Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μαρουλακι μου!!!εδω ειμαστε και μεις.ολα καλα.να χαιρεστε την μπεμπουλα σας για τον μηνα που εκλεισε.να τις δωσεις φιλακια πολλα

Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου και συ να χαίρεσαι το γάντζο σου!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα!!!!

Σοφια μου δεν ξερω τι να σου πω.Απλα δε νομιζω οτι εχει σχεση η νοητικη στερηση απο το υψος κ το βαρος.Καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις!!!!

Τα εχω παρει κρανιοεγκεφαλικα!!!!Για αλλη μια φορα!!!!

Ο Βασιλης αποφασισε να παρει την αδερφη του τηλ να στειλει τον 16χρονο γιο της απο τη Σπαρτη για να τον βοηθαει στη δουλεια.Σημερα λοπον που μιλησα μαζι της μου ειπε οτι μαλλον θα τον στειλει αυριο.Και που θα μεινει αφου τα πεθερικα μου λειπουν????Εδω μαζι μας....ωραιο ε?????

Κανενας σεβασμος....κοντευω να γεννησω κ το τελευταιο πραγμα που ηθελα ηταν ενας 16χρονος στον καναπε μου να του μαγειρευω κ να του πλενω!!!!!!

Τα εχω παρει τοσο πολυ στο κρανιο που δε θελω τιποτα απο κανεναν τους.....ουτε απο πεθερικα,ουτε απο κουνιαδες,ΚΑΝΕΝΑΝ......

Πηρα τον Βασιλη κ τον εβρισα που τα κανονισε χωρις να με ρωτησει κ τσαντιστηκε γιατι λεει χρειαζεται βοηθεια κ θα τον αναλαβει αυτος τον ανηψιο.....λες κ θα του μαγειρευει ή θα κανει τιποτα αλλο.... εκτος απ το να τον πηγαινοφερνει στη δουλεια.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

:shock::shock::shock::shock::shock:

Γιώτα δεν σε πιστεύω :confused::confused::confused::confused::confused: Καλά όλοι οι άλλοι... ο Βασίλης δεν βλέπει, δεν καταλαβαίνει; Βάζει τη δουλειά πάνω από την υγεία της γυναίκας του και των παιδιών του; Και αποφασίζει χωρίς να σε ρωτήσει;

Συγνώμη, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά τα πήρα και εγώ τώρα :evil::evil:

etCDp3.png hk8kp3.png

Γι αυτο πηρα τον Βαασιλη κ τον εβρισα...γιατι δε σκεφτεται καθολου.Αυτο του ειπα....

Το μεσημερι που θα γυρισει θα γινει της μουρλης.....θα του πω οτι θα παω σπιτι της μανας μου με τον Τασο κι ας κατσει εδω με τον ανηψιο του κ να τρωνε καθε μερα σουβλακια.....κ να πλυνουν κ τα ρουχα τους......

αι σιχτιρ πια.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γι αυτο πηρα τον Βαασιλη κ τον εβρισα...γιατι δε σκεφτεται καθολου.Αυτο του ειπα....

Το μεσημερι που θα γυρισει θα γινει της μουρλης.....θα του πω οτι θα παω σπιτι της μανας μου με τον Τασο κι ας κατσει εδω με τον ανηψιο του κ να τρωνε καθε μερα σουβλακια.....κ να πλυνουν κ τα ρουχα τους......

αι σιχτιρ πια.....

Αυτό να κάνεις! Εσύ χρειάζεσαι ξεκούραση τώρα

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια!

μαρακι μου δε ξερω ποσο σοβαρη ειναι η στασιμοτητα στην αναπτυξη το μονο που ξερω ειναι οτι θα το ψαξω.θεμα με το βαρος ειχαμε απ την αρχη για το υψος προσωπικα δεν ανησυχουσα μιας κ ειμαι στουμπος ο φιτσιαλος με αγχωσε(με το δικιο του αφου τους τελευταιους 6 μηνες εχει βαλει 3 ποντους ενω απ τον προηγουμενο κανενα).οσο για τη νοητικη υστερηση υπαρχουν διαφορα συνδρομα στα οποια η ελλιπης σωματικη αναπτυξη σχετιζεται με την νοητικη αναπτυξη(μες το αγχος μου διαφορα περασαν απ το μυαλο μου...φρικαρω κ εγω ευκολα:oops:σημερα που ειμαι πιο ψυχραιμη ενταξει δε νομιζω να εχουμε τετοιο θεμα-παρολα αυτα σιγουρα χρειαζεται διερευνηση μιας και δεν ειναι μονο ο τελευταιος μηνας χαλια καιρο ειμαστε ετσι).ειναι και πανακριβη η εξεταση που μας εγραψε-260 ευρω!!και δε ξερω αν θα τη καλυψει η ιδιωτικη ασφαλιση...σκ@τα!σ ευχαριστω για την κατανοηση κ εσενα γιωτουλα μου!συγνωμη κιολας αλλα να του τα χωσεις γερα του βασιλη αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα!!(ηθελα να ξερα ωρες ωρες τι σκεφτονται...)

