλες τρελομανουλες σαν εμενα και με εκαναν να νιωσω πως δεν ειμαι μονη! Και χαιρομαι πολυ γιατι μου γινατε συνηθεια, γιατι οταν φτιαχνω καφε το πρωι θα μπω να σας διαβασω κι ας μην εχω χρονο να γραψω και γιατι οταν εχω καιρο να σας δω μου λειπετε!!

Κι απλα ευχομαι να μην τελειωσει ποτε αυτη η "σχεση" που εχουμε μεταξυ μας!

Και τωρα Γιωτουλα που ερχονται τα αγορακια σου, θα εχουμε ευκαιρια να γιορτασουμε νεες βαφτισεις, νεα γενεθλια, νεες ανησυχιες! Ολα θα πανε καλα..!

Σορρυ για την πολλη μελουρα, αλλα δεν ξερω.. Ετσι μου βγαινει αποψε..!

Να πας να μας φερεις τους κουνιαδους της Μαριας μου! Ανυπομονουμε να γνωρισουμε -στην ωρα τους παντα- τα δυο αυτα πλασματακια!

Αρκετα για αποψε.. ΣΤΑΜΑΤΑΩ!

Φιλια!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ελα να μην βλεπω συγκινησεις δεν θα μας κανει το μικρο της παρεας να κλαιμε,αιντε σκατοπαιδο φαιη.

νομιζω οτι ολες σκεφτομαστε τις υπολοιπες παντα ειτε δινουμε το παρον εδω μεσα ειτε οχι.ποτε δεν ειχα σκεφτει οτι μεσα απο τσατ θα κανω νεες φιλες.και εννοειται αν δεν ηταν η κατασταση μας κοινη,δηλαδη με παιδια δεν νομιζω να δεναμε.αυτα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

στα carrefour αυριο ολες οι λιμπερο -50%.τρεχατε!!!!!!!!!!

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

και να μην ξεχασετε!!!!!!!!!!!!!πρωτα να μας κανουν την εκπτωση και μετα να εμφανισουμε τα κουπονια.ερχεται φθηνοτερα!

για οσες δεν γεννανε αυριο οκ?αλλιως να παει ο αντρας τους!!!!!!!!χα χα χιχι χοχο

4ywWp2.png

.....Δεν σταματαω ποτε να σκεφτομαι εκεινη την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε ολες μαζι στα haagen dazs...

Κι απλα ευχομαι να μην τελειωσει ποτε αυτη η "σχεση" που εχουμε μεταξυ μας!

...

Φαίη δεν είσαι η μόνη. Τα ίδια σκέφτομαι και γω. :-D

Καλημερα!!!!!

Ετοιμαζομαστε για τη μεγαλη στιγμη!!!!!

Το μεσημερι θα εχετε νεα μου....

Πολλα πολλα φιλια!!!!!

Αχ! Γιώτα από χθες που μας το είπες δεν βγαίνεις από το μυαλό μου. Περιμένουμε τα νεότερα...:D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα μανουλες!

φαιη πολυ συγκηνιτικα οσα εγραψες ετσι νιωθω κ εγω.ευχομαι να μαστε παντα ετσι να στηριζουμε η μια την αλλη να χαιρομαστε με καθετι μικρο η μεγαλο που συμβαινει στις ζωες μας να μη χαθουμε...αχ θα με παρουν τα ζουμια κ εμενα!

γιωτουλα περιμενουμε τα νεα σου γλυκια μανουλα!

φιλια πολλα σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μολις μου εστειλε μηνυμα η Γιωτουλα!

Γεννησε στις 10:30, ο Α 2490 και ο Β 2230. Ειναι ακομα με τον ορο και καθετηρα! Ολα πηγανε καλα!

Να σου ζησουν Γιωτουλα μου!!! :D:D:D

gM4vp2.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=493749#post493749

(Εδω ειναι το θεμα που ανοιξα, θα μπω σε λιγακι να σας γραψω και τα δικα μας νεα γιατι τρεχω απο το πρωι!!! Φιλια σε ολες!!!)

gM4vp2.png

Κοριτσια μου γλυκα τι κανετε?

Σημερα η μερα μας ειναι μεσα στο τρεξιμο και ομολογω πως τα εχω παιξει λιγακι..

Η Μαρια ξυπνησε απο το πρωι με γκρινια.. Δεν ειναι η μερα της σημερα και πραγματικα σας μιλαω μου εχει σπασει τα νευρα.. Δεν εχω φωναξει μεχρι στιγμης, απλα οταν κανει κατι (π.χ. εχυσε ολο το χυμο απο το ποτηρακι της κατω επιτηδες), την απομακρυνω απο εκει και της μιλαω αυστηρα ενω στη συνεχεια απομακρυνομαι κι εγω. Αλλα νιωθω πως η υπομονη μου εξαντλειται...

Ο Βασιλης τρεχει απο το πρωι να πληρωσει κατι λογαριασμους και τωρα που ηρθε ειναι κομματια αφου κι εχθες δουλευει βραδυ. Ευτυχως σημερα θα τον εχουμε ολη μερα μαζι μας και αυριο δουλευει πρωι!

Πριν απο λιγο εβαλα τη Μαρια για υπνο.. Απο το πρωι εχει φαει του σκασμου: 200 ml γαλα, αυγο, 400 ml φρουτοκρεμα, ενα σνακ της neslac που ειναι σα γιαουρτακι αλλα εχει γευση σοκολατας και πριν τη βαλω για υπνο εφαγε μισο στηθος κοτοπουλο και 4 πατατες φουρνου. Σκεφτομαι μηπως περναει κανενα αλμα αναπτυξης και γι' αυτο τρωει σαν το βοδι και γκρινιαζει επισης....

Τελος παντων.. Αυτα τα νεα μας.. Τι σας ελεγα εχθες για το μεσημεριανο υπνο? Την εχω βαλει εδω και μιση ωρα περιπου και εκεινη κοπαναει τα καγκελα της κουνιας.. Μαλλον μου φαινεται πως σε λιγο καιρο θα τον κοψει εντελως!

Τα λεμε και αργοτερα!

Φιλια!!

gM4vp2.png

ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ?ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΒΑΡΑΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΟΒΕΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Π.Μ ΦΑΙΗ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...