ειρηνακι ειδα τις φωτο στο φεις τι γλυκο μωρο ο ακης σου!πολλα πολλα φιλακια να του δωσεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα και απο εμας!

Γιωτα πραγματικα δεν υπαρχουν λογια.... Δεν θελω να λεω λογια γιατι κι εγω δεν ειμαι σε καλυτερη φαση αλλα πραγματικα αυτο που σου ετυχε... δεν υπαρχει! Θα 'λεγα τα γνωστα "κουραγιο, υπομονη" αλλα ποσο κουραγιο και ποση υπομονη πια? Εδω τιθεται θεμα υγειας, τα διδυμα δεν ειναι παιξε - γελασε! Δεν τα λεω ολα αυτα για να σε αγχωσω αλλα δεν ειναι να παιζεις με τη φλογα στην κατασταση σου! Δεν ξερω τι αλλο να πω...... Καλα ξεμπερδεματα (????) και ελπιζω εστω και την τελευταια στιγμη ο Βασιλης να παρει τηλ. να το ακυρωσει.. Δεν εχω κατι αλλο στο μυαλο μου!

Μαρια βρηκες τιποτα καλο απο ξενοδοχεια? Σε 'σενα βασιζομαι! :mrgreen:

Σοφια ολα καλα θα πανε, μην τρελαινεσαι! Θα δεις, θα τα ψαξουμε ολα και σταδιακα το Ελισσαβετακι θα αρχισει να παιρνει τα πανω του! Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα σε ολες τις εξετασεις που εχεις αποφασισει να τις κανεις!

Ειρηνη εγω δεν τις ειδα τις φωτογραφιες του γαντζ-ακη! Φευγω σφαιρα να τις δω!!

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τη θαλασσα! Ο Βασιλης γυρισε στις 6μιση το πρωι, κοιμηθηκε μεχρι τις 9μιση και μετα πηγαμε οικογενειακως για μπανακι. Τωρα θα ταϊσω τη Μαρια φρουτοκρεμα και θα τη βαλω για υπνο. Το βραδυ ο Βασιλης παλι δουλευει στις 12 και θα γυρισει 6μιση. Οποτε το απογευμα -ισως- παμε λιγακι στις κουνιες.

Και τωρα να σας πω και δυο δικες μου "ανησυχιες" σε σχεση με το Μαρακι, απλα για να ακουσω τη γνωμη σας. Η πρωτη σχετιζεται με την αναγκη που μου δειχνει η Μαρια τον τελευταιο καιρο να μενει μονη της. Τι εννοω: Ερχονται ωρες που θελει να καθησει μονη της στο δωματιο της - εγω οταν παω με σπρωχνει και γκρινιαζει μεχρι να φυγω. Οταν απομακρυνθω, ηρεμει και συνεχιζει κανονικα το παιχνιδι. Το βραδυ που πονουσανε τα δοντια της, ηθελε να πεσει για υπνο και να το περασει ολο αυτο μονη της. Την κοιτουσα απο την καμερα και κοιμηθηκε σχεδον 2 ωρες αργοτερα απο την στιγμη που την αφησα στο κρεβατι της. Δεν γκρινιαζε, δεν εκανε τρελλες, ειχε απλα αγκαλια το Φωτεινουλη της και του μιλουσε.. Δεν ειχα συνηθισει ετσι, οταν συνεβαινε κατι, το περνουσαμε αγκαλια και κλαιγοντας/γκρινιαζοντας.. Αυτη η απομονωση με εχει παραξενεψει πολυ θα ελεγα! Εν τω μεταξυ ειμαστε μαζι συνεχεια οποτε ειμαι σιγουρη πως το παιδι δεν εχει κακοποιηθει για να αποζητα τη μοναξια, εκτος απο καποιες φορες που φωναξα ΠΟΛΥ.. Ηταν τοσο μεγαλη η ζημια που της προξενησα που τωρα ζηταει να ειναι μονη της?? Δεν ξερω τι να υποθεσω.. :roll:

Η δευτερη ανησυχια μου εχει σχεση με τον υπνο της. Η Μαρια απο 11 μηνων σχεδον κοιμαται μονο μια φορα την ημερα (μεσημερακι και για κανενα 2ωρο). Το βραδυ κοιμαται κανονικα. Το τελευταιο διαστημα ομως, δειχνει να μην πολυθελει να κοιμηθει το μεσημερι.. Ειναι νορμαλ να κοψει το μεσημεριανο υπνο απο τοσο μωρο? Το βραδυ κοιμαται απο τις 9 - 9μιση μεχρι τις 9μιση το πρωι.

Ακουω τις γνωμες σας με μεγαλη προσοχη!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΑΣΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΟΦΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ?ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΓΙΩΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ???ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΩΣ,ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΕΓΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.ΦΑΙΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΜΕ ΔΥΔΙΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΡΚΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤIMBERLAND.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΙΡΗΝΗ,ΜΑΡΙΑΝΔ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

l9Iop2.png

συχιες" σε σχεση με το Μαρακι, απλα για να ακουσω τη γνωμη σας. Η πρωτη σχετιζεται με την αναγκη που μου δειχνει η Μαρια τον τελευταιο καιρο να μενει μονη της.

Γενικα τα παιδια θελουν να περνανε κ λιγη ωρα μονα τους.Και νομιζω αργησε κιολας!!!!!Με την καλη εννοια παντα!!!!Εμενα ο Τασος πολλες φορες καθεται μονος του κ παιζει αλλα ποτε δεν προβληματιστηκα....αν αυτο τα ευχαριστει τοτε χαλαλι τους!!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΩΣ,ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΕΓΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.

Και μονο που το αναφερεις μου αρκει!!!!Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να μετακινουμαι αλλα αν ημουν σε μικροτερο μηνα σιγουρα θα καναμε πολυ παρεα,αφου κ τα παιδια μας ειναι κοντα σε ηλικια!!!!!

Μολις επεστρεψα απ το σταθμο της μαμας μου.Πηγα κ αφησα τον Τασο να τον παρει σπιτι της το μεσημερι.Απλα τον πηγα αργα γιατι νωριτερα ειχε δουλεια η μανα μου λογω του οτι λειπει μια κυρια με αδεια....παλι καλα που εχω κ αυτην να με βοηθαει!!!!!!

Ο Βασιλης πηρε τηλ την αδερφη του να μη στειλει τον ανηψιο...τουλαχιστον οχι ακομη...να παμε λεει πρωτα στον ιατρο το απογευμα να δουμε τι θα μας πει κ μετα βλεποντας κ κανοντας!!!!!!

Φανταστειτε να γεννησω να ειμαι με τα διδυμα στο σπιτι,τον Τασο κ εναν εφηβο στο σαλονι μου!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

φαιη μου εγω τι γνωμη μου στην ειπα πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο στην ηλικια της να περναει τετοια φαση,ανεξαρτητοποιειται κ αυτονομειται δεν εχει να κανει με σενα αυτο...ουτε με τις φωνες που λες...πολλες φορες εχω φωναξει στη δικια μου αν εφταιγε αυτο ουτε ζωγραφιστη δε θα θελε να με βλεπει!εχεις αναφερει καθολου τις ανησυχιες σου στον φιτσιαλο να δεις τι θα σου πει?

ναταλια μου η ελισαβετ ειναι 7200 , 68εκ και 43εκ περιμετρο κεφαλης.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ναταλια μου η ελισαβετ ειναι 7200 , 68εκ και 43εκ περιμετρο κεφαλης.

Τωρα κοιταξα το βιβλιαριο του Τασου και μια εβδομαδα πριν κλεισει τον ενα χρονο εχει περιμετρο κεφαλης 43,5.Και σκεψου οτι τα αγορια με τα κοριτσια εχουν διαφορετικες καμπυλες αναπτυξης.Οποτε νομιζω πως σε αυτο δεν εχεις προβλημα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΦΙΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ 11 ΜΗΝΕΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ 7800 ΚΑΙ 74,5 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΗΣ 43.5.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΕΠΙΔΗ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 45.5 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟ ΚΕΦΑΛΗ ΟΠΟΤΕ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΨΗΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΜΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :) ) ΟΠΟΤΕ....MHN ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΑΙΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Η ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ.ΓΙΩΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

l9Iop2.png

Γεια σας και πάλι!

Ναταλία, σου εύχομαι και από δω να χαίρεσαι τον Ηλία σου και την Κωνσταντίνα σου :D Όσο για τις δουλειές είναι όντως πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ίσως από Σεπτέμβριο να είναι καλύτερα.

Φαίη sorry δεν έχω βρει τίποτα καλό μέχρι στιγμής :oops::(

Για την συμπεριφορά της Μαρίας έχω να σου πω ότι οι συνήθειες του ύπνου αλλάζουν και δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο να μη θέλει να κοιμάται μεσημέρι. Για το θέμα της μοναξιάς, μάλλον είναι δικό σου πρόβλημα (με την καλή έννοια :mrgreen: ). Αν είχε θέμα η Μαρία, μάλλον θα συνέβαινε το αντίθετο, δηλαδή δεν θα ξεκόλλαγε από πάνω σου ;)

Ειρήνη ο γάντζος είναι πάντα ένας κούκλος και στις ασπρόμαυρες νομίζω ότι σου μοιάζει.

etCDp3.png hk8kp3.png

γεια σας κοριτσια!πως ειστε?εμεις εχουμε πυρετο και ηρθα για να τον παω στον γιατρο να τον δει γιατι δεν πεφτει ο πυρετος με τιποτα...μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο...

οσο για την υδροκηλη ειναι υγρο στους ορχεις που μερικες φορες απορροφαται απο τον οργανισμο και αλλες οχι παντως το κοιτανε περιπου οταν το παιδι ειναι ενος ετους απλα ο γιατρος μου το ειπε απο τωρα ωστε να ειμαι υποψιασμενη και να ξερω περιπου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...